Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέλω, θέλεις, θέλετε...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Elysium, στις 5 Απριλίου 2014.

  1. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Θέλω, θέλεις, θέλετε...

    Απευθύνεται και σε σκλάβες το ερώτημά σου, Elyzium;
     
  2. seduced mind

    seduced mind Guest

    Απάντηση: Θέλω, θέλεις, θέλετε...

    Αυτή τη κυριαρχικότατη προσωπικότητα δεν θα την έχει οδηγήσει το ένστικτο της;
     
  3. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Θέλω, θέλεις, θέλετε...

    Γιατί όχι;



    Ναι, σε όλα τα status.
     
  4. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Απάντηση: Θέλω, θέλεις, θέλετε...

    Το ένστικτό της την οδήγησε στον υποτακτικότατο, εμένα. Έτσι με γνώρισε. Χωρίς να ξέρει τίποτα. Τις προσελκύω. Δεν θα μπορούσα να προσελκύσω καμμία υποτακτική. Από και και πέρα, επειδή δεν είναι Mistress δεν ξέρει πώς να με τιθασεύει ούτε πως να διαχειριστεί μια κατάσταση όταν άρχισαν τα δύσκολα και πιθανόν δεν ξέρει τις απλούστατες "τεχνικές" που χρησιμοποιεί μια Mistress για να κρατάει την ισορροπία σε μια τέτοια σχέση. Είναι κρίμα, γιατί χάσαμε και οι δυο. Αν αυτός ο χαρακτήρας είχε τη συνειδητοποίηση μιας bdsmer, σήμερα θα ήταν και αυτή και εγώ πανίσχυροι.
     
  5. seduced mind

    seduced mind Guest

    Απάντηση: Θέλω, θέλεις, θέλετε...

    Bλέπεις πάλι στο ίδιο καταλήγουμε ότι δεν κολλάμε με vanilla γιατί θα επέλθει μοιραία το σπάσιμο
     
  6. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Απάντηση: Θέλω, θέλεις, θέλετε...

    Δεν είναι καθόλου σίγουρο αυτό. Υπάρχει και ο αντίλογος, και μάλιστα από πολύ έμπειρη σκλάβα συνειδητοποιημένη bdsmer, ότι και οι M/s σχέσεις διαρκούν όχι πάνω από 1 με 2 χρόνια. Άρα και σε αυτή την περίπτωση θα επέλθει μοιραία το σπάσιμο. Ή στραβός είναι ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε λοιπόν. Δεν πρόσεξα την ηλικία σου. Στη δική μου ηλικία είμαστε πια πολύ κουρασμένοι, δεν έχουμε αντοχές για άλλα πειράματα και άλλες δυετίες, κάπου αναζητούμε να αράξουμε, είτε vanilla είτε bdsmικά. Άλλοι χαρακτήρες δεν νοιάζονται, ειδικά αν έχουν πίσω τους διαλυμένους γάμους, εγώ θα θυσίαζα πολύ ευχαρίστως το BDSM για μια σοβαρή σχέση με διάρκεια. Οι άνισες σχέσεις, όπως είναι το M/s εξ ορισμού δεν μπορούν να έχουν μεγάλη διάρκεια.
     
  7. seduced mind

    seduced mind Guest

    Απάντηση: Θέλω, θέλεις, θέλετε...

    Η ηλικία μου είναι 37. Πιστεύω πως ο καθένας έχει τη δικιά του άποψη.Κοίτα αν ήμουν στη θέση σου όπου μπορείς να θυσιάσεις το BDSM και να ζήσεις με αυτό θα το έκανα. Εγώ για να μπω σε μια τέτοια θέση θα πρέπει να εξαφανιστεί από τον εγκέφαλο μου το παρελθόν μου. Κάτι τέτοιο είναι αδύνατο όμως απ' ότι έχω καταλάβει και μάλλον οι επιλογές που μου απομένουν είναι πολύ λίγες... Είναι και θέμα επιπέδου. Μέχρι που έχεις φτάσει. Υπάρχει πολύς κόσμος που μπαίνει και πολύ εύκολα βγαίνει από το κόσμο του BDSM. Μακάρι να μπορούσα να έκανα κάτι τέτοιο, δεν μπορώ το έχει μάλλον η φύση μου.