Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μistress είναι χαρακτήρας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Nemo, στις 6 Αυγούστου 2013.

  1. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Η Mistress πρέπει να είναι ένας καλός μάνατζερ, καθοδηγητής του σκλάβου. Πρέπει να μπορεί να διοικεί κατά κάποιο τρόπο την καθημερινότητα και την ζωή του, κι αυτό απαιτεί μεγάλη ωριμότητα, αυτοσυγκράτη, γνώση, ηθική, τετράγωνη λογική και εσωτερική δύναμη. Το να κυριαρχείς επάνω σε κάποιον είναι πανεύκολο, μπορώ να το κάνω και εγώ ακόμα, αλλά Master δεν είμαι επειδή μου λείπει αυτή η ικανότητα να διοικώ, να διαχειρίζομαι και να καθοδηγώ. Να διατάζεις και να δίνεις εντολές είναι πανεύκολο, αυτό όμως είναι διαφορετικό. Μόνο μια φορά στην ζωή μου γνώρισα και έζησα με μια Mistress με τέτοιο χαρακτήρα. Ήταν ο ιδανικός χαρακτήρας Mistress. Θεωρώ ακόμα, ότι οι πραγματικές Mistress είναι γήινες όσο δεν πάει. Αναγνωρίζουν την πραγματικότητα, όσο σκληρή και αν είναι και την οργανώνουν και την αντιμετωπίζουν στα μέτρα των δυνατοτήτων τους, αποφεύγοντας να έχουν εξωπραγματικές προσδοκίες. Από τότε γνώρισα πολλές κυριαρχικές, δεσποτικές γυναίκες, αλλά ποτέ ξανά μια πραγματική Mistress. Όλες οι άλλες ήταν επιθετικές, σχεδόν υστερικές, ανίκανες να μοιράσουν δυο γαιδάρων άχυρα, κακομαθημένες, ανοργάνωτες, αλαζονικές, ανειλικρινείς με τον έναν ή τον άλλον τρόπο και σχεδόν χαοτικές. Mistress θα πει μια γυναίκα που είναι πρώτα απ' όλα Κύρια του εαυτού της. Τότε μόνο μπορεί να γίνει Κυρία κάποιου άλλου ανθρώπου.
     
  2. Δεν εισέρχομαι στο αν εχεις δίκιο η αδικο αλλα ολοι αυτοι φαντάζομαι ειναι δικοι σου ορισμοί , έτσι;
     
  3. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Απάντηση: Re: Μistress είναι χαρακτήρας

    Πάντα  

    Mistress για μένα είναι χαρακτήρας. Διευθύνω, ελέγχω, καθοδηγώ και κατέχω. Owner, μάνατζερ.

    Στα γερμανικά Meisterin. Όπως Master. Διδάσκω, αλλάζω κάποιον, πλάθω κάποιον, ποδηγετώ, εκπαιδεύω, χωρίς να δέχομαι να αμφισβητεί αυτός την αυθεντία μου και δεν υπάρχουν όρια. Αφέντρα ή Κυρία.

    Domme είναι απλά κυριαρχώ σε πολλά επίπεδα, αλλά με όρια. Δεν νοιάζομαι να κατέχω κανέναν, ούτε να τον αλλάξω. Μου αρέσει απλά να κυριαρχώ επάνω σε κάποιον και υπάρχουν όρια. Κυρίαρχος.
     
  4. Ως προς το θεωρήτικό επίπεδο ,καλά όλα αυτά ,αλλά αναφέρονται σε πραγματα που έχουν περισσότερο να κάνουν με τη δική μας συνενόηση παρα με κάτι καθολικά υπαρκτό. Προκειται δηλαδή για εσωτερικο κώδικα ενός χώρου. Υποκουλτούρα με άλλα λόγια.
    Ετσι λοιπόν κρίνοντας τον χαρακτήρα μιας "μιστρες" καλό ειναι να θυμόμαστε πως η ίδια και μόνο αυτοπροσδιορίστηκε ως τέτοια και τιποτα άλλο δεν πιστοποιεί την ιδιότητα της και πως θα μπορούσε άλλωστε.
    Τούτων δοθέντων ο χαρακτήρας της θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε χωρις αυτό να την εμποδίζει να έχει την οποιαδήποτε ιδιότητα μια και η εν λόγω ιδιότητα είναι κατ ουσίαν ανύπαρκτη και υπάρχει μόνο στο βαθμό που λειτουργεί ως δηλωτικό κάποιου βίτσιου. Το ίδιο αλλωστε συμβαίνει και με ολα τα υπόλοιπα στάτους εντός βδσμ.
    Στο μόνο που ξεχωρίζει το στάτους "μιστρες" απο τα υπόλοιπα στάτους στο βδσμ ειναι πως πολλές φορές αυτοχαρακτηρίζονται έτσι εξειδικεμένες πόρνες διαφημίζοντας την υπηρεσίες που προσφέρουν.
     
  5. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Απάντηση: Re: Μistress είναι χαρακτήρας

    Όχι ακριβώς!
    Well, δεν θα μπω στο τρυπάκι των ορισμών καθώς, όπως είπε και ο Κορνήλιος, είναι υποκειμενική υπόθεση.
    Κάποια κοινά στοιχεία, σε καθολικό επίπεδο, υπάρχουν αλλά ο καθένας δίνει και τις μικροπαραλλαγές του.
     
  6. atasai

    atasai Regular Member

    Η λέξη Mistress μπορεί να αντικατασταθεί με τη φράση "η τέλεια σύντροφος για μένα" και να καταρρεύσει αυτό το λογικό σφάλμα που λέει ότι "η μίστρες" είναι έτσι, αλλά δεν ήταν όλες όσες γνώρισα έτσι.

    Το ίδιο φυσικά ισχύει για όλα τα στάτους που κατά καιρούς αναφέρονται. Μια γρήγορη αντικατάσταση με το "ο γκόμενός μου/ο γκόμενος των ονείρων μου" μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα ιδεαλιστικής παραδοξολογίας.
     
  7. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Θα έλεγα ότι δεν είσαι master επειδή πρώτα από όλα σου λείπει η ικανότητα να καυλώνεις όταν διοικείς ή διαχειρίζεσαι ή όταν προκαλείς πόνο.

    Γνώμη μου είναι ότι

    α) Μίστρα είναι αυτή που έχει την δυνατότητα και την απαραίτητη εμπειρία να επιβάλλεται σε αυτούς που θέλει να επιβληθεί και αυτό το κάνει για την αρέσει και καυλώνει και όχι γιατί πρέπει ή απλά γιατί ξέρει πως γίνεται.

    β) Καλή μίστρα (για κάποιον υποτακτικό) είναι αυτή που έχει την δυνατότητα και την απαραίτητη εμπειρία να επιβληθεί και ο τρόπος με τον οποίο το κάνει είναι ιδιαίτερα αρεστός και καυλωτικός(στον συγκεκριμένο υποτακτικό).

    γ) Ιδανική μίστρα είναι αυτή που πέρα από την δυνατότητα και την εμπειρία που κατέχει στο να επιβάλετε έχει και την δυνατότητα να διαβάζει τις ιδιαιτερότητες του εκάστοτε υποτακτικού της και να προσαρμόζει τον τρόπο με τον οποίο θα επιβληθεί αναλόγως. Με άλλα λόγια ιδανική μίστρα είναι εκείνη που μέσα από τον τρόπο με το οποίο αρχικά υποτάσσει και στην συνέχεια κυριαρχεί προκαλεί ατελείωτη και συνεχή καύλα στον οποιονδήποτε υποτακτικό της για το μεγαλύτερο μέρος του lifecycle της M/s - D/s σχέσης της με αυτόν.

    Και επίσης γνώμη μου, καλός/η υποτακτικός/η είναι αυτός/η που μέσα από την υποταγή αναζητά καύλα και όχι κηδεμονία ή καθοδήγηση.
    Καλό BDSM είναι το BDSM που σε καυλώνει καλά.
     
  8. Heretic_Angel

    Heretic_Angel Regular Member

    Απάντηση: Μistress είναι χαρακτήρας

    Την άποψή μου για της "Αφέντρες" την έχω γράψει πολλάκις και παλιότερα. Anyway.

    Σήμερα όμως έμαθα οτι η έλλειψη πραγματικών Mistresses είναι η καλύτερη δικαιολογία για να μπορούν όλοι οι απαιδαγώγητοι, συναισθηματικά υποτελείς και πνευματικά ακαλλιέργητοι άρρενες να κάθονται στα αυγά τους, μη κάνοντας την παραμικρή προσπάθεια ουσιαστικής αυτοβελτίωσης.

    Η δουλειά (ή δουλεία καλύτερα) της "Αφέντρας/Δασκάλας/Μητριάς" κτλ που θα τους αναλάβει, θα είναι να τους "ξεσκατώνει" σε μόνιμη βάση ωσάν μικρά παιδιά, διατηρώντας παράλληλα ψυχική ηρεμία και σύνεση, καθοδηγώντας τον 40άχρονο παχύ, δυσκίνητο κώλο τους στη ζωή. Διαφορετικά, είναι γιαλατζί, σαν τα ντολμαδάκια με το ρύζι στην κονσέρβα.

    Όσο για τις κάβλες, who gives a fuck, Cyclacur;

    Δεν κάνουν δα και BDSM εδώ. Ψυχαναλυτές ψάχνουν για να τους λύνουν τα προβλήματα, να τους κάνουν τη ζωή λιγότερο μίζερη και να τους μένει και το 80άρι στην τσέπη για μπουρδέλο/τραβέλι/σουβλάκια (χωρίς πατάτες) & μπύρες.

    Μπορεί να κάνω και λάθος.
     
  9. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Εντάξει μην το γενικεύουμε σε τέτοιο βαθμό κιόλας. Είναι λίγο άχαρο.

    Από την εμπειρία μου (την ελάχιστη ενδεχομένως σύμφωνα με τα μέτρα κάποιων) θα μπορούσα να βγάλω άνετα το υποκειμενικό συμπέρασμα ότι πάρα πολλές φορές(επι το πλείστο καλύτερα) το υποτακτικής φύσεως άτομο θα προσπαθήσει να ρουφήξει όσο το δυνατό περισσότερους ενεργειακούς και ψυχολογικούς πόρους μπορεί. Λογικό να το κάνει σε μία σχέση με έντονα συναισθηματικό υπόβαθρο αλλά σχεδόν πάντα οδηγεί στην απαξίωση της σεξουαλικής ταυτότητας του BDSM.

    Θα δεις δε ότι στους ηλεκτρονικούς τόπους σχετικά με άλλα βίτσια το 99% των συζητήσεων αφορά εμπειρίες και φαντασιώσεις.

    Στο BDSM μας έχει φάει η ψυχολογία, η θεωρία, οι ορισμοί και το δήθεν.
    Τυχαίο ? Δεν νομίζω.
     
    Last edited: 7 Αυγούστου 2013
  10. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Απάντηση: Μistress είναι χαρακτήρας

    Αυτά όλα τα έμαθες σήμερα λοιπόν. Για τον σαραντάρη...
    Από το δικό μου post ή μιλάς από δική σου πείρα επειδή σου θίξαμε καμμιά επαγγελματία της οποίας είσαι πελάτης ?
     
  11. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Μistress είναι χαρακτήρας

    Η Mistress, καθώς και όλα τα στάτους, είναι πάνω απ όλα συμπεριφορές. Για την εσωτερική ισορροπία του καθένα η συμπεριφορά του λογικά συνάδει με τον χαρακτήρα του καθώς και με το περιβάλλον. Δηλαδή και είναι κάποιος και βρίσκει να κάνει, και τα δύο απολύτως αναγκαία.

    Τώρα όσοι θέλουν να φαντάζονται ότι και καλά όλοι είναι σύντροφοι ή όλοι αναζητούν συντρόφους ή ότι μπορούν να κατατάσσουν με αυτοαναφορικά κριτήρια, ας ψαχτούν οι ίδιοι. Αναγκαστικά θα το κάνουν αν, ευκταία, κάποτε ανοίξουν τα μάτια να δουν τον κόσμο γύρω τους.
     
  12. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Απάντηση: Μistress είναι χαρακτήρας

    και βασικό για να λειτουργούν όλα αυτά θα πρέπει να κουμπόνουν και η mistress και ο slave, να έχουν χημεία!!