Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ορια και όροι

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Nemo, στις 12 Ιουλίου 2013.

  1. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Αν σε προκαλεί κάποιος ή κάποια υποτακτικός/η να σπάσεις κάποιο σκληρό του όριο αλλά με τους δικούς του όρους πώς θα το βλέπατε ? Δηλαδή αν σου πει "Θα σπάσω αυτό το όριό μου μόνο τότε, ΕΑΝ", οπότε απέδειξέ μου ότι εσύ είσαι έτσι και το σπάω κι αυτό και πολλά άλλα. Θα το σπάσω υπό όρους και συνθήκες.

    Έχει δικαίωμα να θέτει όρους ένας δυνάμει σκλάβος ως προς τα όρια που του ζητάνε να σπάσει ?

    Για εμένα και οι δυο πλευρές πρέπει να είναι υπό δοκιμασία για λίγο καιρό.
     
  2. Απάντηση: Ορια και όροι

    Ο σκλάβος δεν έχει δικαιώματα.
    Τα όρια του και όχι μόνο καλό είναι να τα γνωρίζει ο Αφέντης του για να ξέρει και πως να τα χειριστεί.
    Αυτό υπό κανονικές συνθήκες. Επείδή όμως μιλάμε για ανθρώπινες σχέσεις και δη ερωτικές και μπαίνουν και άλλοι παράγοντες στη μέση ας μη ξεχνάμε το ρόλο που παίζει η εμπιστοσύνη σε όλο αυτό και η "χημεία" μεταξύ των Δ/δυο.

    Κατόπιν αδείας Του Κυρίου μου..
     
  3. Απάντηση: Ορια και όροι

    αγαπητό αστέρι, μήπως θα μπορούσες να δώσεις περισσότερες πληροφορίες;
    τι ζητάει ο σκλαβος; αυτά που ζητάει είναι ''λογικά'';
    σπάνε τα σκληρά όρια τόσο εύκολα; Άμα σου ταξουν κάτι; δεν ειρωνεύομαι, ειλικρινά ρωτάω.
    βεβαίως και πρέπει να δοκιμαστούν κ οι δύο πλευρές για κάποιο καιρό.

    η επικοινωνία, ως γνωστόν, είναι πολύ σημαντική. ο ντομ πρέπει να ακούει το υ του, πρέπει να το βοηθήσει να ξεπεράσει τις δυσκολίες που έχει. και βέβαια το υ να προσπαθεί να ικανοποιήσει τον αφέντη του.
     
  4. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Απάντηση: Ορια και όροι

    μπα δεν συμφωνώ...έχεις πάρα πολλά δικαιώματα και όρια μέχρι αυτός/αυτή να αποδείξει έμπρακτα ότι αξίζει να αφαιρεθούν. Πρέπει να το κερδίσει και ο Master/Mistress. Αυτή είναι η διαφορά μας. Τι σου δίνει αυτός/αυτή ώστε να σου πάρει τα πάντα και να είσαι ευτυχισμένος με ελάχιστα ? Αυτό είναι το θέμα. Πρέπει να αποδείξει.
     
  5. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Απάντηση: Ορια και όροι

    Δεν σου τάζουν ούτε γίνεται κάποια συμφωνία. Στα δίνουν από τις πρώτες κιόλας ημέρες αυθόρμητα και με φυσικό τρόπο. Αν κρίνω από εμένα, εγώ είχα ελάχιστα όρια σε μερικές σχέσεις σχεδόν από την πρώτη μέρα επειδή ένοιωθα να παίρνω πολύ νωρίς σχεδόν τα πάντα. Ένοιωθα βασιλιάς - σκλάβος.
     
  6. Απάντηση: Ορια και όροι

    ευχαριστώ για τη απάντηση, αν και πάλι δεν καταλαβαίνω πλήρως τι συμβαίνει, λολ. και γιαυτό δυσκολευομαι να πω την ταπεινή μου γνώμη.
    αυτά που ζητάει το υ, είναι ''λογικά'' για τον ντομη του; αν ναι, στη θέση του ντομ θα τα έδινα ούτως ή άλλως. αντιθέτως, τον ''χαλάνε'' τον ντομη; αν ναι, προτείνω μια κουβέντα εκ βαθέων και προσπάθεια κ από τις δύο μεριές (αν κρίνει ο Κ ότι αξίζει τον κόπο).

    αν εσύ ρωτάς για το ''ηθικό'' κομμάτι της κατάστασης, τότε όχι, προσωπικά δε μου αρέσει να αισθάνομαι ότι με ''εκβιάζει'' ο σκλάβος μου. βέβαια έχει να κάνει και με το πόσο σημαντικό είναι για τον Κ το να σπάσουν αυτά τα όρια.

    παράδειγμα :ο σκλάβος μου έχει δύο όρια. το πρώτο είναι το scat. δε με νοιάζει και τόσο πολύ (τουλάχιστον για την ωρα  ) αν θα του το σπάσω.
    το δεύτερο είναι το να υπακούει σε άντρα Κ κ να πηδιεται από αυτόν . στο τελευταίο, όμως, έχει βάλει προϋπόθεση/όρο : θα το δεχόταν αν εγώ τον διεταζα κ τον καθοδηγουσα. πραγματι θέλω στο μέλλον να πραγματοποιηθει αυτό. να τον κάνω να νιώσει ασφάλεια, να δωθει, προκειμένου να με ικανοποιήσει. τελος, να αισθανθεί ηδονή κ από την ερωτική πραξη. έτσι ευγενικά που μου το θέτει, καθόλου δε χαλάστηκα  .


    υπάρχει βέβαια κ η περίπτωση ενός απαιτητικου υ, το οποίο προσωπικά χωρίζω σε δύο κατηγορίες :το υ που ξέρει τι θέλει, το δηλώνει εξαρχής κ τελος. κ το υ που απαιτεί συνεχώς. τοξικό σαμπ, που έλεγε κ ένας σοφός του φορουμ  .

    επανερχομενη στο ερώτημα σου, αναρωτιέμαι αν το υ είναι εμπειρο. ένα έμπειρο δε θα εθετε ΚΑΝ έτσι το θέμα, όπως μας το περιγράφεις (προσωπική κ ταπεινή μου άποψη).
    αν θες να σου πω πώς (εκ του ασφαλούς  ) θα μιλούσα στον ντομη μου (theoretically speaking), θα γραψω σε επόμενο (μικρό, i promise) ποστ.
     
    Last edited: 13 Ιουλίου 2013
  7. Απάντηση: Ορια και όροι

    ρεπ για το ''βασιλιάς σκλάβος'' (στο ταμπλετ που χρησιμοποιώ δεν μπορώ να δωσω). κ εγώ έτσι το έχω στο μυαλό μου  .

    εντιτ: έγραψες ''θα το σπάσω αυτό το όριο κ πολλα άλλα''. λολ, πόσα όρια έχει αυτό το υ; μήπως είναι φετιχ/κινκυ η φαση κ όχι πραγματικά D/s?

    εντιτ: κ τι εννοείς ''πρέπει να αποδείξει'' ο ντομης; εμένα όταν μου άρεσε ένας ντομης κ ήθελα να του δωθω, δεν έπρεπε να αποδείξει τίποτα. αφού αυτόν είχα διαλέξει. συμφωνώ σε ένα ποσοστό με τη sklavina.
     
    Last edited: 13 Ιουλίου 2013
  8. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Απάντηση: Ορια και όροι

    Του δώθηκες επειδή σου απέδειξε. Μπορεί να μην το ζήτησες αλλά σου απέδειξε. Τον ενδιέφερε να σε κερδίσει, άρα κινητοποιήθηκε και σου απέδειξε με τον τρόπο του ότι το αξίζει. Δεν δώθηκες σε έναν άγνωστο. Τον γνώρισες πρώτα για να του δωθείς. Δεν γνωρίζεις κάποιον όταν τον συναντάς. Τον γνωρίζεις άμα τον ζήσεις λίγο καιρό. Εκτός αν δίνεσαι απλά και μόνο επειδή σου αρέσει κάποιος εξωτερικά. Δίνεσαι όταν έχει κάποια πράγματα να σου δώσει. Άρα τα όρια αρχικά πριν τον γνωρίσεις πώς τα ξέρεις ? και είναι τα ίδια όρια που είχες με όλους ? Δεν είναι απλό. Με άλλους υποθέτω είχες μηδέν όρια, με άλλους μερικά. Με αυτούς που είχες μηδέν όρια, σημαίνει ότι σου έδιναν πάρα πολλά πράγματα για να αντέχεις και να σου αρέσει και να παραμένεις. Δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου όρια αν ο άλλος σου δίνει πολύτιμα πράγματα, και δεν εννοώ διαμάντια λολ
     
  9. Απάντηση: Ορια και όροι




    α, αυτό εννοείς με το ''απέδειξε'';   οκ, βεβαίως.
    περί ορίων τώρα, είχα άλλο ορισμό εγώ στο μυαλό μου. ότι τα όρια είναι ψιλοστανταρ, ανεξαρτήτως ντομη, αρχικά. πχ ή σου αρέσει το needle play, ή σκυλοφοβασαι. αρχικά αυτό το έχεις με όλους τους ντομηδες. στη συνέχεια ίσως βρεθεί ένας ''μάγκας'' ντομης κ σε βοηθήσει να δεχτείς να το δοκιμάσεις κ.ο.κ.

    οπότε για να ξαναγυρισουμε στο αρχικό σου ερωτημα, ρωτάς αν πρέπει ο ντομ να κερδίσει την εμπιστοσύνη του υ, πρωτα; αν ναι, φυσικά και πρέπει. αλλιώς πώς θα του δωθει το υ; κ αντίστροφα, βέβαια. ο ντομ πρέπει να διακρίνει αν το υ είναι διατεθειμενο να μάθει να ικανοποιεί τον Κ του. αν ο Κ πιστεύει ότι το υ είναι άπειρο ή κακομαθημενο, είναι δική του απόφαση αν θα προχωρησει. προσωπικά θα προχωρουσα, δεδομένης της καλής διάθεσης για βελτίωση που έχει το υ.


    επιτρεψε μου να θεωρώ πως αν γίνεις λίγο πιο συγκεκριμενος, θα βοηθηθεί η συζητηση. imho, πάντα.
    όπως κ αν έχει, εύχομαι καλή επιτυχία  .

    ευχαριστώ για τη φιλοξενία.
     
    Last edited: 13 Ιουλίου 2013
  10. DutchessV

    DutchessV Regular Member

    Απάντηση: Ορια και όροι

    ,ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΙΡΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΡΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ,ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟ ΚΑΙ ΘΑΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΝΗΣΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥΓΟΝΑΤΙΣΕ ΜΗ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΥΘΗΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ