Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι ειναι για εσας το BDSM?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Maze_, στις 21 Οκτωβρίου 2013.

  1. Η φυσική ερωτική Μ/μας έκφραση
     
  2. grooverider

    grooverider New Member

    Απάντηση: Τι ειναι για εσας το BDSM?

    το απόλυτο ερωτικό παιχνίδι συμφωνω
     
  3. aris300

    aris300 New Member

    Απάντηση: Τι ειναι για εσας το BDSM?

    Θα συμφονησω εν μερη με την ζανα. Υπαρχουν δυο ειδη σκλαβων. αυτων που το κανου γιατι θελουν να δοκιμάσουν κατι καινουριο, κατι διαφορετικο απο τα συνηθισμενα. και αυτοι που το κανουν επειδη το έχουν αναγκη να το κανουν.ειναι τροπος ζωης. νιωθουν ασφάλια μεσα απο μια τετια σχεση, δεν ειναι μονο στην σεξουαλικη ζωη τους ετσι αλλα και στην υπολοιπη ζοη τους,ειναι ανθρωποι ιπιων τονων που νιωθουν ασφάλια (κριβομενοι) πισω απο τον/την συντροφο τους.
    δεν συμφονο με τον ορο προβατα, δεν ακολουν ασινιδιτα κατι, απλα λογο του χαρακτιρατους αντιδρουν ετσι.
    δεν σημενει βεβαια οτι δεν ευχαριστιουνται το σε. με το παραπανω και ολας.
     
  4. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Τι ειναι για εσας το BDSM?

    Καλημέρα, καλή Κυριακή  

    Για μένα το BDSM είναι βατός σαδομαζοχισμός, ελεγχόμενος εκατέρωθεν, αγαπησιάρικος, αλλά πάντα εκεί.

    Δηλαδή σαδομαζοχισμός που μπορούν να κάνουν δύο ή περισσότεροι άνθρωποι χωρίς να τσακίσουν τα σώματα και τις ψυχές τους και μαζί κάθε δυνατότητα να έχουν μια βαθιά και ουσιαστική σχέση, τριμμένη και γυαλισμένη στην καθημερινότητα. Είναι για ανθρώπους που γνωρίζουν να ελέγχουν τον εαυτό τους, ιδίως τη σαδομαζοχιστική πλευρά τους και τα πέριξ αυτής, που γνωρίζουν και θέλουν να αγαπούν τον εαυτό τους και τον άλλο / άλλους ανθρώπους και που θέλουν τόσο το BDSM ώστε κοιτάζουν να το κρατούν πάντα εκεί.

    Αυτό είναι το BDSM που αφορά εμένα, σίγουρα όχι ο μόνος τρόπος για να κάνει κανείς BDSM.
     
  5. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Τι ειναι για εσας το BDSM?



    Σπανίως -ως παρά πολλοίς γνωστόν- επισκέπτομαι πλέον ετούτον εδώ το χώρο (κι ακόμη σπανιότερα, ειρήσθω εν παρόδω, τον "χώρο" γενικώς),
    και ως εκ τούτου θεωρώ εαυτόν ιδιαίτερα τυχερό που έπεσα πάνω σε κάτι τόσο εξαιρετικό όσο το ανωτέρω.
    Αδυνατώ λοιπόν να μην απονείμω -ως διάττων, έστω- τα απαραίτητα εύσημα.

    "Σίγουρα" λοιπόν "όχι ο μόνος τρόπος για να κάνει κανείς BDSM", ένας ουσιαστικότατος -και ωριμότατος- τρόπος όμως, αναμφίβολα...
    Και ταυτοχρόνως, ίσως η πλέον ολοκληρωμένη παρά τη λακωνικότητά της απάντηση που έχει δοθεί ποτέ στο -"προαιώνιο", σημειωτέον- ερώτημα του νήματος.


    Θερμά συγχαρητήρια, αγαπητή μου gaby.

     

     
    Last edited: 10 Νοεμβρίου 2013
  6. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Τι ειναι για εσας το BDSM?

    Το bdsm, ή πιο σωστά ο Σαδομαζοχισμός, για εμένα είναι η Σαμπάνια..., ο αστακός.... και το χαβιάρι της ερωτοσεξουαλικής μου ζωης, τα "όσπρια"...δεν τα μπορώ για πολύ, για λίγο οκ..., η δε Κυριαρχία, είναι γενικά κάτι που την έχω σε όλους τους τομείς της ζωης μου.
     
  7. petDom

    petDom Regular Member

    Αποδοχή του πραγματικού εαυτού και ολοκλήρωση πέρα από προκαταλήψεις. Μια απόλυτα πραγματική πτυχη της ζωής όπως και τόσες άλλες λιγότερο ή περισσότερο (usually) 'vanilla'
     
  8. Ninfel

    Ninfel New Member

    Απάντηση: Τι ειναι για εσας το BDSM?

    Η ζωή σου είναι το ying, το BDSM το yang. Υπάρχει λίγο από το καθένα στο άλλο.
    Το BDSM είναι εκέινο το dark side όπου παρουσιάζεται με ελευθερία και χωρίς περιορισμούς και κριτική η άλλη πλευρά του εαυτού μας, εκεί ξεσπάμε από την καθημερινότητά μας με σεβασμό και ευχαρίστηση.
    Είναι ένας όμορφος κόσμος, ειλικρινές.
     
  9. heisenberg

    heisenberg New Member

    Απάντηση: Τι ειναι για εσας το BDSM?

    Πιστεύω μέσα μας όλου έχουμε BDSM στοιχεία..Άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο. ΤΟ θέμα είναι πόσο είμαστε διατεθιμένοι να το ανακαλύψουμε...Να βρούμε τα όρια μας
     
  10. tanlab2

    tanlab2 Regular Member

    Απάντηση: Τι ειναι για εσας το BDSM?

    Η ολοκληρωτικη απελευθερωση σε οτι μας κραταει και μας δεσμευει να προχωρησουμε και να περασουμε εστω και για λιγο οπως ονειρευομαστε...
     
  11. Medusa X

    Medusa X New Member

    Απάντηση: Τι ειναι για εσας το BDSM?

    Είναι ερωτικό παιχνίδι, αλλά κσι συναισθηματικό. Πολλούς τους ενδιαφέρει μόνο η σεξουαλική ικανοποίηση. Φυσικά και παίζει ρόλο, αλλά πιστεύω πως όταν έχεις αρκετά δεμένες συναισθηματικές σχέση με τον bdsmer συντροφό σου τα αποτελέσματα είναι καλύτερα. Είναι κάτι παραπάνο από bdsm και ικανοποίηση. Είναι ολοκλήρωση. Δεν έχει σημασία να βρεις απλά κάποιον bdsmer για να περνάς την ώρα σου. Πρεπει να είναι ο κατάλληλος. Να δεθείς μαζί του και να ολοκληρωθείς. Να νιώθεις ότι είναι το άλλο σου μισό. Αυτό που σε γεμίζει.
     
  12. Alpha Noir

    Alpha Noir Regular Member

    Απάντηση: Τι ειναι για εσας το BDSM?

    Μοιάζει με ένα ταξίδι που δε γνωρίζω από τα πριν τον προορισμό του. Δεν το εξιδανικεύω και θέλω να το κρατήσω στο νου μου αυτό ως έχει, γιατί δεν υπάρχει μόνο ομορφιά και άνοιγμα οριζόντων και ατέλειωτες ηδονές και τέτοια, υπάρχουν και δυσκολίες, εσωτερικές αντιφάσεις, προβληματισμοί, ίσως να υπάρχουν και απωθητικές πλευρές, όλα αυτά μέσα στη διάρκεια ενός ταξιδιού μετράνε επίσης. Προς το παρόν μου αρκεί να αντλώ διαρκώς γνώση και να διαπραγματεύομαι και σε εσωτερικό επίπεδο τις ισορροπίες που πρέπει να κρατάω, συλλέγω πληροφορίες και υλικό, παρατηρώ άτομα έμπειρα στο χώρο, με σίγουρα μεγαλύτερες αποστάσεις και διαδρομές μέσα του, μετράω το λόγο τους και τις απόψεις τους, τέτοια πράγματα. Είναι σίγουρα κάτι που μπορεί εν δυνάμει να σου ανοίξει πόρτες αλλά και να σου κλείσει άλλες. Όλα κάπως έτσι λειτουργούν, σαν δίκοπα μαχαίρια.