Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Kinky Play Parties

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Noardos, στις 10 Οκτωβρίου 2013.

  1. Noardos

    Noardos Regular Member

    Στο πέρασμα του χρόνου, το bdsm θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς, ότι έγινε της μόδας.
    Συνέπεια αυτού, είναι να ξεπηδήσουν διάφορα "play party".
    Αντιλαμβάνομαι και αποδέχομαι την χρησιμότητα αυτών των party, την συμμετοχή διάφορων performer αλλά έχω μια ένσταση.

    Προσωπικά δεν μπορώ να ονοματίσω παιχνίδι όλα αυτά που προσφέρω στο υ.
    Το να σε πάω στο διάολο κι ακόμα παραπέρα, και να σε γυρίσω πίσω με ασφάλεια δεν μπορώ να το δω σαν ένα παιχνίδι ή σαν μία cool χαβαλεδό-κατάσταση.
    Αισθάνομαι πως είσαι υποχρεωμένη έναντί μου γι' αυτό που σου προσέφερα, μου οφείλεις.
    Με ξενίζει-ξινίζει κατά την διάρκεια ενός session η οπτική "Μάλιστα Κύριε, ό,τι πείτε Αφέντη" και μετά το session "Εγώ και ο Αφεντρούλης μου είμαστε τα πιο καλά φιλαράκια, Τσάκο τώρα και μια πίτσα γιατί πείνασα"

    Τελικά το bdsm έγινε μόδα ή ονοματίζουμε το kinky, bdsm για να δείχνουμε έτσι πιο προχω, εναλλακτικοί;

    Πόσο κυριαρχική κρίνεται η συμμετοχή ενός Κ σε ένα play party;

    Ποια είναι η δική σας οπτική;
     
  2. grayfox

    grayfox New Member

    Απάντηση: Kinky Play Parties

    Noardos παροτι ειμαι πολυ περιεργος να παρευρεθω σε ενα play party βρισκω πολυ σωστα τα ερωτηματα που θετεις σε αυτο το thread και πρεπει να πω οτι μαρεσει παρα πολυ η φραση "Το να σε πάω στο διάολο κι ακόμα παραπέρα, και να σε γυρίσω πίσω με ασφάλεια δεν μπορώ να το δω σαν ένα παιχνίδι ή σαν μία cool χαβαλεδό-κατάσταση."
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Kinky Play Parties

    Στα καθ' υμάς, ενδεχομένως. Πλην, στην πραγματικότητα το BDSM και δη το D/s ξεπήδησε από τα "διάφορα play party" και όχι το αντίθετο.

    Θα μου πείτε, τι σημασία έχει; Τεράστια σημασία στον τρόπο που προσεγγίζουν οι του χώρου πιθανά ταίρια, στο πώς αντιλαμβάνονται τα γούστα και τις προτιμήσεις ο ένας του άλλου, στις προσδοκίες από τη σχέση και άλλα.

    Δεν ονοματίζεις παιχνίδι όλα όσα προσφέρεις στην υποτακτική, παιχνίδι συνηθίζεται να αποκαλείται το συναινετικό S/M με σκοπό την απόλαυση και των δύο.

    Το παιχνίδι μπορεί να είναι από τα πιο σοβαρά πράγματα που υπάρχουν.

    Αυτό ξανασκέψου το πολύ  

    Τι σχέση έχει αυτό με τα kinky play parties; Βλέπω ότι έχει σχέση με το τι κουβαλάει η υποτακτική ή σε κάποιο βαθμό με τι της βγάζει ο συγκεκριμένος Κυρίαρχος. Αλλά με τα πάρτι γιατί; Διαφώτισέ με σε παρακαλώ  

    Αν πηγαίνει ο Κυρίαρχος σε πάρτι για να καταξιωθεί ως Κυρίαρχος, τότε γράψε αλίμονο. Είναι δύο πράγματα άσχετα μεταξύ τους ή εγώ δεν πιάνω τη συσχέτιση με τα στοιχεία που έχω. Ποιος θα κρίνει τη συμμετοχή του όμως και γιατί;
     
  4. Το bdsm δεν πρόκειται ποτέ να γίνει μόδα. Η μόδα μπορεί να δανειστεί SM εικονογραφία από αυτό πρόσκαιρα για να πουλήσει κάποιο προιόν ή μέσω του έργου διαφόρων καλλιτεχνών να αναδειχτούν στοιχεία του και να περάσουν και στον μέσο άνθρωπο, αλλά μέχρι εκεί. Εδώ Ελλάδα (και ειδικά τώρα με την κρίση) έχει μικρή πιθανότητα να γίνει μόδα μαζική(αν γίνει θα είναι πολύ κιτσάτη).
    Όσο για τα play party και τις συναντήσεις γίνονται, κυρίως, για να γνωριστεί κόσμος μεταξύ του και να γίνει "ψώνιστηρι", δεν απειλούν, ούτε υποκαΘιστούν καμία D/s ή M/s σχέση που έχει "υγιή" βάση.
     
  5. thanasis

    thanasis Contributor

    Καταρχάς, συνήθως στα play parties είναι καλή πρακτική (και για πολλούς λόγους) να παίζουμε well within our limits και όχι χάριν εντυπωσιασμού. Δεν πάμε τον άλλο στον διάολο, άντε μέχρι τη Στύγα.

    Δεν θα έλεγα οτι κάποιος είναι υποχρεωμένος απέναντι στον άλλον σε ένα πλέι πάρτι. Κάθε μέλος της (ακόμα και ολιγόλεπτης) σχέσης, από το δικό του μετερίζι, προσφέρει τον καλλίτερο (ή τον χειρότερο) εαυτό του, ο ένας λειτουργεί παραπληρωματικά στον άλλο.

    Δεν είμαι σίγουρος σε τι αναφέρεσαι.
    Αν εννοείς το ad hoc παιχνίδι με κάποια εμβοτόμα, μεγάλα παιδιά είμαστε, μπορούμε να διαχωρίσουμε το εντός σέσσιον με το εκτός σέσσιον, ναι; Και negotiation θα κάνουμε πιο πριν και τα dynamics θα επανέλθουν στο μηδέν μετά.

    Αν αναφέρεσαι στο παιχνίδι με την υπό μας, αν υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές μετά το σέσσιον η ντιεσιά μας πάσχει, δεν νομίζω οτι ευθύνεται το πλέι πάρτι για αυτό.

    Αν, τέλος, αναφέρεσαι στην αναγκαιότητα ή μη του aftercare, αυτή είναι (συνήθως) δεδομένη για όλους τους συμμετέχοντες, όχι μόνο σε επίπεδο courtesy, αλλά ακόμα περισσότερο εν λειτουργικότητι και ανθρωπιά.
     
  6. dom afentra

    dom afentra New Member

    Απάντηση: Kinky Play Parties

    εχουμε καμια ιδεα ποτε θα γινει το επομενο?????
     
  7. happyhellcat

    happyhellcat Regular Member

    Απάντηση: Re: Kinky Play Parties

    Καλά, περίμενε να βγει το 50 Shades of Grey σε ταινία και μετά τα ξαναλέμε.... Μετά το Twilight που γεμίσαμε wannabe βαμπίρ και γκοθούδες, σε λίγο θα γεμίσουμε wannabe bdsmers. Ε, όλο και κάποιο παρτάκι θα κάνουν.
     
  8. happyhellcat

    happyhellcat Regular Member

    Απάντηση: Kinky Play Parties

    Γιατί να το ξανασκεφτεί αυτό Gaby;
    Διαβάζοντας το κείμενό του, εγώ είδα ότι έγραψε:
    Προσωπικά δεν μπορώ να ονοματίσω παιχνίδι όλα αυτά που προσφέρω στο υ.[...] Αισθάνομαι πως είσαι υποχρεωμένη έναντί μου γι' αυτό που σου προσέφερα, μου οφείλεις.
    Και θεωρώ ότι έχει δίκιο.
    Εσύ τι εννοείς;
     
  9. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Kinky Play Parties

    Το έχει απαντήσει ο thanasis, πιο πάνω  

    ΥΓ. Αν έχεις την καλοσύνη, σε παρακαλώ να γράφεις το nickname μου όπως το γράφω  
     
  10. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Απάντηση: Kinky Play Parties

    Το bdsm ειναι από την φυση του kinky. Τα play parties γενικως μου την δινουν γιατι εχουν παρα πολλα στοιχεια υποκρισιας, ιδιαιτερα τα εγχωρια. Στο εξωτερικο και δη στην Αγγλια υπαρχουν καποιοι ωραιοι χωροι που μπορεις να παιξεις δημοσια, ειδικα οταν σ'αυτα παιζει ένα ζευγαρι D/s μπορεις να δεις ομορφες σκηνες, συνηθως εχουν εντονα τα στοιχεια της τιμωριας κ της ταπεινωσης, ομως αυτα ειναι πραγματικα πολυ μακρια από τα εγχωρια.

    Σαφως κι εχει γινει "μοδα" ιδιαιτερα μετα τις πενηντα αποχρωσεις του γκρι και γιατι ο κοσμος ισως ειναι λιγο πιο ερωτικα απελευθερωμενος.

    Κι εμενα με ξενερωνει πολυ το μαλιστα Κυρια εντος σεσσιον και εκτος να μην υπαρχει, που σημαινει οτι δεν το εννοεις πουθενα. Αλλα κ παλι ειναι το πως αντιλαμβανεται κανεις ολα αυτα. Αν το κανεις για την καυλα κ μονο. Τα παρτυ τα σεσσιονς κτλ ειναι υπεραρκετα.

    Αν παλι όχι, τοτε πρεπει να ξερεις ποιος ειναι ο σωστος δρομος..

    Δυστυχως φια πολλους το bdsm γινεται αυτοσκοπος και η σχεση χανεται.
     
  11. Ηappyhellcat,γουοναμπήδες (από κορίτσια ειδικά που παίζουν το ρόλο της Dominas για να τα κονομήσουν) θα υπάρχουν παντού και πάντα, φροντίζουμε να μην κάνουμε παρέα με αυτούς αν μας χαλάνε.

    Play Πάρτι εντός "Ελληνικού χώρου" γίνονταν εδώ και δεκαετία (άλλα μεγάλης έκτασης, άλλα μικρής), οπότε το όψιμο ενδιαφέρον και το αυθαίρετο συμπέρασμα ότι ξεπήδησαν συνέπεια μοδός είναι αρκετά άτοπο.

    Τέλος αυτός/η που φέρει τον αέρα / τουπέ της αυθεντίας (γιατί χρειάζεται ένας τέτοιος αέρας) για του τι είναι σωστό και τι λάθος εντός γενικότερου πλαισιού Ελληνικού bdsm (δεν ομιλώ μόνο για τις D/s ή Μ/s σχέσεις), πρέπει και να είναι έτοιμος να αποδείξει αυτή του την αυθεντία.

    Όσο για τα βαμπίρ και τις γκοθούδες, τα περισσότερα από αυτά είναι άτομα νεαρής ηλικίας που απασχολούνται με την μουσική, το ρουχισμό και το μακιγιάζ τους, δεν τα ενδιαφέρει κάτι σαν το bdsm (απλά στο παρελθόν κάποιοι προσπάθησαν να τα τσουβαλιάσουν για να πουλήσουν ένα νέο lifestyle και απέτυχαν).

    Γενικότερα το φαινόμενο που υπάρχει ακόμα κι έξω από την χώρα μας είναι το διαρκές παράπονο ότι ο δίπλα κάνει το bdsm του διαφορετικό από εμάς, άρα είναι λάθος.