Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Red, στις 5 Μαρτίου 2008.

  1. freddoccino

    freddoccino Regular Member

    οι αντμιν του φορουμ δημοκρατικοτατα εσβησαν τα χτεσινα σχολια στο θρεντ.
    ειναι γραφικο για αυτους να πεις ρατσιστη ενα τυπο που θελει μια ομαδα ανθρωπων να εκφραζονται στο υπογειο του σπιτιου τους και να εχουν λιγοτερα κατοχυρωμενα δικαιωματα απο αυτον , να ειναι μακρια απο τα ματια των παιδιων του, μην τα κολλησει.
    και αυτο σε bdsm φορουμ.
     
  2. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Δεν εχω προβλημα με τους γκευ αλλα εχω προβλημα με οποιονδηποτε καταπατα την προσωπικη μου ελευθερια.

    Το ιδιο ασχημο ειναι ένα ζζευγαρι που ερωτοτροπει στον δρομο, σε οποιον συνδυασμο θελετε.

    Εχω ενσταση στην υιοθεσια από ομοφυλους, αλλα ειστε ολοι επιθετικοι αρα δεν εχει ιδιαιτερο νοημα να συζητησουμε. Η υιοθεσια γενικως στν χωρα μας εχει μεγαλα θεματα.
     
  3. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Προσωπικά, βρίσκω καγκουριά την δημόσια έκφραση σεξουαλικότητας από όποιον και αν προέρχεται. Σαν να προσπαθούμε να αποδείξουμε κάτι στους άλλους, για να αποδείξουμε στην ουσία κάτι στον εαυτό μας.
    Αλλά, τι θα πει να μην "κολλήσει" τα παιδιά; Από πότε είναι αρρώστια το διαφορετικό; Άσε που τα παιδιά δεν ζούνε σε γυάλα και δεν έχει νόημα να προσπαθεί κάποιος να μην τα φέρει σε επαφή με οτιδήποτε θεωρεί μη φυσιολογικό.
    Σεβασμό για τους άλλους και αξιοπρέπεια όσον αφορά τις επιλογές μας, όποιες και αν είναι αυτές, αυτά βλέπω ως την μόνη λύση.
     
  4. DadaOne

    DadaOne New Member

    Αρχικά να πούμε έτσι για την ιστορία οτι το pride ανα τον κόσμο γίνεται τον Ιούνιο προς τιμήν τον γεγονότων στο Stonewall (όποιος θέλει το γουγλάρει for more info). Ένα pride μπορεί να έχει τα 1002 εσωτερικά του προβλήματα ή σε κάποιες άλλες χώρες να υπάρχουν δυο pride (δεν θα πω τωρα γιατί, μην τα μπερδέψουμε παραπάνω εδώ πάμε να μάθουμε τα βασικά), αλλά το βασικό μέλημα του είναι να σταματήσεις ΕΣΥ που είσαι ξαφνικά κριτής στις ζωές των άλλων, να πειράζεις ένα αγόρι στο σχολείο επειδή είναι θυληπρεπές, να απομονώνεις την συνάδελφό σου επειδή μένει με την κοπέλα της, να περνάς μπροστά από ένα διεμφυλικό άτομο και να χαχανίζεις με τη παρέα σου λές και είσαι στον ζωολογικό κήπο και πολλές άλλες συμπεριφορές, χωρίς καν να σου περνάει απ το μυαλό οτι αυτοί είναι άνθρωποι και έχουν συναισθήματα και οτι αυτό που κάνεις είναι κουλτούρα βιασμού. Καλά δεν θα μιλήσω για το κομμάτι της αισθητικής, σαφώς το κάθε στρειτ σκυλόφωνο τραγούδι είναι πολύ καλύτερο απο μια αδερφαρα σε αρμα με πουπουλα.... oh dear! Μου φαίνεται τραγελαφικό ότι γράφω basic πράγματα για αυτό το θέμα σε bdsm forum πραγματικά. Αλλά βέβαια εδώ υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν οτι τα ίδια τους τα φετιχ είναι ανωμαλία και αυτοτιμωρούνται.
     
  5. freddoccino

    freddoccino Regular Member

    δεν μπορεις να καταλαβεις την ειρωνεια(σε σχεση με τα παιδια)?επισης το να εκφραζεσαι μπορει να ειναι μια αγκαλια ή ενα αγγιγμα στα χερια οπωτε το νιωσουν.
     
  6. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Με κάθε σεβασμό στην γνώμη σου...Εντελώς άκυρα επιχειρήματα παρέθεσες...πάντα κατ' εμέ...Στον δρόμο σου σίγουρα δεν θα με βρεις και για καλή μου τύχη ούτε εγώ θα βρω εσένα...Αλλά αν δεις κάποιον με φούστα και με μούσι...δεν θα είναι η Conchita, αλλά εγώ η κάποιος άλλος...Και αν θέλεις λίγο λάδι για τις αλυσίδες σου...Ευχαρίστως και να στο δώσω...Σου ζητώ συγνώμη, αλλά από στείρες αντιπαραθέσεις με "επιχειρήματα" έχω χορτάσει...Δεν θα πάρω άλλο...

    Μην ξεχάσουμε και τους καπνιστές, τους αριστερόχειρες, τα "κουμμούνια", τους κουλτουριάρηδες, τους άθεους, τους ξένους και λοιπούς "επικίνδυνους" για την "ηθική", την τάξη, την "κοινωνική συνοχή" και το κενό αίσθημα...Όλοι Θεοί, ευαίσθητοι και ατσαλάκωτοι...Τώρα αν όλοι κοιτάμε το κωλαράκι μας και πως να γυαλίζει καλά η βιτρίνα μας...Τζιζ....Ε ρε γλέντια άλλη μια φορά...ατελείωτα...

    Σε κάθε περίπτωση...Βάλε στη ζυγαριά μια τύπισσα που κατηγορείται για Μαγεία και μια χήνα...Όπως στην ταινία των Monty Pythons...Και αν η χήνα είναι πιο βαριά...Η τύπισσα τότε σίγουρα είναι μάγισσα...Καλή σου μέρα... 

    Υ.Γ. Έτσι εξέλαβα την απάντηση σου...με τον ίδιο τρόπο σου απαντώ...Δώσε εσύ χαρακτηρισμό στην απάντηση μου αν έχεις ακόμα διάθεση...
     
    Last edited: 28 Αυγούστου 2014
  7. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Αυτό που εσύ λες ότι έγραψες ειρωνικά, άλλοι και το πιστεύουν και το κάνουν.

    Η αγκαλιά και το άγγιγμα πού κολλάνε; Στο ότι δεν θα έπρεπε να μαζεύονται όλοι και να γιορτάζουν, ας πούμε, την διαφορετικότητά τους, αλλά να την εκφράζουν με το να αγγίζονται απλά; Αν ρωτάς εμένα, θα σου απαντήσω ότι με αφήνει αδιάφορη, είτε το κάνουν, είτε όχι. Σε μένα δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα και ούτε θα έπρεπε να τους ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.

    Δεν μπορώ όμως να μην σε ρωτήσω και εγώ κάτι άλλο. Δεν σε ενοχλεί όταν βλέπεις στρέιτ ζευγάρια να έχουν καβαλήσει μέρα μεσημέρι ο ένας την άλλη μπροστά στα μάτια όλων και να μαζεύεις εσύ τα σάλια τους; 'Εκφραση της σεξουαλικότητας δεν είναι και αυτό και μάλιστα, μια μορφή επίδειξης; Στο κάτω κάτω, στην παρέλαση δεν σε υποχρεώνει κανείς να πας και να την δεις, ενώ όταν είσαι για παράδειγμα σε ένα λεωφορείο και οι άλλοι "εκφράζονται", δεν μπορείς να το αποφύγεις.

    Και οι δυο περιπτώσεις για μένα το ίδιο είναι. Απλά δεν χρειάζονται.
     
  8. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor


    "Μιλάς" σπάνια, αλλά όταν το κάνεις...Κατευθείαν στο κόκαλο πηγαίνεις...Για εκείνο που μετράει...Να είχα καπέλο, να σου το βγάλω...Απλά συντάσσομαι μέχρι και στις τελείες αυτών που έγραψες...
     
  9. freddoccino

    freddoccino Regular Member

    οκ δεν καταλαβα οτι δεν απανταγες σε μενα ως προς τα παιδια.
    κολλανε στη καθημερινη τριβη με ζευγαρια ομοφυλοφυλων στη κοινωνια. η υπερβολη με ενοχλει και εμενα και στα ετεροφυλλα ζευγαρια προφανως.ο τυπος ομως υπονοει οτι, οταν κανει βολτα να μην καταλαβαινει οτι βλεπει ενα ζευγαρι αλλα 2 φιλους.
    επισης το pride που το λες παρελαση(και μαλλον καλως εαν μηλαμε για το 2014 οπου χρηματοδοτειται απο τους ιδιους που τους καταπιεζουν) ξεκινησε σαν κινημα διεκδικησης ισοτημων δικαιωματων για ολους στην κοινωνια.
     
  10. DadaOne

    DadaOne New Member

    Μιλώ σπάνια γιατι τις περισσότερες φορές που μου πέφτει το monocle απ' αυτά που διαβάζω έχεις ήδη απαντήσει και σε μεγάλο μέρος με έχεις καλύψει   ευκαιρία να ανταποδώσω πολλά hats off για πολλά τοπικ όπως αυτό που είναι για γερά στομάχια
     
  11. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Και γιατί είναι κακή η τριβή με ζευγάρια ομοφυλόφιλων; Δυο από τους καλύτερους φίλους μου αγαπάνε άλλους άντρες και όχι άλλες γυναίκες. Αν είχα παιδιά, πιστεύεις ότι θα απέφευγα να τα φέρω σε επαφή μαζί τους; Για να μην πάθουν τι, να μην κολλήσουν κάτι; Λες και αν ένας στρέιτ δει δυο άντρες να φιλιούνται, θα αλλάξει γνώμη και σεξουαλικό προσανατολισμό ή κάποιος που νοιώθει έλξη για άτομα του ίδιου φύλου, δεν θα το εκφράσει κάποια στιγμή, αν ως παιδί δεν είχε τέτοιες εικόνες.
     
  12. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Αν υπήρχε ατιμωρησία για μια μέρα...για το οποιοδήποτε αδίκημα...Θα έκοβα όσα περισσότερα δάχτυλα και γλώσσες θα μπορούσα να κόψω...Και στο τέλος θα έκοβα και την δική μου γλώσσα και τα δικά μου δάχτυλα...Για να κυκλοφορούν λιγότερες " ορθές απόψεις" και λιγότερες "αέρινες σφαίρες" να σημαδευουν ψυχές...και όχι μόνο...

    Και αν Δημοκρατία και Πολιτισμός...σημαίνει ασυδοσία και επικράτηση της όποιας πλειονότητας εις βάρος της οποιασδήποτε μειονότητας...χρησιμοποιώντας "κανόνες" τρύπιους και "αξίες" μιας χρήσης...και που να ισχύουν κατά το δοκούν...Ε τότε να την χέσω την φενάκη...Γιατί αυτό θα ήταν...περουκίνι και μάλιστα κακής ποιότητας...

    Υ.Γ. Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...Από άτομα σαν εσένα...έχουν άλλο βάρος... 
     
    Last edited: 29 Αυγούστου 2014