Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αναρωτιέμαι..

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος DutchessV, στις 5 Φεβρουαρίου 2014.

  1. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Απάντηση: Αναρωτιέμαι..

    Σιγουρα το 2014 δειχνει οτι ειναι καλυτερο από αλλες χρονιες. Καποιες χρονιες πριν, ειδικα στην αρχη του φορουμ τα πραγματα ηταν καλυτερα.

    Καταλαβαινω οτι αφου εισαι γυναικα θα δεχεσαι πολλα μηνυματα. Από διαφορους, δυστυχως αυτο γινεται. Το βλεπω και με την δικη μου κοπελια, που γινεται χαμος, μπορεις να το δεις ως αστειο ολο αυτο και να μην σε επηρρεαζει. Μπορεις να το παρεις σοβαρα και να σε χαλαει.

    Εγω σου προτεινω ηρεμια, οπως και το να μην σε νοιαζει και παρα πολυ αν σου την λενε..

    Α, το προηγουμενο σου νικ μου αρεσε παραπανω

    Υ.γ. Ποια η γνωμη σου για το psvita?
     
  2. straponlady

    straponlady New Member

    Απάντηση: Αναρωτιέμαι..

    Προσωπικά, πάντως, δεν προσμένω από κάποιον ιστότοπο να με κάνει ... καλύτερη.
    Από οποιοδήποτε ιστότοπο, πόσο μάλλον, όταν μιλάμε για bdsm που η καθεμία κι ο καθένας το βιώνει με το δικό του προσωπικό τρόπο.
    Μπορεί να γνωρίσω κόσμο με κοινές επιθυμίες, να ανταλλάξω απόψεις, να δω μια άλλη προσέγγιση.
    Το αν κάποιοι την πέφτουν σε ότι νέο μπαίνει, νομίζω πως παντού έτσι είναι.
    Απλά, "ακούγεται" σα να έτρεφες πολλές προσδοκίες για ένα χώρο που δεν είναι τίποτε άλλο από ένα ανθρώπινο στέκι, με κόσμο με αρετές και κακίες, με ελαττώματα και προτερήματα.
    Άλλοι θα σου ταιριάζουν κι άλλοι όχι.
     
  3. DutchessV

    DutchessV Regular Member

    Απάντηση: Αναρωτιέμαι..

    @lucozade δεν ηταν νικ, αυτο ηταν το προβλημα...
    δεν το εχω χρησιμοποιησει το psvita , το συστηνεις??
    μηπως να οργανωσουμε μια βραδυα gaming τελικα???
     
  4. DutchessV

    DutchessV Regular Member

    Απάντηση: Αναρωτιέμαι..

    @straponlady προφανως δεν θα ειναι τεραστια η μεταβολη του χαρακτηρα μου αλλα απο την απαρχη των χρονων οι καλυτεροι τροποι βελτιωσης ηταν το διαβασμα,ουσιωδες, και οι παραγωγικες συζητησεις με πολλες αντιπαραθεσεις και διαφορετικες οπτικες γωνιες. Προφανως επισης το bdsm οπως και καθε αλλη κατασταση/εμπειρια ο καθενας την βιωνει με τον δικο του τροπο , οι συνομιλιες ειναι για να σε βοηθησουν σε ανασκοπησεις που ειτε θα σε κανουν να καταλαβεις δικα σου λαθη ειτε θα σε σιγουρεψουν ακομα περισσοτερο για το σωστο της επιλογης σου,αν και σηκωνει πολλη συζητηση επισης τι ειναι σωστο και λαθος, και ισως να σου παρεχουν γνωσεις η ακομα και προφυλαξη, απο κει και περα εννοειται πως ειναι στο χερι του καθενος η μαλλον στο μυαλο του, γιατι ειναι κατα βαση θεμα νοημοσυνης και αντιληψης, πως θα χειριστει τις αποψεις που ακουει τι θα κρατησει και τι οχι. Δεν θεωρω οτι ετρεφα πολλες προσδοκιες , μαλλον ανθρωπινες θα ελεγα γιατι οπως ειπες δεν γινεται να ταιριαζεις με ολους ουτε καν για να συνομιλησεις, δεν πιστευω οτι ειναι μεγαλη προσδοκια λοιπον ο αλλος να το σεβαστει αυτο, εχουμε δημοκρατια και μπορπουμε να επιλεξουμε με ποιον θα μιλαμε και τι θα λεμε αρκει φυσικα να μη προσβαλουμε κανεναν, δεν ειμαστε αναγκασμενοι ομως να μιλαμε με κανεναν, νομιζα οτι ειναι πολυ απλο....
     
  5. DutchessV

    DutchessV Regular Member

    Απάντηση: Αναρωτιέμαι..

    Παντα σοφη και μετρημενη, ευγε!
     
  6. straponlady

    straponlady New Member

    Απάντηση: Αναρωτιέμαι..

    Να σχολιάσω τι;;;;;;
    Τη γνώση, τη νόηση, το καλό ή το κακό;;;
    Δυστυχώς κανένα από αυτά δε βιώνεται, σε αντίθεση με το συν-αίσθημα που απουσιάζει παντελώς από την απάντησή σου.
    Κι όσο απουσιάζει το συναίσθημα τόσο θα γεμίζεις το κενό με γνώση, αλλά δε θα καλύπτεται, μετά λύπης μου, ούτε με γνώσεις ούτε με συνομιλίες...
    Φυσικά, έχεις κάθε δικαίωμα, κι εδώ συμφωνούμε, να ζεις τη ζωή σου όπως τη θέλεις, όπως και κάθε άλλος, αλλά σε ψευδοδιλήματα για το θεαθήναι, μεταξύ ενός φαντασιακού είναι κι ενός ουτοπικού φαίνεσθαι, έχω κάθε δικαίωμα, με τη σειρά μου, να παίρνω θέση, όταν, μάλιστα, διατυπὠνονται δημόσια.
     
  7. DutchessV

    DutchessV Regular Member

    Απάντηση: Αναρωτιέμαι..

    Δεν απαντησα για να σχολιασεις κατι συγκεκριμενα αλλα χαιρομαι που το κανεις ετσι γινονται οι συζητησεις και δεχομαι καθε σχολιο αρκει να μην ειναι προσβλητικο. Δεν ξερω κατα ποσο χρειαζεται συναισθημα οστωσο σε ενα τοσο απλο θεμα και κατα ποσο ειναι λογικο να ειναι σε public display στην τελικη κατι τοσο προσωπικο οπςσ ειναι τα συναισθηματα μας.
     
  8. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Απάντηση: Αναρωτιέμαι..

    Προσωπικά θα συμφωνήσω με τον Θανάση.
    "Ιδού η Ρόδος,ιδού και το πήδημα"
    Μιλάτε για ενδιαφέροντα νήματα και ο σχολιασμός στα περισσότερα είναι η ορθογραφία.Όχι πως δεν είναι απαραίτητη αλλά δεν είναι ο αυτοσκοπός εδώ.
    Ως προς το "ψωνιστήρι" έχω να πω το εξής.Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που είναι ενοχλητικοί αλλά εάν πήγαινες και σε μια καφετέρια ή ένα μαγαζί να διασκεδάσεις δεν υπάρχουν και εκεί οι ενοχλητικοί;Τι θα έκανες τότε;Παράπονα στον διευθυντή;
    Θα πρότεινα να ηρεμήσεις,και αφού σε ενδιαφέρει η γνώση απλά αδιαφόρησε για όλα τα υπόλοιπα.
    Τονίζω πως τα παραπάνω δεν είναι βολές σε κανένα μέλος της κοινότητας αλλά απλές διαπιστώσεις
     
  9. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Απάντηση: Αναρωτιέμαι..


    Όχι, αλλα ερχονται τα γενεθλια μου.. Και καταλαβαινεις.. Αλλα από οτι βλεπω θα το κανω δωρο στον εαυτο μου.

    Στα υπολοιπα, υπαρχουν σαφως οι ενοχλητικοι. Από την αλλη υπαρχουν και οι εκπληξεις. Δεν ξερεις ποιον θα συναντησεις και ποιον όχι.

    Ειναι και οι συγκυριες, τα flames, ολα αυτα ομως ειναι μερος μιας κοινοτητας. Ειναι στο δικο σου χερι το πως θα αντιληφθεις τα πραγματα. Οπως επισης να ανοιξεις και καποια θεματα με τους προβληματισμους σου.
     
  10. straponlady

    straponlady New Member

    Απάντηση: Αναρωτιέμαι..

    Καλή μου,DutchessV, ίσως ήμουν κι εγώ απότομη, αλλά δεν είπα να μοιράσεις χύμα το συναίσθημά σου.
    Σχολίασα μόνο τη γνώση, κι όχι μόνο στο δικό σου νήμα, αλλά γενικότερα, κι εδώ μέσα, κι "εκεί έξω", που έχει αναχθεί σε πρωτεύον.
    Αν ήμουν προσβλητική, συγγνώμη, σίγουρα δεν είχα τέτοια πρόθεση.
     
     
  11. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Αναρωτιέμαι..

    Με τη σειρά μου ναμίζω πώς μαθαίνει κάποιος στην πράξη και βάζοντας την ψυχή του. Η ενημέρωση και η ανταλλαγή απόψεων μία χαρά είναι και με κάτι χιλιάδες πόστ που έχω είναι μάλλον φανερό ότι τα απολαμβάνω γί αυτό που είναι  

    DutchessV, μήπως όταν λες "ψωνιστήρι" εννοείς "καμάκι"; Γιατί αυτό έχω την εντύπωση ότι βγαίνει από αυτά που γράφεις. Ψωνιστήρι δε νοείται άλλωστε αν και οι δύο πλευρές δεν ξέρουν ότι κάνουν αυτό ακριβώς.

    Πέραν του ότι υπάρχει το ignore, μου θύμισε λίγο το παλιό "και το κράτος τί κάνει;":innocent:σε πειράζει λιγάκι DutchessV, ελπίζω να μην το παρεξηγήσεις  
     
  12. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Απάντηση: Αναρωτιέμαι..

    Καλή μου gaby, όταν το "καμάκι" δεν πιάνει τόπο και καταλήγει σε συνεχές υβρεολόγιο και σε δημόσιες μπιχτές, πώς θα το κατονόμαζες;

    Καλημέρες