Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

τροποι τιμωριας

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Fetish' που ξεκίνησε από το μέλος bitchs, στις 19 Ιανουαρίου 2007.

  1. Απάντηση: τροποι τιμωριας

    Η γνώμη του καθένα είναι σεβαστή αλλά δε θα με αγγίξει αν δεν είναι από τα πολύ δικά μου άτομα.
    Μια απορία. Τι είναι το Pedestal?
     
  2. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Απάντηση: τροποι τιμωριας

    Αγγλικό BDSM club/κοινότητα. Η αγγλοαμερικάνικη άποψη για το BDSM. Εμπόριο, μαζισμός, μιμητισμός, show, τρέντηδες. Εντελώς ξένο με το αυθεντικό πνεύμα του Μαρκήσιου ντε Σαντ. Ο Μαρκήσιος θα τους έφτυνε. Προσωπικά, όπως τους βλέπω μου θυμίζουν περισσότερο τσίρκο ή πανηγύρι. Κλουβάκια, γυμνοί άντρες με παπιγιόν, γυναίκες με περούκες, χαρέμια σκλάβων, ολίγον τι από αισθητική στριπτιζάδικου κλπ κλπ. Βέβαια καλό είναι να τα γνωρίζεις όλα, οι εμπειρίες είναι πολύτιμες και σε βοηθάνε να αποφασίσεις. Συγνώμη αν προσβάλλω κάποιον, σέβομαι τις επιλογές του, απλά είμαι πάντα ειλικρινής. Εντελώς παρωχημένη αισθητική για εμένα.
     
  3. Απάντηση: τροποι τιμωριας

    Ευχαριστώ πάρα πολύ. Όντως οι εμπειρίες είναι χρήσιμες. Ακούγεται κιτς και παρωχημένο.
     
  4. maria1984sub

    maria1984sub Regular Member

    Απάντηση: τροποι τιμωριας

    +1







    ................................................
     
  5. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Απάντηση: τροποι τιμωριας

    Επειδή κάτι μπορεί να μας φαίνεται "ξένο" στα δικά μας μέτρα και σταθμά δεν σημαίνει πως θα πρέπει να είναι και ανάξιο σεβασμού.
    Ο καθένας μας βιώνει το ίδιο πράγμα με διαφορετικό τρόπο και είναι απόλυτα σεβαστό.
     
  6. Απάντηση: τροποι τιμωριας

    Για μένα η χειρότερη τιμωρία είναι το να με αναγκάσει να Τον απογοητεύσω, δεν υπάρχει τίποτα πιο οδυνηρό απ' το να πρέπει να πω "όχι" ή "δεν μπορώ".
     
  7. seduced mind

    seduced mind Guest

    Απάντηση: τροποι τιμωριας

    Εμένα ήταν η πρώτη φορά που έζησα κάτι τέτοιο...


    Αν και η ανάγνωση του είναι εύκολη αντιλήφθηκα τι σημαίνει στέρηση ελευθερίας και κατέληξα στο συμπέρασμα πως ο ψυχολογικός πόλεμος είναι τελικά ο πιο δύσκολος που μπορεί να κληθεί κάποιος να βρεθεί αντιμέτωπος. Το τσιγάρο δεν το ζήτησε να το κόψω αλλά φρόντισε από μόνη της για αυτό....

    Έχεις πέσει σε αντίφαση γιατί από τη μία μου αναφέρεις το μαστίγωμα ως σκληρή τιμωρία ενώ τώρα παραδέχεσαι πως οι ψυχολογικές δοκιμασίες είναι οι πιο σκληρές και ο λόγος που ανέφερα τη τιμωρία ήταν αυτός. Για να δείξω σε κάποιους πως τον σωματικό πόνο με αναπνοές, απελευθέρωση του εγκεφάλου όταν σε χτυπάνε μπορείς να τον υποστείς ο ψυχολογικός όμως είναι δύσκολος....
     
  8. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Απάντηση: τροποι τιμωριας

    Τα έχω περάσει και παλιότερα, ίσως και πιο σκληρά.

    Έγραψα παραπάνω αν πρόσεξες σκόπιμα "το μαστίγωμα, αλληγορικά ή κυριολεκτικά"...οπότε δεν πέφτω σε αντίφαση.

    Άσχετο...από την αρχή νοιώθω ότι γνωριζόμαστε από κάπου...
     
  9. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: τροποι τιμωριας

    Καλή η προσπάθεια ειρωνείας (από την ασφαλή μεριά του moderator βέβαια)  
    Το ζητούμενο όμως thanasi, για να σου απαντήσω στο ίδιο ύφος, είναι να μην υποφέρει κανείς από βλακεία η οποία ταλαιπωρεί και τους γύρω του κι όχι από ηθικό άχθος ή ό,τι άλλο.
    Ούτε εσύ ούτε κανείς άλλος απάντησε με βάση ποια θεωρία θεωρεί κάποιος το ξύλο ως την αποδοτικότερη μέθοδο για να ισορροπήσει τη σχέση του. Και δε νομίζω να το κάνει κάποιος γιατί είναι παράλογο.


    Η λογική οφείλει να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Και η πραγματικότητα δεν είναι δική σου ή δική μου ή του… άλλου. Τα σώματα έχουν βάρος διότι τα έλκει η Γη. Δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση επειδή εσύ μπορεί να πιστεύεις πως τη Γη την κρατά κάποιος κυρίαρχος. Εκτός κι αν αποδείξεις το αντίθετο.
    Μέχρι τότε, οτιδήποτε αντίθετο είναι παράλογο. Τα «σπίτι μου», «σπίτι σου» κλπ. δεν αποτελούν ούτε επιχειρήματα ούτε αποδείξεις.
    Δύο αράδες απαιτούνται να γράψει κάποιος αν θέλει να αποδείξει πως δέρνει τους συντρόφους του, όχι γιατί του αρέσει, αλλά γιατί είναι ο αποδοτικότερος τρόπος για να ισορροπήσει τη σχέση του. Που είναι;


    Η κακοποίηση είναι πράξη. Δεν είναι σχέση του bdsm ή άλλη. Όταν χτυπάς κάποιον χωρίς να το αποζητά αλλά για να τον «συνετίσεις», τον κακοποιείς. Καταργήθηκαν οι έννοιες των λέξεων και δεν το γνωρίζουμε;
    Η βία στο bdsm έχει ως σκοπό την ηδονή. Καμία άλλη δεν έχει (ή δε θα έρπεπε στο μυαλό ορισμένων να έχει). Γι’ αυτό το λόγο και μόνο το bdsm και η χρήση βίας για τον παραπάνω σκοπό (και λογικά μέσα σε αυστηρότατα πλαίσια) σε πολλές κοινωνίες είναι ανεκτά.
    Βία έχουν επίσης τα περισσότερα ομαδικά αθλήματα.
    Δεν τα καταδικάζουμε συλλήβδην επειδή περιέχουν βία, γιατί ο σκοπός δεν είναι η τιμωρία (όπου η χρήση της εκεί είναι κατακριτέα και διώκεται) αλλά η ψυχαγωγία των συμμετεχόντων.



    Μη μου πεις πως δεν έχεις καταλάβει το θέμα τώρα…
    Δεν μιλάμε για «ικανοποίηση» από κανένα μέλος και ούτε το θέμα είναι το «bdsm και κακοποίηση». Το τελευταίο είναι το λογικό συμπέρασμα εφόσον δεν αποδειχθεί πως τα κίνητρα κάποιου για τη χρήση της βίας είναι η ευχαρίστηση. Μη θολώνουμε τα νερά. «Πονάνε και οι δύο» υποστηρίζουν. Ποια ικανοποίηση εννοείς;
    Κι αφού λοιπόν στα δικά μου γραφόμενα επικρατεί ο «γηπεδισμός» (όπως αναφέρεις) οφείλω να σου επισημάνω πως δεν πρέπει να πετάμε την μπάλα στην εξέδρα. Ας περιμένουμε να λήξει το πρώτο ματς με όποιο αποτέλεσμα κι έπειτα προχωράμε στο επόμενο.
     
    Last edited: 9 Απριλίου 2014
  10. seduced mind

    seduced mind Guest

    Απάντηση: τροποι τιμωριας

    Σεβαστή η άποψη σου αλλά δεν είναι κοινότητα.Είναι ένας χώρος συνεύρεσης ατόμων με ιδιαίτερες προτιμήσεις κάτι που διευκολύνει την συνεύρεση των μελών.
    Απευθύνεται σε Κυριαρχικές και υποτακτικούς/σκλάβους. Το χαρακτηρίζεις ως εμπόριο επειδή κάποιοι είχαν τη φαεινή ιδέα να δημιουργήσουν ένα χώρο στον οποίο θα παρευρίσκονται προσωπικότητες με συγκεκριμένες επιθυμίες????

    Δικαίωμα σου και καθόλα σεβαστή η άποψη σου... Αυτό το κιτς και παρωχημένο μέρος μου έμαθε κάποια πραγματάκια τα οποία μπορούν να σώσουν τη ζωή ενός υποτακτικού....Μακάρι να τα μάθαιναν και άλλοι υποτακτικοί όπως εγώ... θα συνειδητοποιούσαν πως δεν πρέπει να αφήνεις το κάτω κεφαλάκι να ελέγχει το πάνω κεφαλάκι και πως θα πρέπει να μάθει να λέει όχι, ή να βρίσκει την ψυχική δύναμη στην αρχή που είναι πολύ δύσκολο να πει όχι γιατί αν δεν το πει στην αρχή και απογειωθεί προς την έκσταση ίσως η προσγείωση να μην είναι τόσο καλή όσο η απογείωση και να βρεθεί στα τάρταρα είτε για βδομάδες είτε και για μήνες ακόμα....
     
  11. seduced mind

    seduced mind Guest

    Απάντηση: τροποι τιμωριας

    Δεν έχω γνωρίσει ή συνομιλήσει με κάποιον μέσα από τη κοινότητα ακόμα... Όταν γράφτηκα ήταν άλλοι οι λόγοι που γράφτηκα όχι για να καταθέσω τις εμπειρίες μου αλλά τέλος πάντων...
     
  12. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Απάντηση: τροποι τιμωριας

    Προσωπικά, δεν πιστεύω ότι είναι ικανός ο οποιοσδήποτε χώρος ή κοινότητα ή λέσχη να σε αποτρέψει από κάτι. Εγώ ερωτεύθηκα και αγάπησα και αγαπώ ακόμα, δεν το κρύβω. Και επέλεξα τον δύσκολο δρόμο, αναπτύχθηκε μια βαθειά συναισθηματική σχέση, που θυσίασα χωρίς να μου το ζητήσει κανείς ακόμα και το bdsm, δηλαδή επιλέγοντας μια vanilla σχέση και ούτε που με ένοιαζε αν θα ζούσα τις φαντασιώσεις μου. Αυτή είναι εξάλου μία από τις αποδείξεις ότι δεν σκέφτηκα ποτέ με το κάτω κεφάλι. Άλλοι θέτουν ως όρο την εκπλήρωση των φαντασιώσεών τους. Όπως μάθει κανείς. Απλά ας δεχθούμε ότι κάποιοι έχουν τη δύναμη να ξεμαθαίνουν, και μπορούν και χωρίς BDSM. Όσο όμως είμαι στο BDSM, επιθυμώ να το βιώνω διαπροσωπικά και όχι μαζικά ως αγέλες με φιλοθεάμον κοινό και αυτή είναι η επιθυμία μου. Και πάλι όμως το κριτήριο για να ξεκινήσω ή όχι μια σχέση, είτε bdsm είτε vanilla θα είναι συναισθηματικό.