Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Mess in my head

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος iwanttoserve, στις 10 Ιουλίου 2013.

  1. iwanttoserve

    iwanttoserve New Member

    Καλησπέρα σας,

    Έχω μπερδευτεί...

    Ενώ ως πρότινος ήμουν σίγουρος για τον υποτακτικό μου χαρακτήρα , τα τελευταία 10 χρόνια το ζούσα μέσα από τις σχέσεις μου και με επαφές με επαγγελματίες και το απολάμβανα ιδιαίτερα, έχω ξεκινήσει τους τελευταίους δύο μήνες μία σχέση (vanilla)που σιγά σιγά όσο ανοιγόμαστε με βρίσκει στην θέση του κυρίαρχου , το οποίο προς έκπληξη μου απολαμβάνω ιδιαίτερα.

    Ποτέ δεν μου άρεσε σαν ιδέα ο ρόλος του κυρίαρχου, όμως στην πράξη ήταν διαφορετικά. Ωστόσο τα υποτακτικά μου φετίχ και θέλω παραμένουν.

    Οποιαδήποτε άποψη δεκτή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
     
  2. Απάντηση: Mess in my head

    μήπως είσαι switch? στην υποκατηγορία των σουιτς που ανάλογα το άτομο τους βγαίνει η αντίστοιχη συμπεριφορα; δηλ με την κοπέλα σου more dominant αλλά με άλλες sub?
    ίσως είσαι switch, more submissive/masochist.
    πιθανόν όμως να χρειάζεσαι απλά περισσότερες εμπειριες γενικά, ώστε να σε βοηθήσουν να αυτοπροσδιοριστεις καλυτερα. επίσης, όπως λένε στα φόρα συχνά, οι ετικέτες αυτές βοηθάνε απλά στην επικοινωνία, δεν είναι ότι υπογράφεις συμβόλαιο κιολας, λολ.
    το καλό είναι ότι επικοινωνησες την απορία σου. όλο και κάποια καλή συμβουλή θα ακουσεις.  
    καλή επιτυχία, όπως κ αν εχει.
     
  3. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Απάντηση: Mess in my head

    Η γνώμη μου είναι συνέχισε και δες πως θα εξελιχθεί! Χωρίς προκαταλήψεις όμως αν σου αρέσει αυτό κάνε αυτό αν εκείνο κάνε εκείνο!! Και βλέπεις στη συνέχεια μην αποκλείεις πράγματα.

    M KOstas
     
  4. anima0

    anima0 Regular Member

    Απάντηση: Mess in my head

    Εγώ βιώνω και τις δύο αυτές καταστάσεις που περιγράφεις και δεν με μπερδεύει καθόλου.

    Σκέψου ότι έχεις το πλεονέκτημα να ξέρεις ακριβώς πως νιώθει η φίλη σου όταν κυριαρχείς..
    Αυτή η γνώση δεν εντείνει την ηδονή σου;
     
  5. iwanttoserve

    iwanttoserve New Member

    Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις.

    mikrh loyloy , ίσως έχεις δίκιο   αυτό με τις περισσότερες εμπειρίες μ αρέσει  

    Μ Kosta , ναι σκοπεύω να το συνεχίσω !!!

    Christo η αλήθεια είναι οτι ισχύει αυτό που έγραψες, και ακόμα με βοήθησε στο να κάνω κάποια πράγματα τα οποία απολάμβανα να μου κάνουν
     
  6. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Απάντηση: Mess in my head

    Έχει παρουσιαστεί εναλλαγή "ρόλων" με την ίδια γυναίκα ? Ή απλά είσαι υποτακτικός με την μία και κυριαρχικός με την άλλη γυναίκα ?

    Οι επαφές με επαγγελματίες δεν αποδεικνύουν τίποτα για την πραγματική ταυτότητα, ούτε η σεξουαλική ζωή κατά τη γνώμη μου. Το μόνο που αποδεικνύει την κυριαρχικότητα ή την υποτακτικότητα είναι βιώματα σχέσεων, έστω και αν αυτά είναι με επαγγελματίες (σπάνιο). Όχι επαφές του στυλ σήμερα θα την δω, θα παίξουμε μια ώρα και μετά θα την ξαναδώ την άλλη εβδομάδα.

    Στις vanilla σχέσεις, οι περισσότεροι άντρες υποτακτικοί που μπορούν και θέλουν να κάνουν σεξ, έχουν πιθανότητες να μεταμορφωθούν σε κυριαρχικούς ή switch, τουλάχιστον σε σεξουαλικό επίπεδο ή να δώσουν έμφαση στα φετίχ ή σε αθώα παιχνίδια ρόλων ως διέξοδο από την εσωτερική πίεση, επειδή δεν τους δίνεται η δυνατότητα να αναπτύξουν μια ολοκληρωμένη D/s σχέση όπως αυτές που είχαν κάποτε. Οπότε είναι φυσικό να τους βγαίνουν μόνο μερικά θαμένα κομμάτια από την προηγούμενη σχέση τους και το ποιά κομμάτια θα τους βγουν, εξαρτάται αποκλειστικά από την vanilla σύντροφο και τι εκείνη θα τους επιτρέψει/θα δεχθεί ως νορμάλ ή απλά βολικό....

    αυτά βέβαια είναι προσωπικές μου περίεργες ίσως απόψεις.
     
    Last edited: 12 Ιουλίου 2013
  7. iwanttoserve

    iwanttoserve New Member

    Ευχαριστώ Etoile, μόνο στην τελευταία περίπτωση μου έχει βγεί ένας Κυριαρχικός χαρακτήρας και δεν υπάρχει εναλλαγή.

    Πάντως ενδιαφέρουσα η απάντηση σου , είτε ισχύει είτε όχι , απαντάει στο ερώτημα  
     
  8. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Απάντηση: Re: Mess in my head


    Τεστ. Για εμένα είναι αρκετά αξιόπιστο αν απαντηθούν με ειλικρίνεια.

    Do you have an inclination for BDSM? | Quizfarm.com
     
  9. Voyager

    Voyager Regular Member

    Απάντηση: Mess in my head

    Κατά την ταπεινή μου γνώμη, "οι ρόλοι" σε κάθε σχέση έχουν να κάνουν σε μεγάλο βαθμό με τον άνθρωπο που έχουμε απέναντι Μ/μας. Για παράδειγμα, το υποτακτικό στοιχείο μου βγαίνει πολύ πιο έντονα με άνδρες μεγαλύτερης από εμένα ηλικίας, παρά με γυναίκες. Αλλά και κάθε άνδρας ή γυναίκα μου το βγάζει σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό.

    Στη τωρινή μου σχέση, ουσιαστικά λειτουργούμε ως switch και οι δύο, παρόλο που ποτέ δεν είχα σκεφτεί να παίρνω έστω και για λίγο το ρόλο του Κυρίαρχου. Υποθέτω πως για Ό/όλους και Ό/όλες Μ/μας υπάρχει ένας άνθρωπος που βγάζει ένα κομμάτι του εαυτού μας που ποτέ δεν περιμέναμε. Το ζήτημα είναι αν το απολαμβάνεις. Σε περίπτωση που η απάντηση είναι ναι, πιστεύω πως δεν αξίζει να προβληματίζεσαι γι' αυτό. Αν όχι, τότε μάλλον πρέπει να το συζητήσεις μαζί της.
     
  10. moretape

    moretape Pervy Perv

    Απάντηση: Mess in my head

    Πιστεύω ότι αυτό που σου συμβαίνει είναι σχετικά κοινό (και νομίζω ότι αρκετοί συμφορουμίτες μπορούν να το επιβεβαιώσουν). Μην πολυψάχνεις τα πώς και τα γιατί, σκέψου ότι αβεβαιότητα και η αστάθεια είναι σίγουρα από τα καλά της υπόθεσης.

    Φαντάσου πόσο τυχεροί είμαστε εμείς οι ανώμαλοι, πόσες εκπλήξεις και νέες εμπειρίες συναντάμε στην πορεία μας. Αυτό από μόνο του πιστεύω ότι αποζημιώνει και για τα αρνητικά του νά'ναι κανείς ανώμαλος.