Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Anti-fetish

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος thanasis, στις 25 Φεβρουαρίου 2008.

  1. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Απάντηση: Anti-fetish

    χαχα

    όντως πείτε κανένα καλό αντί κούκου τώρα που είμαι στην περίοδο απαγόρευσης κου κου!! 
     
  2. takakis232

    takakis232 New Member

    Απάντηση: Anti-fetish

    Μ' ενοχλεί αρκετά όταν η άλλη καπνίζει... Άλλα και αν πρέπει ντε και καλά να το κάνει, τουλάχιστον ας μην το παίζει γκόμενα και φυσάει τον καπνό στη μούρη μου!
     
  3. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Απάντηση: Anti-fetish

    Η ποδολαγνεία. Δεν μου αρέσουν καθόλου τα πέλματα, ούτε να τα βλέπω, ούτε να τα γλύφω, ούτε να τα φιλάω. Πρέπει να είναι το μοναδικό πράγμα που δεν έχω δοκιμάσει και ούτε θα δοκιμάσω.
     
  4. engelsblood

    engelsblood Regular Member

    Απάντηση: Anti-fetish

    Οι φανατικοί αντικαπνιστές, που εμφανίστηκαν από το 2009 και μετά.
    Οι έντονα ένρινες φωνές.
     
    Last edited: 27 Αυγούστου 2013
  5. thanasis

    thanasis Contributor

    H α-λα Λουκά πορωμένη πρηξοπεοντέ χορτοφαγία του στυλ:
    "Ιιιιιιι, τρως κρέας, παλιοδολοφόνε, που τα ζωάκια υποφέρουν, που συναινείς σε αυτό, απολίτιστε, βάρβαρε, αυστραλοπίθηκε, ούρουκ-χάι" και λοιπά.
     
  6. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Anti-fetish

    ασυνήθιστο αντικούκου ε;

    ε, λοιπόν...όσες ακούνε -και μερακλώνουν με- Πλούταρχο ,Βέρτη, Μακρόπουλο ,Πάολα και άλλα παρόμοια αηδόνια.
     
  7. Nemo

    Nemo Guest

    Απάντηση: Anti-fetish

    Το μάσημα τσίχλας με ανοιχτό στόμα, το κακαριστό γέλιο, οι δυνατές φωνές, οι δήθεν έξυπνες ατάκες από σίριαλ και περιοδικά τύπου cosmopolitan.
     
  8. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Anti-fetish

    σταθερα , το μεγαλυτερο αντιφετιχ το καπνισμα , η μεγαλυτερη και πιο αντικαβλωτικη μαλακισμενη συνηθεια του ανθρωπου . η ντροπη του πνευματος και του πολιτισμου .... Προσωπικη μου αποψη φυσικα ...
     
  9. Nemo

    Nemo Guest

    Απάντηση: Anti-fetish

    Πάντως οι περισσότεροι διανοούμενοι και καλλιτέχνες καπνίζουν. Άλλο να σ' ενοχλεί κάτι και άλλο να το θεωρείς ντροπή του πολιτισμού. Φυσικά δεν μιλαω για κάπνισμα σε ασανσέρ, κινηματογράγους, λεωφορεία κ.τ.λ. αυτά αν και είμαι καπνιστής μ' ενοχλούν.
     
  10. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Anti-fetish

    μπορω να συζητησω οτιδηποτε , θεματα που κανουν πολλους να σηκωνεται η τριχα τους ... αλλα το καπνισμα ειδικα σημερα στον 21ο αιωνα , ειναι κατι που απο οπου και αν το κοιταξεις ειναι σαν να βλεπεις πισω τοτε που ο κεραυνος ηταν θεος και η γη επιπεδη στην πλατη ελεφαντων .
    μου ειναι αδυνατο να καταλαβω ενα τετοιο συνηθειο οταν αποδεδειγμενα θεωρειται το μεγαλυτερο φονικο
    οπλο ever .... απωλειες ενος παγκοσμιου πολεμου καθε χρονο . περα το οτι επηρεαζει τους αλλους και παθητικα αλλα και μιμητικα στις μικροτερες κυριως ηλικιες.
    στους 10 , οι 3 θα παρουσιασουν σοβαροτατη θανατηφορα ασθενεια που σχετιζεται αμεσα με το καπνισμο και σιγουρα οι αλλοι 7 θα βρεθουν και αυτοι καπου μεσα στην κλιμακα , απο κακοσμια στοματος μεχρι εμφραγμα και καρκινο . ποσο αφελεις μπορει να ειναι καποιος για να προκαλεσει την τυχη του με τετοια στατιστικη ? ....
    Το να πιστευεις οτι θα εισαι απο αυτους που θα την γλιτωσουν ειναι διαζυγιο με την λογικη , διοτι σημερα ξερεις . ειδικα οταν βλεπω καπνιστη που ειναι : οικολογος, κανει διατροφη , σχολαστικος με την απολυμανση, κανει σχεδια για το μελλον κτλ κτλ ...
    βεβαιως στα "ρατσιστικα" μου αντιφετιχ περιλαμβανονται και αλλες κακες συνηθειες οπως μαγειρεμα με μαργαρινες , φαγητα και νερα σε πλαστικα κ.α. ωστοσο εχω πολυ πιο ηπιες αντιδρασεις σε σχεση με το καπνισμα
     
  11. Nemo

    Nemo Guest

    Απάντηση: Anti-fetish

    Είσαι υπερβολικός. Αυτά που εγώ θεωρώ πισωγύρισμα για την ανθρώπινη κοινωνία και ντροπή για τον πολιτισμό είναι ο ρατσισμός, η ομοφοβία, το θρησκευτικό και οπαδικό μίσος και τέλος το να θέλει κάποιος να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη (πλάκα κάνω μην παρεξηγηθείς). Το κάπνισμα είναι απλώς μια συνήθεια, σίγουρα βλαβερή και ενοχλητική, αλλά δεν παύει να είναι μόνο μια συνήθεια.

    Αυτό που εσύ δεν μπορείς με τίποτα να ανεχτείς (το κάπνισμα), για άλλους είναι μια μεγάλη απόλαυση. Και απ' τη στιγμή που εσένα δεν σ' αρέσει και ίσως να μην το έχεις δοκιμάσει ποτέ, δεν μπορείς να καταλάβεις την ευχαρίστηση που δίνει σε κάποιους άλλους. Εγώ για παράδειγμα αηδιάζω με τα μυαλά και τη γλώσσα του αρνιού, ενώ άλλοι τα τρώνε με βουλιμία. Σίγουρα υπάρχουν όπλα πολύ πιο φονικά απ' το κάπνισμα όπως η ατμοσφαιρική ρύπανση, η ακτινοβολία απ' τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, τα φυτοφάρμακα και οι διοξίνες στα τρόφιμα κ.α. Κάτι που δεν πρέπει να παραβλέπουμε είναι ότι πίσω απ' την υστερία κατά του καπνίσματος κρύβονται οικονομικά συμφέροντα. Αλήθεια γιατί πάνω στα γαριδάκια και τα αναψυκτικά δεν γράφει ότι βλάπτουν την υγεία;

    Δεν είμαι αφελής για να πιστεύω ότι το κάπνισμα είναι ακίνδυνο, αλλά στη ζωή μας κάνουμε και πράγματα που μας βλάπτουν και ενδεχομένως βλάπτουν και τους άλλους, όταν για παράδειγμα κάποιος μαρσάρει με τη μηχανή και γεμίζει τον τόπο καυσαέριο σε μια πλατεία γεμάτη κόσμο, βλάπτει πολύ περισσότερο τη δημόσια υγεία, αλλά κάτι τέτοιοι σπανίως δέχονται παρατηρήσεις σε αντίθεση με τους καπνιστές.

    Για να μείνουμε στο θέμα αυτό που για μένα είναι φοβερό αντικούκου είναι το να είναι η άλλη οπαδός κάποιας Π.Α.Ε. και να βρίζει και να φωνάζει χουλιγκανίστικα συνθήματα. Μ' ενοχλεί και στους άντρες, αλλά όταν το βλέπω σε γυναίκες είναι το απόλυτο αντικούκου. Και μιας και μιλάμε για αντικούκου, όσοι έχετε πάει στρατό θυμάστε τις φήμες ότι μας ρίχναν αντικούκου στο φαγητό;
     
  12. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Απάντηση: Anti-fetish

    Πολιτισμος ειναι επισης να μπορει καποιος να επιλλεγει για τον εαυτο του οτι γουσταρει!

    Δεν ξερω για αντικουκου, παντως σοδα μεσα στο φαι για να φουσκωνουμε με μικρες ποσοτητες εριχναν!

    301 λελε!