Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σίγουρα όχι ένα Vademecum

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Tenebra_Silente, στις 20 Ιουνίου 2014.

  1. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Ομολογώ ότι δεν είμαι καινούργιος σε αυτό το "σπίτι". Σας ανακάλυψα εδώ και κάτι μήνες. Στην αρχή σας διάβαζα από την "κλειδαρότρυπα". Όχι από έλλειψη τόλμης για να διαβώ το "κατώφλι" σας. Αλλά επειδή δεν ήξερα αν και κατά πόσο θα μπορούσα να υψώσω το ποτήρι μου στο δικό σας το τραπέζι. Τέλoς πάντων να' μαστε πάλι εδώ Ανδρέα που έλεγε και ο Ρασούλης. Όπου Ανδρέας εσείς για μένα και εσείς εμένα δώστε μου ότι όνομα θέλετε. Ας πούμε Βρασίδας (που χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν που πιθανώς Βρασίδας να ονομάζεται στ΄αλήθεια. Μου κάνει λίγο αστείο, από την στιγμή που αυτό είναι το παρατσούκλι εκείνης της "καριόλας" της πρώην του συνεταίρου μου. Και η οποία αφού τον κεράτωσε επανειλημμένως με δυο πρώην της στους έξι μήνες που ήτανε μαζί - και ο μαλθάκας το είχε καταλάβει, αλλά έκανε τον Πολυνήσιο, επειδή βολευόταν. Γιατί πλέον να πεις τον Κινέζο είναι tres banal χαχαχα. Πήρε και το ωραίο το πόδι του στα οπίσθια και "αγάπησε" ). ΟΚ, κλείνω την παρένθεση γιατί αυτό το νήμα το καμωμένο από εντελώς ασύνδετες σκέψεις, θα γίνει ακόμα πιο δυσνόητο.

    Λέγαμε? Για τις διάφορες εκφάνσεις της σεξουαλικής παρεκκλίσεως και του τι προσφέρει στον καθένα από εμάς. Σίγουρα ένα θέμα που έχει χιλιομηρυκαστεί, αλλά με το συμπάθιο, πριν αποχωρήσω για λίγο καιρό από την "γιορτή" σας. Ήθελα να σας αφήσω ένα χνάρι δικό μου. Σίγουρα παράλογο και ανακατεμένο, αλλά πάρτε το σαν δώρο και σαν τον τρόπο μου για να σας ευχαριστήσω. Να σας πω την αλήθεια μου, δεν ξέρω ακόμη αν μπορώ να με χαρακτηρίσω Dom, αν υπερισχύει το στοιχείο του Perv η αν είμαι απλά ένας οκνηρός Crossdresser ( τις απεχθανόμουν πάντα τις ετικέτες ). Σίγουρα το κυριαρχικό στοιχείο του χαρακτήρα μου εκδηλώνεται το ίδιο έντονα και στην σεξουαλική μου ζωή. Με λίγα λόγια δεν με θεωρώ Dom όταν στην συνεύρεση με την εκάστοτε σεξουαλική παρτενέρ (η σύντροφο) μου, οδηγώ το "παιχνίδι". Ούτε όταν της δίνω "διαταγές" και τις οποίες θεωρώ ανήκουστο να μην εκπληρώσει. Η ευχαρίστηση για μένα δεν πηγάζει από την υποταγή της και από την επιβεβαίωση του "ρόλου μου". Απλά γιατί ο "ρόλος" μου καλώς η κακώς ( και σίγουρα κακώς τουλάχιστον όσον αφορά κάποια πράγματα που δεν άπτονται των ερωτικών περιπτύξεων ), είναι αυτός που είμαι ( Αλλά για να λέμε τα σύκα σύκα και το πλυντήριο πλυντήριο - άσχημο πράγμα η λεκάνη παιδιά, έζησα το "δράμα" σαν φοιτητής για μια διετία. Προτιμώ να μου περάσουν κολάρο και να με βάλουν να μπουσουλήσω κατακαλόκαιρο σε δρόμο φρεσκασφαλτωμένο, φορώντας εφαρμοστή latex ολόσωμη στολή. Μην παίρνετε όμως ιδέες για βασανιστήριο από αυτή την ατάκα. Γιατί δεν έχω όρεξη να με τρέχουν για ηθική αυτουργία χαχαχα - άλλο κυριαρχικός κι άλλο οδοστρωτήρας και "τοίχος" που δεν σέβεται και δεν ακούει την γνώμη κανενός και ποτέ. Σ' εκείνη την περίπτωση κάποιος είναι απλά ηλίθιος ). Δεν χρησιμοποιώ ποτέ την βία για να τιμωρήσω, όχι τουλάχιστον την φυσική ( τεσπα, καμία "γρήγορη" πάντα στα πλαίσια του session και κατόπιν συναίνεσης του άλλου μέρους και σε λογικά όρια, δεν είναι κάτι που απεχθάνομαι, κάθε άλλο ). Ρέπω περισσότερο προς την χρήση της ψυχολογικής και κάποιες φορές της λεκτικής ( αποφεύγοντας πάντα και σε κάθε περίπτωση τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Όπως είναι εκείνα που επαφίενται στις εκμυστηρεύσεις του άλλου, εκείνες τις βαθύτερες, που σίγουρα πονάνε ). Perv? Φτάνει το δέσιμο? Τα μαστίγια? Το latex η το δέρμα? Τα εσώρουχα, οι ζαρτιέρες, τα τακούνια? Το σεξ σε ασυνήθιστα μέρη? Το να δέχεσαι μέσα σου ένα strapon? Η σεξουαλική ικανοποίηση κατόπιν "συνευρέσεως" με ένα οποιοδήποτε αντικείμενο? Ο εξευτελισμός? Το κάθε είδος λαγνείας η διαστροφής ( με η χωρίς εισαγωγικά, είναι θέμα αντίληψης πάντα ) ? Και ότι "αγαπάει" ο καθένας μας ας το παραθέσει.

    Πως βιώνετε εσείς την διαφορετικότητα σας? Γιατί τ' αποδεχόμαστε η όχι, η ευρύτερη συνάθροιση που ονομάζουμε κοινωνία, έχει ως βασικό της πυλώνα τα στερεότυπα και τους "κανόνες". Νιώθετε ολοκλήρωση μόνο δίνοντας "φωνή" στο φετίχ η στην "παρέκκλιση" σας? Η απλά το αντιλαμβάνεστε σαν κομμάτι του εαυτού σας και που γεύεστε πλέον δίχως ενοχές, δίχως αναστολές, δίχως ιδιαίτερες σκέψεις και προπάντων χωρίς να θεωρείτε ότι όταν βγαίνει στο φως, σας "χαμηλώνει" η σας "εξυψώνει" αλλοιώνοντας τα λιγότερο η περισσότερο γερά σας θεμέλια? Όταν κυκλοφορείται στον "έξω κόσμο", φανερώνετε έστω και λίγο την μάσκα που κρύβετε, κάτω από την μάσκα που φοράτε? ( Για να δανειστώ και κάτι από τις Τρύπες ). Δεν λέω να διατυμπανίζετε τις σεξουαλικές σας προτιμήσεις η τα "γλυκά παιχνίδια" σας στον κάθε τυχάρπαστο/η και σε εντελώς άσχετα χρονικά σημεία η περιστάσεις. Αλλά αν κάτι από τις κινήσεις σας, τον τρόπο που συμπεριφέρεστε στους άλλους, ακόμα και το ίδιο σας το βλέμμα ( δεν ήταν λίγες οι γυναίκες που μοιράστηκαν ένα μέρος του ταξιδιού μαζί μου και που σε ανύποπτο χρόνο να μην μου είπαν, ότι έχω βλέμμα "διεστραμμένο". Και αυτό ως επί το πλείστον εκτός "κρεβατιού" και συζητώντας η κάνοντας πράγματα που με το σεξ δεν είχαν ουδεμία σχέση ). Κατά πόσο η προαναφερόμενη ιδιαιτερότητα του καθενός από εσάς αντανακλάται στην καθημερινότητα του? Τελικά κατά πόσο η ευχαρίστηση/ηδονή έγκειται στην ιδέα του απαγορευμένου και του "κοινωνικώς κατακριτέου" και κατά πόσο στην απλούστατη ικανοποίηση της "πείνας" μας για τροφή που δεν συναντάται στα κλασσικά "ράφια" του παντοπωλείου της ζωής?

    Σας ζητώ συγνώμη για αυτό το συνονθύλευμα λέξεων, σκέψεων και εννοιών. Και αν έβαλα το νήμα σε λάθος θέση, θα παρακαλούσα να μεταφερθεί εκεί που θα κρίνετε πιο πρέπον. Αν δεν σας "πετύχω" μέχρι αύριο, να περνάτε καλά. Εκείνοι που θα μπούνε στον κόπο να αφιερώσουν λίγο από τον χρόνο τους, για να διαβάσουν τις αερολογίες μου. Εκείνους που θα κοιτάξουν και θα προσπεράσουν. Ακόμα κι εκείνους που ούτε που θα πάρουν είδηση ότι αυτό το νήμα υπάρχει. Μια ευχή που σας δίνω έτσι, χωρίς λόγο. Ίσως γιατί ήθελα να δοκιμάσω για μια στιγμή τον ίλιγγο της Καλοσυνολαγνείας. Αλλά είμαι σίγουρος ότι με το που θα κλείσω αυτό τον πάπυρο, θα μου περάσει.

    Στο τέλος, όλοι σκιές είμαστε πάνω στον ίδιο πελώριο καθρέφτη, μόνο που κάποιος ( ίσως και από οίκτο ) μας έσταξε σταγόνες σε απόσταση ασφαλείας και που να κοιτάνε προς τα επάνω η προς τα κάτω ( σχεδόν ποτέ δίπλα μας ). Για να μην βλέπουμε συχνά τις άλλες τις σταγόνες που εξατμίζονται, οι εκείνες που γλιστρούν ( ΟΚ, δεν κρατήθηκα και την πέταξα την άσχετη ψευτοποιητική μου μαλθακία χαχαχα )...

    Υ.Γ. Άντε σας έβαλα και το song...Καλώς ο Ρασούλης και καλά να είναι εκεί που βρίσκεται. Αλλά Α. Μικρούτσικος? Σίγουρα είμαι Perv στο μεδούλι τελικά...

     
    Last edited: 21 Ιουνίου 2014
  2. Οι ερωτικές προτιμήσεις μου, όπως και άλλα στοιχεία της προσωπικής μου ζωής είναι κάτι που επιλέγω σε ποιούς, πότε και με ποιόν τρόπο θα αποκαλύψω. Δε νιώθω την ανάγκη να συγκρουστώ με τα κοινωνικά στερεότυπα. Δε με ενδιαφέρει να δηλώσω πως δεν είμαι ελέφανατας, ούτε πώς θα χαρακτηρίσει ο καθένας τη σεξουαλική μου ιδιαιτερότητα. Ούτως ή άλλως, είσαι αυτό που επιλέγεις να φωτίσεις. Δεν είμαι μυστικοπαθής, απλά πιστεύω πως υπάρχει κατάλληλος τόπος και χρόνος για όλα...
     
  3. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    ΟΚ, ίσως να παρανόησα εγώ τα γραφόμενα σου...ίσως να παρανόησες εσύ τα δικά μου...Σε κάθε περίπτωση σ'ευχαριστώ για την "συμμετοχή"...Καλή σου μέρα...
     
    Last edited: 24 Ιουνίου 2014
  4. Καθόλου! Το μήνυμά μου δεν αποτελεί κρίση (πολλώ δε μάλλον επίκριση) σε όσα αναφέρεις πιό πάνω. Απλά εκφράζω δικές μου σκέψεις. Δεν πρόκειται λοιπόν για παρανόηση, αλλά ακόμα και αν υπάρχει, δεν αναιρεί τον καλοπροαίρετο διάλογο.
    Στη διάθεσή σου, λοιπόν... 
     
  5. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Δομημενα, αυτιστικα δομημενα.
     
  6. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Ευχαριστώ γιατρέ μου...  Ένα λεπτό να μετρήσω τα σπίρτα στο πάτωμα.
    Υ.Γ. Τρομερή ταινία το Rainman στο προτείνω ανεπιφύλακτα  
     
  7. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Όλα καλά @peleas το σημαντικό είναι να υπάρχει καλοπροαίρετος διάλογος και λόγια με νόημα ( γιατί από ηλιθιότητες δυστυχώς το δίκτυο βρίθει και όχι μόνο το δίκτυο ). Και εσύ αν μη τι άλλο έδωσες την γνώμη σου με τρόπο ευγενή και καθαρό. Καμία ερώτηση από μέρους μου. Φτάνει το post στο οποίο όποιος θέλει απαντάει και γράφει αυτό που θέλει να γράψει.  
     
  8. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art


    Παραβλεπεις, καλοπροαιρετα θελω να πιστευω, οτι ειναι ειλικρινης η απαντηση μου στο ερωτημα το πως εξωτερικευω την διαστροφη μου, και δεν ειμαι γιατρος.

    P.s. Hfa
     
  9. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    @lucozade μου φαίνεται ότι θα ζοριστώ πολύ για να καταλάβω αυτά που γράφεις χαχαχα. ΟΚ, γράψε άκυρο γιατί η απάντηση μου σε αυτή την περίπτωση ήταν εντελώς ηλίθια και σου ζητώ συγνώμη. Γαμώτο και χρειαζόμουν ένα καλό ψυχίατρο τζαμπέ γιατί τελευταία είμαι σε οικονομική δυσχέρεια χαχαχα. ( Κάνω χιούμορ αυτή τη φόρα, στο λέω ειλικρινά )  
     
     
  10. Prince666

    Prince666 Πρίγκηπας του @Desert apparition

    Η διαφορετικότητά μου είναι ακόμα μια σκοτεινή σπηλιά που όλο νομίζω ότι έφτασα στο τέλος της και ξαφνικά ανάβω ένα φακό και καταλαβαίνω ότι έχω ακόμα πολύ πολύ δρόμο μέχρι να την εξερευνήσω ολόκληρη.  

    Είμαι αρκετά εξωστρεφής άνθρωπος και οι κανόνες και τα στερεότυπα της κοινωνίας μου έχουν σταθεί μέχρι τώρα εμπόδιο στο να εκφραστώ. Αυτά ο μόνος τρόπος να τα ξεπερἀσω που βρήκα είναι να κάνω το "συνήγορο του διαβόλου" σε αρκετές περιπτώσεις, αλλά και να προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας όπως είπε παραπάνω ο @peleas. Όλες μου τις πτυχές και σε όλα τα επίπεδα της ζωής τις "αγκαλιάζω" σαν στοιχείο του εαυτού μου... Και όσο περισσότερο τις ανακαλύπτω (και ενίοτε τις αποκαλύπτω), τόσο περισσότερη ολοκλήρωση αισθάνομαι. Επειδή στην ανάρτησή σου δίνεις αρκετή έκταση στο θέμα, θα το θέσω απλά. Για μένα το να αποκαλύπτω τις "ιδιαιτερότητές" μου είναι σαν να αποκαλύπτω τι είδους μουσική μου αρέσει να ακούω. Δεν θα το αποκαλύψω οπουδήποτε και οποτεδήποτε, αλλά μόνο αν θέλω πραγματικά οι άνθρωποι τριγύρω μου να με γνωρίσουν και μπορώ να ελπίζω σε κατανόηση από μέρους τους.

    Τέλος νομίζω ότι δεν έχω νιώσει ποτέ αυτή την ικανοποίηση του "απαγορευμένου"... Έχω ικανοποιηθεί όσο και δυσανασχετήσει από την συνειδητοποίηση του πόσο "διαφέρω" από το σύνολο.

    Καλή συνέχεια σε όλους  
     
  11. seduced mind

    seduced mind Guest

    @Prince666 Ένας συνάδελφος μου, έχει πει πως η ζωή στα καλύτερα της είναι μια περιπέτεια και ένα μακρύ ταξίδι ανακάλυψης... Και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο και πιο αποδοτικό για κάποιον από το να μπορέσει να ανακαλύψει, να περιγράψει και να εξηγήσει στην ανθρωπότητα κάτι το οποίο μέχρι εκείνη τη στιγμή για κάποιους αποτελεί άγνωστο...
     
  12. Prince666

    Prince666 Πρίγκηπας του @Desert apparition

    Στο χώρο μας θα έλεγα ότι υπάρχει κάτι καλύτερο από το να μπορέσεις να ανακαλύψεις, να περιράψεις και να εξηγήσεις κάτι που μέχρι εκείνη τη στιγμή αποτελεί άγνωστο, και αυτό είναι να έχεις ένα σύντροφο σε όλη αυτή την πορεία...