Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

"Μην κατουράς σε... ξένο τοίχο"

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος lara, στις 29 Μαϊου 2013.

  1. Re: Απάντηση: "Μην κατουράς σε... ξένο τοίχο"

    Εχει αξιακό σύστημα ο χώρος;
     
  2. SadisticD

    SadisticD New Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: "Μην κατουράς σε... ξένο τοίχο"

    Οι διάφορες bdsmικές κοινότητες δε βασίζονται πάνω σε κάποιες αρχές και αξίες; Αν θεωρηθούμε πως αποτελούμε μία τέτοια - αυτό σηκώνει, βέβαια, μεγάλη κουβέντα - δε θα έπρεπε να υπάρχουν;
     
  3. Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: "Μην κατουράς σε... ξένο τοίχο"

    Δεν ξέρω
     
  4. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: "Μην κατουράς σε... ξένο τοίχο"

    /me γελάει

    Μία ερώτηση μόνο, εμποδίστηκε κάποια φορά από mod η ελεύθερη έκφραση βανίλλα ή περβ πλην της περίπτωσης με το "ανθρωποειδή";

    Διότι άλλο τσακωμοί και άλλο παρεμπόδιση ελεύθερης έκφρασης. Δεν παριστάνω κανέναν και δεν εκπροσωπώ παρά τον εαυτό μου και αν προκύψει τσακωμός, μπορεί να τσακωθώ, χωρίς να με νοιάζει διόλου το πρεστίζ του D/s ή του M/s, διότι το ζητούμενό μου είναι να εκφράζομαι όπως νομίζω και o.k. να κρίνομαι από όλους γί αυτό και όχι όπως νομίζω ότι πρέπει να νομίζω. Όμως αυτό είναι τελείως άλλο από το να μην μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα και απρόσκοπτα πάνω σ ένα θέμα άλλοι, οποιαδήποτε σχέση με το bdsm και να λένε πως έχουν.
     
  5. thanasis

    thanasis Contributor

    Κύριοι, θανασσόθεν παράκληση να πέσουν οι τόνοι.
     
  6. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: "Μην κατουράς σε... ξένο τοίχο"

    Kατά την άποψή μου το πρόβλημα έγκειται στην διαφορά μεταξύ σύγκρουσης απόψεων, την οποία θεωρώ θεμιτή ακόμη και αν είναι ακραία και στην προσωπική σύγκρουση την οποία θεωρώ θεμιτή στον βαθμό που δεν προσβάλει ο ένας τον άλλον. Είναι άλλο κάποιος να καταφέρεται με επιχειρήματα κατά του bdsm, όπως ο Dolmance, να ναι καλά όπου βρίσκεται και είναι διαφορετικό να καταφέρεται κανείς εναντίον του bdsm υβρίζοντας το avatar ενός άλλου μέλους όπως η MissMary. Και ο Dolmance ήταν απολύτως αποδεκτός στο φόρουμ παρά τις βαθύτατες διαφωνίες του. Κατά τα λοιπά θα συμφωνήσω με την Uther. Tις χειρότερες κατ΄εκτίμησή μου συζητητικές συμπεριφορές τις έχω δει από φερόμενους/ες bdsmers.

    Αγαπητέ Alexkat, και παλαιότερα σε αυτό το συζητητήριο,έλαβαν χώρα τιτάνιες λογομαχίες που δεν φόβιζαν κανέναν. Αντίθετα γινόντουσαν ένα πεδίο γόνιμων αντιπαραθέσεων κυρίως φιλοσοφικο- ιδεολογικών και όλοι έβγαιναν κερδισμένοι. Εκτίμηση μου είναι ότι είχε να κάνει με την όσμωση των ανθρώπων που τότε έτυχε να βρεθούν εδώ. Και σε αυτό συμφωνώ με τον cornilios. Πάντως είναι αλήθεια ότι αυτός ο χώρος θέλει γερό στομάχι.
     
    Last edited: 30 Μαϊου 2013
  7. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: "Μην κατουράς σε... ξένο τοίχο"

    Αυτό δεν σημαίνει αγαπητή elfcat, ότι δεν έλαβαν χώρα και ξεκατινιάσματα..
    Όσο για το γερό στομάχι που παραδέχεσαι ότι χρειάζεται αυτός ο χώρος,
    ......σκέψου τι επίδραση μπορεί να έχει στους νέους .....
    ...για αυτό και κατουράνε σε ξένο τοίχο .....εξ' ου και ο τίτλος του νήματος.
     
  8. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: "Μην κατουράς σε... ξένο τοίχο"

    Παιδιά, αλλο ο άσχετος που εχει μπει σ΄ ενα φόρουμ του bdsm να δει να μάθει και αν του αρέσει να κάτσει αν όχι να φύγει, και αλλο ο κακοπροαίρετος άσχετος που μπήκε για να μας δουλέψει και να μας πει ανώμαλους γιατί δεν μπορεί να δεχθεί ότι εκτός από τα δικά του γούστα, υπάρχουν ακόμα χιλιάδες γούστα στο σεξ .
    Είναι απλά τα πράγματα, μην τα κάνετε πολύπλοκα!
     
  9. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: "Μην κατουράς σε... ξένο τοίχο"

    Και όμως, τα ξεκατινιάσματα ήταν σπάνια στην αρχή...
    Όσο για τους νέους. που είναι ΠΑΝΩ από 18 χρονών, υποθέτω όχι μόνο σωματικά αλλά και πνευματικά, δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει έστω και ένας από αυτούς με σώας τα φρένας,που εισέρχεται σε έναν χώρο στον οποίο εξέχουσα θέση έχει η ερωτική βία, ως εναλλακτικός τρόπος ερωτικής έκφρασης και να νομίζουν ότι πάνε στο allοu fun park. Δεν το λέω προκλητικά αλλά αυτό το οι 'κακόμοιροι΄ οι νέοι ετών πολλές φορές τριάντα και σαράντα χρονών που πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε σαν αφελείς και άβγαλτους και να τους κάνουμε pampering... Από bdsm μπορεί να μην ξέρουν αλλά από ζωή οφείλουν να ξέρουν. Στο κάτω κάτω μια τέτοια αντιμετώπιση υποτιμά και τους ίδιους. Kαι εν τέλει, δεν είναι όλα για όλους και ούτε πρέπει να είναι. 

    Πάντως προσωπική άποψη, θεωρώ ότι αυτό που 'μάτωσε΄το παρόν φόρουμ ήταν η λογοκρισία. Κανείς, με λίγο αυτοσεβασμό δεν την ανέχεται επί μακρόν...
     
  10. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: "Μην κατουράς σε... ξένο τοίχο"

    Όσο για τους νέους, τους νεοεισερχόμενους δηλαδή, (το κάθε καρυδιάς καρύδι δηλαδή,) ...σε ότι ηλικία και να είναι, όταν δεν βλέπουν ...επίπεδο...και ..πολιτισμένες.. ανταλλαγές απόψεων από τους παλαιούς, θα βρουν πεδίο για να κάνουν τα χειρότερα ...
    (σε ξεκατινιάσματα) και θα είναι και δικαιολογημένοι ....


    Πιθανόν. Για να το λες εφόσον έχεις περάσει από εδώ και ως Mod, ίσως γνωρίζεις κάτι περισσότερο.  
     
    Last edited: 30 Μαϊου 2013
  11. Heretic_Angel

    Heretic_Angel Regular Member

    Απάντηση: "Μην κατουράς σε... ξένο τοίχο"

    Το έχω ξαναγράψει.

    Αν θέλετε πραγματικά ένα "δικό σας χώρο", ζητήστε από τη διαχείριση να δημιουργήσει μια ομάδα από υπο-φόρα, αποκλειστικά για μέλη πάνω από π.χ 1 έτος ή και κατόπιν πρόσκλησης (invitation) από τους διαχειριστές των εν λόγω ενοτήτων. Έτσι αν έρθουν καινούργιοι θα μπορούν να μπουν να διαβάσουν παλιότερα θέματα και να συμμετέχουν μεταξύ τους σε εισαγωγικές συζητήσεις στα ανοιχτά φόρα, επεκτείνοντας τη βάση χρηστών. Παράλληλα διατηρείται και ο χώρος "ασφαλής" για τα παλαιότερα μέλη που θέλουν να μοιραστούν με μεγαλύτερη άνεση και ακόμα λιγότερη λογοκρισία (less moderation = better moderation) πχ. προσωπικές ιστορίες/εμπειρίες χωρίς να εκτίθενται σε ελεύθερη δημόσια θέα, αν και είμαι βέβαιος οτι οι περισσότεροι απλά καβλώνουν με το public.

    Η Uther πάντως ανέλυσε τις αιτίες καλύτερα απ' όλους στο πρώτο μήνυμά της και ως μέλος σε Συντονιστική Ομάδα, λαμβάνω πολύ πιο σοβαρά το σχόλιό της, παρά όλων των υπολοίπων συνολικά.

    Το πρόβλημα εδώ, όπως έχει πολλάκις αποδειχθεί δεν είναι η δημιουργία των εν λόγω ενοτήτων αλλά το θέμα του ποιος θα αναλάβει να τα διαχειριστεί. Γιατί και στον έτερο ιστοχώρο της συμφοράς, όποτε γίνεται κάτι αρχίζετε και φαγώνεστε σαν κακομαθημένα παιδάκια που είτε δεν αντέχουν την παραμικρή κριτική/σχόλιο είτε περιμένετε διθυράμβους στην κάθε χυσαμόλη που πετάτε και τελικά παίρνετε παπάκια και στραβώνετε, προχωρώντας σε καννιβαλισμούς και ανθρωποθυσίες. Όταν ωριμάσουν ορισμένοι και αποκτήσουν διαδικτυακή παιδεία, ΊΣΩΣ να είστε σε θέση να δημιουργήσετε και μια ώριμη διαδικτυακή κοινότητα. Μέχρι τότε, οι περισσότεροι κάνουν ως επί το πλείστον χαβαλέ και πλάκα (me included) με το πόσο τραγικός μπορεί να γίνει ο άνθρωπος για να ρίξει ένα "μπούτσο".

    Σταματήστε όμως την κλάψα και την ανάλυση. Χορτάσαμε τόσα χρόνια. Και εκτός αυτού αμαυρώνετε ακόμα περισσότερο την εικόνα της ιστοσελίδας, για την οποία υποτίθεται οτι ενδιαφέρεστε, ειδικά σε όποιον νέο αποφασίσει να μπει, αφού πριν καλά καλά εγκλιματιστεί αρχίζει να διαβάζει οτι πιο αρνητικό υπάρχει. Στην τελική, σε όποιον δεν αρέσει, φεύγει. Δεν είναι κανένας αλυσοδεμένος. Τραβάτε να σας κάνει τον μοντ η θείτσα...

    Γιατί αν θυμάμαι καλά, αυτό ήταν και το αρχικό πρόβλημα με αυτό το φόρουμ, έτσι δεν είναι;

    Υ.Γ. Όποιος προσβλήθηκε με το μήνυμα να ζητήσει από τη διαχείριση να με ξανακάνει 6 μήνες ban.
     
    Last edited by a moderator: 30 Μαϊου 2013
  12. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: "Μην κατουράς σε... ξένο τοίχο"

    Αυτός και ήταν ο λόγος που αποχώρησα. Κατά την διάρκεια που ήμουν mod,δεν λογόκρινα κανέναν, πρώτον γιατί δεν ένιωθα ότι ασκώ κάποια εξουσία και γιατί κανενός την άποψη δεν θεωρούσα επικίνδυνη και αποχώρησα γιατί δεν μου άρεσε αυτή η τακτική που έβλεπα να συνεχίζεται. Και αν θέλεις την άποψή μου οι περισσότεροι για αυτό έχουν αποχωρήσει από αυτό το φόρουμ.