Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

"Μην κατουράς σε... ξένο τοίχο"

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος lara, στις 29 Μαϊου 2013.

  1. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: "Μην κατουράς σε... ξένο τοίχο"

    Νομιζα ότι το νήμα διαπραγματεύται την διάβρωση εξαιτίας της παρουσίας των βανίλλα.. Εγώ πάλι θεωρώ ότι η "παρέα" είναι διαβρωμένη για άλλους λόγους. Αυτό σημείωσα και συγγνώμη αν ειμια εκτός θεματος.
     
  2. cassie

    cassie Regular Member

    Απάντηση: "Μην κατουράς σε... ξένο τοίχο"

    Οπουδηποτε το "εγω" ειναι μεγαλο (και αυτο δεν συμβαδιζει απαραιτητα με το στατους) αυτο ειναι προβλημα.

    Η κοινοτητα πρεπει να αυτοπροστατευται ωστε να να μπορει να διαφυλασσει αυτα που με τοσο κοπο κατεκτησε. Και Ε/εχουμε τοσο δρομο ακομη μπροστα Μ/μας...

    Ασχετα απο τι Μ/μας ενωνει ή Μ/μας χωριζει ως bdsm-ers, (μικρογραφια της κοινωνιας Ει/ειμαστε και Ε/μεις), ειναι προς το συμφερον ολων Μ/μας η επαγρυπνηση.

    Ε/εχουμε εναν κωδικα αξιων που ειναι αυτος που ειναι. Ωραια. Εκτος απο πολυ ελαχιστες περιπτωσεις, δεν τον επιβαλλουμε σε βανιλλα κοσμο. Αρα, οποιος βρισκεται εδω περα μεσα, βρισκεται εδω με τη θεληση του. Αυτο απο μονο του αρκει και αποτελει μια παρα πολυ καλη βαση στο να μην Ε/επιτρεπουμε στον καθενα να απαξιωνει αυτο που (προσπαθουμε να) Ζ/ζουμε.

    cassie, σκλαβα χωρις επιλογη και μαζοχιστρια γιατι δε μπορω αλλιως.
     
    Last edited: 30 Μαϊου 2013
  3. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: "Μην κατουράς σε... ξένο τοίχο"

    Οπως είναι αρκετοί στρειτ που γράφονται σε gay site για να κάνουν χαβαλέ και πλάκα μαζί τους, ετσι και κάποιοι στενόμυαλοι καραβανίλλα, γράφονται σε bdsm φόρουμ για να κάνουν χαβαλέ με αυτά που δεν θα μπορούσαν να καταλάβουν εστω και αν περάσουν εκατό αιώνες.
    Αυτά τ΄ άτομα πρέπει να σουτάρονται σε χρόνο dd.
     
  4. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Απάντηση: "Μην κατουράς σε... ξένο τοίχο"

    μήπως όλο αυτό πρέπει να είναι το εναυσμά για το τι πρέπει να αλλάξει;

    Ωραία όλα αυτά, αλλά γιατί τα λεγόμενα ''παλαιότερα'' μέλη σταμάτησαν να γράφουν και να συμμετέχουν;

    θα συμφωνήσω ό,τι οι άσχετοι θα πρέπει να κόβονται, όμως είναι πολλοί λίγοι αριθμητικά και πολύ λιγοι ποιοτικά ώστε να επηρρεάζουν εμάς τους υπόλοιπους, εκτός και αν εμείς το έχουμε χάσει κάπου το παιχνίδι.

    Το θέμα είναι τι πρέπει να κάνουμε για να το επαναπροσδιορίσουμε; Αν συμφωνεί ο νηματοθέτης ας αρχίσει μια συζήτηση γύρω από αυτό, αλλιώς η διαχείρηση ας ανοίξει ένα θέμα, που όλοι μας ήρεμα, να μιλήσουμε και να προχωρήσουμε σε κάτι ουσιαστικότερο.
     
  5. Re: Απάντηση: "Μην κατουράς σε... ξένο τοίχο"

    Σωστά νόμιζες. Δεν είσαι εκτός θέματος.
    Κάθε φορά που άλλαζε κάτι ήταν προς το χειρότερο

    Πολλοί σταμάτησαν επειδή βαρέθηκαν
    Μεγάλος αριθμός είναι αυτοί που σταμάτησαν επειδή είχαν η έχουν κάποιο θέμα με την διαχείρηση κυρίως λόγω των συνδρομων και των περιορισμών που είχαν τεθει σχετικά με την κίνηση τους στο φόρουμ
    Υπάρχουν άλλοι που δεν έχουν πια τι να γράψουν
    Αλλοι γράφουν σε άλλα φόρουμ
    Άλλοι βρήκαν κάτι καλύτερο να κάνουν
    Υπάρχουν επίσης αυτοί που έφυγαν επειδή έφυγαν και οι φίλοι τους
    Ακόμα και αν το δεχτούμε δεν θα συμφωνήσει κανείς με κανέναν σχετικά με το ποιοι είναι οι άσχετοι
    Αυτο τώρα μου θυμίζει το "αν υπάρχουν λίγοι κακοί πρέπει να του απομονώσουμε.."
    Αν φίλε μου οι "κακοί" ήταν οι λίγοι δεν θα υπήρχαν τα βραβεία
    Εγώ προτείνω να μην γίνει τίποτα. Καυγάδες πάντα υπήρχαν και πολλοι απο αυτούς που λένε πως κατι πρέπει να γίνει με τους καυγατζήδες είναι πολλές φορές οι ίδιοι πρωταγωνιστές των καυγάδων αλλωτε προκαλώντας τους και άλλωτε συμμετέχοντας.
     
    Last edited: 30 Μαϊου 2013
  6. Να υπενθυμίσω στα παλαιότερα μέλη και να γνωστοποιήσω στους νεότερους ότι αυτή η παρόμοιες συζητήσεις έχουν γίνει και σε εποχές που σήμερα αναφέρονται ως καλές για το φόρουμ.
     
  7. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: "Μην κατουράς σε... ξένο τοίχο"

    Οι χώροι όμως, απαρτίζονται και χαρακτηρίζονται πρωτίστως από τα άτομα, και κυρίως τους παλαιούς.
    Ο σεβασμός λοιπόν, κερδίζεται όπως λες και εσύ, και δεν χαρίζεται ....
    Ξέρεις πόσο σεβασμό κέρδισε ο χώρος από τους νεώτερους, όταν έβλεπαν σχεδόν
    όλα τα παλαιά μέλη να "αλληλοσφάζονται" στο νήμα με τον Αφένταρο που γούσταρε να τον αρπάξει ....?

    Απορώ ακόμα πως λειτούργησαν τόσο εγωϊστικά σε εκείνο το νήμα οι παλαιοί, τους οποίους "εγώ" ο νέος διαβάζω και παίρνω παραδείγματα. Που πήγε η σοβαρότητα ...?

    Και κάτι ακόμα. Το μεγαλείο και η ομορφιά αυτού εδώ του χώρου, έγκειται στο ότι είναι ανοικτός σε κάθε καρυδιάς καρύδι, και παρ' όλα αυτά επιβιώνει και θα επιβιώνει για πάντα, και ας δέχεται κάθε είδους επίθεση.
    Πάλι δυνατότερος θα βγαίνει.

    Προσωπικά lara[E-p], θεωρώ το αρχικό σου ποστ απόδειξη της αγάπης και του
    σεβασμού σου για το BDSM και επειδή το σύστημα δεν με αφήνει να σου δώσω
    rep, στο δίνω από εδώ ...!!!!

    Θεωρώ όμως ότι χρειάζεται από πριν, αρκετή αυτοκριτική από τα ίδια παλαιά άτομα του χώρου πριν απαγγείλουν κατηγορία στους νεώτερους.
    Χρειάζεται επίσης και αυτοσυγκράτηση με εκείνους που προκαλούν, και όχι βούτυρο στο ψωμί τους, για τσακωμούς και πολύ κακό για το τίποτα, που συντελούν στην δημιουργία δυσμενών εντυπώσεων.....
     
    Last edited: 30 Μαϊου 2013
  8. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Απάντηση: "Μην κατουράς σε... ξένο τοίχο"

    να συμπληρωσω οτι μηπως τελικα παμε να φτιαξουμε μια γυαλα, ενα απολυτα δλδ ελεγχομενο περιβαλλον; ή απλα κάνω λάθος;
     
  9. Re: Απάντηση: "Μην κατουράς σε... ξένο τοίχο"

    Τι κακο είχε το νήμα με τον "αφένταρο"; Εγω είδα πολύ ενδιαφέρουσες δημοσιεύσεις απο παλιά μέλη , έντονες διαφωνίες , χιούμορ και σαρκασμό ένθεν και κείθεν. Πραγματικά τι σας χαλάει; Θέλετε ένα φόρουμ όπου όλα τα παιδάκια θα είναι το ίδιο φρόνημα ,θα σηκώνουν το χέρι και θα μιλούν, θα πλένουν τα χεράκια τους και θα λένε "ευχαριστώ";
    Πάντως βλέπουμε πως ένα νημα που κάποιο μέλος το θεωρεί ως παράδειγμα προς αποφυγη , ενα άλλο μέλος το θεωρεί καλό και του αρέσει.
    Ακόμα να υποθέσω οτι θα θέλατε ένα φόρουμ όπου δεν υπάρχει ίχνος "ενοχλητικής" σάτυρας παρα μόνο κρυα , σαχλά και ανώδυνα πειραγματάκια;(αυτο έχουμε τώρα) Μιλώντας γι αυτό θα 'επρεπε να είχατε γνωρίσει τον Ντολμανσέ.
    Στην τελική όποιος/α είναι τόσο ευαισθητούλης/α ας μη συμμετέχει εκει που μυρίζει μπαρούτι
    Πέρα απο αυτά συμφωνώ απόλυτα με την Uther. Τους καβγάδες τις κόντρες και τις διασπάσεις τις κάνουν παλιά μέλη που γνωρίζουν απο bdsm και αυτό το λεω χωρίς να σημαίνει πως με ενοχλεί.
    Επίσης ας θυμόμαστε όλοι πως αυτός/η που για την μια παρέα ειναι αξιόπιστό και σεβαστό άτομο για την άλλη παρέα ειναι ανυπόληπτο και αναξιόπιστο που δημιουργεί προβλήματα. Συχνά οι γνώμες διαφέρουν ακόμα και μεταξύ ατόμων μέσα στην ίδια παρέα. Επομένως δεν μπορώ να δω πως θα δημιουργηθεί ένας κοινός τόπος , μια κοινή συμφωνία σχετικά με όλα αυτά.
     
  10. Re: Απάντηση: "Μην κατουράς σε... ξένο τοίχο"

    Αν εισακουστουν οι προτροπές , ναι, εκει οδηγούν.
    Ακόμα οδηγούν στην εκδίωξη όσων δεν γουστάρει ο εκάστοτε εισηγητής και κυρίως στην επιβολή του υφους που γουστάρει ο εκάστοτε εισηγητής
     
  11. SadisticD

    SadisticD New Member

    Απάντηση: "Μην κατουράς σε... ξένο τοίχο"

    Έχουμε φύγει λίγο από το θέμα ή είναι δική μου ιδέα; Σ' ένα χώρο συζήτησης τόσων ανθρώπων, λογικό κι επόμενο είναι να υπάρξουν διαφωνίες. Συνήθως εκφράζονται κόσμια και πολιτισμένα. Κάποιες φορές, πάλι, όχι, ενδεχομένως να ξεφύγουν τα πράγματα, να φτάσουν στο σημείο της προσωπικής αντιπαράθεσης, ακόμα και της προσβολής. Είναι σωστό; Κατά τη γνώμη μου όχι, είναι ωστόσο ανθρώπινο.

    Ωστόσο, το ζήτημα που θέτει η νηματοθέτρια είναι τελείως διαφορετικό. Δεν έχει να κάνει με τις διαφωνίες μεταξύ ατόμων του χώρου, μεταξύ μελών που απλά τυγχάνει να έχουν άλλες θέσεις σε επιμέρους ζητήματα. Έχει να κάνει με την παρουσία ατόμων που δεν είναι σε θέση να κατανοήσουν το αξιακό σύστημα του χώρου και, σαν να μην έφτανε αυτό, είναι εντελώς πρόθυμοι να το καταδικάσουν ή να το λοιδωρήσουν. Είναι σαν να λέμε πως θα πάω να γραφτώ σ' ένα forum χορτοφάγων και θα γράφω για το πόσο "άρρωστοι" είναι που δε μπορούν να καταλάβουν τη θρεπτική αξία μίας μπριζολας.
     
  12. Alex-andra

    Alex-andra New Member

    Απάντηση: "Μην κατουράς σε... ξένο τοίχο"

    Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη από όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη, το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις.

    Βολταίρος

    Αλλά με μία αποσαφήνηση κατ' εμέ: Σέβομαι την όποια διαφορετικότητα των άλλων αλλά επιθυμώ και το σεβασμό στη δική μου διαφορετικότητα.