Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος crystal angel, στις 4 Φεβρουαρίου 2007.

  1. gkass

    gkass τέταρτος τοίχος

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Μάλλον πέρασα χωρίς να το καταλάβω μέσα από μια τρύπα και βγήκα σε ένα άλλο παράλληλο σύμπαν. Σε ένα σύμπαν που οι Κυρίαρχοι θα εκπαιδεύονται από υ. (προβληματισμός από άλλο νήμα) και ενδέχεται να γαμηθούν από την υ τους!!! Το ότι αναμασάμε θέματα που άρχισαν πριν από 6 χρόνια δείχνει μάλλον έλλειψη έμπνευσης .Προτείνω λοιπόν να ασχοληθούμε σε αυτό το ανεστραμμένο σύμπαν και με τα ακόλουθα ερωτήματα:

    Πόσους αφέντες μπορεί να έχει μια Σκλάβα στο χαρέμι της; (σκόπιμη η αντιστροφή των κεφαλαίων για να είμαι επίκαιρος);

    Πότε και σε ποιους μπορεί μια Υποτακτική να δανείζει τον κύριο Της;

    Έχει δικαίωμα ο αφέντης να ζητήσει αποδέσμευση από την Σκλάβα του;

    Το ερώτημα του νήματος δεν ήταν αν πρέπει να υπακούσει η υ, αλλά αν ο Κ μέσα από μια τέτοια εντολή υπονομεύει τη θέση του στην ασυμμετρία που χαρακτηρίζει μια τέτοια σχέση.

    Η γνώμη είμαι πως ναι, την υπονομεύει. Δεν τον καθιστά λιγότερο αξιόλογο σαν άτομο ή σαν σύντροφο αλλά του κλονίζει την επίδραση του σαν κυριαρχικός.

    Αν τώρα η κοπέλα μετά από μια τέτοια εμπειρία (να δει τον Κύριο της στα 4 να στραπονάρεται όπως κάθε υποτακτικός) συνεχίσει να εμπνέεται για να τον υπακούει, αν συνεχίσει να αισθάνεται δέος μπροστά του, είναι δικό της θέμα ….περί ορέξεως πάπια Πεκίνου!
     
  2. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Είναι και αυτή μια άποψη.


    Εεεεεπ...., αυτό είναι κλεμένο από εμένα. 
     
  3. anchor

    anchor Regular Member

    Για μένα, είναι αδύνατον να μην κλονίζονται η εικόνα και τα συναισθήματα της υ. Ιδιαίτερα όταν δεν πρόκειται για μια περιστασιακή χρήση ή για κάποιες δοκιμές, αλλά όταν πρόκειται για συστηματικό στραπονάρισμα.

    Η αλήθεια είναι πως έχω ζαλιστεί απ' το να διαβάζω και να ξαναδιαβάζω τόσα χρόνια αυτό το νήμα, από την άλλη όμως με έχει επηρρεάσει σε βαθμό, που πριν ξεκινήσω μια σχέση, να υποδεικνύω διακριτικά πως απεχθάνομαι το στραπόν και να διερευνώ τις διαθέσεις του άλλου.

    Ας ακούγεται απόλυτο και μη ανεκτικό εκ μέρους μου, αλλά ούτε σε Top/bottom παιχνίδι δεν θα έμπαινα, αν γνώριζα ότι ο Top στραπονάρεται συστηματικά.

    Επιτέλους οι ορολογίες που χρησιμοποιούμε και τα status έχουν ένα λόγο ύπαρξης. Να μας βοηθάνε στην επικοινωνία. Να ξέρουμε τι περίπου ψάχνει ο ένας και τί ο άλλος.

    Εάν η Αφέντρα αρέσκεται σε μαστίγωμα και ο Αφέντης σε στραπονάρισμα, ας αλλάξουν status. Τόσα υπάρχουν.
     
  4. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Όντως είναι δικό της θέμα βεβαίως-βεβαίως, αλλά δεν διευκρίνισε την στάση όπου επιθυμούσε ο Κ της να την χρησιμοποιήσει. Μπορεί να ήθελε να την δέσει ανάσκελα χειροπόδαρα, φορώντας της το strap-on ώστε να επιτύχει ελέγχοντας ο ίδιος την πρωκτική απόλαυση ενώ παράλληλα την χαστουκίζει ας πούμε.
    Φαντασία να έχει κανείς και όπως είπε και η sorriso solare... πολύ κακό για το τίποτα.
     
  5. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Ε μα ναι, αν η αφέντρα έχει ψυχολογία σκλάβας και ο αφέντης ψυχολογία σκλάβου, ας αλλάξουν status να ξέρει και ο άλλος/η τι επιλέγει.
     
  6. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Να δω μια σκλάβα να τραβάει με λουράκι και να έχει στα τέσσερα τον αφέντη της και εναν σκλάβο να κάνει τα ίδια στην αφέντρα του και ας πεθάνω...

    Γαμώ τις φαντασίες...     

    Υγ. @dark explorer, χιούμορ κάνω μην το πάρεις προσωπικά.
     
    Last edited: 19 Μαϊου 2013
  7. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    lol εσένα καλέ η φαντασία σου καλπάζει και αδυνατώ να την κοντρολάρω  
     
  8. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Ναι φίλε, μην ανησυχείς!
    Να το ελαφρύνουμε και λίγο γιατί θα έχει τον ατελείωτο το νηματάκι... ήθελα να βάλω και τραγουδάκι αλλά ας μην ξεφύγω τελείως lol
     
  9. MissMary

    MissMary Regular Member

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Δεν το είπα βέβαια εγκωμιάζοντας αυτή τη στάση, αλλά θέμα του καθενός πως αρέσκεται. Ήταν καθαρά δική μου κρίση.

    Περί του Bdsm.. θεωρώ οτι φτιάχτηκε από ανθρώπους για ανθρώπους. Που σημαίνει οτι συμμετέχουν άπειρες διαφορετικές προσωπικότητες. Αν λειτουργούσε το bdsm κόβοντας στα ίδια μέτρα τον καθένα νομίζω θα ήταν βαρετό ή μη λειτουργικό. Ζομποποίηση πιστεύω είναι να περιμένεις από κάθε άτομο να έχει μια συγκεκριμένη συμπεριφορά παντού και πάντα επειδή π.χ. (αυτο)αποκαλείται σκλάβα ή σκλάβος. Αυτό θα μπορούσε να γίνει από άτομα χωρίς προσωπικότητα ή αδιάφορα. Η κοινωνία όμως και η ανάγκη επιβίωσης πιστεύω μας έχουν κάνει να διαμορφώσουμε ισχυρές (έως αρκετά) προσωπικότητες που σημαίνει οτι είναι σχεδόν αδύνατο να μην αμφισβητείς τη θέληση οποιουδήποτε.. με τον καιρό μαθαίνεις τον άλλο και πάλι δεν είσαι σίγουρος.
    Επίσης ο τρόπος έκφρασης που θίχτηκε, σε ένα φορουμ, δεν δείχνει υποτακτική συμπεριφορά; Μήπως για μερικούς έχει γίνει ψύχωση όλο αυτό;
    Και τέλος, με προβληματίζουν λίγο οι απόψεις που εκφράζονται από αυθεντίες (?)...του χώρου. Φοβάμαι πως παίρνουν στο λαιμό τους άτομα τα οποία είναι ευάλωτα ψυχολογικά και νομίζουν (οι δεύτεροι) πως εξασκούν bdsm ενώ στην ουσία θυματοποιούνται, ακολουθώντας τα βαρύγδουπα λόγια των αυθεντιών.
    Είναι ένα απρόσωπο καλούπωμα, που "βιάζει" την προσωπική έκφραση του καθενός και την ατομικότητά του.
    Η σωστότερη συμβουλή είναι μελέτη και κριτική σκέψη.
     
  10. anima0

    anima0 Regular Member

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Ξεκίνησα ένα νήμα για την κακοποίηση των 3 γυναικών στην Αμερική από κάποιον Κάστρο, που τις κρατούσε έγκλειστες. Εκεί με ρώτησαν τί σχέση έχει με το βδσμ.. Στην περίπτωση αυτή ακραία, έχουμε κάποιον ο οποίος το επέβαλε εξ ολοκλήρου (; ) δια της βίας. Οι πρακτικές και οι μέθοδοι ήταν σχέση Αφέντη/σκλάβας, έστω δια της βίας. Δεν σπανίζουν όμως και οι γκρίζες ζώνες δηλαδή αυταρχικοί ανθρωποι που επιβάλλουν το καλούπι τους με ψυχολογική βία σε ευάλωτα άτομα.
    Αυτή είναι η σχέση. Προφανώς δεν θεωρώ ότι γενικά το βδσμ είναι έτσι, αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ. Συγγνώμη τέλος που εδώ είναι εκτός θέματος αλλά η αφορμή ήταν τέλεια. (Ετσι κι αλλιώς 77σελ ... εντός θέματος,δεν νομίζω)
     
  11. anima0

    anima0 Regular Member

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Σκέφτηκα πριν γράψω , δεν μου αρέσουν οι έντονες αντιπαραθέσεις, θα το πω ήπια λοιπόν: Αντε στο καλό πιά. Δεν καταλαβαίνω τους μάστερ (ναι, σκόπιμο το πεζό) που νομίζουν ότι κάθε στιγμή υπάρχει μια υπεροχή κοινωνική, νοητική καί ότι άλλο. Που ταυτίζουν το "αντριλίκι" (σκόπιμα εντός εισαγωγικών) με μια ερωτική στάση. Εν ολίγοις που αυτοπροσδιορίζονται σε έναν διάλογο -ή χειρότερα σε μια επαφή ή σχέση- όπως κάθε ΧΑ-ίτης: με αλαζονεία και βία.
    Κατά την γνώμη μου αυτά δεν είναι βδσμ, είναι κομπλεξ. Στο γιατρό λοιπόν, αφήστε τον/την υποτακτικό ήσυχο.

    Ας τελιώσω ηπιότερα καθότι δεν σε γνωρίζω. Τα κείμενα μας μας χαρακτηρίζουν αλλά σίγουρα δεν σε ξέρω από ένα κείμενο.
    Προκαταβολικά συγγνώμη αν υπήρξα υπερβολικός έναντί σου. Αλλά επειδή έχω γνωρίσει τέτοιο είδος σαν αυτό που περιγράφω, σε σας λοιπόν απευθύνεται η άποψή μου.
     
    Last edited: 20 Μαϊου 2013
  12. MissMary

    MissMary Regular Member

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Βάρα christos... αλύπητα, στο κατεστημένο.

    Ακόμη και αν δεχτούμε πως μάστερ γεννιέσαι και δεν γίνεσαι, η αξία του ανθρώπου στο οτιδήποτε, ως ένα βαθμό και ανάλογα το θέμα, προσμετράται από την αξιολόγηση που του δίνουν οι γύρω του και η επίδραση που έχει σε αυτούς. Που σημαίνει οτι για μια σκλάβα μπορεί να είσαι ο μάστερ των εποχών, για μια άλλη μπορεί να είσαι ένα τίποτα. Και το αντίστροφο. Γι' αυτό τουπέδες δεν χωράνε. Κερδίζεις τον άλλο με την αξία σου στην πράξη.. τα....βιογραφικά δε λένε τίποτα.