Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

η σκοτεινή πλευρά του bdsm

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος papadokori, στις 10 Ιουλίου 2014.

  1. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Οτι δεν σου εχει τυχει ειναι καλο. Στην αμερικη (κονεκτικατ κτλ) τους τυχαινει συχνα. Ο κωφαλαλος ειναι διαφορετικος αππο τον αυτιστικο. Επισης ψυχιατρικη γνωματεση χρειαζεται κ ένα νταουνακι ακομα κ για απαλλαγη αππο τον στρατο!
     
  2. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Ο στρατος ακομα δινει αναβολ στρατευσης στα ντανουνακια γιατι σε τρια χρονια το παιδι μπορει κ να επανελθει (επανεξεταση)..


    Οντως την ξεφευγουμε την κουβεντα.

    Αλλα αν ενας αυτιστικος πχ κανει. Θα μπορουσε να ισχυριστει καποιος οικειος του οτι παρασυρθηκε? Οτι ταν διχως την θεληση του?
     
  3. seduced mind

    seduced mind Guest

    Αντιδεοντολογικό είναι να επιτρέπετε την είσοδο τους στα δικαστήρια και να αποφασίζουν εκείνοι έμμεσα για το μέλλον ενός ανθρώπου ή παιδιού. Αντιδεοντολογικό είναι να ασπάζεστε την άποψη κάποιου ο οποίος χορηγεί μεθυλφαινιδάτη- άκρως εξαρτησιογόνα ουσία- σε παιδιά 6 ετών. Αντιδεοντολογικό είναι να θεωρείς εαυτόν-όχι εσύ, εκείνοι- σώφρων, όταν επιτρέπεις σαν άνθρωπος να αποδέχεσαι ότι ένα παιδί μπορεί να πάσχει από κατάθλιψη και άλλες ψυχικές διαταραχές στην ηλικία των 2,5 ετών. Αντιδεοντολογικό είναι να θεωρείς πιθανόν ένα νεογνό ολίγων μηνών ότι πάσχει από ψυχική διαταραχή και να συμβουλεύεσαι το DC 0-3. Αντιδεοντολογικό είναι να αποδίδεις σε κάποιον ότι πάσχει από " ακαθόριστη ψυχική διαταραχή" επειδή δεν πάσχει από τίποτα. Αντιδεοντολογικό είναι να χορηγείς εξαρτησιογόνες ουσίες και από την άλλη να ισχυρίζεσαι ως διάγνωση την εξάρτηση φαρμακευτικών σκευασμάτων..... Α ξέχασα τώρα θεωρούν την ομοφυλοφιλία φυσιολογική όταν μέχρι πρόσφατα ήταν ψυχική διαταραχή....
     
    Last edited by a moderator: 17 Αυγούστου 2014
  4. Elysium

    Elysium Contributor

    Να το κοιτάξεις lucozade γιατί βλέπω πως θα σου αφήσει κουσούρι  


    @atasai thanks.
     
  5. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor


    Και μετά βάλαμε όλους τους ψυχολόγους και τους ψυχιάτρους σ' ένα τεράστιο τσουκάλι...πετάξαμε μέσα πατατούλες, καροτάκια και λοιπά ζαρζαβατικά και φτιάξαμε μια ωραία σουπίτσα....Τι να σου πω ρε Seduced...Για μένα δεν έχει πλέον νόημα να ξαναεπιστρέφω σε αυτό το νήμα. Γιατί ειλικρινά έγινε μπουρδέλο και βγήκε εκτός θέματος του εκτός θέματος...

    Κράτα ένα άμα θέλεις...Το δάχτυλο κάποτε κάποιος θα το τείνει προς το μέρος σου...Και όχι για "καλό"...Και δεν θίχθηκα από την απάντηση σου προσωπικά...Αλλά τα "τεντωμένα δάχτυλα" τα θεωρώ μεγάλο σφάλμα...Εγώ και η πάρτη μου...Εσύ θα δεις με τον καιρό...Καλά να είσαι καιρό να έχεις ατελείωτο...Καλή σου μέρα όπως και σε όλους τους άλλους... 

    Υ.Γ. Άλλο εκφέρω γνώμη, άλλο δημαγωγώ... 
     
  6. seduced mind

    seduced mind Guest

    Συζήτηση κάνουμε και μάλιστα αφού το τόπικ αναφέρεται στη σκοτεινή πλευρά του BDSM πιστεύω πως η ψυχιατρική αρμόζει στο συγκεκριμένο τόπικ, από τη στιγμή που εν μέρη ασχολείται με το BDSM χαρακτηρίζοντας με ως παραφιλικό λόγω προτίμησης. Ήδη μου βγάζουν το δάκτυλο εκείνοι. Μου έχουν κοτσάρει ταμπέλα παραφιλίας, όταν οι ίδιοι μετά από 50 χρόνια μπορεί να καταργήσουν τον χαρακτηρισμό του φετιχισμού ως ψυχολογικη διαταραχή, όπως έπραξαν και με την ομοφυλοφιλία. Δεν δημαγωγώ εκφράζω άποψη έτσι πιστεύω τουλάχιστον. Για εμένα οι περιπτώσεις που αναφέρω πιο πάνω κρίνονται αντιδεοντολογικές, για άλλους μπορεί να θεωρούνται ορθές και καθόλα φυσιολογικές. Ο καθένας με τις απόψεις του...   Καλημέρα αγαπητέ σκοτάδια
     
  7. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Talk to the hand!
     
  8. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    H επιστημη εξελισσεται. Σε τι ακριβως ειναι αντιδεοντολογικο?

    Υποκρισια ειναι να χρησιμοποιουνται εμβολια σε παιδια που προκαλουν αυτισμο. Αλλα ακομα μεγαλυτερη ειναι να εναντιωνομαστε στους γιατρους που θα νοσηλεψουν αυτα τα παιδια (κυριως ψυχιατροι).

     
  9. freddoccino

    freddoccino Regular Member

    με καμια διαθεση να προστατεψω το συγκεκριμενο επιστημονικο κλαδο(εμπεριεχει πολλα καθικια μεσα) αλλα το τι ειναι αντιδεολογικο δεν το κρινει ενας που δεν εχει ιδεα πανω σε αυτο.
    ξεχνας οτι η βιβλιογραφια σε ενα ιατρικο βιβλιο δεν γραφεται με το τι πιστευει ενας μασονος αλλα με βαση εμπρακτη ερευνα πανω σε ασθενεις.
    εαν εσυ πιστευεις οτι γραφουν ψυχοφαρμακα επειδη γουσταρουν να εθιζουν κοσμο πηγαινε κανε σε σχιζοφρενη βελονισμο και αροματοθεραπεια.
     
  10. Elysium

    Elysium Contributor

    Άσε τα talktothehand γιατί σε κάθε νήμα τρώγεσαι με το τι έγραφα στο άλλο. Που φυσικά οι απόψεις μου δεν έχουν αλλάξει  
     
  11. seduced mind

    seduced mind Guest

    Αν ήσουν ψυχίατρος θα κάναμε μια συζητησούλα αλλά δεν είσαι και είναι δώρον άδωρον..... Οπότε θα σου πω πως έχεις δίκιο για να το κλείσω και όλα καλά....

    @freddoccino το ίδιο ισχύει και για εσένα
     
  12. atasai

    atasai Regular Member

    Εφόσον η κουβέντα έχει στραφεί τόσο πολύ στα επαγγελματικά εχέγγυα, οφείλω να δηλώσω και εγώ πως ό,τι είπα το είπα μετά λόγου γνώσεως. Είμαι εισαγγελικός πάρεδρος.