Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι ισχυροί σκλάβοι και οι ανίσχυρες αφέντρες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Nemo, στις 3 Μαϊου 2014.

  1. Σου απάντησα σε συγκεκριμένο κομμάτι, το οποίο και παρέθεσα. Αν έτσι τους αρέσει, ας το κάνουν έτσι!
    Από την άλλη πλευρά, όσον αφορά εμένα, δεν με ενδιαφέρει η οποιαδήποτε ψυχολογική ανάλυση για το άτομό μου γενικότερα, πολύ περισσότερο από ανθρώπους που δεν με γνωρίζουν προσωπικά.
     
  2. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Όχι, εδώ είναι το λάθος. Δεν την αγοράζουν όλοι. Κάποιοι παραπλανώνται και το καταλαβαίνουν εκ των υστέρων. Κάποιοι την αγοράζουν συνειδητά.
     
  3. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Δεν εννοώ εσένα. Αλλά το να κάνουμε προσωπικές επιθέσεις κάθε φορά που κάποιος έχει άλλη άποψη από τη δική μας, δεν είναι καλό. Ειδικά επιθέσεις σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε.
     
  4. Κανεις δεν παραπλαναται απο κανεναν. Ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του.
     
  5. Συμφωνώ απόλυτα!
    Ερώτηση: Ταυτίζεις τους ισχυρούς κοινωνικά με τους ισχυρούς ερωτικά;
     
  6. Kaveiros

    Kaveiros Regular Member

    Με καλυψε απολυτα η sorriso solare, για τα υπολοιπα προσδοκω στον Ανθιμο
     
  7. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Όχι βέβαια. Πήγαινα πάντα για την ψυχή μου και το συναίσθημα, την αγάπη, κάτι βαθύ που να κρατήσει. Άμα κάποιοι δεν το πιστεύουν, είναι επειδή δεν γνωρίζουν τίποτα για εμένα.
     
  8. συναισθημα...; αυτο θα μας φαει στο τελος.  
     
  9. lexy

    lexy .ti.va.

    @Nemo, ακόμα και ο οριακά νοήμων ή ο οριακά υγιής συναισθηματικά, αντιλαμβάνεται την πλάνη του σύντομα. Πολύ σύντομα. Στατιστικά, ο αριθμός εκείνων που υπομένουν την πλάνη είναι μεγαλύτερος εκείνων που φεύγουν τρέχοντας χωρίς να κοιτάξουν πίσω. Γνωρίζουν, πάντως.
     
  10. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur


    Για το βάθος κάποιων ανθρώπινων σχέσεων που από κάποια στιγμή και μετά είναι πέρα από το σεξ και τα πράγματα μετριούνται και εκτιμώνται αλλιώς σε βάθος χρόνου, εντελώς ψυχικά και ανθρώπινα, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, ειδικά όταν έχεις ακούσει ή δει έμπρακτα κάποιο είδος μεταμέλειας. Σας παρακαλώ.
     
  11. seduced mind

    seduced mind Guest

    Δεν μπορεί να εφαρμοσθεί αυτό που λες επειδή η γυναίκα ότι χαρακτηριστικά και να έχει δεν παύει να είναι γυναίκα. Όλες οι γυναίκες σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο. Δεν γνωρίζω το επάγγελμα σου αλλά είμαι βέβαιος πως αν κάτσεις και σκεφθείς, μήπως διαθέτουν οι γυναίκες στο χώρο εργασίας σου κάποια κοινά χαρακτηριστικά είμαι βέβαιος πως θα βρεις αρκετά όταν οι άνδρες δεν θα διαθέτουν κανένα από αυτά. Θα σου πω κάτι πολύ απλό για να το καταλάβεις. Η trans όσο και να το θελήσει ακόμα και αν ο σωματότυπος της αγγίξει τη τελειότητα δεν θα καταφέρει ποτέ να γίνει γυναίκα γιατί δεν θα μπορέσει ποτέ να θέσει σε λειτουργία ταυτόχρονα και τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου. Αν δεν βρούνε το τρόπο οι μοριακοί βιολόγοι τότε ότι και να κάνουν πάντα ο εγκέφαλος τους θα λειτουργεί με την ανδρική λογική. Ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο αν θεωρείται εμπόδιο.

    Η Κυριαρχική ικετεύει; Χμμμ κάνεις κάποιο λάθος κατά τη γνώμη μου. Η Κυριαρχική δεν ικετεύει απαιτεί !!!

    Aνέφερα πως ο άνδρας είναι πιο επιρρεπής απέναντι στη συγκεκριμένη ασθένεια. Έχουν ένα ποσοστό που ξεπερνά το 35% περισσότερων πιθανοτήτων θνησιμότητας απέναντι στις γυναίκες. Και αν αφαιρέσουμε το καρκίνο που οφείλεται στα φύλα τότε το ποσοστό εκτινάσσεται στο 65% και παραπάνω....
     
  12. Elysium

    Elysium Contributor



    Εσύ για τον αντίστοιχο λόγο έγινες ομοφυλόφιλη;