Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι ισχυροί σκλάβοι και οι ανίσχυρες αφέντρες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Nemo, στις 3 Μαϊου 2014.

  1. Αναλύστε ξεχνώντας την επιθυμία. Θα σας θάψει πρώτη.

    Εάν το κάνετε σκοπίμως, δεν έχετε ούτε τη χαριτωμενιά του Αρδίζογλου, ο οποίος έπαιρνε την μπάλα έξω αριστερά από την περιοχή του και συνειδοτοποιούσε οτι του είχαν πάρει την μπάλα στην κεντρική γραμμή του γηπέδου, όταν έφτανε ξέπνοος μετά από δαιμονισμένο τρέξιμο στο σημαιάκι του κόρνερ της αντίπαλης περιοχής. Εξ'ου και το "Μαζί με την μπάλα, Χρηστάραααααααα, όχι μονος σου, Χρηστάραααααα!"
     
  2. Galeone

    Galeone Regular Member

    Σε αυτό το θρεντ, έχω διαβάσει μόνο σεξιστικά σχόλια από ανίδεους. Είτε αυτά τα σχόλια περιέγραφαν το πως σκέφτονται οι γυναίκες ή το πως οφείλουν να σκέφτονται οι γυναίκες είτε το πόσο ανώτερες είναι από τους άντρες και πως οι άντρες είναι πλασμένοι να τις υπηρετούν. Αντιεπιστημονικές μπαρούφες που αγγίζουν τα όρια φασιστικών ιδεολογημάτων. Ελπίζω οι περισσότεροι να γέλασαν διαβάζοντάς τα.
     
  3. gaby

    gaby Guest

    @Galeone

    δεν γέλασα, ομολογώ. Έχω έρθει πάνω από τρεις φορές για να γράψω και κάθε φορά έχω φύγει αποκαρδιωμένη.

    @Nemo

    [εξυπακούεται πως μιλώ γενικά, αναφέρομαι δηλαδή στον οποιονδήποτε που θα μπορούσε να εκφράσει τις θέσεις σου ή που νιώθει να τον αντιπροσωπεύουν]

    Είναι γνωστό πως εμείς οι υποτακτικοί βάζουμε τον Κυρίαρχο κάτω απ το μικροσκόπιο ψάχνοντας να του βρούμε αδυναμίες μια φορά, δύο, πέντε, δέκα. Νύφη που δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει. Φυσικά, όσο το κάνουμε αυτό επικαλούμαστε την δοτικότητά μας και την υψηλή αξία αυτής. Τουλάχιστον οι σκλάβοι δεν μπορούν να αποτιμήσουν το δούναι τους, ούτε να βάλουν πουθενά τον πήχυ ως προς το λαβείν τους. Αυτό βέβαια μετά από πολύ καιρό και όταν το έχουν πάρει απόφαση πως είναι σκλάβοι. Αυτά ανεξαρτήτως φύλου.

    Όμως,όταν ζητά κάποιος να τον κυριαρχήσει γυναίκα, επειδή, λέει, η γυναίκα είναι πλασμένη για να κυριαρχεί - ναι, στα μάτια του Μαζόχ που στο τέλος κατάλαβε γιατί δεν γίνεται και το πήρε απόφαση - και μετά την υποσκάπτει σε όλα τα επίπεδα, τι άλλο κάνει από το να ακυρώνει τις δικές του ροπές;

    Τι και τι δεν αντιμετωπίζουν οι Dommes. Αμφισβήτηση της ύπαρξής τους, topping from the bottom 365/24/7, έλλειψη σεβασμού στις προτεραιότητές τους - ξέρει κανείς τι είναι να σου ανατρέπει τα μέτρα προστασίας της ανωνυμίας σου το τσογλανάκι γιατί έτσι το βολεύει και μετράει μόνον ό,τι το βολεύει; - αντίδραση στη συνεδρία του τύπου σιγά_μη_με_σπάσεις_εσύ_τώρα και τα λοιπά και τα λοιπά και τα λοιπά.

    Και εγώ που είμαι γυναίκα υποτακτική, ανήκω δηλαδή στην πιο ευνοημένη από πιθανότητες και γενική αντίληψη των πραγμάτων κατηγορία, αν αντί κάπως να παραδοθώ σε έναν Κυρίαρχο και να τον αφήσω να με πάει εκεί που νομίζει τον υποσκάπτω από παντού, τότε εγώ θα δυστυχώ και χώρια απ αυτό θα παίρνω και εκείνον στον λαιμό μου. Αυτός ακριβώς είναι ο ορισμός της χαζομάρας! Με τις ενέργειές μου βλάπτω τον εαυτό μου και τον άλλο. Έχω και εγώ λόγους, μέχρι να νιώσω τον Έτερο ταίρι μου, να ιδρώνω από αγωνία, όπως έχεις και εσύ @Nemo. Αλλά περιμένω. Και όσο περιμένω, αποδέχομαι λίγο λίγο, δίνω το πλεονέκτημα της αμφιβολίας, έστω, έχω ευγένεια στην κρίση μου γι αυτόν, δεν τον τσακίζω με τα λόγια.

    Όπερ έδει δείξαι.

    Υστερόγραφο 1: Αντιλαμβάνομαι την ηθογραφία που σκιτσάρεις για ρεαλιστική. Αλλά δεν είναι μόνον έτσι τα πράγματα. Και αν δεν περάσεις μέσα απ την ηθογραφία δεν έχεις καμία πιθανότητα να ανακαλύψεις τη γυναίκα που κρύβεται εκεί.

    Υστερόγραφο 2: Όσο σκέπτομαι για πόσους είναι απίστευτα δύσκολο να αγαπούν και να αποζητούν την ανθρώπινη πλευρά του Αφέντη τους γιατί είναι απασχολημένοι να αγχώνονται για το "τι θα γίνει αν αρρωστήσουν και δεν μπορούν να υπηρετούν ως σκλάβοι"!
     
  4. seduced mind

    seduced mind Guest

    Δεν γνώριζα αγαπητή μου πως συνομιλώ με διδάκτορα και πως θα πρέπει να επιβεβαιώνω τα γραφόμενα μου με παραπομπές από μελέτες. Αν πρέπει να το κάνω και αυτό, θα το κάνω αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν έχω απέναντι μου επιστήμονα γιατί ο επιστήμονας έχει εκπαιδευθεί να μην βγάζει γρήγορα συμπεράσματα όπως εσύ, οπότε ας μην τρώω το χρόνο μου έτσι...
     
  5. Galeone

    Galeone Regular Member

    Προσβλήθηκες?
     
  6. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Θαρρώ πως οδηγούμαστε σε εκτροπή,οπότε καλό θα ήταν να παραμείνουμε ήρεμοι!
     
  7. Galeone

    Galeone Regular Member

    Εγώ πάντως δεν έχω καθόλου επιθετικό ύφος ούτε πρόθεση. Απλώς ήθελα να του πω ότι είναι χαζό να προσβάλλεται από κάτι που έγραψε μια άγνωστη στο ίντερνετ. Κατά τ' άλλα, συμφωνώ με αυτό που έγραψε παραπάνω το γουρουνάκι.
     
  8. Uther

    Uther Contributor

    Μα με αυτές κάνουμε σχέση.

    ΥΓ. Μιλησες ισοπεδωτικά και για τις υποτακτικές και γενικώς αναφέρθηκες στη γυναίκα περισσότερο παρά στον ρόλο, αν και ανέφερες και τους Κυρίαρχους άντρες.
     
    Last edited: 6 Μαϊου 2014
  9. Uther

    Uther Contributor

    Όχι, αλλά εγώ βρίσκω τις συντρόφους μου εξαιρετικά αξιόλογες και ισχυρές. Αλλιώς δεν θα ήμουν μαζί τους.

    Θεωρώ ότι όταν κάποιος θεωρεί το άλλο φύλο τόσο ελλαττωματικό ενώ το δικό του, τόσο αξιοθαύμαστο και μπαίνει στη διαδικασία συγκρίσεων βασισμένος σε στατιστικές προχειρότητες και επιστημονικά συμπερίσματα της φυλλάδας τους κυρα-κούλας, κατά πάσα πιθανότητα, βρίσκει αυτά τα σφάλματα επειδή δεν την παλεύει να είναι με το άλλο φύλο, ούτε μπορεί να παραδεχτεί ότι θα ήταν πιο ευτυχισμένος/η με το φύλο του.
     
  10. Με προβληματίζει έντονα (και θεωρώ πως κάτι άλλο κρύβεται από πίσω), οποιοδήποτε είδος BDSM θεωρεί το ένα ή το άλλο φύλο ανώτερο έναντι του άλλου γενικά.
     
  11. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Uther δεν φταίω εγώ αν κάποιοι δεν διαθέτετε την ικανότητα της διάκρισης. Απάντησα στον Elysium ότι τα φύλα είναι ΙΣΑ αλλά ΔΕΝ είναι ίδια, λέγοντας τα ευνόητα που τεκμαίρονται και από την απλή παρατήρηση των γεννητικών τους οργάνων και σεξουαλικών λειτουργιών, που στη μεν γυναίκα υποδέχονται και αφομοιώνουν, στον δε άντρα εισβάλλουν, διεισδύουν και κατακτούν, και παρόλα αυτά συνήθως όπως είπε και ο Evola η παθητικότητα της γυναίκας είναι φαινομενική, καθώς ο άντρας την υπηρετεί είτε ως κυριαρχικός είτε ως υποτακτικός και η γυναίκα είναι αυτή που συνήθως τον ακολουθεί (με τους όρους που εκείνη βάζει συνήθως, ακόμα και ως υποτακτική). Εκείνος πρέπει να πείσει, να αποδείξει, να κερδίσει, να τρέξει, να δώσει, εκείνη είναι τόσο περίπλοκη και με τόσες πολλές απαιτήσεις που κυρίως ζητά και λαμβάνει. Ο πρώτος ζητά ελάχιστα, η δεύτερη ζητά τα πάντα. Ανάφερα ακόμα ότι μια υποτακτική γυναίκα μπορεί να σε πουλήσει και να σε αγοράσει (αυτή είναι μια φράση που λέμε όταν κάποιος είναι πολύ έξυπνος) καθώς και ότι διαθέτει πολλές ευαισθησίες, φαντασία, συναίσθηση κ.α. Δεν είναι υποτιμητικά αυτά για κανέναν, είναι η πραγματικότητα. Αν τα μεταφράζετε με τρόπο που να σας θίγουν, τότε έχετε προσωπικά θέματα. Επίσης επειδή κάποιοι πήγαν να το προσωποποιήσουν, για να τελειώνει μια για πάντα αυτό το θέμα, εγώ δεν είχα ποτέ προσωπικό θέμα από σχέση με Domme και ποτέ δεν ένοιωσα χαμένος ή εκμεταλλευόμενος από εκείνες. Απλά δεν λειτουργούν αυτές οι σχέσεις για εμένα και μετά και τέλος, αυτό ήταν. Ίσα ίσα τις θυμάμαι με ευγνωμοσύνη. Αναφέρομαι όμως στις δεκάδες άλλες που παριστάνουν τις Dommes ή ακόμα έχουν το θράσος να αυτοαποκαλούνται Mistress.
     
  12. ZYRANA

    ZYRANA New Member

    Δεν ξέρω να ξεχωρίσω τις διαφορές ανάμεσα σε Mistress και Dommes και δεν με πολυενδιαφέρει να μάθω γιατί, για εμένα προσωπικά, η ουσία βρίσκεται αλλού. Εκφράζεις όμως εδώ την ανάγκη σου για αυστηρό προσδιορισμό, που οδηγεί σε περιχαράκωση του άλλου. Είναι σαν να μην του αναγνωρίζεις το δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζεται. Δηλαδή, θα πρέπει να διαβάζουμε λεξικό πριν αναζητήσουμε ερωτικό σύντροφο; Δεν θα υπάρξει κανενός είδους ρύθμιση ή προσαρμογή ανάλογα με την κατάσταση που ζούμε, με τη φύση της σχέσης και την ιδιοσυγκρασίες που εμπλέκονται; Και γιατί πρέπει αναγκαστικά να καταλήξουμε να περιφρονούμε μια συγκεκριμένη κατηγορία γυναικών; Γιατί δεν μιλάμε για μια κατηγορία ανθρώπων με κακά χαρακτηριστικά;