Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ουρολαγνεία

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος little_slut[PieR], στις 8 Ιουλίου 2005.

  1. master4u4ever

    master4u4ever New Member

    Απάντηση: RE: RE: RE: ουρολαγνεία

    Αν δεν έχεις ζήσει την εμπειρία της ουρολαγνείας, δεν έχεις ζήσει τίποτα! Γιατί μέσα από αυτήν τη δραστηριότητα κλειδώνει η απόλυτη ταύτιση Αφέντη και σκλάβας ή Αφέντρας και σκλάβου. Όταν περνάει από τον έναν στον άλλον ο χείμαρρος που έχει διατρέξει εσωτερικά το σώμα του άλλου, τότε υπάρχει το δέσιμο των δυό τους, η απόλυτη αποδοχή του ενός από τον άλλον στη ζωή του. Εκεί φαίνεται η πίστη, εκεί φαίνεται η εμπιστοσύνη. Η δραστηριότητα αυτή μπορεί να λειτουργήσει και ως στοιχείο της κυριαρχίας και υποταγής- η σκλάβα καλείται να ξεδιψάσει με το "νερό" που ετοιμάζει ο Αφέντης της για εκείνη, αφού εκείνος έχει πιει προηγουμένως αρκετό νερό-, αλλά και ως στοιχείο τιμωρίας... Όσο για τα περί υγιεινής, μην αγγίζεις το θέμα αυτό χωρίς να ξέρεις. Δεν υπάρχει κανείς κίνδυνος από αυτό το ήδη αποστειρωμένο- μέσω νεφρών- υγρό, που χρησιμοποιείται και για ιατρικούς λόγους ή ακόμη και πρόσκαιρα όπως πχ για τσιμπήματα. Αρκεί βέβαια ο Αφέντης/ντρα να είναι υγιής. Αντιπαρέρχομαι εντελώς τα περί ψυχικών προβλημάτων, είναι αστείο να ασχοληθώ.
    Εύχομαι να βρεις εκείνην θα σε μυήσει στη μαγεία της ουρολαγνείας! Τότε θα καταλάβεις!
     
  2. river of silence

    river of silence Σσσσσσ...!

    Απάντηση: Ουρολαγνεία

    θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου master4u4ever.. Δεν είναι κάτι όμως που το αποδεχετε εύκολα καπιος γιαυτό και δεν θα το δοκιμάζε πρόθυμα.. είναι κάτι σαν ακρεως δεσμός ανάμεσα σε έναν αφέντη-σκλάβο..δεν μπορεί όμως κατά την γνώμη μου να το απαιτεις αν αυτός δεν είναι της ίδιας γνώμης.. είναι κάτι πολύ ιδιετερο σε σχέση με τα υπολιπα fetix..
     
  3. tiooora

    tiooora New Member

    Απάντηση: Ουρολαγνεία

    Λοιπόν δηλώνω φανατικός φαν της ουρολαγνειας. Και επειδή το εχω ψάξει το θέμα δεν υπάρχει θέμα υγιιεινης λόγω ότι πρόκειται για αποστείρωμενο υγρό. Επίσης χρειάζεται διαχωρισμός σε ουρολαγνεια και ουροποσια. Όσο για συναισθηματα? Η απόλυτη αίσθηση υποταγής και εξευτελισμού. Κάθε φορά νιώθω ολοκληρωμένος μετά από ένα golden shower
     
  4. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Απάντηση: Ουρολαγνεία

    και τα πινω και τα δέχομαι.

    το λατρεύω.

    ηλίας.
     
  5. Sanigurious

    Sanigurious New Member

    Απάντηση: Ουρολαγνεία

    πάντως πολύ θα ήθελα να βρω μια κοπέλα που να τις αρέσει αληθινά η ουρολαγνεία...
     
  6. Απάντηση: Ουρολαγνεία

    το να πιουν τα ουρα μου ειναι ισως η μεγαλυτερη ηδονη για μενα (οκ και το να δεχονται το μαστιγιο μου, επισης κορυφαιο), το καλυτερο προκαταρκτικο.. ευτυχως αρεσει κ στο σκλαβο μου, με ευχαριστει ιδιαιτερως αυτο. κ αφου προκειται περι ανταλλαγης σωματικων υγρων, καναμε κ εξετασεις καλου κακου.
     
    Last edited: 22 Σεπτεμβρίου 2013
  7. papadokori

    papadokori Regular Member

    Απάντηση: RE: RE: RE: ουρολαγνεία

    πολύ φιλοσοφία έπεσε!Τύφλα να έχεις ο Σωκράτης!
     
  8. dom afentra

    dom afentra New Member

    Απάντηση: Ουρολαγνεία

    συμφωνω απολυτα με οσα ειπωθηκαν, αλλα να σας πω την αληθεια, εχω βαλει τον σκλαβο μου να τα πιει ολα καθως τον κατουρουσα, αλλα ημουν με κολητη μου και ειχαμε βαλει στοιχημα..... παντως δεν μπορω να πω πως τρελαθηκα....αλλα μου αρεσε πολυ που πνιγοταν συνεχεια......χμμμμμμμμ
     
  9. Sanigurious

    Sanigurious New Member

    Απάντηση: Ουρολαγνεία

    δυστυχώς πάντως στην θεσσαλονίκη τουλάχιστον, δεν έχω βρει κάποια κοπέλα που αληθινά θα ήθελε να το κάνει :/
     
  10. garfield83

    garfield83 Regular Member

    Απάντηση: Ουρολαγνεία

    Πρέπει να ειναι απο τα πιο ωραια φετιχ που υπαρχουν θα ηθελα πολυ να εχω αφεντρα για να μου το κανει
     
  11. Απάντηση: Ουρολαγνεία

    Ειναι απο τα πιο εντονα φετιχ και ιδιατερα θα ελεγα. Οταν θελεις να υποταχτεις σε μια αφεντρα ειναι κατι απαραιτητο για την ταυτιση αφεντρας-σκλαβου
     
  12. Lady Calypso

    Lady Calypso New Member

    Απάντηση: Ουρολαγνεία

    Για μενα προσωπικα μπορω να πω ηταν και ειναι μια απο τις Ιδιαιτερα διεγερτικές στιγμες που εζησα με τον υποτακτικό μου που ήταν και σχέση μου....Περιμενε και παρακαλούσε καθε φορά αν του Επέτρεπα η Ήθελα να ερθει γονατιστός να με γλυψει και να με καθαρίσει μετα την ούρηση...φυσικά μετα Πάντα είχα ενα υπέροχο γλυφομούνι....Τι θυμήθηκα τωρα...να'ναι καλα εκει που ειναι!!!