Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Public sex Εμπειρίες/Φαντασιώσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Cuckold4Mistress, στις 14 Μαϊου 2014.

  1. Marlen Daudaux

    Marlen Daudaux circle.breath.line

    Κάποια πράγματα είναι παρατραβηγμένα.. Αν είναι δυνατόν. Γιατί να το κάνεις μέρα μεσημέρι δίπλα από τον Λευκό Πύργο; Για να δουν ότι κάνεις σεξ; Ίσως να είναι κάτι που να μην το καταλαβαίνω. Το public sex έχει και αυτό τη γοητεία του. Κάνεις κάτι με κάποιον/α δημόσια με το φόβο/κίνδυνο μη σε δει κάποιος, όχι επιτηδευμένα. Και αυτό είναι το ωραίο. Το σασπένς, η αγωνία, οι πνιχτές κραυγές...
    Είναι τέλεια αυτή η αίσθηση που έχεις όταν φεύγεις από το παρκάκι/γήπεδο/παραλία/βάλτεό,τιθέλετε και φτιάχνεις τα μαλλιά σου, τα ρούχα σου, κοιτάς το/τη σύντροφο και ρίχνεις χαμόγελα όλο υπονοούμενα....!! 
     
  2. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Μόνο δάχτυλο έχω βάλει στο έτερον (καλά καλά... και χούφτωμα, εεε ίσως και λίγο "αθώο" ξυλίκιον).
    Είμαι ξενέρωτος άνθρωπος εγώ κι αναζητώ ν'απολαμβάνω τη θαλπωρή που προσφέρει η κλειδαμπαρωμένη εστία  
     
  3. seduced mind

    seduced mind Guest

    Nα σου το θέσω λίγο διαφορετικά; Που είναι το κακό δηλαδή που οι άνθρωποι κάνανε σεξ δίπλα από το λευκό πύργο; Τι κάνανε σκοτώσανε κάποιον; Γιατί το κάνανε μέρα μεσημέρι. Έτσι τους ήρθε και το κάνανε. Δηλαδή που είναι το κακό; Επειδή μια ομάδα ανθρώπων με συντηρητικές απόψεις δημιούργησαν ένα νόμο πάει να πει πως ο νόμος είναι σωστός; Επειδή θα περνάει μια μαμά με το παιδί της από δίπλα και το παιδί θα δει το θέαμα. Τι είναι αυτό το απαγορευμένο που θα δει και που σε δύο χρόνια μπορεί να το δει στο ίντερνετ αν μεγαλώσει λίγο ακόμα.

    Σαν Ελληνική κοινωνία διυλίζουμε των κώνωπα και καταπίνουμε την κάμηλο. Είμαστε πολύ πίσω στις αντιλήψεις και στις απαιτήσεις της εποχής όπου οι απαίτησεις της εποχής παρουσιάζουν τα 15χρονα έξπερτ σε θέματα σεξ.
     
  4. Elysium

    Elysium Contributor

    New_Begining στην Αγγλία αυτό έκαναν; Ή μήπως αν τολμούσαν να το κάνουν μεσημεριάτικα σε μια πολυσύχναστη περιοχή του Λονδίνου θα έτρωγαν ξύλο από τους αστυνομικούς επί τέσσερις μήνες (και πολύ καλά θα τους έκαναν);
    Επίσης, τι επιχείρημα είναι αυτό «το παιδί θα το δει αργότερα και στο internet». Κι αν τα δει λοιπόν αργότερα εκεί τι σημαίνει; Τι είναι το internet; Ο χώρος καθαγιασμού κάθε πράξης των ανθρώπων ώστε να έχει το δικαίωμα να μεταφερθεί αυτή και στο δρόμο; Και ληστείες μπορεί να δει και βιασμούς και δολοφονίες και ανθρώπους να... αφοδεύουν.
    Από πού και ως που πρέπει να ανεχόμαστε δίπλα μας το οτιδήποτε υπάρχει στο Internet;
     
    Last edited: 28 Μαϊου 2014
  5. seduced mind

    seduced mind Guest

    Δηλώνεις naturist και δεν μπορούν να αποδοθούν κατηγορίες. Αν ο αστυνομικός για δικούς του λόγους θέλει σώνει και καλά να σε τραβήξει τότε πηγαίνεις στο δικαστήριο γυμνός ή αν σε ντύσουν με το ζόρι δηλώνεις πως σε ντύσανε με το ζόρι και μετά ο δικαστής κυνηγάει αυτούς που με συνέλαβαν γιατί ενώ δήλωσα τη προτίμηση μου εκείνοι την αγνόησαν επιδεικτικά...

    Αν σε πιάσουν να έχεις ρούχα πάνω σου όμως τότε δεν μπορείς να δηλώσεις naturist.

    Y.Γ To να δηλώνεις naturist είναι συνταγματικό δικαίωμα. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το πόσο κακό είναι το να κάνει ένα ζευγάρι σεξ δημόσια. Και αν αποδέχονται κάποιοι το να χαμουρεύονται στο δρόμο αυτό είναι δεκτικό ενώ το σεξ όχι;
     
    Last edited by a moderator: 28 Μαϊου 2014
  6. Elysium

    Elysium Contributor

    Το να είσαι φυσιολάτρης είναι δικαίωμα κι επιλογή. Δικαίωμα όμως να κυκλοφορεί κάποιος γυμνός στο δρόμο ή και να συνουσιάζεται επειδή δηλώνει φυσιολάτρης δεν έχει.
    Καμία διάταξη νόμου δεν επιτρέπει σε κάποιον να κυκλοφορεί γυμνός στο δρόμο όταν δηλώσει πως είναι φυσιολάτρης.

    Σίγουρα μπορεί κάποιος να κάνει γυμνισμό στο σπίτι μόνος του, με άλλους κλπ. Υπάρχουν ακόμη συγκεκριμένες παραλίες και ξενοδοχεία για γυμνιστές. Δεν υπάρχει όμως νόμος που να επιτρέπει το γυμνισμό σε δημόσιο δρόμο. Ούτε εδώ ούτε σε κανένα άλλο πολιτισμένο κράτος. Πόσο μάλλον να συνουσιάζεται κιόλας.
     
  7. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Όχι δα, πχ μοναχο

    http://www.enikos.gr/international/228102,Eley8eros_o_gymnismos_sto_Monaxo.html

    Παρ ολα αυτα διαφωνω με το δημοσιο σεξ ειδικα οταν το βλεπουν παιδια ειτε οποιοσδηποτε δεν θελει να το δει. Στην αγγλια που κυριαρχει και το dogging ιδιαιτερα, δεν ειναι απαραιτητο οτι δεν θα σου απαγγειλουν κατηγοριες. Εξαρταται από πολλους παραγοντες, το αγγλικο δικαιο ειναι ιδιαιτερα πολυπλοκο αλλωστε.

    Παντως το απαγορευμενο εχει παντοτε την ομορφια του.
     
  8. Elysium

    Elysium Contributor

    Διάβασε το καημένο το κειμενάκι lucozade.
    Ζώνες ορισμένες γράφει για γυμνιστές.
    Δεν είναι δημόσιοι δρόμοι που κυκλοφορούν ανυποψίαστοι οι πολίτες του Μονάχου.
     
  9. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art


    Οι ζωνες αυτες ειναι μεσα σε δημοσιους δρομους του Μοναχου. Νομος του κρατιδιου του Μοναχου επιτρεπει σε περιοχες του τον γυμνισμο.
     
  10. Elysium

    Elysium Contributor

    Σε περιοχές ορισμένες στην πόλη γράφει. Σιγά τα ωά. Ακόμη και στην Ελλάδα υπάρχουν ξενοδοχεία, θέρετρα, παραλίες για γυμνιστές εδώ και δεκαετίες.
    Δε σημαίνει όμως πως στην πόλη που υπάρχουν αυτά θα κυκλοφορεί κάποιος γυμνός.

    Αν βέβαια κάποιος πιστεύει πως μπορεί, ας πάει π.χ. στο Μόναχο και ας πετάξει τα ρούχα του. Κι ας δούμε πότε θα γυρίσει  
     
  11. Marlen Daudaux

    Marlen Daudaux circle.breath.line

    Το να μου αντιστρέφεις το επιχείρημα δε συνάδει με το να υποστηρίξεις το δικό σου. Δεν καταδίκασα την πράξη τους, αλλά την κατέκρινα. Υποτίθεται πως έχουμε ξεχωρίσει από τα ζώα επειδή βάλαμε τη λογική μας να δουλέψει. Αυτή τη λογική "χαϊδεύουν" και κάποιες συμβάσεις τις οποίες, καλό είναι να τις ακολουθούμε για να μπορούμε να κοινωνούμε. Θα μου πεις, εξ αιτίας κάποιων "αντιδράσεων στις συμβάσεις" χύθηκε αίμα για το 8ωρο, γεννήθηκαν οι ιμπρεσσιονιστές, ανακαλύφθηκε το σωματίδιο του Θεού και άλλα πόσα τέτοια.. Εγώ αναφέρομαι σε συμβάσεις οι οποίες μας βοηθούν, όπως π.χ. το SI (λέω κάτι τυχαία). "Γιατί δηλαδή να υπάρχει το SI;", θα μου έλεγες εσύ, "Γιατί να μην υπάρχει;" θα σου απαντούσα εγώ. Ο καθένας με τα επιχειρήματά του.. Άκρη όμως θα βγάζαμε; Δεν ξέρω. Σκοπός είναι να συνεννοηθούμε..
    Ένηγουέη..
    Αν πραγματικά δεις ποτέ αυτούς τους ανθρώπους ως ακτιβιστές ή ως προασπιστές αυτών που πιστεύουν, γνωστοποίησέ το μου σε παρακαλώ. Το ωραίο πράγμα με την ελευθερία και τις ιδέες είναι να ξέρεις για τι τις υποστηρίζεις και όχι να το κάνεις απλώς και μόνο για να καυτηριάσεις το συντηρητικό καθεστώς και τους μικροαστούληδες που κάνουν τη ζωούλα τους. Γεμίσαμε βρωμοχίππιδες χωρίς πραγματικά ιδανικά, οι οποίοι καπηλεύονται ιδέες, τις εμπορευματοποιούν πολύ πιο αισχρά και από τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο Big Brother και στο Fame Story κι έπειτα τις πουλάνε στο σωρό για λίγα τάλιρα.. Τα τάλιρα του lifestyle που -υποτίθεται- καταδικάζουν, αλλά και αυτοί, είναι απλώς η άλλη πλευρά του νομίσματος.
    Όπως και να 'χει.. Δεν έχω τίποτα με το δημόσιο σεξ, ακόμη και αν το δουν παιδιά. Αν είναι ποτέ δυνατόν αυτό να είναι που θα βλάψει την ψυχοσύνθεσή τους.
    Δε μπορώ όμως να υποστηρίζω και να επικροτώ πράξεις οι οποίες είναι επιτηδευμένα στημμένες για να "σοκάρουν" τους συντηριτικούς ανθρώπους με την σαθρή ιδεολογία. Ή ίσως και να είναι το αποτέλεσμα μιας νύχτας με πολλές καταχρήσεις, άρση αναστολών ή οτιδήποτε άλλο.. Τότε αλλάζει το πράγμα και είναι τελείως γελοίο να διαφωνούμε για κάτι το οποίο, ούτε οι ίδιοι θα θυμούνται..  
     
  12. seduced mind

    seduced mind Guest

    Γιατί θα πρέπει να τους αντιμετωπίσω με τη καχυποψία ότι το κάνανε ως μαγκιά και να μην θεωρήσω πως θέλανε για παράδειγμα, να περάσουν ένα κοινωνικό μήνυμα του στυλ "το σεξ δίνει ευτυχία και ομορφαίνει τη ζωή". Μήπως γιατί όντως η κοινωνία μας βρίθει από συντηρητικούς μικροαστούς οι οποίοι εύχονται να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα; Λέω τώρα... Δεν αποκλείω τη περίπτωση να το κάνανε για μαγκιά, αλλά δεν υπάρχει και ιδιαίτερος λόγος να το αντιμετωπίσω με τη συγκεκριμένη λογική, αντί να το αντιμετωπίσω με το θετικό μήνυμα που για κάποιους σίγουρα μπορεί να εκπέμψει.