Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η διαδρομή μιας vanilla…

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος Seduction, στις 12 Νοεμβρίου 2010.

  1. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    @Galeone σε άλλο θεμα το δημοσιο σεξ σε παραλια γυμνιστων που μαλιστα συνοδευεται από χρυση βροχη σου αρεσει και το επικροτεις μαλιστα ειναι πραγματικη εμπειρια εκει. Εδω την φανταστικη ιστορια, την κατακεραυνωνεις. Μπορεις να μου εξηγησεις αυτην την διαφορετικοτητα σου στον τροπο προσεγγισης των πραγματων?
     
  2. Galeone

    Galeone Regular Member

    Ότι δεν πάω τους βαρύμαγκες που το παίζουν γαμιάδες. Και πιστεύω ότι τους χρειάζεται ξύλο μέχρι να βγάλουν αίμα   Δεν ξέρω αν σε κάλυψα. Άλλο η ελευθεριότητα στο σεξ, κι άλλο η σιχαμένη επιτήδευση για να το παίξω άντρας και αρχηγός που δίνει διαταγές και πάει λέγοντας. Μου τη σπάνε αυτοί που δείχνονται αισχρά. Πχ αν πήγαινα σε μια παραλία και έκαναν σεξ μπροστά μου, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Αν πήγαινα σε μια καφετέρια και ο διπλανός μου έλεγε σε αυτήν που είναι μαζί της να βγάλει το εσώρουχο της και να μου το δώσει, θα είχε εκτοξευθεί ο καφές στο κεφάλι του, χωρίς υπερβολές. Ή αν ήθελε να το παίξει και πιο άντρας και τη χαστούκιζε δημόσια, δεν θα είχα και πρόβλημα να παίξω ξύλο, ασχέτως αν τις έτρωγα στο τέλος.

    υ.γ θεώρησα την ιστορία αληθινή και όχι φανταστική.
     
  3. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    @Galeone κατ αρχην ευχαριστω για τν απαντηση σου. Μου γεννιουνται μερικα ακομη ερωτηματα.

    Αν αντιστραφουν οι ρολοι, αν δλδ δεις εναν σκλαβο με μια αφεντρα στο μαγαζι κι εκεινος αφησει υπο τν εντολη της το εσωρουχο του στο τραπεζι, ειτε τον χαστουκισει δημοσια, αντιδραση σου σε αυτη την περιπτωση ποια θα ειναι?
     
  4. Galeone

    Galeone Regular Member

    Πολύ ειλικρινά, η ίδια! Και θα σου πω γιατί. Θεωρώ απαράδεχτες τέτοιες συμπεριφορές δημόσια, για τον απλούστατο λόγο ότι η πλειοψηφία δεν γνωρίζει τι είναι το BDSM. Για την πλειοψηφία λοιπόν, τέτοια σκηνικά παραπέμπουν είτε σε πατριαρχικά μοντέλα ( άντρας είμαι θα ρίχνω και καμιά σφαλιάρα) είτε σε κακοποίηση, στην περίπτωση που ανέφερες. Εσύ ξέρεις ότι αυτά δεν έχουν σχέση με το BDSM, αλλά για τον κόσμο ένα δημόσιο χαστούκι συμβολίζει και δείχνει αυτό που προανέφερα. Επομένως θεωρώ απαράδεκτη την αναπαραγωγή σεξιστικών, πατριαρχικών και αυταρχικών προτύπων.
     
  5. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Περιεργο, περιεργο γιατι δικαιολογεις τν αντιδραση σου στο ένα σκηνικο που το ονομαζεις και κακοποιηση ενω το άλλο που περιεχει δημοσιο σεξ και χρυση βροχη το επικροτεις εκει δεν αντιδρας.

    Θελεις να μου απαντησεις και στο άλλο θεμα για τα τεστκαι την αρχη της απροσδιοριστιας?
     
  6. Galeone

    Galeone Regular Member

    Ένα δημόσιο σεξ δεν αποτελεί αναπαραγωγή εξουσιαστικών δομών. Θα αντιδρούσα στο σκηνικό που ανέφερες, όχι λόγω πουριτανισμού, αλλά επειδή μια τέτοια κίνηση για τον ευρύ κόσμο θα σήμαινε ξεκάθαρη κακοποίση και επιβολή του ισχυρού στον ανίσχυρο. Μοντέλα που δεν γουστάρω να αναπαράγονται κοινωνικά για κανένα λόγο. Ακόμα και εσύ να έβλεπες έναν άντρα να πλακώνει στο ξύλο τη γυναίκα του, θα αντιδρούσες γιατί κατευθείαν το μυαλό σου θα πήγαινε στην κακοποίηση. Το αντίστοιχο και με μια γυναίκα που θα χτυπούσε έναν άντρα ( πιο σπάνιο λόγω μυικής υπεροχής του άντρα αλλά σε πληροφορώ ότι συμβαίνει συχνά!).
     
  7. Galeone

    Galeone Regular Member

    Δεν είχε να κάνει μόνο με τα τεστ και την νοημοσύνη. Αναφερόμουν στο κατά πόσο δύο άνθρωποι που μεγαλώνουν στο ίδιο περιβάλλον θα γίνουν ίδιοι, και απάντησα ότι η αιτιοκρατία και ο ντετερμινισμός του Νεύτωνα έχουν απορριφθεί από τη σύγχρονη φυσική και τις αρχές που προανέφερα, επομένως ακόμα κι αν διατηρήσουμε σταθερές πολλές παραμέτρους πάντα θα υπάρχει μία μη προσδιορίσιμη συνθήκη. Άρα δεν θα ξέρουμε αν αυτοί οι άνθρωποι στο τέλος θα είναι ίδιοι. Φαντάσου τώρα να μεγαλώνουν και σε διαφορετικό περιβάλλον και να υποβάλλονται σε διάφορα τεστς νοημοσύνης, τη στιγμή που δεν υπάρχει καν σαφής ορισμός για την νοημοσύνη. Τέλοσπάντων, είναι μεγάλη κουβέντα.
     
  8. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art


    ναί, είναι μεγάλη κουβέντα, θεωρώ ότι είσαι σε μία μεγάλη σύγχυση και για το bdsm το μπερδεύεις με την κακοποίηση, αναφέρεις την πατριαρχία και όλους αυτούς τους μηχανισμούς που δεν έχουν καμία σχέση με το bdsm, όπως επίσης δεν έχει καμία απολύτως σχέση ο ντετερμινισμός του νεύτωνα και το χάος (που παρεπιπτόντως οι αρχές απροσδιοριστίας, το χάος κτλ διέπονται από πολλούς κανόνες, δεν ξέρω κατά πόσο είσαι σχετική για τέτοια κουβέντα) με την νοημοσύνη. Η εγκεφαλική λειτουργία και οι νοημοσύνες δεν εξηγούνται με τέτοιους όρους. Άλλωστε με την φυσική δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ποτέ, πάντα έρχεται μία καινούρια θεωρία να αλλάξει την παλαιότερη, όχι να απορρίψει όπως ισχυρίζεσαι. Η Νευτώνια φυσική αναφέρεται σε διαφορετικούς χώρους (μακρόκοσμο) ενώ τα υπόλοιπα στον μικρόκοσμο.
     
  9. Galeone

    Galeone Regular Member

    Δεν έχω μπερδέψει τίποτα, εσύ έχεις μπερδευτεί. Ξαναδιάβασε αυτά που σου έχω γράψει.
     
  10. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    επιμένω..
     
  11. Galeone

    Galeone Regular Member

    Μα δεν μπορώ να εξηγώ και να λέω κάτι 500 φορές. Σου είπα ότι για την πλειοψηφία, ένα δημόσιο χαστούκι από έναν άντρα προς μια γυναίκα συβολίζει και δείχνει όλα αυτά που προανέφερα. Εκτός αν πιστεύεις ότι εάν η πλειοψηφία αντίκρζε κάτι τέτοιο, ο νους της θα πήγαινε κατευθείαν στο BDSM. Δεν λέω ότι το BDSM έχει σχέση με όλα αυτά, λέω ότι μια τέτοια σημόσια συμπεριφορά είναι η κορυφή του παγώβουνου και οι άνθρωποι βλέπουν μόνο αυτή, καθώς δεν μπορούν να γνωρίζουν ούτε το χαρακτήρα σου, ούτε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της σχέσης σου, ούτε την τάση σου για μαζοχισμό.
     
  12. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    ας αφήσουμε το χαστούκι σε δημόσιο χώρο, ας πάμε στο βρακάκι και στο δημόσιο κατούρημα. Το ένα το απορρίπτεις το άλλο όχι.

    Εγώ τα απορρίπτω όλα (δημόσια, για Ελλάδα)