Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Kinky Play Parties

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Noardos, στις 10 Οκτωβρίου 2013.

  1. happyhellcat

    happyhellcat Regular Member

    Απάντηση: Kinky Play Parties

    Εγώ πιστεύω, π.χ. πως αν αυτό που κάνεις δεν το βλέπεις ως παιχνίδι, θα μπορούσες φυσικά να πας σε ένα πάρτι, και να περάσεις και καλά ενδεχομένως, αλλά οι δυναμικές δεν αλλάζουν και μετα το τέλος του πάρτι. Παραμένω Κ, παραμένεις υ. Μπορεί να μην ξαναπαίξουμε, αλλά παραμένουμε οι ίδιοι. Αν όμως το βλέπεις σαν παιχνίδι, πας στο πάρτι, περνάς καλά και μετά οι δυναμικές αλλάζουν και δεν σε ενδιαφέρει. (Εξ'ου και η ένσταση του Noardos και η δική μου παράλληλα)
    Να το θέσω αλλιώς. Για εμένα, δεν "ανάβεις" το διακοπτάκι "Κ" όταν μπεις στο πάρτι και το "κλείνεις" όταν βγεις από το πάρτι. Τώρα είμαι Κ, τώρα δεν είμαι; Κατά τον ίδιο τρόπο και το υ, όταν μπει στο πάρτι και έρθει σε επαφή με έναν Κ, όταν φύγει δεν κατεβάζει το διακοπτάκι και παύουν να είναι ο ένας Κ και ο άλλος υ, δεν παύει η δυναμική της σχέσης τους επειδή φύγαν από το πάρτι. Δεν χρειάζεται να του υποταχθεί, ούτε να ξαναπαίξει μαζί του, αλλά αν ξαναέλθουν σε επαφή, η δυναμική παραμένει.
    Υποθέτω θα μπορούσε κανείς να πει πως δεν υπάρχει κάποιο "πρωτόκολλο" ας πούμε, όταν δεν το βλέπεις σαν παιχνίδι. Ίσως φταίει ο όρος play που παραπέμπει σε role-playing. Οπότε, υπό αυτή την έννοια, για εμένα άλλο το role-playing ή kinky party και άλλο το bdsm party.
    Κι έτσι απαντώ και στην gaby. Ένας top σε play party, θα ήταν top. Με ή χωρίς bottom. Και τα λοιπά.
    Δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να παίξει με κανέναν, εννοείται. Αλλά, όταν πας ως υ, θα συμπεριφερθείς και ως υ. Όταν πας ως Κ, θα συμπεριφερθείς και ως Κ.
    Αν, επαναλαμβάνω, έχεις την ίδια οπτική με εμένα, που δεν το βλέπω σαν "παιχνίδι", σαν ρόλο της μιας βραδιάς, του ενός "play party".
     
  2. χαρούμενηγάτατηςκολάσεως άκου...

    Οι δυναμικές, αν είναι ριζωμένες μέσα στον ψυχισμό των ατόμων, δεν άλλάζουν ποτέ, κι άλλωστε, βάση αυτών των δυναμικών / παρορμήσεων που ενυπάρχουν μέσα μας δίνουμε στον εαυτό μας την αντίστοιχη ταυτότητα (status)στο χώρο που ονομάζουμε (χάρην συντομίας) BDSM.

    Τώρα αυτές τις χαριτωμενίες με τα "διακοπτάκια" στα πάρτι τι να πω... δεν ξέρω σε ποιά δημοσκοπικά παραδείγματα αναφέρονται.

    Γιατί μας ενοχλεί η λέξη παιγνίδι?
    Και η ζωή ένα παιγνίδι είναι και μάλιστα σοβαρότατο.

    Όσον αφορά τα examples (links από χολυγουντιανά κουτσομπολίστικα αντίστοιχα με τα εγχώρια τύπου espresso)περί μοδός, τα βρίσκω καθ' όλα ατυχή.

    Η Britney και η Rihanna μπορεί να μπήκαν τελευταία στο παιχνίδι των βίντεοκλίπ με pop SM αναφορές (κλεψιμέικες αναφορές σε φωτογράφους μόδας), αλλά η Madonna το έχει κάνει αυτό εδώ και καμιά 25αριά χρόνια. Oύτε μόδα μαζική έγινε λοιπόν ούτε τίποτα.

    Tην μόνη μιμητική συμπεριφορά που μπορεί να προκαλέσουν τα άνωθεν στην μέση Ελληνίδα (που δεν έχει αμιγώς σχέση με bdsm) είναι την αγορά κανενός outfit ή καμίας γόβας με ανάλογο design, άντε και καμιάς λουστραρισμένης τσόντας για την αναπτέρωση της πεσμένης libido του συζύγου.

    Οι βεριτάμπλ σαδομαζοχισταί δεν διατρέχουν ουσιαστικό κίνδυνο λοιπόν!
     
  3. Noardos

    Noardos Regular Member

    Απάντηση: Kinky Play Parties

    Εν αρχή, να ευχαριστήσω όλους για τις απαντήσεις σας.

    Δεν γνωρίζω αγαπητή τι έγινε κάπου, κάπως, κάποτε προ μπόλικων ετών-δεκαετιών,και σε απόσταση πολλών χιλιομέτρων, μιας που ακόμα και η ιστορία συχνά συμβαίνει να καταγράφεται κατά πως μας συμφέρει.
    Δεδομένο είναι, πως αν δεν υπήρχε ζήτηση, δεν θα γινόντουσαν, έτσι λοιπόν πιθανώς κάτι άλλο προηγήθη.

    Ως είχε πει ο Νίτσε, "Ωριμότητα του ανθρώπου: το να ξαναβρίσκει κανείς τη σοβαρότητα που είχε παιδί, όταν έπαιζε"
    Από την πλήρη ανάγνωση της πρότασής μου, γίνεται αντιληπτό πως δεν αναφερόμουν σε αυτήν την οπτική.


    Λογική η απάντησή σου μιας που έχουμε αντικρουόμενα συμφέροντα.   Αχάριστες.

    Δεν διακρίνω πρόβλημα φωτισμού,(με την επαγγελματική μου ιδιότητα δεν μπορώ να σας βοηθήσω), αλλά έλλειψη όρασης, δεν είμαι ο κατάλληλος.

    Στην ιστορία τούτο θα καταγραφεί ως βολικό επιχείρημα τεμπελχανάδων, παρασιτικών οργανισμών, προς αποφυγή αξιολόγησης, αξιοκρατίας, προόδου.

    Όντως γίνονταν, γίνονται και θα γίνονται, καλώς κατ' εμέ.
    Όψιμο ενδιαφέρον, δεν αντιλαμβάνομαι που αντιληφθήκατε την ύπαρξή του.
    Άτοπο ίσως για εσάς που τα βιώνεται επί δεκαετιας ως λέτε, προσωπικά παρατηρώ πως ξεπήδησαν τα τελευταία 2-4 έτη.
    Τυγχάνει δε αρκετές φορές μια μόδα να κρατά και δεκαετία/ες, είδωμεν.
    Τέλος, δεν ξέρω γιατί στέκεστε στην εισαγωγή του θέματος και όχι στην ουσία του και στις ερωτήσεις που θέτω.
    Αν απαντάτε στην πρώτη ερώτηση, ρωτώ, αν έγινε μόδα κάτι, αυτό που έγινε είναι το bdsm ή το kinky.

    Μετά από καιρό, ήθελα να επανέλθω και να γράψω στο φόρουμ.
    Δεν είχα τι να γράψω, σκέφτηκα, (το κάνω καμιά φορά όταν βαριέμαι), "τι να γράψω που να λυσσάξουν,να υπάρχει συμμετοχή, ώστε να έχει ενδιαφέρον".
    Τον Κυρίαρχο με το κωλοδάχτυλο/strap on, συζητήθηκε.
    Το παντρεμένος και παντοφλομένος, αλλά Κυρίαρχος στην λεγάμενη, το είπαμε.
    Έτσι μου ΄ρθε αυτή η φώτιση δια το παρόν νήμα.
    Δεν αστειεύομαι  

    Το μετέπειτα κείμενο λέει:
    Το bdsm Δεν έγινε μόδα ποτέ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ!
    Τα playparties δεν ξεπήδησαν.
    Λυσσάξτε και ηρεμήστε ταυτοχρόνως σύμφωνα με τις θέσεις που ήδη έχετε λάβει !!

    Προσωπικά δεν έχω κανέναν πρόβλημα αν αυτό που μου αρέσει είναι ή δεν είναι της μόδας.
    Αφού μου αρέσει   Πως να το κάνουμε, ίσα ίσα άμα είναι της μόδας με βολεύει μιας που θα είμαι και in.

    Αυτά που προσφέρω στο υ δεν τα αντιλαμβάνομαι σαν παιχνίδι ( όχι με την έννοια του Νίτσε.)
    Το τάβλι, το πόκερ, το κρυφτό και λοιπά είναι παιχνίδια για μένα.
    Αντιλαμβάνομαι και δέχομαι κάποιος/α άλλος/η να το βλέπει ως παιχνίδι.
    Μπορεί κάποιος άλλος (μαζί με το καφεδάκι του ή και χωρίς) να βρίσκει ως παιχνίδι να υποτάσσει, να ελέγχει, να μαστιγώνει κώλους, να κάνει φίστινγκς, να στραπονιάζει, να κρεμάει και λοιπά.
    Δεκτόν, δεν διαφωνώ, ρώτησα απλώς πως το βλέπετε εσείς.

    Δεν αστειεύομαι.
     
    Last edited: 14 Οκτωβρίου 2013
  4. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Kinky Play Parties

    Από πλευράς μου, παρακαλώ  

    Πάμε παρακάτω...

    Είναι καταγεγραμμένα και τεκμηριωμένα, για όποιον ενδιαφέρεται να τα αναζητήσει, ακόμα και στις απαρχές τούτου του φόρουμ έχουν γραφτεί και δοθεί κάποιοι αξιολογότατοι σύνδεσμοι. Δηλαδή, είναι τόσο γνωστά όσο γνωστή και η ύπαρξη του χλιαρού νερού που τρέχει από μία κάνουλα. Τώρα, αν κάποιος θεωρεί ανυπερθέτως πρέπον να έχει στο νιπτήρα του δύο κάνουλες, μια για ζεστό και μια για κρύο νερό και να ψάχνει να βρει πώς θα φτιάχνει αμέσως χλιαρό...

    Πολύ απλά έλεγα ότι το παιχνίδι είναι μια σοβαρή υπόθεση γιατί βγάζει κανείς τα σώψυχά του μέσα από αυτό, με απλό τρόπο. Είναι τελείως διαφορετικό από το ρητό του Νίτσε και η πρόθεσή μου ήταν να δώσω την "άλλη οπτική" που ζητούσε ο Noardos, στην οποία, άλλωστε, έθυα, όταν έπαιζα ή γινόμουν παιχνίδι.

    Αχάριστος είσαι και φαίνεσαι, όπως δείχνει η στάση σου στις απαντήσεις που έλαβες αλλά και στην ακράδαντη πίστη σου ότι σε μια σχέση εσύ είσαι που προσφέρεις τα πολλά και ο άλλος "σου οφείλει"   "Αντικρουόμενα συμφέροντα;" Δε μου λες, από κλασικά εικονογραφημένα διαβάζεις θεωρία παιγνίων; Εν πάσει περιπτώσει, Noardos, δε νομίζω ότι κάναμε μαζί στρατιωτικό για να μιλάς έτσι και δε νομίζω ότι έχω δώσει τέτοια δικαιώματα.

    Επειδή σου είπα ότι δεν έχει σχέση ο σεβασμός της υποτακτικής προς τον Κυρίαρχο και η σωστή της στάση εν γένει με το αν βρίσκεται σε play party ή όχι; Έπρεπε, λες, να είμαι στο ίδιο μήκος κύματος μ εσένα για να παρακολουθήσω τη μη καταγεγραμμένη σκέψη σου; Ε, τι να κάνουμε, Noardos, εγώ δεν είμαι μάντης και στ' αλήθεια δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο οπότε προσπαθούσα να καταλάβω πώς το είχες σκεφτεί. Αν, τώρα, εσύ επιμένεις πως έχει σχέση, που δεν έχει, τότε, χωρίς υπαινιγμούς για τα γυαλιά πρεσβυωπίας που - πλέον - φορώ, εξήγησέ μας.

    Ότι δηλαδή ποιος θα σε κρίνει και γιατί ως Κυρίαρχο και το αν σε μειώνει να πας σε play party; Αυτό με κατατάσσει στους τεμπελχανάδες, παρασιτικούς οργανισμούς που αποφεύγουν την αξιολόγηση την αξιοκρατία και την πρόοδο; Πολύ φόρα δεν πήρες;

    Noardos, κοίτα, play party υπάρχουν και θα υπάρχουν και πολύ καλά κάνουν να υπάρχουν. Επίσης, υπάρχουν πολλοί εδώ πέρα που γνωρίζουν και πηγαίνουν σε play party, και ξέρουν να φέρονται και να απολαμβάνουν σε αυτά, γίνονται και πριβέ, ξέρεις. Πολλά. Κάθε εβδομάδα σχεδόν και μερικά είναι πολύ όμορφα. Τώρα, αν εσύ δεν αισθάνεσαι άνετα με την έννοια του play party, αν νιώθεις ότι εκτίθεσαι, ότι μέρος της κυριαρχικής σου ιδιότητας διακυβεύεται και λοιπά, απλά δεν είσαι έτοιμος γι αυτά. Εντάξει, κατανοητό, σεβαστό, εμάς μας ρώτησες κάποια πράγματα, απάντησα με καλότατες προθέσεις όπως όλοι άλλωστε, τώρα αν εσύ θέλησες να γίνεις είρων και επιθετικός ειδικά μαζί μου, δεν είναι δικό μου το λάθος  

    Μόνο που σου είπαμε τι θα πει "παιχνίδι" σε ένα play party, απλά δεν θέλησες να το δεχτείς.

    hasta la vista  
     
  5. happyhellcat

    happyhellcat Regular Member

    Απάντηση: Re: Kinky Play Parties

    Δηλαδή εσύ πώς θα όριζες κάτι "της μόδας"; Να έβλεπες να δένονται στο δρόμο και τις αυλές οι νοικοκυρές; Διαφημίσεις με στραπόν και μαστίγια; Τσάντες και μπλουζάκια "I heart BDSM"; Μαζική προσέλευση στο φόρουμ υποτακτικών-κυριάρχων;
    Αν δεν είναι της μόδας κάτι όταν γεμίζουν τα περιοδικά με παραδείγματα αυτού, τότε τι είναι; Όταν σου λέει ένα άρθρο πως αυξήθηκαν οι αιτήσεις συμμετοχής σε bdsm societies κατά 95%, δεν σου κάνει;
    Μάλλον εγώ κι εσύ αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά τα περί "μόδας".
    Όταν δηλαδή πέρυσι γέμισε ο τόπος γαλότσες σε διάφορα σχέδια και χρώματα τι ήταν; Δήλωση συμπαράστασης υπέρ των αναξιοπαθούντων γαλοτσοκατασκευαστών;
    Θα ήταν ενδιαφέρον αν είχαμε στατιστικές κι από το φόρουμ, να δούμε π.χ. πόσοι γράφτηκαν μετά την κυκλοφορία του βιβλίου σε σχέση με άλλες χρονιές.
    Δεν παλεύω να σε πείσω, έκαστος στο είδος του, φυσικά, αλλά δεν κατανοώ το σκεπτικό σου.
    Πιστεύω μάλιστα ότι αρνείσαι να κατανοήσεις τη δική μου οπτική, την οποία ανέλυσα και με παραδείγματα. Οπότε δεν προχωρά η συζήτηση, πέσαμε σε cul-de-sac.
    Ήταν ενδιαφέρον όμως  
     
  6. happyhellcat

    happyhellcat Regular Member

    Απάντηση: Kinky Play Parties

    Εν ολίγοις gaby, εσύ θεωρείς ότι όλα τα πάρτι αυτού του είδους, μηδενός εξαιρουμένου, είναι play parties; Είτε το βλέπει σαν παιχνίδι κανείς είτε όχι; Είναι θέμα ονοματολογίας δηλαδή ή στάσης απέναντι σε αυτό που κάνει κανείς;
     
  7. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Kinky Play Parties

    Εν ολίγοις happyhellcat, έχω τη γνώμη ότι για να διαμορφώσει κανείς τη στάση του απέναντι σε οτιδήποτε και απέναντι σε play party πρέπει πρώτα να ξέρει για τι περίπου μιλάει και μετά αν τον ενδιαφέρει ή όχι. Δεν είναι υποχρεωτικό να ενδιαφέρονται όλοι για play parties και σίγουρα, δεν είναι όλα τα play parties πετυχημένα.
     
  8. happyhellcat

    happyhellcat Regular Member

    Απάντηση: Kinky Play Parties

    Δεν απάντησες σε αυτό που σε ρώτησα όμως. Εσύ θεωρείς ότι όλα τα πάρτι αυτού του είδους, μηδενός εξαιρουμένου, είναι play parties;
     
  9. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Kinky Play Parties

    Θα έλεγα ότι αν είναι του είδους "play party" τότε μάλλον είναι play parties. Δεν είμαι βέβαιη όμως ότι καταλαβαίνω την ερώτηση, οπότε επιφυλάσσομαι  
     
  10. Διαβολόγατα, άκου εδώ κούκλα μου (κι ελπίζω να είσαι τόσο κούκλα όσο το pin up avatar σου).

    Άσε τις θεωρίες για το τι είναι σωστό και τι δεν είναι σωστό στο BDSM και βούτα από τα μούτρα τη ζωή. Όσο για τον φόβο μην γίνει μόδα, οι μοδάτοι πρώτοι, πρώτοι θα το παρατήσουν και θα βρουν άλλη μόδα οπότε μη σκας, στα λέω γιατί ζω στη φάση χρόνια (πάνω από 10ετία) και έχω δει και βλέπω πολλά.

    Συμφωνώ με gaby. Όχι δεν είναι όλα τα play parties καλά, αλλά και αν δεν είναι όλα καλά δεν μας υποχρεώνει κανείς να πάμε σε αυτά, κι ούτε, φυσικά, οι θαμώνες των εγχώριων αυτών play parties άρχισαν να πετάνε κορώνες περί αυθεντικότητας στο bdsm (λες και το έρμο είναι σαν franchise ένα πράγμα που τους το κλέψαμε) και κατοχής της πλήρους αλήθειας πάνω σε αυτό.

    Σε πληροφορώ ότι μερικά Plays είναι πάρα πολύ ωραία και μερικοί άνθρωποι (όχι όλοι φυσικά) περνάμε πολύ καλά σε αυτά. Άσχετα από τις προσωπικές μας σχέσεις με τις υποτακτικές μας και τις δυναμικές που δεν αλλάζουν ούτε στο χιλιοστό τους.
     
  11. thanasis

    thanasis Contributor

    Χμμμ.

    Οι δυναμικές δεν αναφέρονται στο πώς αυτοπροσδιοριζόμεθα. Αλλά στο πώς αυτοπροσδιοριζόμεθα σε σχέση με κάποιον άλλον. Π.χ. εγώ είμαι ντομ της υποτακτικής μου, μέντωρ σε κάποια άτομα, σκέτος τοπ απέναντι σε άλλα. Απέναντι σε μια μπότομ που παίζουμε συχνά-πυκνά, η δυναμική -εικότως- παραμένει. Απέναντι σε μια μπότομ που μπορεί να παίξουμε μια φορά σε ένα πάρτυ, μπορεί να παραμείνει, αν μας βγει έτσι, μπορεί και όχι. Με το στανιό; Ή είναι σώνει και ντε πεοντέξ το παιχνίδι που κάναμε, αν δεν καλλιεργηθεί η δυναμική; Πολύ αμφιβάλλω.

    Δεν είμαι σίγουρος οτι σε πιάνω αποπαέ, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος οτι πάλι πνιγήκαμε στη σημασιολογία και έχεις καταστήσει νοοκλωβό [sic] τη λέξη πλέι. Αν τα πλέι πάρτι τα ονομαζοντασταμούσταμεν τζιγεροσαρμά [μιαμ] θα ήταν διαφορετικά;

    Παιχνίδια ρόλων μπορεί να λαμβάνουν χώρα στο παιχνίδι, μπορεί και όχι. Από τη δική μου εμπειρία, role-playing σε πάρτυ βλέπω αραιά, περισσότερο τα βλέπω σε πιο...commercial μαζώξεις.

    Αλλά εκεί που σε χάνω είναι το εξής: τι διαφορά έχει το πλέι πάρτι από το ΒΔΣΜ πάρτι που λες;

    Εδώ διαφωνώ και μάλιστα πολύ και έχει να κάνει πάλι με το προαναφερθέν κομμάτι των dynamics. Ως υ μου περιμένω να συμπεριφερθεί το υ μου. Ως Κ θα συμπεριφερθώ μόνο απέναντί της. Για μένα είναι λίγο creepy και κακόγουστο να σου μιλάνε στον πληθυντικό και με χαμηλωμένο βλέμμα άσχετα ατομάκια και είναι ακόμα κακογουστοcreepier να βλέπεις το αντίστοιχο προσωπείο σε άτομα κυριαρχικού (ή κυριαρχίζοντος) στάτους. Αντιλαμβάνομαι οτι κάποιοι γκοράδες μπορεί να παθαίνουν σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα από τις σχετικές φαντασιώσεις, αλλά...
     
  12. Θανάση, πόσο δίκιο έχεις και πόσο γέλιο (με την καλή σημασία) έχω ρίξει, πολλάκις, όταν σε διαβάζω!

    Μου είναι εξαιρετικά κωμικό να βλέπω την διαβολόγατα να σνομπάρει τα playparties (δικαίωμά της αν δεν γουστάρει βέβαια), αλλά απ' τα γραπτά της να προκύπτει μια εσωτερική τρικυμία του μυαλού γύρω απ' τους όρους του "ορθόδοξου" BDSM.

    Το, μέχρι ακαμψίας, κόλλημα σε ένα πρωτόκολλο συμπεριφοράς απέναντι σε άπαντες, μπορεί να ονομάζεται σωστό BDSM, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι παρά η προσωπική νεύρωση ατόμων, τα οποία έχουν κάπου διαβάσει ότι είναι σωστή και συμπεριφέρονται έτσι (εδώ κι αν υπάρχει υπόδηση), πιστεύοντας πως, ότι γίνεται διαφορετικά από τους υπόλοιπους είναι μη-αυθεντικό, μόδα κλπ.

    Στο τελευταίο Bondage Play στην Αθήνα είχαμε έναν ξένο (τον ιδρυτή μιας πρωτότυπης σχολής στο Βερολίνο) που για 20 λεπτά (και παραπάνω) πριν ξεκινησει να δενει την υπό του, μίλησε στο Ελληνικό κοινό και έκφρασε λίγο από τις απόψεις του. Ακόμα θυμάμαι τα βλέμματα μερικών, όταν τους είπε πως είναι ηδονιστής σ' ένα πολύ ευρύ φάσμα και ότι το bdsm δεν είναι παρά ένα κομμάτι σ΄ όλο αυτό. Μια ξινίλα χωρίς προηγούμενο. Ε, βέβαια! Εδώ, οι πιο πολλοί, αρέσκονται στο να πετάνε θεωρίες αυθεντίας από το πληκτρολόγιο, αλλά όταν τους μιλήσεις για shibari πχ, σου λένε, άντε μωρέ, με τους βλάκες του Γιάπωνες, άσε που βαριέμαι....που είναι τα κοψίδια?
     
    Last edited: 15 Οκτωβρίου 2013