Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος crystal angel, στις 4 Φεβρουαρίου 2007.

  1. InevitablyDominant

    InevitablyDominant New Member

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Αναρωτιεμαι αν τελικα υπαρχει γυναικα που να μην ζητα συμβουλες τριτων για να καθορισει προτυπα....γιαυτο πουλαει το cosmopolitan!
    Μηπως να εκδωσω και γω το..
    BDSMOPOLITAN το περιοδικο της απολυτης submisive!
     
     
  2. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Θεωρητικά οχι δεν επηρεάζει τίποτα, στην πράξη όμως επηρεάζει πρώτα τον κώλο του dom... και μετά τον ρόλο του, που αντί για γαμιάς γίνεται γαμημένος..... 
     
    Last edited: 21 Απριλίου 2013
  3. InevitablyDominant

    InevitablyDominant New Member

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Γουστα ειναι αυτα..και περι ορεξεως κολοκυθοπιτα!
     
  4. kaftopiperi

    kaftopiperi New Member

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Αρπα την τρισμέγιστη πιπέρια απάντησις.

    Είσαι σε ένα bdsm forum.΄Άρα είσαι υποχρεωμένη συμμορφωθείς στους κανόνες, τα ήθη, τα έθιμα κ τις πρακτικές αυτού, αλλιώς πρέπει να πάρεις το μπούλο, γιατι δεν θα περάσεις καθόλου καλά. Αυτό βέβαια το κάνεις και ισχύει παντού πχ στην τράπεζα που πέρνεις το χαρτάκι κ περιμένεις στη σειρά. Στο εστιατόριο που πας τρως κ στο τέλος πληρώνεις. Στο μετρό που δεν χύνεις το καφέ σου εκεί που κάθεται ο άλλος. Στο γάμο σου που φοράς νυφικό. Στην Ιαπωνια που βγάζεις τα παπούτσια έξω απο το σπίτι, στην Τουρκία που προσεύχονται 7.000 φορές την ημέρα κ οι γυναίκες φοράν μαντήλες. Και γενικά παντού παίζουν κανόνες. Αμα γουστάρεις μένεις, αν δε γουστάρεις φεύγεις.

    Τι λέει λοιπόν το bdsm για τους αφεντάδες; Λέει ότι οι αφεντάδες επιβάλλουν τη θέληση τους στα υποτακτικά-δουλικά τους. Τα δε δουλικά ειναι υποχρεωμένα να ακολουθούν τους κανόνες. Αυτο ειναι το συμπέρασμα που διάβασα στο θέμα για τους αρχάριους. Απλοί οι κανονες.

    Έχοντας στην γκλάβα σου ότι οι bdsm είναι σύμφωνα με αυτούς τους κανόνες, και ότι το bdsm έτσι είναι - ήταν κ θα είναι, ως δουλικό αν είσαι, πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε να έχεις καν αυτό το δίλλημα.

    Ο αφέντης αν δεν επιβάλλει τη θέληση του δεν ειναι αφέντης και εσύ αν δεν τον γαμήσεις, όπως σου είπε όταν σου είπε δεν εισαι δουλικό. Μπορεί να είσαι pervert όπως είμαι εγω. Και τι έγινε; Στα παπ... μας. Γαμώ περνάω εγω, γαμώ θα περάσεις κ εσυ. Μακια.
     
  5. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    kaftopiperi νομιζω οτι μπερδευεις τον χωρο του bdsm με λοχο καταδρομεων . Κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος σε τιποτα , βεβαιως υπαρχουν καποιοι κανονες του φορουμ για την ομαλη λειτουργεια του επουδενη ομως αυτο δε σημαινει τυφλη επιβραβευση και συμφωνη αποψη με το σεβαστο μεν , βιτσιο δε , του καθενος εδω μεσα .
    Κυριως δε στο bdsm , ο καθενας διατηρει το δικαιωμα του να επιλεγει ακομα και οταν παραιτηται του δικαιωματος της επιλογης....για χαρην αλλων απολαυσεων φυσικα .
    Οταν καποιος δηλωνει σκλαβος-υποτακτικος , περιγραφει μια προτιμηση και οχι μια αβουλη παρουσια μεσα στο φορουμ .
    Το οτι εγω δηλωνω περβ δεν σημαινει οτι αρεσκομαι να τρωω σκατα ή να χεζω τους αλλους .. αν και ως γνησιος περβ απαλαμβανω να διαβαζω τετοιες ιστοριες
     
  6. kaftopiperi

    kaftopiperi New Member

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Γεια σου φίλε από Λέσβο. Τουλάχιστον εσυ κάνεις αξιοπρεπή διάλογο. Για μένα όποιος έχει διαβάσει όμως το θέμα με τους αρχαρίους στο bdsm είναι αδικαιολόγητος. Δεν χρειάζεται να συμφωνείς με τις αρχές κανενός. Χρειάζεται όμως απαραίτητα να ανέχεσαι τους συλλογικούς κανόνες όπως ισχύουν κ για όσο θα ισχύουν. Και όχι μόνο στο bdsm, ακόμα κ σε μια επίσκεψη σε ένα ξένο σπίτι. Πχ στους ορισμούς λέει ξεκάθαρα ότι ο αφέντης έχει το μαχαίρι κ το πεπόνι. Με ποια λογικη τον κάνει λιγότερο αφέντη η εκτέλεση της θέλησης του; Που ειναι το λάθος ;
     
    Last edited: 17 Μαϊου 2013
  7. luckythirteen

    luckythirteen Regular Member

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?


    kaftopiperi είσαι τρέεεεεεεελα!!!!μ'αρεσεις!!!!
     
  8. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Σχετικά όλα αγαπητό καυτό πιπέρι και καλώς ήρθες εδώ  

    Γιατί αν το παρατραβήξει κανείς φτάνει στο "είμαι ο αφέντης σου και σε διατάζω να με έχεις δούλο σου εφεξής" είναι ωραίο πράγμα αυτό τώρα; Εντάξει, "φιλοσοφικό" το ερώτημα. Θέλω να πω ότι οι κανόνες δεν αντέχουν όταν τραβιούνται στα άκρα, έτσι και αλλιώς. Οι κανόνες ρυθμίζουν μια μέση κατάσταση, δεν κάνω πλάκα, αν πάει στα άκρα το πράγμα σημαίνει ότι δεν δούλεψαν οι κανόνες και χρειάζεται να τους ξαναδούμε.

    Αυτά και καλημέρα  
     
  9. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Πολύ σωστά!

    Κάποια σκλάβα είναι μαζί με κάποιον κυρίαρχο στρέιτ γιατί είναι κυρίαρχος στρέιτ, αν τώρα αυτός αργότερα το γυρίσει σε σκλάβο αμφί και ζητάει από την σκλάβα του να τον πηδήξει και να τον βγάλει βόλτα σαν σκύλο στα τέσσερα, τότε ο στρέιτ κυρίαρχος δεν υπάρχει, τότε η σκλάβα δεν έχει καμία θέση στην σχέση, οπότε απλά φεύγει από την σχέση γιατί είναι σκλάβα και οχι αφέντρα.
     
  10. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Καλημέρα MasterPerris  

    Σχετικά είναι όλα  

    Είναι σκλάβα μια που λέει "θέλει να τον γαμήσω;" Αν είχε πει "μου έδωσε εντολή να τον γαμήσω" πάει κι έρχεται, αλλά "θέλει να τον γαμήσω"; Αξιολογεί τη βούληση του αφέντη της δηλαδή, σα να έχει έτσι και αλλιώς περιθώριο να αποφασίσει αν θα την ικανοποιήσει ή όχι; Ε, τότε είναι έτσι και αλλιώς αφέντρα, γιατί έχει ανάγει τον εαυτό της σε ρυθμιστή της απόλαυσης του κυρίου της, οπότε ας μπει και στον κόπο να τον γαμήσει!

    Το δικό μου "και τι έγινε" σε τούτο το νήμα, αποδίδεται στο ότι δεν θεωρώ ότι πρέπει να είναι για όλους απαραίτητα τόσο σημαντικό, ούτε καν το γνήσιο γαμήσι, που είναι πάντως πολύ ωραίο πράγμα, πόσο μάλλον το "σεξ" με strap-on

    "Τα δικά μας βίτσια είναι καλά και ωραία, τα δικά σας απαράδεκτα". Ε, ναι, προφανώς τα βίτσια τα δικά μας είναι καλά, των άλλων είναι απαράδεκτα, αλλιώς θα τα είχαμε κι εμείς, το θέμα είναι πώς το χειριζόμαστε αυτό. "Υποτάσσεται" κάποιος στο γενικά απευθυνόμενο ερώτημα, δίνοντας στον νηματοθέτη αυτό που θέλει ή τοποθετείται έτσι όπως κρίνει αυτός, αφού τοποθετήθηκε;
     
  11. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Επιστημονικά, ο πρωκτός είναι ερωτογενής ζώνη τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες (και δεν ισχύει μόνο για τους gay ή bi άνδρες φυσικά).
    Το αν βέβαια κάποιος επιθυμεί να διερευνήσει και αυτή την σωματική του περιοχή έχει να κάνει με τον ίδιο και μόνο και με την εγκεφαλική διέγερση που του προκαλεί πέραν της σωματικής. Γιατί ενδέχεται να μην υπάρχει ταύτιση εγκεφαλικής με σωματική διέγερση οπότε είναι και ανώφελο να συνεχιστεί.

    Ένας Κ που θα ζητήσει από την υ να διεισδύσει στον πρωκτό του απολαμβάνοντας λοιπόν κι αυτήν την ερωτογενή πλευρά του σώματός του με την διέγερση του προστάτη, δεν τον κάνει λιγότερο Κ αν έχει περάσει το μήνυμα στην υ ότι θέλει απλά να την χρησιμοποιήσει για την δική του διέγερση. Η υ απλά θα υπακούσει για να προσφέρει ικανοποίηση στον Κ της.

    Επομένως, καλό είναι να μην λαμβάνεται στο νου η σεξουαλική πρακτική και μόνο αλλά στο πλαίσιο στο οποίο λαμβάνει χώρα.
    Αλλιώς βλέπει μία Κυρίαρχη Γυναίκα την χρήση του strap-on πάνω στον υποτακτικό της και αλλιώς το εκλαμβάνει μία υποτακτική γυναίκα που της έχει περαστεί το μήνυμα ότι με την χρήση strap-on απλά θα ικανοποιήσει τον Κ της (που φυσικά δεν σημαίνει ότι είναι απαραιτήτως gay ή bi καθώς όπως προείπα, ο πρωκτός είναι ερωτογενής περιοχή για όλους τους άνδρες).

    Όλα λοιπόν είναι θέμα οπτικής των πραγμάτων.
    Μπορεί μία υ απλά να ξενέρωνε, μία άλλα απλά να υπάκουε. Ένας Κ να μην ζητήσει να του αγγίξουν καν την πίσω περιοχή του, ένας άλλος Κ να επιθυμεί να ασχοληθεί και μ'αυτήν (χωρίς φυσικά να σημαίνει ότι χάνει την Κυριαρχια του).
    Επομένως, καλό είναι να κάνει ο καθένας τις επιλογές του χωρίς ν'αφορίζει κάποιον άλλο που έχει επιλέξει να έχει κάποιες άλλες επιλογές για το πώς θα βιώνει την σεξουαλικότητα του.

    Σίγουρα ο φαλλός από μόνος του δεν φέρνει την Κυριαρχία αλλά το πώς και υπό ποιες συνθήκες γίνεται το κάθε πράγμα αλλά δυστυχώς, το μπόλιασμα των στερεοτύπων από τα πρώτα χρόνια της ζωής μας, παίζει πολλές φορές ανασταλτικό ρόλο στο να βλέπουμε τα πράγματα χωρίς παρωπίδες και προκαταλήψεις, γι'αυτό και τόσες σελίδες αναλύσεων επί αναλύσεων σε αυτό το νήμα...
     
    Last edited: 18 Μαϊου 2013
  12. MissMary

    MissMary Regular Member

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Το γεγονός οτι αυτή η σχέση μπορεί να ήταν εφήμερη δεν συνυπολογίζεται σε όλο αυτό; Ή να ήταν στην αρχή της σχέσης. Προφανώς οχι. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να ζομπι-οποιήσουμε τις συμπεριφορές σύμφωνα με τα καθώς πρέπει και κάθε διστακτικότητα να πάει περίπατο χωρίς δεύτερη σκέψη. Η απόλυτη εμπιστοσύνη δε, πρέπει να υπάρχει πριν τη σχέση. Τυφλή. Δεν πάει να είσαι 1 μήνα με τον άλλο, αν είσαι σκλάβα θα είσαι μονίμως πεσμένη στα πατώματα, θα μιλάς καθώς πρέπει(και στα forum) και δεν θα αξιολογείς την βούλησή του. Θα σου πει να φας σκατά, θα φας. Καλή όρεξη.