Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ηδονή και ασφάλεια: μετείκασμα ή αντ χοκιά;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Alpha Noir, στις 13 Αυγούστου 2014.

  1. tractable

    tractable Regular Member

    όντως αυτό είναι ένα είδους ρίσκο, και εξαρτάται απο πολλά πράγματα τι τελικά θα κάνεις (τον χαρακτήρα σου, τις αξίες σου, πόσο καψούρης είσαι, πόσο αδιέξοδα είναι τα πράγματα με τη γυναίκα σου, κλπ. κλπ.).

    Αλλά υπάρχουν και άλλου είδους ρίσκα - να τραυματίσεις κάποιον/κάποιαν σοβαρά, υπάρχουν θέματα υγιεινής, κλπ. κλπ. χρειάζεται να γίνω πιο συγκεκριμένος; Εδώ μάλλον θα έκλινα προς το μέρος της ασφάλειας, για να μην πω ΣΙΓΟΥΡΑ θα έκλινα προς το μέρος της ασφάλειας. Νομίζω για αυτά τα ρίσκα μιλούσαμε.
     
  2. Το θέμα είναι σχετικό με το αν ηδονή και ασφάλεια πάνε μαζί. Ισχυρίστηκα πως πάνε, αρκεί να γνωρίζουμε πως θυσιάζουμε κάτι από το ένα για να έχουμε το άλλο.
     
  3. tractable

    tractable Regular Member

    όντως αυτό είναι ένα είδους ρίσκο και ανάλογα με τις αξίες σου, τον χρακτήρα σου, το πόσο την γουστάρεις, το πόσο σε γουστάρει, το πόσο αδιέξοδα είναι τα πράγματα με τη συμβία σου, κλπ. κλπ. παίρνεισ ή δεν παίρνεις το ρισκο...

    Αλλά νόμιζα μιλούσαμε για άλλου είδους ρίσκο: να τραυματίσεις ανεπανόρθωτα κάποιον/κάποιαν, να αρρωστήσει κάποιος/κάποια, ή και ακόμη χειρότερα... Τότε η ασφάλεια είναι πολύ σημαντικός παράγοντας.
     
  4. tractable

    tractable Regular Member

    ε εδώ συμφωνούμε!  
     
  5. -Θες να βγούμε;
    -Ναι.

    Η τελευταία στιγμή ασφάλειας ήταν τα δεπτερόλεπτα πριν την απάντηση.
     
  6. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Tα παραδείγματα που έδωσε ο peleas είναι εκ διαμέτρου αντίθετα. Στο ένα κινδυνεύεις να πεθάνεις, στο άλλο το πολύ πολύ να φας καμιά παντόφλα από τη γυναίκα σου. Σιγά το ρίσκο, σε μερικούς αρέσει κιόλας.
     
  7. Εξαρτάται από το υλικό και το βάρος της παντόφλας
     
  8. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Αν είναι από εκείνες με τα φτερά και τα τακούνια, όσο να πεις θα πονάει λίγο παραπάνω.
     
  9. Στην περίπτωση που αναφέρεις η ανασφάλεια είναι μόνιμη... 
     
  10. Elysium

    Elysium Contributor

    Κυρίως θέμα γυναικών κι αυτό.
    Αν στραβώσει η κατάσταση (μπορείτε να φανταστείτε το στράβωμα), ο άνδρας θα ρίξει μια σφαλιάρα και θα φύγει. Δεν κινδυνεύει εύκολα, από οποιαδήποτε θέση.
     
  11. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Και γιατί να χαραμίσεις τη σφαλιάρα? Πολλές φορές η άσχημη αντίδραση είναι επιβράβευση ( από την στιγμή που χαρίζεις στην άλλη την προσοχή σου )...Σηκώνεσαι και φεύγεις απλά... 

    Και για να επιστρέψουμε στο θέμα...Καλή η καύλα...η όρεξη για πειραματισμό...Αλλά ακόμη καλύτερο να γνωρίζουμε και τα όρια μας...Πόσο μάλλον όταν κάποιος αποθέτει την εμπιστοσύνη του σε εμάς...Αν μιλάμε για πρακτικές που θα μπορούσαμε να ασκήσουμε μόνοι μας...τα ρίσκα όλα δικά μας...Αν όμως εμπλέκονται και άλλοι...Η σύνεση είναι πάνω απ΄όλα...Και σίγουρα δεν αξίζει για την οποιαδήποτε ηδονή...Να βρεθούμε εν μέσω "απροσδόκητων" ( σε εισαγωγικά αφού με λίγη σκέψη, θα καταλαβαίναμε ότι ελλοχεύουν κίνδυνοι που ίσως και να μην ήμασταν ικανοί ν' αντιμετωπίσουμε ) και κάποιες φορές δυσάρεστων καταστάσεων...
     
    Last edited: 13 Αυγούστου 2014
  12. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    φτιάξτε τα με γιατρούς να μειώνονται και τα ρίσκα