Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αναρωτιέμαι..

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος DutchessV, στις 5 Φεβρουαρίου 2014.

  1. DutchessV

    DutchessV Regular Member

    Ειναι ειλικρινά στιγμές που αναρωτιέμαι τελικα αυτή είναι μια ιστοσελίδα που δίνει την ευκαιρία σε άτομα χωρίς καμία διάκριση να μιλήσουν για το bdsm να μάθουν και να βελτιωθούν, ή είναι άλλη μια ιστοσελίδα για ψωνιστήρι απλά για bdsmers????
     
  2. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Αναρωτιέμαι..

    Δεν αμφιβάλλω ότι θα έχεις τους λόγους σου που αναρωτιέσαι. Αν σκεφτείς τον τρόπο που είναι φτιαγμένη η ιστοσελίδα και αν δεις τις συζητήσεις που έχουν γίνει αλλά και γίνονται, μπορείς να τείνεις προς το πρώτο, πιστεύω. Από κει και πέρα οι άνθρωποι είναι πάντα αυτοί που είναι και συνήθως, ακόμα και μέσα από τις συζητήσεις και τις αναζητήσεις κάτι πιο προσωπικό αναζητούν και όταν δεν το κάνουν συνειδητά ή δεν το παραδέχονται. Δεν είναι κακό, ανθρώπινο είναι  

    Δηλαδή, στην ερώτησή σου απαντώ ότι είναι κυρίως το πρώτο, αλλά το πρώτο δεν βλέπω γιατί πρέπει να αποκλείει το δεύτερο   Στο κάτω κάτω γιατί θα θέλει κάποιος να βελτιωθεί, για να καμαρώνει τη βελτίωσή του στον καθρέφτη του;
     
  3. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

    Απάντηση: Αναρωτιέμαι..

    Κι εγώ συμφωνώ ότι είναι κατά κύριο λόγο το πρώτο .... δηλ. τα μέλη της κοινότητας μιλούν χωρίς καμία διάκριση για το bdsm .... ενημερώνονται για το πως σκέφτονται και λειτουργούν άλλοι/ες και σίγουρα υπάρχουν για όλους περιθώρια βελτίωσης ...

    Εξάλλου πιστεύω ότι όση πείρα και να έχει κάποιος/α, υπάρχουν πάντα περιθώρια να μάθει περισσότερα. Αλίμονο σε αυτούς που νομίζουν ότι τα έχουν ζήσει και τα ξέρουν όλα ...

    Από κει και πέρα, το να προσπαθεί κάποιος να γνωρίσει κόσμο και να βρει αυτό που αναζητά, είναι πέρα για πέρα θεμιτό .... Δεν μπορώ να φανταστώ έναν κοινωνικό χώρο (έστω και διαδικτυακό) όπου κανένας δεν θα έκανε την πρώτη κίνηση ....

    Φιλικά, Μάνος  
     
  4. Dolce_vita

    Dolce_vita Regular Member

    Απάντηση: Αναρωτιέμαι..

    Αρχικό μήνυμα απο DutchessV

    είναι μια ιστοσελίδα που δίνει την ευκαιρία σε άτομα χωρίς καμία διάκριση να μιλήσουν για το bdsm να μάθουν και να βελτιωθούν, ή είναι άλλη μια ιστοσελίδα για ψωνιστήρι απλά για bdsmers????

    και εγώ συμφωνώ οτι ειναι το πρώτο όσο για το δευτέρο εσύ βάζεις τα όρια.
     
  5. DutchessV

    DutchessV Regular Member

    Απάντηση: Αναρωτιέμαι..

    Και θα συμφωνησω μαζι σας,αλλα ξερουμε ολοι οτι υπαρχουν και ατομα που δεν τους νοιαζει καθολου αυτο που εμεις αποζηταμε, οταν λοιπον δεν υπαρχει σεβασμος στους συνανθρωπους και τις επιθυμιες δεδομενου οτι ειναι ξεκαθαρες ( το οχι δεν ψαχνω στο προφιλ ας πουμε δεν ειναι αρκετο...) Και αυτα τα ατομα εμφανιζουν ψυχωτικες συμπεριφορες,εμμονες γινονται ενοχλητικοι εριστικοι και υβριστικοι ενα μελος που θελει να μαθει αλλα δεν ειναι διαθεσιμο για ερωτικες περιπτυξεις η εστω ασκοπες συζητησεις που δεν εχουν τιποτα να του προσφερουν καθως φαινεται οτι δεν ταιριαζει η ιδιοσυγκρασια του με το αλλο ατομο και αυτη η διαδικασια του ειναι ψυχοφθορα τι πρεπει,η μαλλον τι μπορει να κανει και πως η ιστοσελιδα το προστατευει απο αυτους που γινονται κουραστικοι.
     
  6. lexy

    lexy .ti.va.

    Απάντηση: Αναρωτιέμαι..

    Το επιθυμητό θα ήταν να συνέβαινε το πρώτο, το δεύτερο όμως είναι ιδιαίτερα έντονο και σίγουρα είναι η πρώτη αίσθηση που ένα νέο μέλος εισπράττει.

    Νομίζω η επιλογή της λέξης - ψωνιστήρι - δεν αναφέρεται στην επιθυμία γνωριμίας ανθρώπων που συμμετέχουν σε δημόσιες συζητήσεις και εκθέτουν ή ανταλλάσουν απόψεις, αλλά σε εκείνον τον ιδιαίτερο και συχνά εκνευριστικό τρόπο που επίδοξοι "εκπαιδευτές", "μέντορες",τεράστιοι "κυρίαρχοι", υπάκουες "σκλάβες", επιχειρούν προσέγγιση.

    Θα σου πρότεινα να το αντιμετωπίσεις κσι να το χειριστείς με την πρώτη περιγραφή - μιας και αν ατιλαμβάνομαι σωστά - το δεύτερο σού είναι αδιάφορο.

    P.S Υπάρχει και το ignore  
     
  7. DutchessV

    DutchessV Regular Member

    Απάντηση: Αναρωτιέμαι..

    Το γωνριζω αγαπητη lexy και ειμαι κι εγω αυτης της συνομοταξιας που θεωρω οτι η αδιαφορια ειναι η καλυτερη λυση και η μεγαλυτερη απαξιωση, θα με βολεβε ομως να μπορουσα σαν επιλογη να μην δεχομαι καν μηνυματα απο καποιους χρηστες, αν και ομολογω αρχικα θα βολεβε ολους μας να ειχαν μεγαλυτερη νοημοσυνη και καλυτερη αντιληψη της συνυπαρξης σε κοινωνια με σεβασμο.
     
  8. lexy

    lexy .ti.va.

    Απάντηση: Αναρωτιέμαι..

    Το βολικό δεν είναι και εφικτό  

    Μην διαβάζεις και μην απαντάς. Εύκολο, γρήγορο και αποτελεσματικό. Δοκιμασμένο!
     
  9. thanasis

    thanasis Contributor

    @DutchessV

    Το ξυράφι του Όκαμ είναι η βέλτιστη λύση στο πρόβλημά σου.

    Υπάρχουν εξαιρετικές συζητήσεις, παλιές για να κάνεις bump και καινούριες (ή που περιμένουν να τις δημιουργήσεις) και το τρέχον επίπεδο συνομιλητών του φόρουμ ευτυχούμε να είναι αρκετά ανεβασμένο.

    Δυστυχώς, η πλατφόρμα δεν μπορεί να κάνει "τεστ netiquette" στους χρήστες, οπότε το συναγελάζεσθαι με ανθρώπους διαφόρων επιπέδων είναι αναπόφευκτη. Η πλατφόρμα, όμως, προσφέρει την επιλογή ignore, που είναι και η βέλτιστη σε τέτοιου είδους περιπτώσεις.
     
  10. lexy

    lexy .ti.va.

    Απάντηση: Re: Αναρωτιέμαι..

    Το πιστεύεις αυτό;
    Εξαιρουμένων ελαχιστοτάτων νημάτων και συμμετεχόντων, το επίπεδο είναι "αρκετά πεσμένο".
     
  11. thanasis

    thanasis Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Αναρωτιέμαι..

    Θεωρώ οτι είναι το καλλίτερο εδώ και 3-4 χρόνια. Δεν θα παραθέσω νήματα ή μέλη εδώ, για να μην αδικήσω άλλα.
     
  12. lexy

    lexy .ti.va.

    Απάντηση: Αναρωτιέμαι..

    Θεωρώ ότι ένα υποθετικό poll που θα αφορούσε στο επίπεδο για το οποίο συζητάμε, θα σε οδηγούσε σε -πιθανόν - διαφορετικό συμπέρασμα.
    Φυσικά, από την άλλη, η αίσθηση ή η άποψη εν προκειμένω είναι απολύτως υποκειμενικά.