Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

΄Ενα χνάρι, έτσι απλά...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος chrys3, στις 28 Μαρτίου 2014.

  1. Ξεκινώντας, θα ήθελα να πω ότι πιθανότατα η ερώτηση μου να έχει γίνει ήδη σε αυτό το Forum κατά το παρελθόν. Αλλά στο κάτω κάτω της γραφής όσο και αν το "θέμα" Bdsm να είναι "πλούσιο" σίγουρα μετά από ένα σημείο εξαντλείται κι αυτό. Μιλώντας για εμένα, δεν υπάρχει τίποτε το κατακριτέο, τίποτε το περίεργο ( πάντα στα πλαίσια που η συμπεριφορά και η προτιμήσεις μας δεν είναι επιβλαβείς για κάποιον...αν και πλέον γνωρίζω καλά ότι το μεμπτό η όχι είναι άκρως υποκειμενικό ). Αρχίζω τον "χορό" και όποιος θέλει συμμετάσχει. Για εμένα ο πειραματισμός νέων η δοκιμασμένων "περιθωριακών" πρακτικών δεν φυλακίζεται μόνο στην σφαίρα της σάρκας η του μυαλού. Δεν ισορροπεί ανάμεσα στις δυο αυτές όχθες, αλλά πολλές φορές επισκέπτεται μόνο την μια, καταργώντας εντελώς την άλλη και το αντίστροφο. Σίγουρα είναι ένας από τους "φακούς επαφής" για να δω καλύτερα το "σκοτάδι" μου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ο μοναδικός, ούτε νιώθω ότι με καθορίζει. Μου φαίνεται ότι μακρηγόρησα και ίσως να μην έγινα κατανοητός, λάθος δικό μου, που άμα θέλετε μου συγχωρείτε. BDSM για όποιον θα είχε την διάθεση να αφήσει δυο λόγια, απαραίτητο μέρος του εαυτού του που τον καθορίζει βαθιά? Η απλό και πικάντικο "διάλειμμα" από το κλουβί ( με χαλαρά η στενά κάγκελα, αυτό το γνωρίζει μονάχα ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος ) που εν μέρει του έχουνε φορέσει και εν μέρει έχει επιλέξει να φορέσει από μόνος του ?
     
  2. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Απάντηση: ΄Ενα χνάρι, έτσι απλά...

    Για εμένα δεν είναι σκοτάδι αλλά φως και όταν βιώθηκε "σκοτεινά" ήταν η αιτία να απομακρυνθώ. Για εμένα είναι καθαρό φως, ζωή, αγάπη, ψυχή και αισθητική σε τέλεια ισορροπία με έντονο πάθος, χαρά και σαρκική ηδονή με κάποια σημαντική διαφορετικότητα ωστόσο αυτονόητα. Επίσης αναγνωρίζω σε αυτά τα μοντέλα σχέσεων απείρως περισσότερη ειλικρίνεια και τιμιότητα από τα vanilla και διακριτούς ρόλους μέσα στις σχέσεις που σε προστατεύουν εξ αρχής. Ακόμα είναι γεγονός ότι από bdsmer ποτέ δεν υπέστην βλάβη, ζημιά ή κάποιου είδους απάτη εν αντιθέση με τους vanilla...και ποτέ δεν τους θυμάμαι με κακία ή θυμό, ίσα ίσα κάποιους τους ευγνωμονώ κιόλας για την τεράστια συμβολή τους στο ταξίδι της αυτογνωσίας. Από κει και πέρα πρόθεση και σκοπός μου είναι να το βιώνω αυστηρά στα πλαίσια διαπροσωπικών σχέσεων και ποτέ ομαδικά ή υπό τη στέγη και την "εποπτεία" κάποιας κοινότητας που θα αποφαίνεται κατά πόσο είμαι πολίτικαλ κορέκτ bdsmer. Για αυτό και απέχω συνειδητά από ομαδικές συγκεντρώσεις, πάρτυ κλπ και παθαίνω αλλεργία όταν ακούω προτροπές όπως "να οργανωθούμε", "να αναγνωριστούμε", "να υπάρχει ένας σύλλογος" και με όλα αυτά γελάω και μου φαίνονται παγίδες. Δεν δέχομαι καν τον όρο alternative sexuality. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει τίποτα alternative, όχι μόνο σεξουαλικά, αλλά και πολιτικά, ενδυματολογικά κλπ, απλά τα πάντα στον κόσμο είναι διαφορετικές όψεις του ίδιου νομίσματος που δεν χρειάζονται καμμία κατηγοριοποίηση και αναγνώριση. Υπάρχω όπως υπάρχω και ζω όπως ζω, vanilla, bdsm ή mixture χωρίς να σκοτίζομαι που και αν πρέπει να ανήκω. Εξάλου πουθενά δεν ανήκω δυστυχώς ή ευτυχώς, στο τέλος μένω "άστεγος" και ξέμπαρκος από όλα τα συλλογικά.
     
    Last edited: 29 Μαρτίου 2014
  3. Απάντηση: ΄Ενα χνάρι, έτσι απλά...

    Etoile...καπέλο...σ'ευχαριστώ που μου άφησες την σκέψη σου... 
     
  4. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Απάντηση: ΄Ενα χνάρι, έτσι απλά...

    Αγαπητέ "αστέρα" έλαμψε η δύναμη της σκέψης σου και της γραφής σου!