Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM shows

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος DutchessV, στις 25 Νοεμβρίου 2013.

  1. DutchessV

    DutchessV Regular Member

    Ευελπιστώ ότι είμαι στην σωστή κατηγορία για να πάρω μια απάντηση στην απορία που έχω. Εχω κατά καιρούς ακούσει για διαφορες εκδηλώσεις οι οποίες λαμβάνουν χώρο περιστασιακά, υπάρχει κάποιο μαγαζί το οποίο να φιλοξενεί συστηματικά εκδηλώσεις με θέμα το BDSM σε οποιαδήποτε απο τις εκφάνσεις του όπου ο επισκέπτης θα μπορεί να παρακολουθήσει και να φύγει και δεν θα θεωρείται αναμενόμενο ότι ήρθαμε όλοι εδώ να γνωριστούμε και να υπάρξει ερωτική συνέχεια στο θέμα, δεν ξέρω αν είμαι αρκετά σαφής, εννόω ίσως κάτι όπως είναι τα strip clubs άλλα με πιο εξειδικευμένα show και όχι αυτά τα βαρετά που επικρατούν. (Αν και πρέπει να δώσω credit στο παλιό baby gold που με είχανε πάει μικρή και είχα δει ένα εξαιρετικό ζευγάρι όπου ο άντρας είχε δέσει την γυναίκα την οποία έπειτα μαστίγωσε ποικιλοτρόπως και έσταξε λιώμενο κερί στο κορμί της πριν την ερωτική τους επαφή,το οποίο με είχε συνεπάρει σαν show και ήταν από τις πρώτες εικόνες που είχα και με έβαλαν σε σκέψεις και αναζήτηση για έναν τρόπο ζωής και έκφρασης της σεξουαλικότητας διαφορετικό από όσα ήξερα). Κλασσικά όταν ξεκινάω να γράφω/μιλάω ξεχνάω να βάλω τελεία, θαρρώ πως είναι κατανοητό το θέμα και ευελπιστώ ότι θα με βοηθήσει κάποιος με την απορία μου.
     
  2. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: BDSM shows

    Καλημέρα  

    Επειδή δεν αναφέρεται συγκεκριμένα σε κάποια εκδήλωση που πρόκειται να γίνει, το πήγα στο BDSM Discussion. Γίνονται κατά καιρούς τέτοια show, πάντως, ρίξε ματιούλα σε παλιότερα νήματα στα Parties and Meetings.
     
  3. DutchessV

    DutchessV Regular Member

    Απάντηση: BDSM shows

    Αυτό ακριβώς είναι που ρωτάω, αν υπάρχουν μέρη που γίνεται τακτικά ή κόμη και καθημερινά. Οχι για show που γίνονται μια φορά στο τόσο.
     
  4. mindtrap

    mindtrap Regular Member

    Απάντηση: BDSM shows

    οχι δεν νομίζω να υπάρχουν τέτοια μέρη τουλάχιστον δημόσια...παρά μόνο ιδιωτικά
     
  5. DutchessV

    DutchessV Regular Member

    Απάντηση: BDSM shows

    Ευχαριστω αγαπητε , κριμα παντως να ειναι μονο ιδιωτικα εχουμε φτασει στο 2013 πλεον θεωρουμαστε εξελιγμενη κοινωνια γιατι να υπαρχουν ακομα κλειστα κυκλωματα, πλεον ειναι ευρεως διαδεδομενο αυτο το θεμα και οσοι δεν το ξερουν και κρινουν θα μπορουσαν πιο ευκολα να εχουν προσβαση και να αντιληφθουν καλυτερα περι τινος προκειται , πιστευω θα ηταν πολλοι που αν ειχαν περισσοτερες γνωσεις θα ειχαν τελικη και θτικη αποψη οταν συνειδητοποιουσαν τι εχαναν τοσα χρονια, τεσπα το πηγα τελειως αλλου... Ευχαριστω παντως
     
  6. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: BDSM shows

    Aγαπητή renia, μπορεί να είμαστε στο 2013 αλλά ξέχασες ότι ζεις στην Ελλάδα....
     
  7. DutchessV

    DutchessV Regular Member

    Απάντηση: BDSM shows

    Οντως βασικός παράγοντας!!! Το λυπηρό είναι ότι δεν βλέπω την πρόοδο να πλησιάζει σύντομα
     
  8. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Απάντηση: BDSM shows

    Το θέμα των μαγαζιών που θα φιλοξενούσαν τέτοιου είδους θαμώνες δεν είναι μια απλή υπόθεση ούτε εδώ ούτε πουθενά. Ιδιαίτερα αν σε όλο αυτό το σκηνικό υπάρχει έστω ελαφριάς μορφής play. Μπορεί πολύ εύκολα να ξεφύγει.

    Κατά τα άλλα σχεδόν κάθε βδομάδα όλα και κάτι γίνεται.
     
  9. renia ψάχτο λίγο καλύτερα.
    Όπως αναφέρει και ο φίλτατος NobodyKP σχεδόν κάθε βδομάδα όλο και κάτι γίνεται. Σε 2 μέρες πχ υπάρχει shibari show στο Ghost House (ένα από τα στέκια πολλών ειδικότερα πέρσι).