Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο διωγμός.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος αλεπουδάκι Του[n_g], στις 1 Απριλίου 2014.

  1. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Ο διωγμός.

    ίδιον της "γυναικείας φύσης" να μπορεί να φροντίσει τον εαυτό της και όχι μόνον  
     
  2. thanasis

    thanasis Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Ο διωγμός.

    1. Η καλή φιλική χημεία δεν συνεπάγεται και ερωτικό ταίριασμα.
    2. Οτι ο κάθε άνθρωπος έρχεται με κάμποσα μπαγκάζια. Και δη σε μια σχέση D/s είναι σημαντικό ένας Κ να είναι διατεθειμένος με υπομονή και σταθερότητα να δουλέψει με τα μπαγκάζια της υ του.
    3. Το "ανήκω ολοκληρωτικά" με το καλημέρα έχει συχνά εκτροχιασμοπροορισμούς.
    4. Είναι σημαντικό να υπάρχει ένας κοινός τόπος επικοινωνίας, ιδιαιτέρως για έννοιες όπως διαπραγμάτευση, συνεδρία (και στόχοι αυτής), SSC, τιμωρία (και γενικώς για εκπαίδευση), κλπ.
    5. Είναι εύκολη η εκμετάλλευση μιας υ, είναι σημαντικό για μια υ να μπορεί να αυτοπροστατεύεται, να έχει plan B και να μπορεί να διαχειριστεί την υπερβάλλουσα δοτικότητά της.
    6. Χρειάζονται 2 για αυτό με το τάνγκα, πωστολένε.
     
  3. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Ο διωγμός.


    Μεγάλο κρίμα που ήταν και μεταλλάς.
    Κατά τα λοιπά σχεδόν κάθε γυναίκα έχει μια παρόμοια περίπτωση να διηγηθεί.

    Ποια πείρα λοιπόν;

    Αυτού του είδους οι άνδρες είναι οι πλέον γοητευτικοί για τις γυναίκες. Λίγο αλήτης, λίγο αδιάφορος, λίγο «μάγκας», λίγο ψεύτης και λίγο (ή και πολύ) μαλάκας.
     
  4. lexy

    lexy .ti.va.

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ο διωγμός.

    Αυτό που κατάλαβα είναι πως ο ευσωμος Λ. μάλλον γνώριζε τις προτιμήσεις σου και σκέφτηκε πως με λίγες ή περισσοτερες σφαλιάρες θα γινόταν ο Μάστερ του χωριού, προκειμένου να σε εκμεταλλευτει. Τίποτα περισσότερο.

    Αυτό με προβλημάτισε..Χρειάζεται να φορούν τάνγκα και οι 2;!
     
  5. thanasis

    thanasis Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ο διωγμός.

    Το τάνγκο, τα τάνγκα, πφφφφφφ. Το σίγουρο είναι οτι τα μεταξωτά τάνγκα προϋποθέτουν και τους προσηκόντως επιδεξιόπυγους.
     
  6. Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ο διωγμός.

    Θανάση συμφωνώ απόλυτα με όσα είπες. Απλά πράγματα που όταν αγννούμε γίνεται όλο αυτό.
    Η πείρα του να μην αφήνεσαι έτσι εύκολα και του να ακούς το ένστικτό σου. Η πείρα του να ερευνείς καλύτερα και εντελώς αντικειμενικά. Η πείρα του να προσέχεις και την κάθε λεπτομέρεια. Όσον αφορά τι θέλουν οι γυναίκες, οχι δε θέλουν αυτό μετά απο κάποια ηλικία. Ή αν το θέλουν πρέπει να δούμε γιατί το θέλουν.
    Ο Λ. απλά ήθελε να περάσει η ώρα του και να έχει χρήματα.
    Όντως it takes two to tango και δεν αποποιούμαι ευθυνών.
     
  7. thanasis

    thanasis Contributor

    Τελευταίο πράγμα που ήθελα ήταν να επιρρίψω ευθύνες, δεν χρειάζεται κανείς τον θανάσσις για να κάνει την αυτοκριτική του, μεγάλα παιδιά είμαστε.

    Ξανά ευχαριστώ για το μοίρασμα.
     
  8. Απάντηση: Ο διωγμός.

    Είναι πολύ σημαντική η αυτό παρατήρηση και η αυτοβελτίωση. Αλλιω΄ς κλαψομουνιάζουμε και το παίζουμε αθώες!
    Εγώ ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.
     
  9. Απάντηση: Re: Ο διωγμός.

    Προφανες ειναι οτι δεν πρεπει να εμπιστευομαστε τον καθενα πριν τον γνωρισουμε.Επισης προφανες ειναι οταν κατι δεν μας κολλαει καλα σε εναν ανθρωπο να στεκομαστε , να σκεφτομαστε και να μην πνιγουμε την ανησυχια μας σε ευκολοπιστια και ανωριμες σκεψεις του στυλ `` ελα μωρε σιγα τι θα παθω`` . Τριτο ,για εμενα τουλαχιστον, προφανες ειναι να μην συμβιβαζομαστε σε καταστασεις που δεν μας αρεσουν και δεν μας καλυπτουν .
     
  10. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Ο διωγμός.

    Ευχαριστώ τους thanasis και Νικος Περίεργος για τις απαντήσεις τους.

    Η απάντηση του Νίκος Περίεργος είναι πολύ κοντά στις αντιλήψεις μου, με τη διαφορά ότι εγώ μιλούσα για το τι να κάνουμε (θετικά δηλαδή) ο Νίκος Περίεργος μιλούσε για το πότε να την κάνουμε  

    Η απάντηση του thanasis μου φαίνεται λίγο πιο τεχνική στο συγκεκριμένο πλαίσιο BDSM και εγώ δεν κατάλαβα ότι ο Λ. ήταν και καλά BDSMer και δεν μου έγινε σαφές αν πλασαριζόταν για Master.

    Ίσως επειδή είναι άλλη η ηλικία μου, έχω διάθεση για κατανόηση σε έναν νέο άνθρωπο που είναι αναγκασμένος να διαχειριστεί τον σαδισμό του και σε αυτό είναι μόνος του και κρίνεται από παντού. Κατά τη γνώμη μου η διαχείριση του σαδισμού, ιδίως σε έναν νέο άνθρωπο, είναι αρκετά πιο απαιτητική από τη διαχείριση της υπερβάλλουσας δοτικότητας της υποτακτικής. Τουλάχιστον έτσι νιώθω ως υποτακτική.

    Βέβαια, και να με συγχωρεί η αλεπουδάκι Του[n g], ο Λ. έδειχνε ένα γουρούνι και μισό από κοντά και από πάνω έδερνε πολύ άγρια. Και γουρούνι και να βαράει του σκοτωμού, δε λέει. Διόλου καλή παρέα για βράδια Κυριακής στο σπίτι, αν θέλετε τη γνώμη μου. Δεν παρατήρησα να είχε δώσει υποσχέσεις όμως και δεν παρατήρησα την παραμικρή προσπάθεια να έχει ρόλο Master. Μπορεί να μου διέφυγε κάτι εμένα, η αλήθεια είναι ότι γι αυτά τα δύο έχω τα μάτια μου εκατόν δεκατέσσερα όποτε με αφορά.

    Το δικό μου αυτονόητο, αλλά ίσως μόνον δικό μου, είναι πως αν κάποιος δεν έχει διασαφηνίσει ρητά ότι είναι Master και ότι θέλει εξάπαντος να είναι Master δικός μου, τότε δεν του δίνω θέση οιονεί Master στη ζωή μου. Δεν υπάρχει τρόπος να γίνει κάποιος ενεργός Master ενός υποτακτικού ατόμου κατά τύχη και η συνειδητότητα παίζει - για μένα - τεράστιο ρόλο σε σχέσεις Κυριαρχίας - υποταγής.

    Κατά τα λοιπά, το κύριο θέμα για μένα παραμένει να τα έχουμε καλά με το "είναι" μας, γιατί φαίνεται πως μόνον από τη στιγμή που έχουμε αποφασίσει πως μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα μόνοι μας σε πολλές δύσκολες καταστάσεις σαν κι αυτήν που αντιμετώπισε η αλεπουδάκι Του[n g] έχουμε και τα λυμένα χέρια να αποφασίσουμε τι μας κάνει και τι όχι.

    αλεπουδάκι θα έλεγα να ξεχάσεις όλη αυτή την πίκρα, να την αφήσεις πίσω σου, να χαίρεσαι που είσαι καλά και τώρα άπειρα καλύτερα στις σχέσεις σου και εντάξει, στραβές παθαίνουν όλοι, ούτε μπορούσες να έχεις αποφύγει τίποτα  

     
     
  11. atasai

    atasai Regular Member

     
     
    Last edited: 25 Απριλίου 2014
  12. +2014 atasai