Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

"Μην κατουράς σε... ξένο τοίχο"

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος lara, στις 29 Μαϊου 2013.

  1. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Οπότε το ορθό είναι ότι το πιάσαμε σωστά το θέμα.
     
  2. gkass

    gkass τέταρτος τοίχος

    Απάντηση: "Μην κατουράς σε... ξένο τοίχο"

    Υπάρχει στεγανός τρόπος θα εξασφαλίζει ποιός είναι τι; Και αν αποκλειστεί κάποιος με βάση το status του ή /και με βάση τις απόψεις του, τι διασφαλίζει ότι δεν θα εμφανιστεί ξανά με άλλο προφίλ;

    Τι κακό θα μπορούσε να επιφέρει κάποιος με την ανάρμοστη, κομπλεξική, επιθετική, προσβλητική κλπ συμπεριφορά του αν αντιμετώπιζε την παγερή αδιαφορία όλων των άλλων; Αν κάποιοι ,που έχουν χρόνια φαγούρα τα δάχτυλα τους και γράφουν για να γράφουν ,δεν προσέτρεχαν αμέσως να αντιπαρατεθούν, τότε οι αγενείς και άτοποι "επισκέπτες" θα....σιωπούσαν ή θα αποχωρούσαν.

    Είμαι εναντίον κάθε μορφής περιορισμού. Οι περιορισμοί και οι κανόνες ίσως απομακρύνουν τα "ζιζάνια" αλλά θα υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να χρησιμοποιηθούν επί δικαίων και αδίκων. Θα κατασκευαστεί μια ατομική βόμβα για να αντιμετωπιστούν τα "ζιζάνια" και μετά θα την έχουμε πάντα οπλισμένη ανάμεσα στα πόδια μας και θα μπορούσε να πυροδοτηθεί αφήνοντας πίσω της θύματα και χάος.

    Άσχετα με το τι κάνουμε και τι λέμε, άσχετα με το πως διαχειριζόμαστε την προσωπική μας ζωή και τα πάθη μας, δεν παύουμε να είμαστε ατελή όντα με φοβερά ελαττώματα και αδυναμίες. Δεν θεωρώ λοιπόν καθόλου ασφαλές να έχουμε στη διάθεση μας τρόπους "εξόντωσης".

    Τα χειρότερα προγκρόμ της ιστορίας ξεκίνησαν χρησιμοποιώντας για δικαιολογία την ανάγκη να προφυλαχτεί μια κοινότητα, ένας λαός από τα...."ζιζάνια". Και πάντα κάποιοι τα εκμεταλλεύτηκαν για να εξοντώσουν αντιπάλους, αντίζηλους, εκφραστές διαφορετικών απόψεων, πιθανούς ανταγωνιστές κλπ.

    Το ισχυρότερο όπλο είναι η αξιοπρέπεια και η αυτοπεποίθηση. Αν νιώθω ασφαλής και βέβαιος ότι αυτό που έχω, αυτό που κάνω με ικανοποιεί και με καλύπτει, δεν με ταράζει κανένας με την "απρόσωπη" συμπεριφορά του. Δεν μπαίνω καν στον προβληματισμό αν πέρδεται ή...σκέφτεται.
     
  3. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Re: "Μην κατουράς σε... ξένο τοίχο"

    Aκριβώς.  
     
  4. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: "Μην κατουράς σε... ξένο τοίχο"

    Προς βέβαιους για την ορθότητα του "κατουρήματος" όπου προκύψει, αφού μάλιστα δεν φταίνε καν οι ίδιοι αλλά πάντα "οι άλλοι" που έχουν κατουρήσει προηγουμένως,

    δε νομίζω να ειπώθηκε ή να αφέθηκε να εννοηθεί ότι αδυνατεί να προστατέψει τον τοίχο του κάποιος και γί αυτό ζητάει να μην τον πειράζουν.

    Έπειτα, είναι και το που θεωρεί ο καθένας σωστό να κατουράει, ιστοσελίδα ενηλίκων είμαστε, όλο και μία άποψη για το θέμα θα έχει. Αν όχι, υπάρχουν οι κανόνες που αποδέχεται με την εγγραφή του..

    Γιατι ναι μεν αυτοί με τον αυτοσεβασμό που, φαίνεται, τους διακρίνει από τους "άλλους" που, φαίνεται, δεν ξέρουν από αυτά, έχουν πρόβλημα με τη διαγραφή πόστ αλλά και πάλι όσοι έχουν αυτοσεβασμό σπάνια γράφουν πόστ για διαγραφή ή που να προκαλούν για διαγραφή.
     
  5. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Απάντηση: "Μην κατουράς σε... ξένο τοίχο"

    Αν θέλετε την ταπεινή μου βανιλλοάποψη, μην δίνετε τόση σημασία σε όσα διαβάζετε, ακόμα και σε αυτά που σας θίγουν. Απλές περσόνες σε ένα σάιτ είμαστε όλοι, γράμματα σε μια οθόνη.
    Κανονικά θα έπρεπε να μετράμε μόνο την γνώμη των ανθρώπων που έχουμε επιλέξει να γνωρίσουμε και ενδεχομένως να κάνουμε φίλους. Όλοι οι υπόλοιποι είναι αέρας, φτάνει ένα κλικ στην σελίδα για να τους εξαφανίσουμε.  
     
  6. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Απάντηση: "Μην κατουράς σε... ξένο τοίχο"

    @Alexkat

    Όπως σωστά συν-χαίρεσαι με τον AuroraBorealis, “το ορθό είναι ότι το πιάσατε σωστά το θέμα”. Ο AuroraBorealis, όμως, πέραν της διαπίστωσης, πρότεινε και λύση. Διαφωνώ-συμφωνώ με αυτήν δεν έχει σημασία.
    Σημασία έχει πως με μεστό λόγο και ενδιαφέρον για τον χώρο, πρότεινε κάτι για να λυθεί το θέμα (το οποίο φαίνεται να αντιλαμβάνεται αρκετά καλά). Δεν είπε: “Σκατά έγινε το forum… άρα σκατά θα πρέπει να συνεχίσουμε να τρώμε”. Δεν υποστηρίζω πως εσύ είπες κάτι παρεμφερές, όμως σίγουρα -επαναλαμβάνω- το θέμα δεν ήταν οι καυγάδες και σίγουρα δεν μπορώ να το εντοπίσω στο ότι εμείς οι παλιοί την “πέφτουμε” στους νεοεισερχόμενους –όπως αναφέρεις-:

    Λύση, επίσης, κατά τη γνώμη μου (σε άλλο δρόμο από αυτόν του AuroraBorealis) προτείνει ο gkass:
    Και την θεωρώ ως απόλυτη και υπέροχη λύση, καθώς και εγώ συμφωνώ με το:

    Απλά, θέλω να προσθέσω πως διαχωρίζω την “αξιοπρέπεια και αυτοπεποίθηση” από την “απραξία” που πολλές φορές οδηγεί στην “παθητικότητα”. Όταν κάποιος μπει στο σπίτι μου για να φωνάζει, μπροστά στα παιδιά και την γειτονιά, πως η γυναίκα μου είναι πουτάνα (επειδή π.χ. είναι άθρησκη) δεν νομίζω ότι η παγερή μου αδιαφορία θα λύσει το πρόβλημα. Δεν θα είναι αρκετή η αξιοπρέπειά μου και το ότι ξέρω (οικογενειακή αυτοπεποίθηση) πως αυτή δεν είναι πουτάνα (αν και για την δική μου γυναίκα δεν είμαι σίγουρος πως αυτό θα ήθελα, χεχε). Αν είμαι σε μία λέσχη π.χ. της ΑΕΚ (παρεμπιπτόντως, χρησιμοποιώ το παράδειγμα γιατί μου άρεσε – προσωπικά είμαι άσχετος από ποδόσφαιρο) και μέσα στη λέσχη μπουν 30 Ολυμπιακοί που από το πρωί ως το βράδυ ουρλιάζουν υβριστικά συνθήματα γηπέδου, η αδιαφορία δεν αρκεί.

    Και δεν αρκεί γιατί εγώ εκεί πάω στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΟΥ ΧΡΟΝΟ με κάποιο σκοπό, προσδοκίες, στόχο, ο οποίος μπορεί ακόμα να είναι να περάσω ένα ευχάριστο απόγευμα με τους ομοίους (ή έστω κοντινούς) μου. Δεν είναι η δουλειά μου το forum, είναι ένα προσωπικό μεράκι και δεν χρωστάω σε κανέναν τον χρόνο, τα νεύρα και την διάθεσή μου. Όχι για έναν BDSMικό καυγά (ο οποίος μπορεί –λέω μπορεί- να αποβεί και εποικοδομητικός), αλλά για τις ατέρμονες επιθέσεις με στόχο την υπόσταση της BDSM κοινότητας.

    Όπως αναφέρθηκε (και παρερμηνεύθηκε ως το κύριο θέμα), οι καυγάδες αποτελούν ένα μεγάλο πρόβλημα. Συμφωνώ!!! Ίσως λύνεται – ίσως όχι. Μπορεί να είναι μέσα στη φύση του ανθρώπου και να μην αποβάλλεται με τίποτα. Μπορεί και να υπάρχει λύση. Όλα αυτά,όμως, ανήκουν σε άλλο νήμα. Αυτό που προσπαθούμε να προβάλλουμε εδώ και αυτό που έχει σημασία για το συγκεκριμένο νήμα είναι το: ας υπάρχει ο χώρος με την υπόσταση που του αξίζει και εάν η φύση μας είναι να τσακωνόμαστε, τότε ας τσακωνόμαστε μέσα σε αυτόν ή... αν έχουμε το επίπεδο να υπερβούμε αυτή τη φύση, ας φτιάξουμε τον χώρο για να ΜΗΝ τσακωνόμαστε μέσα σε αυτόν. Γιατί αυτό γίνεται. Απαξιώνεται ο χώρος:
    Αν –λόγω επαγγελματικών καταστάσεων- χρειαστεί να τσακωθώ με τους συνεργάτες μου θα το κάνω. Και ίσως πρέπει να το κάνω. Αλλά με τους... συνεργάτες μου, και το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ: μέσα στον εργασιακό μου χώρο, όχι π.χ. στο μπάνιο του σπιτιού μου. Αν, λοιπόν, κάποιος πετάει τούβλα και γκρεμίζει την δουλειά μου, τους τοίχους μου, όχι δεν μπορώ απλά να τσακωθώ (λες και αυτό είναι που θα με ένοιαζε, χαχαχα) αλλά ΟΥΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ αλλά ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ θα έχω... Προαπαιτούμενο είναι ο χώρος.

    Με αξιοπρέπεια, όπως σωστά αναφέρεις, Αλλά και με πυγμή. Την επόμενη φορά που θα πεις τη γυναίκα μου πουτάνα (αχχχ, και δεν μ’ αρέσει αυτό το παράδειγμα, λολ) θα σου κόψω τα πόδια!!!

    @Black Butterfly
    Θα συμφωνούσα, όμως αυτός ο χώρος έχει και μια επιπλέον ιδιαιτερότητα. Για κάποιους από εμάς (μιλάω για lifestyles που εντάσσονται στο BDSM) το play ειναι ομαδικό. Δεν αρκεί να γνωρίσουμε κάποιον ή κάποιους (φιλικά ή ερωτικά). Χρειάζεται scene, ομαδικότητα, εμπιστοσύνη... Αυτά προσπαθούμε να επιτύχουμε.
    Βάσει των προτροπών σου, όμως (με τις οποίες συμφωνώ 100% και πιστεύω πως θα έπρεπε να εφαρμόζονται σχεδόν οπουδήποτε αλλού) αυτό θα καθίστατο ανέφικτο. Πιστεύω πως πρέπει να έχουμε και το δικαίωμα και τις προϋποθέσεις για να μπορούμε εδώ μέσα να “χτίσουμε” και το δικό μας BDSM και όχι μόνο να κοιτάμε των άλλων.

    Συν τοις άλλοις, μην ξεχνάμε ότι ο καθένας εδώ μέσα (γιατί πριν αναφέρθηκα –ας πούμε- σε μία ομάδα) μπορεί να ψάχνει κάτι απίστευτα εξειδικευμένο. Δεν χρειάζεται να ανήκει στους βαρείς BDSM-άδες. Το ζητούμενο ή το fetish οποιουδήποτε perv, kinky, top, bottom κ.λ.π., μπορεί να είναι τόσο σπάνιο που με αγωνία να “παλεύει” μέρα με τη μέρα, μπας και βρει το same-oriented άτομο/α για να γνωρίσουν τη λύτρωση μαζί. Σε όλους αυτούς, δεν νομίζω ότι ταιριάζει το “light” κλίμα που θα επικρατούσε σε ένα απλό site γνωριμιών. Υπάρχει αγωνία, πολλές φορές, για το ανεκπλήρωτο. Και δεν νομίζω, αυτό (που τους περισσότερους βασανίζει μια ολόκληρη ζωή) να μπορεί να ικανοποιηθεί με το:

    Είπαμε... Ο χώρος έχει ιδιαιτερότητες. Ο χώρος, όλος, είναι σχεδόν μία ιδιαιτερότητα.
     
    Last edited: 1 Ιουνίου 2013
  7. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Απάντηση: "Μην κατουράς σε... ξένο τοίχο"

    Ίσως δεν έγινα κατανοητή. Ας το διατυπώσω λίγο διαφορετικά.
    Κρατάμε τα άτομα που μας ενδιαφέρουν, είτε γιατί τα έχουμε γνωρίσει, είτε γιατί συμφωνούμε με τις απόψεις τους, είτε γιατί μας κάνουν κλικ σαν περσόνες, για να το πω πολύ απλά και αδιαφορούμε για όσους είναι κομπλεξικοί και κακοπροαίρετοι. Άλλωστε ο κόσμος είναι γεμάτος από τέτοιους. Όσο περισσότερη σημασία τους δίνουμε, τόσο μεγαλύτερη αξία αποκτούν (στο μυαλό τους).
     
  8. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: "Μην κατουράς σε... ξένο τοίχο"

    @ Master Electro-pain


    Με την παραπάνω δημοσίευσή μου, δεν εννοώ ότι οι παλαιοί την "πέφτουν" στους νεοεισερχόμενους όπως έγραψες.
    Μίλησα για την ανάγκη αυτοκριτικής από τους παλαιότερους, πριν απαγγείλουν κατηγορία προς τους νεοεισερχόμενους, που "κατουράνε σε ξένο τοίχο".
    "Ο τοίχος" είναι ήδη "κατουρημένος". Και είναι ήδη "κατουρημένος" από τους παλαιούς.
    Και δεν εξαιρώ ούτε τον εαυτό μου, αν και δεν θεωρώ ότι είμαι αρκετά παλαιός.

    Μίλησα επίσης για αυτοσυγκράτηση στις προκλήσεις ώστε να μην βάζουμε βούτυρο στο ψωμί εκείνων που προκαλούν.
    Σε προηγούμενη δημοσίευσή μου, μίλησα επίσης για πολιτισμένη ανταλλαγή απόψεων μεταξύ παλαιών, και για φόρουμ επιπέδου, και όχι ξεκατινιάσματα.
    Ίσως να μην το πρόσεξες.

    Ηλίου φαεινότερον είναι ότι αν ανέβει το επίπεδο του πολιτισμού σε αυτό το φόρουμ, δεν θα βρίσκει πρόσφορο έδαφος ο κάθε κακοπροαίρετος για να ασελγεί, να κάνει την πλάκα του, να φέρνει και τους κολλητούς του και να κάνουν και εκείνοι την πλάκα τους, απαξιώνοντας και λοιδορώντας.
     
  9. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: "Μην κατουράς σε... ξένο τοίχο"

    Δεν είμαι υπερ αυτού του τρόπου ελέγχου στα φόρα, άλλωστε κάτι γράφω στην υπογραφή μου για την απόλυτη ελευθερία.

    Ομως, κάπου οπως και να το κάνουμε φαίνεται εστω μια μικρή διαφορά στο φόρουμ τις τελευταίες ημέρες.

    Τι θέλω να πω: απο τον καιρό που έφαγαν μπαν 2-3 άτομα που έκαναν μπαμ από χιλιόμετρα ότι μπήκαν στο φόρουμ για να βγάζουν καθημερινά χολή κατά του bdsm, μελών και επι προσωπικού ακόμα με διάφορα μέλη, αμέσως το φόρουμ ηρέμησε κάπως.

    Καλά είναι τα πολιτισμένα επίπεδα δεν λέω, αλλα μερικές φορές στους κάφρους πρέπει να φερθείς ανάλογα....
    Γιατί η παροιμία που λέει οτι και ο Αγιος φοβέρα θέλει, είναι πολύ σωστή. 
     
    Last edited: 1 Ιουνίου 2013
  10. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Μα όχι.
    Μία απορία είχε ο άνθρωπος, αμέσως να του χρεώσετε λύση/πρόταση.


    Αν έχω να κάνω μια πρόταση για ένα τόσο πολυπληθές χώρο όπως αυτός, αυτή είναι η εξής:

    Επειδή το bdsm είναι βλακωδώς ευρύ κάποια πράγματα είναι αναπόφευκτα. Για να τα περιορίσεις πρέπει να τεμαχίσεις αναγκαστικά.

    Π.χ. η ιατρική είναι επίσης τεράστια. Σε ένα ιατρικό φόρουμ το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να λέει την γνώμη του ένας παθολόγος σε θέματα που αφορούν την καρδιοχειρουργική. Πόσο μάλλον ένας υδραυλικός. Ή να επιτρέπεις σε έναν γυναικολόγο να χλευάζει την ομοιοπαθητική γνωρίζοντας εκ των προτέρων τα κίνητρά του.

    Οπότε τι θα μπορούσε να γίνει ?
    Θα μπορούσαν να υπάρχουν υποφόρουμ ανάλογα με την κάθε ειδικότητα στα οποία το Moderation θα το ασκούσαν άτομα τα οποία την κατέχουν και τους ενδιαφέρει η καλή και σχετική με την εν λόγω ειδικότητα συζήτηση(πέρα από τους εν γένει moderators). Σε κάθε υποφόρουμ όλοι θα έχουν πρόσβαση ανάγνωσης αλλά μόνο αυτοί που τους ενδιαφέρει το αντικείμενο και έχουν να συνεισφέρουν κάτι σωστό θα μπορούν να γράφουν.

    Ναι αλλά θα πεις άντε στην ιατρική έχεις ένα πτυχίο που είναι κάτι που αποδεικνύει μέσες άκρες την ειδικότητα σου, στο bdsm ποιος ξεχωρίζει το ποιος ξέρει και μπορεί και το ποιος όχι ?

    Κανείς. Για αυτό και δίνεις πρόσβαση για να γράφει σε όποιον θέλει να γράψει. Κόβεις όμως αυτόν που επανειλημμένος ή θα πει άσχετα πράγματα ή θα κάνει μόνο κριτική ή θα γράψει για να χλευάσει και για να κάνει την πλάκα του.

    Να σου πω κάτι.
    Προσωπικά το M/s δεν το θεωρώ βίτσιο το θεωρώ ψυχική ασθένεια. Εάν ξεκινήσεις μια συζήτηση σχετικά με το M/s δεν θα μπορούσα παρα να είμαι αρνητικός σε οτιδήποτε διαβάσω. Δεν είναι ότι θα έχω αντίθετη γνώμη, είναι ότι θα είμαι αρνητικός. Εσύ που το βιώνεις με τον τρόπο που το βιώνεις και που εμένα μου φαίνεται παράλογος, την συζήτηση την ανοίγεις με σκοπό κάποιο όφελος. Από την απλή ανταλλαγή απόψεων έως την σοβαρή αναζήτηση λύσεων σε κάτι που σε προβληματίζει. Όπως και να έχει σε ενδιαφέρει να ακούσεις την άποψη όσο πιο σχετικών μελών με το υπο συζήτηση θέμα, έτσι δεν είναι? Δεν έχεις να κερδίσεις τίποτα από εμένα και τον αρνητισμό μου και εγώ δεν έχω να κερδίσω κάτι από το νήμα σου παρα μόνο να ξοδέψω χρόνο για να εκφράσω την άσχετη(στην καλύτερη) γνώμη μου. Παρόλα αυτά όμως στατιστικά, εγώ θα τον βρω τον χρόνο για να κάτσω να πω την άσχετη και ενδεχομένως προσβλητική γνώμη μου.

    Και φυσικά αν με κόψεις, εγώ και ο κάθε εγώ θα θεωρήσω ότι φιμώνομαι και δεν έχω την ελευθερία της γνώμης. Και εκεί είναι η ρίζα του προβλήματος. Η ελευθερία που παρέχεται στον καθένα να πει την γνώμη του για κάτι που δεν καταλαβαίνει, για κάτι που δεν κατέχει, για κάτι που δεν έχει καν τις στοιχειώδεις γνώσεις για να έχει γνώμη, για κάτι που μόνο προκατειλημμένα το βλέπει.

    Ωστόσο όμως αν θεωρείς ότι πρέπει να προστατέψεις το νήμα και να διαφυλάξεις την ποιότητα του, εμένα και την γνώμη μου θα πρέπει να με απομακρύνεις.

    Σίγουρα βέβαια θα πρέπει να έχω και εγώ ένα μέρος στο φόρουμ να μπορώ να εκφράσω την άσχετη γνώμη μου για να αντιληφθώ κάποιου είδους φιλοξενία και με αυτό τον τρόπο θα είμαστε όλοι χαρούμενοι.
     
  11. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Απάντηση: "Μην κατουράς σε... ξένο τοίχο"

    Όχι, κατανοητή ήσουν από την αρχή. Και είναι,όλα όσα λες, λογικά. Αυτό, όμως, που προσπαθώ να σου πω, είναι πως μερικές -έως πολλές- πτυχές και πρακτικές του BDSM απαιτούν άλλα επίπεδα γνωριμίας και εμπιστοσύνης, επειδή εφαρμόζονται ομαδικά, real-life. Απώτερος ,δε, στόχος της ομαδικής αυτής συν-εφαρμογής είναι η real-life BDSM scene, που (περίεργο?), έχει καταφέρει να αποκτήσει ακόμη και η Ινδία, αλλά η Ελλάδα όχι ακόμη.

    Μην με παρεξηγήσεις... Σου τα αναφέρω όλα αυτά, καλοπροαίρετα, πιστεύοντας πως ίσως, λόγω του status σου (και δεν εννοώ τίποτε υποτιμητικό), να μην τα γνωρίζεις. Απλά, αν σου δώσω να καταλάβεις τις ιδιαίτερες ανάγκες και συνθήκες που απαιτεί η δημιουργία μίας τέτοιας scene (που και να την πραγματοποιήσουμε, πάλι τελευταίοι θα το κάνουμε, χαχα), θα καταλάβεις το γιατί τα όσα λες -τα οποία θα εφαρμόζονταν ΤΕΛΕΙΑ σε άλλα fora- θα αποτελούσαν τροχοπέδη για όλους όσους οραματίζονται ένα πραγματικό BDSM ΚΑΙ στην Ελλάδα...
     
  12. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Απάντηση: "Μην κατουράς σε... ξένο τοίχο"

    Μπα, δεν παρεξηγώ, άσε που έχω συνηθίσει πλέον και αν δεν μου χτυπήσουν το βανιλλοστάτους μου, κάτι παθαίνω.  
    Καταλαβαίνω αυτό που θες να πεις. Αυτό που μπορεί να γίνει λοιπόν, είναι να αγνοείται συστηματικά και από όλους όσους ενοχλούνται αυτός που μπήκε για να ειρωνευτεί. Μια, δυο, θα σταματήσει, άλλωστε όταν βλέπεις πως δεν εκνευρίζεται κανείς από τα σχόλιά σου, κάποια στιγμή χάνεις και το ενδιαφέρον σου. Ενώ όταν αρχίζουν να αμύνονται όλοι για τις επιλογές τους ή να κάνουν και αυτοί επίθεση, έχει επιτευχθεί ο στόχος.
    Αδιαφορία λοιπόν έχω να προτείνω ή άμεση διαγραφή.
    Κανονικά θα έπρεπε να με σουτάρετε και μένα, γιατί στην αρχή έκανα κάποια σχόλια για πράγματα και καταστάσεις που είναι εντελώς έξω από μένα και αυτά που θέλω.