Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στερεότυπα ομοφυλοφιλίας στο BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος _DaRkNiGhT_, στις 27 Αυγούστου 2013.

  1. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Απάντηση: Στερεότυπα ομοφυλοφιλίας στο BDSM

    Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες απαντήσεις δεν με ξένισαν. Σε άλλες διαφωνώ σε άλλες συμφωνώ. Διακρίνω όμως μία ''λάθος'' προσέγγιση σε σημεία του θέματος.
    Κατ'αρχήν να επαναλάβω ότι το θέμα δεν είναι το στραπ-ον, αλλά αυτό είναι ένα παράδειγμα. Όπως θα μπορούσε να είναι το γυναικείο ντύσιμο στο πλαίσιο της bdsm σχέσης μεταξύ κυρίας και σκλάβου.
    Αλήθεια η κυρία, η γυναίκα που κάνει το στραπ-ον γίνεται ΄΄ανδροπρεπής΄΄; Αυτό το θέμα γιατί δεν θίγεται;
    Θέλω να πω ότι δυστυχώς έχουμε βάλει ακόμα και την σεξουαλικότητα σε καλούπια λογοκρισίας. Ειδικά σε μια κοινωνία όπως η ελληνική η διαφορετικότητα στο σεξ, χαρακτηρίζεται πολλές φορές ως διαφορετικότητα στον σεξουαλικό προσανατολισμό του ατόμου. Αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος, που όπως σας ανέφερα και στην προσωπική μου εμπειρία υπέπεσα κι εγώ.

    Ασφαλώς όπως πολλοί είπατε, ο καθένας κάνει ότι θέλει και δεν θα πρέπει να νοιάζεται για το τι του λένε οι άλλοι. Φυσικά, θα συμφωνήσω σε αυτό. Όμως μην ξεχνάτε ότι είμαστε σε ενα bdsm φόρουμ, ένα σεξουαλικό φόρουμ, το οποίο εκ φύσεως θεωρείται απενεχοποιημένο! Ή μήπως δεν είναι;
     
  2. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Απάντηση: Στερεότυπα ομοφυλοφιλίας στο BDSM

    Χμμμ, σοφό ερώτημα.
    Άλλο τί θα περίμενε κανείς να είναι κι άλλο τί πραγματικά επικρατεί. Δυστυχώς...
    Βεβαίως υπάρχουν κι εξαιρέσεις, όπως παντού άλλωστε, όπου κάνουν τη διαφορά!
     
  3. Marqui

    Marqui sitting on a park bench

    Re: Απάντηση: Στερεότυπα ομοφυλοφιλίας στο BDSM

    Δηλαδή το forum που κάποτε μοιραστήκαμε τα όνειρά μας και κονταροχτυπηθήκαμε για την αισθητική μιας άνω τελείας έγινε τσοντοκάναλο? Έτσι όπως διατυπώθηκε, χάνει κάθε νόημα η ερώτηση.
    Όποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί να καταλάβει ότι το σεξ είναι ένα τμήμα το bdsm ας διαβάσει παρακαλώ το νήμα της lara περί κατουρήματος σε ξένο τοίχο.
     
  4. Allexis

    Allexis Regular Member

    Απάντηση: Στερεότυπα ομοφυλοφιλίας στο BDSM

    Δεν ξέρω αν με κάνει πούστι gay ανώμαλο ή οτιδίποτε πάντως εμένα μου αρέσει αυτη η πράξη και δεν θα κάτσω να σκάσω πως με χαρακτιρίζει αυτή η προτίμιση.
     
  5. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Γιατί δεν ρωτάς τον εαυτό σου γιατί δεν ξεκίνησε νήμα για την γυναικεία ανδροπρέπεια και αντ'αυτού ξεκίνησε νήμα για την ανδρική θηλυπρέπεια που έχει χιλιοσυζητηθεί σε αυτό το φόρουμ?

    Να σε ρωτήσω κάτι βρε lucuzade, αν δεν ήταν στερεοτυπικά υποτιμητικό για έναν straight να τον στραπονάρουνε νομίζεις ότι θα το ευχαριστιόσουν τόσο αυτό που έζησες με την κυρία σου ? Μια χαρά δεν σου κάθονται τέτοια στερεότυπα ?

    Και μιας και το ανέφερες και για το ντύσιμο, έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι θα κάνανε οι καημένοι οι crossdressers αν δεν υπήρχαν διακριτά στερεότυπα στην εμφάνιση και το ντύσιμο των δύο φύλων ? Τι σκατά crossdressers θα ήταν αν όλα και ντύσιμο και μακιγιάζ και κοσμήματα ήτανε unisex ?


    Μια χαρά είμαστε. Τράβα σε κανα φόρουμ της άκρας αριστεράς και προόδου να δεις τι μπινελίκομα πέφτει μεταξύ κουκουέδων και σύριζα που όλοι τους είναι της ίδιας ακροαριστεράς ιδεολογίας.
     
  6. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Απάντηση: Re: Στερεότυπα ομοφυλοφιλίας στο BDSM

    Δε νομίζω ότι έναν crossdresser θα τον χάλαγε αν από την επόμενη μέρα μπορούσε να φοράει ό,τι ρούχο πλασσάρεται ως γυναικείο και να βγαίνει έξω με καμάρι χωρίς να είναι δαχτυλοδειχτούμενος κι αντικείμενο χλευασμού. Δε νομίζω ότι είναι η αντίδραση στο κατεστημένο το κίνητρο του αλλά η ανάγκη ν'αναδεικνύει την σεξουαλικότητα του κι αυτό με τα φαρδουλωτά πλασσαρώμενα ως ανδρικά ρούχα, δύσκολα επιτυγχάνεται.
    Την ίδια πεποίθηση έχω και για κάποιον που αρέσκεται στο στραπόν. Δε νομίζω αν έπαυε να είναι "πτου τζιζ" από την αποστειρωμένη κοινωνία, θα διαλυόταν και η επιθυμία του γι'αυτό. Άλλωστε υπάρχουν αρκετοί που ουδεμία σχέση έχουν με υποτακτική ψυχολογία κι όμως είναι κάτι που το γουστάρουν.
    Τα στερεότυπα υπάρχουν μονάχα για να στενεύουν τον νου οπότε είμαι της άποψης ότι πρέπει να ριχτούν στον κάλαθο των αχρήστων.

    Και όσο για το δεύτερο σκέλος, με κίνδυνο να το πάω στα πολιτικά κι εδώ θεωρώ ότι δεν είναι κατάλληλος χώρος για τέτοια... αν θεωρείς το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ ως ακροαριστερα, Αριστερα τί θεωρείς; Το ΠΑΣΟΚ;
    Θα συμφωνήσω όμως ότι η Αριστερά έχει κατακερματιστεί με τις μικροδιαφορές των εργατοπατέρων γι'αυτό κι από ένας δημιουργεί το δικό του φέουδο/περίπτερο.
     
  7. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Μισό να στρώσω μια φραπού (γιατί χθες, κραιπάλη πάλι) και σου επιστρέφω ορεξάτος.
     
  8. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Απάντηση: Re: Στερεότυπα ομοφυλοφιλίας στο BDSM

    lol μια χαρά σε βρίσκω!
    well, κι εγώ έχω κάτι δουλίτσες οπότε στην επόμενη δεκαετία ίσως σε πετύχω στη στροφή  
     
  9. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Αν δεν υπήρχαν στερεότυπα στο ντύσιμο τότε δεν θα υπήρχε γυναικείο ντύσιμο. Και αν δεν υπήρχε γυναικείο ντύσιμο δεν θα υπήρχαν crossdressers. Έχεις δει ποτέ γυναίκα crossdresser (όχι f2m λεσβία, straight γυναίκα που να ντύνεται αυστηρά σαν άνδρας)? Δεν πρόκειται ποτέ να δεις. Ξέρεις γιατί ?


    Όλα τα όργανα στο σώμα των θηλαστικών εκτός των γενετικών έχουν την ίδια λειτουργία και την ίδια φυσιολογία. Ο κώλος δεν αποτελεί εξαίρεση. Η σεξουαλική του λειτουργία τόσο στην γυναίκα όσο και στον άντρα είναι ακριβώς η ίδια και την σχεδόν ίδια ευχαρίστηση προσφέρει. Σχεδόν γιατί ένας άντρας ενδέχεται να νιώσει πιο δυνατές συγκινήσεις λόγο του ερεθισμού του προστάτη.

    Σύμφωνα με την σύμβαση που έχω υπογράψει με τον εαυτό μου δεν πρόκειται ποτέ να εξερευνήσω τις εκ των όπισθεν χαρές. Είναι θέμα αρχής όπως θέμα αρχής είναι το ότι δέχομαι τις σεξουαλικές προτιμήσεις των άλλων, όταν τις κρατάν στον χώρο τους, όσο διευρυμένος και αν είναι αυτός, και δεν βγάζουν το κρεβάτι τους στο δρόμο. Εξαιρώ την ομοφυλοφιλία στην περίπτωση που δεν είναι η σεξουαλική επιθυμία για συνεύρεση με το ίδιο φύλο αλλά η έμφυτη ανάγκη του να ζεις και να συμπεριφέρεσαι όπως το αντίθετο φύλο.

    Το να θυσιαστεί μια χαρά ή μια ευκολία για χάρη μιας αρχής το θεωρώ αρετή. Πιθανολογώ ότι με την πορνεία πρόβλημα δεν έχεις και σωστή και απαραίτητη την θεωρείς αλλά πόρνη μάλλον δεν θα γίνεις. Σχώρναμε αν πέφτω έξω.


    Σχετικά με το άχρηστο των στερεοτύπων θα σου απαντήσω με χαρά αργότερα σήμερα.
     
  10. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Απάντηση: Re: Στερεότυπα ομοφυλοφιλίας στο BDSM

    ...............................
     
  11. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Μναι.. Το ότι κάποιος δηλαδή αντί να φορέσει ανδρικές κάλτσες πχ του είναι πιο βολικό και άνετο να φορέσει ζαρτιέρες, σουτιέν για ένα στήθος που δεν έχει και 14ποντα που είναι τοις πάσιν γνωστό ότι είναι ότι πιο άνετο σε υπόδημα έχει εφευρεθεί ποτέ. Άντε στο τσακίρ κέφι να φορέσει και μια σερβιέτα για λόγους άνεσης ή να καρφώσει κανά ταμπόν στον πάτο του. Άνεση λες.. μα ναι πως δεν το είχα σκεφτεί?

    Σου έχω ένα quiz. Για ποιο λόγο πιστεύεις ότι οι δημιουργοί της μόδας (που είμαι σίγουρος ότι είσαι σίγουρη ότι οι περισσότεροι τους είναι straight) εδώ και τόσα χρόνια την γυναίκα την έχουν κάνει εντελώς unisex ενώ για τον άντρα ως προς το mainstream ποσοστό προωθούν αρσενικό ντύσιμο ?

    Κακώς δεν βρίσκεις γιατί έχουν άμεση σχέση με αυτό "Άλλωστε υπάρχουν αρκετοί που ουδεμία σχέση έχουν με υποτακτική ψυχολογία κι όμως είναι κάτι που το γουστάρουν." που έγραψες και με το οποίο συμφωνώ. Απλά Θεώρησα σωστό να τονίσω και τις αρχές μου για να μην χαλάσω και το όνομα μου στην πιάτσα.



    Όσο αφορά την γνώμη μου για τα στερεότυπα, τώρα.
    Τα στερεότυπα είναι άγραφοι, επί το πλείστο, περιορισμοί οι οποίοι έχουν σκοπό να δημιουργήσουν μία τυπική συμπεριφορά και η τυπική συμπεριφορά είναι πολύτιμη όταν θέλεις να έχεις ένα κοινωνικό σύνολο με σκοπό και προοπτική.

    Το πρόβλημα δεν είναι τα στερεότυπα. Το μέγιστο πρόβλημα για το ανθρώπινο γένος, κατά την γνώμη μου πάντα, είναι η διαφορετικότητα και η δυνατότητα της ελεύθερης βούλησης κατά κρίση και χωρίς προυποθέσεις. Σκέψου ότι αν πχ γεννιόμασταν όλοι ερμαφρόδιτοι και ταυτόχρονα και αμφισεξουαλικοί δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Δεν θα υπήρχε γιατί το στερεότυπο θα το δημιουργούσε η ίδια η φύση και όχι η κρίση του καθενός ή η κρίση ενός συνόλου.

    Υπάρχουν κακά στερεότυπα, καλά στερεότυπα, ελλειπή στερεότυπα και πλεονάζοντα στερεότυπα. Μια κοινωνία χωρίς στερεότυπα αναγκαστικά θα ήταν μια κοινωνία χωρίς αρχές, μια κοινωνία του όποιος θέλει, ότι θέλει, όποτε το θέλει για όποιο λόγο του κατέβει. Εν μέρη η όμορφη κοινωνία στην οποία ζούμε αυτή την στιγμή στο επίπεδο των αρχόντων του παγκόσμιου παιχνιδιού λειτουργεί ακριβώς έτσι. Χωρίς καλά στερεότυπα και αρχές και με την πλήρη ελευθερία κινήσεων περιορισμένη μόνο από τις δυνατότητες των μέσων που χρησιμοποιούνται για την άσκηση της ελευθερίας αυτών πάνω σε όλους τους άλλους.

    Σκέψου πως θα ήταν αν όλα στην φύση είχαν ελεύθερη βούληση και όχι γενετικός επιβεβλημένη συμπεριφορά. Αν η κάθε μέλισσα πχ έβγαινε όποτε γούσταρε για να μαζέψει γύρη και τα δέντρα έβγαζαν άνθη όποτε τα γούσταρε και ο κάθε σπόρος φύτρωνε όποτε του κάπνιζε. Θα είχαμε πεινάσει όλοι.

    Από την άλλη δες ότι επειδή άρθηκε ο περιορισμός της συγκεκριμένης σχολικής ενδυμασίας (στερεότυπο) στο σχολείο φτάσαμε στο σημείο να υπάρχουν μαθήτριες να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο για να ντυθούν σαν πουτανάκια από ότι για να διαβάσουν. Αν το θεωρείς αυτό κοινωνικά υγιές, πάω πάσο.


    Αριστερά θεωρούσα το ΚΟ.ΔΗ.ΣΟ.


    Εδώ αναγνωρίζω ακόμη ένα στερεότυπο. Αυτό του 21χρονου/ης που κάνει πολιτική από το καφέ απέναντι από τον λευκό πύργο ηλιόλουστο Δευτεριάτικο πρωινό και αν τον/την ρωτήσεις τι θα ψηφίσει κατα πάρα πιθανότητα θα σου απαντήσει "Εγό θα ψιφίσω χρυσί αυγοί γιατί ίμε έλλοινας και οι εβρέοι είναι γουρούνια". Όχι ότι οι αριστεριστές 21χρονοι πάνε πίσω στην βλακεία και όχι ότι με τους παραπάνω συντάσσω και εσένα.
     
  12. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Re: Στερεότυπα ομοφυλοφιλίας στο BDSM


    Εγώ θα ψηφίσω νουδούλα και πασοκ γιατί έχω δουλειά ενώ οι άλλοι συμπολίτες μου είναι άχρηστα και αμόρφωτα ζώα λέει έτερος 21χρονος σερβιτόρος.