Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Red, στις 5 Μαρτίου 2008.

  1. Οχι. Αυτός που ισχυρίζεται κάτι τέτοιο, φέρει το βάρος της απόδειξης.
     
  2. freddoccino

    freddoccino Regular Member

    συμφωνουμε για αυτο και δεν χρειαζεται να ανοιξεις διαλογο με τετοια ατομα ουτε να τους σεβαστεις
     
  3. Διαφωνώ, γιατί έτσι γίνεσαι ίδιος με αυτούς που καταγγέλεις: Ρατσιστής.
     
  4. freddoccino

    freddoccino Regular Member

    ρατσιστης στο ρατσιτη..μαλιστα
    ελπιζω να μην περιμενεις επιχειρημα για το οτι προφανως και δεν εισαι.
    απο φιλοσοφικης, πολιτικης , ιστορικης και κοινωνικης πλευρας εξεταζωντας το, το μηχανημα εβγαλε καμποσα ερορς
     
  5. Υπάρχουν δύο τρόποι να ξεφορτωθείς ένα ρατσιστή:
    1) Τον σκοτώνεις
    2) Τον πείθεις να αλλάξει ιδεολογία.

    Αν απλά τον αγνοείς, αυτός το εκλαμβάνει ως δική του επικράτηση.
    Ποιόν τρόπο διαλέγεις?
     
  6. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Δύσκολο να πείσεις κάποιον που έχει κολλημένο μυαλό. Αναφέρομαι γενικά σε οποιοδήποτε είδος ρατσισμού. Δεν θέλω να μιλήσω ειδικά, γιατί θα πάει η κουβέντα σε άλλα μονοπάτια και δεν υπάρχει λόγος.
    Καμιά φορά είναι καλύτερα να αγνοείς ανθρώπους με τους οποίους δεν μπορείς να συνεννοηθείς σε τέτοια θέματα. Αυτό που λένε, "μην προσπαθείς να μάθεις ένα γουρούνι να τραγουδάει, χάνεις τον καιρό σου και ενοχλείς και το γουρούνι" δεν πρέπει να βγήκε τυχαία.
     
  7. To 1933, όλη η Ευρώπη αγνόησε τον κίνδυνο του ναζισμού. Θυμάσαι πώς το πλήρωσε...
     
  8. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Όχι, δεν ζούσα τότε.  

    Μην πεταχτεί κανείς και πει ότι είμαι οφφ, προσπαθώ να ελαφρύνω την συζήτηση.  
     
  9. Elysium

    Elysium Contributor

    Τι είναι αυτά τώρα; Από που κι ως που έχουν μπλεχτεί αυτοί που διαφωνούν με το να γίνονται gay τσίρκο - παρελάσεις και υιοθεσίες από ομοφυλόφιλα ζευγάρια με θέματα των ρατσιστών και της ναζιστικής γερμανίας του ’33; Μάλιστα, εξισώθηκαν και οι ομοφυλόφιλοι με τους λαθρομετανάστες. Αν είναι δυνατόν. Ρωτήσατε τους ίδιους τους ομοφυλόφιλους αν θέλουν να μπουν στο ίδιο σακί ή αν θεωρούν παράνομη την ύπαρξη τους στην Ελλάδα;

    Ποιοι είναι ρατσιστές για σας σύμφωνα με το θέμα του νήματος, έτσι για να καταλάβω; Δώστε ένα ορισμό για να συνεννοούμαστε. Είναι αυτοί που διαφωνούν με αυτά που ανέφερα παραπάνω; Ας γίνει κάποιος λίγο συγκεκριμένος για να βγει μια άκρη.
     
  10. freddoccino

    freddoccino Regular Member

    σε θεματα διαλογου εννοουσα παντα.το πως αναχαιτιζεις αυτα τα καρκινωματα ειναι αλλη κουβεντα.





    μμ αν συνεχιστει το νημα θα βρεθουν και αλλοι εκκολαπτομενοι που παζαρευουν τα ανθρωπινα και κοινωνικα δικαιωματα ανα ταμπελα απο οτι βλεπω
     
    Last edited: 29 Αυγούστου 2014
  11. Κανείς δεν προσπάθησε να εξισώσει αυτούς που ανέφερες. Αν το πιστεύεις, ανάφερε συγκεκριμένα σχόλια.
    Ολοι αυτοί έχουν όμως κάτι κοινό: Μπορούν και έχουν υπάρξει θύματα ρατσισμού.

    Στην ερώτησή σου τώρα. Ρατσιστές είναι αυτοί που δεν αναγνωρίζουν οτι όσοι σέβονται το νόμο και το σύνταγμα της χώρας που τους φιλοξενεί, δικαιούνται να έχουν ίσες ευκαιρίες. Αυτό σημαίνει οτι οι ομοφυλόφιλοι δικαιούνται να είναι υποψήφιοι για να υιοθετήσουν, να εκφραστούν, να εργαστούν, επί ίσοις όροις με τους υπόλοιπους, χωρίς ειδική μεταχείρηση κατά ή υπέρ αυτών.
     
  12. Elysium

    Elysium Contributor





    Τα έχεις μπερδέψει λίγο.

    Δεν αποτελεί προϋπόθεση για ένα κράτος να σέβεται κάποιος τους νόμους και το σύνταγμα για να έχει τα ίδια δικαιώματα και ευκαιρίες με τον οποιονδήποτε. Και φυσικά π.χ. ΔΕΝ έχει ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ίσες – ίδιες ευκαιρίες για δουλειά ένας απόφοιτος πανεπιστημίου με έναν απαίδευτο. Απόδειξη αυτού το δικαίωμα οποιουδήποτε ιδιώτη (ακόμη και του κράτους) να κηρύσσει θέσεις για πρόσληψη μόνο για τους πρώτους και μάλιστα με υψηλότερο μισθό από αυτούς της υποχρεωτικής εκπαίδευσης.
    Επίσης, ακόμη κι αν δηλώσει κάποιος πως σέβεται τους νόμους και το κράτος δεν δικαιούται να είναι υποψήφιος π.χ. για Πρόεδρος της δημοκρατίας αν δεν έχει την ελληνική ιθαγένεια και οι γονείς του δεν ήταν Έλληνες (άρθρο 31 του Συντάγματος). Ανάλογες διατάξεις ισχύουν για το δικαίωμα της ψήφου στις βουλευτικές και δημοτικές εκλογές.
    Άλλο παράδειγμα, η υποχρεωτική στράτευση μόνο για τους άνδρες κι όχι για τις γυναίκες (άρθρο 6 παρ. 4 του Συντάγματος).
    Υπάρχουν πάρα πολλά παρπόμοια παραδείγματα που αποδεικνύουν πως δεν έχουν όλοι ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα σε ένα κράτος, είτε αυτοί σέβονται τους νόμους και το Σύνταγμα είτε όχι. Εκ των πραγμάτων λοιπόν δεν είναι όλοι ίσοι σ' ένα κράτος.


    Η υιοθεσία παιδιών από τους ομοφυλοφίλους δεν εμπίπτει σε κανένα ανθρώπινο, πολιτικό, κοινωνικό, ή ατομικό δικαίωμα στο εθνικό ή στο διεθνές (για το ευρωπαϊκό κυρίως μιλάμε) δίκαιο όπως εντελώς λανθασμένα αναφέρθηκε. Το αν πρέπει να αλλάξουν οι νόμοι είναι ένα θέμα το οποίο θα πρέπει να εξεταστεί από επιστημονική πλευράς (υγιής ανάπτυξη παιδιού από ομοφυλόφιλα ζευγάρια) κι όχι από πολιτικής.

    Το να αποκαλείς κάποιους ρατσιστές επειδή συμφωνούν με το νόμο ή έχουν κάποια επιχειρήματα υπέρ της μιας πλευράς (όχι ίσως αυτής που πιστεύεις εσύ) και να θέτεις ερώτημα σε ένα παιδάκι αν πρέπει να σκοτώσουν τους πρώτους ή να συζητήσουν μαζί τους είναι βέβαια λίγο... περίεργο. Λίγη προσοχή στις εκφράσεις και στα ερωτήματα. Όχι γιατί εσύ το πιστεύεις, αλλά γιατί δεν γνωρίζεις τι έχει στο μυαλό του ο άλλος.
     
    Last edited: 29 Αυγούστου 2014