Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

    Αφιερωμένο στο φιλαράκι και γειτονάκι, τον Νικόλα!

    Την Κυριακή στις 20-5-12 αυτοκτόνησε για μια γυναίκα....

    Ηταν μόλις 21 ετων!



    Γιατί ρε Νικόλα;

    Καλό σου ταξίδι φιλαράκο!
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. MissMary

    MissMary Regular Member

    Απάντηση: Μαζοχισμός και M/s παράπλευρη συζήτηση

    Πιστεύω πως αν τρυπήσω και εγώ το βυζί μου θα μπορώ να έχω άποψη για το ποιοι θα εκφράζουν άποψη και ποιοι οχι, εντός εκτός και επί τα αυτά...ΜΑΣ.
    Thank YOUUUUUUUUU...
    Δεν βλέπω καμία προσβολή σε αυτό, ούτε ειρωνεία. Κυριολεκτώ.
    Αφήστε τα warnings και κάνετε καμιά διαγραφή. Και να σβηστούν παράλληλα και όλα τα posts μου.
    Το φόρουμ αποτελεί το χωραφάκι σας για ίντριγκες που οι ίδιοι προκαλείτε με άλλα μέλη επειδή είναι μίζερη η ζωή σας, δεν είναι φόρουμ Bdsm. Κλείστε το, έχει γίνει έγκλημα και τιμωρία. Σήριαλ.
     
  3. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Μαζοχισμός και M/s παράπλευρη συζήτηση

    @MissMary εγώ ειλικρινά δεν θέλω να σβηστεί τίποτα δικό σου, για να βλέπει ο κόσμος την ποιότητα που σε χαρακτηρίζει ως άτομο και παρουσια γενικότερα.

    Όσο για το αν θα ήταν αρκετό να τρυπήσεις την ρώγα σου για να αποκτήσεις στο ελάχιστο αξιόλογη άποψη, αμφιβάλλω αν θα βοηθήσει.
    Εκείνο που θα βοηθούσε αναμφισβήτητα είναι μια μεταμόσχευση εγκεφάλου. Είναι ακόμη απαγορευμένο για το ανθρώπινο είδος, αλλά σε μαϊμούδες απ ότι διάβασα, υπήρξαν θετικές εξελίξεις, οπότε είσαι ιδιαίτερα τυχερή!
     
     
  4. MissMary

    MissMary Regular Member

    Απάντηση: Μαζοχισμός και M/s παράπλευρη συζήτηση

    Αχαχαχαχχαχ.. εντάξει lara επιβεβαιώνεις τις υποψίες μου οτι οι ευτραφείς άνθρωποι διαθέτουν χιούμορ!

    Σκοτίστηκα για τις παρουσίες και τις ποιότητες σε forums.. τα posts πρέπει να σβηστούν γιατί ήταν απίστευτη σπατάλη χρόνου από μέρους μου να συνομιλώ με κάποια κολλημένα άτομα σε έναν τόσο ανοιχτόμυαλο υποτίθεται χώρο.

    Εσύ τελικά που τρύπησες τη ρώγα σου, απέκτησες αξιόλογη άποψη στο ποιοι θα εκφέρουν άποψη εδώ; Γι' αυτό το μεγαλύτερο ποσοστό νεοεισερχόμενων και μη δεν συμμετέχουν στα νήματα; Σπουδαίο κατόρθωμα.
    Θες αλήθεια να το συνεχίσουμε; Εμένα όπως βλέπεις δεν με νοιάζει, ίσα ίσα το απολαμβάνω. Go ahead, show me the way!
     
     
  5. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Μαζοχισμός και M/s παράπλευρη συζήτηση

    Σ ευχαριστώ που με δικαιώνεις για ακόμη μια φορά MissMary.
    Ο νοών...νοείτω.
     
    Last edited: 24 Μαϊου 2013
  6. MissMary

    MissMary Regular Member

    Απάντηση: Μαζοχισμός και M/s παράπλευρη συζήτηση

    Εύλογα λοιπόν ο νοών θα δει οτι η MissMary είναι μια διχασμένη προσωπικότητα, η οποία όταν συνομιλεί με άτομα που ξέρουν από διάλογο και δεν έχουν εμπαικτική και ειρωνική διάθεση συμπεριφέρεται άψογα, ενώ με όσους την κατατρέχουν ανά τα νήματα ασχολούμενοι με όσα λέει καθαρά για να της την πουν ή να την ενοχλήσουν κακόβουλα, τότε ξερνάει βόθρο.
    Εμένα καθόλου δεν με ενοχλεί αν οι M/s δεν σχολιάζουν, εγώ θεωρώ οτι κάθε μέλος έχει δικαίωμα να συμμετέχει, μιας και αυτό παροτρύνει ο διαχειριστής στην εγγραφή. Και επειδή είναι λογικό να μπαίνουν νέα στον χώρο μέλη, οι απόψεις τους δεν θα είναι αυτές που ξέρετε εσείς οι παλιοί. Οπότε μαζευτείτε και μάθετε να συμπεριφέρεστε κόσμια σε άτομα που τουλάχιστον δεν σας ενοχλούν, ακόμη και αν αυτά που λέτε εσείς τους φαίνονται χοντροκομμένα και ψωνισμένα.
    Οπότε οι νοούντες δεν είναι μόνο τα φιλαράκια μας και η κλίκα μας. Και η συμμαχία με mods εμένα δεν μου λέει τίποτα. Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του...
     
  7. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Απάντηση: Μαζοχισμός και M/s παράπλευρη συζήτηση

    Είπα να κρατηθώ, αλλά τελικά γιατί να το κάνω;

    Διαβάζω το νήμα και σκέφτομαι ότι μερικοί άνθρωποι τελικά έχουν απίστευτη ανάγκη να τους προσέξει κάποιος και προσπαθούν να το πετύχουν με όποιο τρόπο μπορούν. Δεν ξέρω αν όντως έφυγαν παλιά μέλη, πόσο σημαντικά ήταν αυτά και πόσο κενό είναι το φόρουμ τώρα με την απουσία τους. Εγώ το μόνο που βλέπω εδώ και 4 μήνες είναι κατινιές, κλίκες, προσπάθεια να φανούν κάποιοι και να μειώσουν άλλους, χάσιμο ψυχραιμίας, μεγάλα λόγια τα οποία φυσικά δεν γίνονται ποτέ πράξη και το χειρότερο, μια συμπεριφορά που αρμόζει σε παιδάκια και όχι σε ενήλικες. Θα μου πείτε, αυτό γίνεται σε όλα τα φόρα. Ναι, αλλά εδώ υποτίθεται ότι υπάρχουν "ανώτεροι" άνθρωποι άλλου "επιπέδου", ή τουλάχιστον έτσι θέλουν να παρουσιάζονται κάποιοι και γι'αυτόν τον λόγο είναι ακόμα πιο απογοητευτικό.
    Εμένα προσωπικά δεν με στεναχωρεί, άλλωστε έχω πάψει να μπαίνω καθημερινά γιατί βαρέθηκα, αλλά αν ενδιαφερόμουν για το bdsm, δεν θα έδινα βάση σε κανέναν εδώ μέσα, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων και αυτό με πολλές επιφυλάξεις.
    Ξέρω ότι δεν έχει καμιά σημασία η γνώμη μου, αλλά με έτρωγε το χέρι μου να τα γράψω. Όχι ότι θα αγγίξουν και κανέναν, γιατί κανείς δεν θα αναγνωρίσει τον εαυτό του σε αυτά, μόνο τους άλλους θα θεωρήσει πως αφορούν.
    Συνεχίστε πάντως, αν μη τι άλλο είναι διασκεδαστικό.  
     
  8. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

    @ MissMary,

    για έλα δω μωρή να δούμε πού διανοήθηκες να πεις "ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του", επειδή φαντάστηκες ότι "η γύφτισσα νεοφιλελεύθερη" θα καθίσει ευγενικά να σε βλέπει να διαλύεις το φόρουμ που φιλοξενεί χιλιάδες αξιόλογα ποστ αγαπημένων της προσώπων, φίλων της, γνωστών της, συνομιλητών της και δικά της.

    Εγώ βλέπω ότι δεν κάνεις διάλογο, λες κουβέντες που συχνά είναι βαριές και δεν παίρνεις από λόγια διόλου. Είδα τα warnings που σου έχουν γίνει, ήταν πάντα επειδή προσέβαλες μέλη για προσωπικά τους θέματα, επειδή δεν σεβάστηκες τα λόγια τους και ούτε λόγος βέβαια για το δικαίωμά τους στην ελεύθερη έκφραση, γιατί απ αυτό έχεις μόνον εσύ και ο Elysium, ε;

    To avatar του καθενός, όπως και η υπογραφή του, το nickname του, το προφίλ του, τα ελληνικά του ακόμα εφόσον είναι κατανοητά είναι κομμάτι της ηλεκτρονικής του προσωπικότητας, η ηλικία του, τα κιλά του, οι ερωτικές του ιδιαιτερότητες είναι κομμάτι της προσωπικότητάς του και εδώ όλα αυτά γίνονται σεβαστά.

    Αλλά εσύ ιδέα δεν έχεις για αυτά, εσύ το χαβά σου. Της lara[E-p] το άβαταρ το έχει διαλέξει ο Αφέντης της και το αγαπάει. Δεν έκρυψε από κανέναν το μέγεθός της, έχει φωτό της στη gallery να πας να δεις.

    Εκτός από αυτό, η lara[E-p] μίλησε γενικά, εσύ της επιτέθηκες προσωπικά, πρώτα για το άβατάρ της και μετά για τα κιλά της, πράγμα άσκημο, επιεικώς.

    'Εγώ έβγαλα την ηλικία μου φανερή, όταν έλεγες ότι σε ανταγωνίζομαι, για να καταλάβεις ότι είμαι μάνα σου στα χρόνια και κάπου είσαι αναγκασμένη, θες δε θες, να λες πράγματα λογικά και προφανώς ο ανταγωνισμός δεν στέκει. Αλλά αντί να καταλάβεις αυτό, άρχισες να λες κακίες για την ηλικία μου και μετά πήρε η μπάλα και άλλα και άλλα και άλλα και μου πέταξες πολλές μπηχτές είτε έδεναν με τη συζήτηση που μετείχες είτε όχι.

    Ξεκαθαρίζω μια και καλή ότι α π α γ ο ρ ε ύ ε τ α ι να "ξερνάς βόθρο" εδώ μέσα, υπό οποιεσδήποτε προϋποθέσεις και ξεκαθαρίζω μια και καλή ότι για αυτό υπάρχουν συνέπειες.

    Κλείνοντας, μην ξαναδώ να επαναφέρεις διαγραμμένο ποστ σου, σου πήρε ο διάολος τα ρέστα επιτόπου!

    Άκου, λέει,
          

    Ναι, αλλά εμάς μας νοιάζει εδώ πέρα να μπορούν να μιλάνε όλοι και οι M/s και οι vanilla και οι φετιχιστές και όλοι οι ενδιάμεσοι και ναι, μπορείς να συμμετέχεις αλλά αυτό είναι άλλο από το να σχολιάζεις σε προσωπικό επίπεδο τα των άλλων.
     
  9. MissMary

    MissMary Regular Member

    Απάντηση: Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

    Αι μαρή με τρόμαξες......  
    Κοίταξε να δεις, τα warnings δεν είσαι σε θέση να τα αξιολογήσεις, μιας και στην ουσία είσαι εδώ οχι σαν αμερόληπτη mod αλλά mod ακριβώς όπως το είπες για ένα
    Οι υπόλοιποι σούζα και αδικημένοι. Σωστά; Για κανέναν άλλο μπορεί.
    Βαριές κουβέντες αλήθεια δεν είπα ακόμη, ούτε χρειάζεται να πω, τα αποτελέσματα είναι ίδια και έτσι. Δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση και στην άποψη έχουν όλοι, ακριβώς γι' αυτό έγινε τόσος ντόρος αλλά σ' έχει τυφλώσει κάτι.. να το ψάξεις σε γιατρό.
    Θυμάμαι κάποτε που η lara, αναφέρθηκε ξεκάθαρα σε μένα προσωπικά με χαρακτηρισμούς αλλά εκεί έκανες τα στραβά μάτια. Τέλος πάντων, όταν η μοναδική παρουσία κάποιου στα νήματα είναι για να αναφερθεί σε άλλα μέλη και να προσπαθεί να αποδείξει οτι όποιος δεν έχει ζήσει δε δικαιούται να μιλάει, τότε αν μη τι άλλο δείχνει εμπάθεια και πρόβλημα.
    Την επόμενη φορά λοιπόν που κάποια σας θα δηλώσει αποστροφή για την κοπρολαγνεία μη ξεχάσει να δηλώσει πως σκατά δοκίμασε γι' αυτό τα απορρίπτει και γι' αυτό έχει και άποψη!
    Για το άβαταρ της τι να πω; Προσβλήθηκε που της είπα οτι έκανε τρύπα στην ρώγα και οχι που η ίδια το δείχνει με την φωτογραφία;
    Γενικά δεν μίλησε, αφού με ξεμπρόστιασε   βγάζοντας στη φόρα τη φωτογραφία μου πριν κάνω αποτρίχωση και πριν βάλω σιδεράκια αποκαλώντας με ανεγκέφαλη μαϊμού..χαχαχαχαχαχαχα.. δεν έπρεπε να απαντήσω; Σοβαρά;   Ποιος είπαμε στερεί το δικαίωμα έκφρασης..;
    Είτε είσαι μάνα μου είτε οχι ηλικιακά (ευτυχώς), δικαίωμα στην άποψη έχω, δε πάει να χτυπάτε τον κώλο σας κάτω, ακριβώς επειδή είπα οτι "αποστρέφομαι τις M/s σχέσεις επειδή τις θεωρώ ακραίες" και δεν έθιξα κ-α-ν-έ-ν-α-ν.

    Τέλος, δεν μπορείς να μου πάρεις τα ρέστα, φοράω σταυρουδάκι! 

    Πιο σοβαρά από ποτέ ΑΠΑΙΤΩ την διαγραφή μου και των posts μου.
     
  10. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

    Μια λέξη μόνον,

    δεν μπορείς να απαιτείς απολύτως τίποτα, διότι με ελεύθερη βούληση έγραψες και συνεχίζεις να γράφεις.

    Αν μάλιστα μπορέσεις να αποδείξεις ότι σε αδικήσαμε, πήγαινε να αποδείξεις και ότι η γη δεν κινείται!

    Η λογική που σου ταιριάζει είναι ότι "φοράς το σταυρουδάκι και άρα ό,τι κάνεις είναι ο.κ." ναι, αλλά έχεις μείνει πάρα πολύ πίσω, κάτι αιώνες, ξέρεις.


    Σου είπα και πιο πάνω ότι το άβαταρ είναι στοιχείο της προσωπικότητας, γνωρίζεις ανάγνωση; Για το άβατάρ της η lara[E-p] έχει κάθε δικαίωμα να είναι περήφανη. Εσύ δεν δικαιούσαι να χτυπάς το άβαταρ επειδή δεν μπορείς να χτυπήσεις την άποψη. Στοιχειώδη του μικρού δημοτικού!

    Δεν μπορείς να προσβάλεις, έτσι και αλλιώς, είσαι πολύ πολύ λίγη γι αυτό. Αυτό που επισταμένως σου είπα είναι ότι δεν ξέρεις τι λες. Αν δε σε νοιάζει, κανένα πρόβλημα, συνέχισε έτσι, αλλά όχι εδώ βέβαια.
     
  11. Revenant

    Revenant Staff Member

    Απάντηση: Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

    Μόνο την άποψή σου δε λες MissMary, επιτίθεσαι συνεχώς και έχει συζητηθεί επανειλημμένα. Είναι απαράδεκτος ο τρόπος που συμπεριφέρεσαι εδώ μέσα. Δε καταλαβαίνω γιατί αλλά δε με απασχολεί. Μπορείς σίγουρα να εκφράζεις ελεύθερα την άποψή σου σε οποιοδήποτε νήμα αρκεί το κάθε μήνυμα που γράφεις να είναι συμβατό με τους κανόνες της κοινότητας.
     
  12. MissMary

    MissMary Regular Member

    Απάντηση: Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

    Ναι Revenant επιτίθεμαι συνέχεια, είμαι άγρια, γκρρρρρρ.... Εξέφρασα την άποψή μου χωρίς να κατακρίνω κανέναν και στην ουσία το άλλο μέλος είπε οτι δεν πρέπει να εκφράζω άποψη. Οι κανόνες λένε οι απόψεις μας να είναι συμβατές με των μελών; Ή πρέπει να προέρχονται βιωματικά; Και τέλος πάντων αφού είμαι τόσο ασύμβατη, γιατί δεν κάνεις μια διαγραφή; (και τα posts παρακαλώ). Απλά πράγματα.. Το ζητάω και το θέλω. Δεν θέλω να υπάρχουν τα γραπτά μου εδώ.