Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αναρχία, (αναρχο)φεμινισμός, (BDS)M και μάγισσες

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος hecate, στις 7 Σεπτεμβρίου 2014.

  1. seduced mind

    seduced mind Guest

    Βασικά αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι χρησιμοποιούν το BDSM για να κάνουν πρόβα όταν έρχονται αντιμέτωποι με τα ΜΑΤ ή χρησιμοποιούν τα ΜΑΤ για να κάνουν πρόβα όταν έρχονται αντιμέτωποι με Κ αναρχικούς/ες; Ιδού η απορία....  
     
  2. seduced mind

    seduced mind Guest

    A σκέφτομαι σέσσιον Κ/υ αναρχικών με μουσική υπόκρουση RATM killing in the name or Wake up or Bullet in the head....

    Στη πρώτη περίπτωση το υ κάποια στιγμή φρικάρει αναφωνόντας fuck you i won't do what you tell me
    Στη 2η η φίλη της φίλης ω φίλη λέει στην υ τσιρίζοντας wake up
    Στη δε 3η έρχεται η στιγμή όπου λέει στον/στην Κ you got a fuckin bullet in your head....

    Kυρία θέλω σέσσιον με RATM  
     
  3. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    Ο μόνος τρόπος να γίνει σεσσιον με RATM είναι σε κάθε στίχο να πέφτει και από μια με το αγαπημένο μου whip.
    Το θέλεις ακόμα;

    Υ.Γ. ΜΑΖΕΨΟΥ!!!!!
     
  4. seduced mind

    seduced mind Guest

    Άλλαξα γνώμη είναι και επαναλαμβανόμενοι οι στίχοι, να μου λείπει καλύτερα....
     
  5. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    That's what I thought...  
     
  6. Marqui

    Marqui sitting on a park bench

    Έτσι, για να είναι απόλυτα ξεκάθαρες οι προσωπικές μου απόψεις. Είμαι άνδρας, κοιτάω με ανασηκωμένο το φρύδι ό,τι χωράει μέσα σε λέξη με την κατάληξη -ισμός και λατρεύω να επιβάλλω την εξουσία μου σε όποιον με παίρνει, όσο με παίρνει και όπως με παίρνει, αδιαφορώντας για τα περί συναινέσεως.

    Χαμογελάω συγκαταβατικά και "αγαπησιάρικα" σε όποιον αποπειράται να ζήσει την αναρχία, όπως αυτή περιγράφεται από την νηματοθέτιδα και την anarchy, γιατί με βολεύει. Η απόπειρα κατάλυσης των κοινωνικών εξουσιαστικών δομών, εξυπηρετεί ιδιαίτερα όσους επιθυμούν να εκμεταλλευτούν τα όποια ρήγματα δημιουργηθούν, για να αποκτήσουν εκείνοι πρόσβαση στη νομή της εξουσίας. Έτσι, ταυτόχρονα με το συγκαταβατικό χαμόγελο, απασφαλίζω και το 45αρη για κάθε ενδεχόμενο.

    Οργίζομαι όμως με όποιον υποβαθμίζει το bdsm σε kink κρεββατοκάμαρης, ανυψώνει την συναίνεση σε βαθμό κατάλυσης της ουσιαστικής έννοιας της εξουσίας, η οποία είναι η μη συναινετική επιβολή της και ενώ κάνει συνειδητές εξωσυστημικές επιλογές, απαιτεί να έχουν οι επιλογές του αυτές τα προνόμια του συστήματος. Μου θυμίζουν το σημείωμα αυτοκτονίας του Μαγιακόφκσι, ο οποίος δεν λησμόνησε να δώσει εντολή στους κληρονόμους του να καταβάλουν το χρέος του στην εφορία. Μου θυμίζουν εκείνους που καθορίζουν και το δικό μου μέλλον όταν κρυμμένοι πίσω από ένα παραβάν ασκούν την επίφαση της εξουσίας, ψηφίζοντας κάτι που τους φαίνεται χρυσό, βλέπουν μετά ότι είναι κατάμαυρο και μετά το ξαναψηφίζουν.

    Όσο ο βίος δεν είναι παράλληλος με την πολιτεία, όσο η συναίνεση είναι δικαιολογία για να μην υπάρξει το τίμημα της βίαιης επιβολής, όποιος πιστεύει ότι μπορεί να επιτύχει ουσιαστικές αλλαγές, πλανάται πλάνη οικτρά. Η σκλάβα που στα bdsmικά πλαίσια συναινεί σε 10 ξυλιές και αρνείται την 11η, δεν είναι σκλάβα. Ο Κύρης που δεν ρίχνει την 11η, γιατί δεν έχει την συναίνεση της σκλάβας, δεν είναι Κύρης. Κύρης που ενώ βλέπει πως η σκλάβα του δεν αντέχει και συνεχίζει είναι μαλάκας, δεν είναι Κύρης. Κύρης θα πει έχω απεριόριστη εξουσία στη σκλάβα μου και εγώ, ΜΟΝΟΝ εγώ θέτω τα όρια της εξουσίας αυτής, ξέροντας, νοιώθοντας, ψυχανεμιζόμενος το σημείο που η άσκηση της εξουσίας μετατρέπεται σε μαλακία. Σκλάβα θα πει αφήνομαι στα χέρια του Κύρη μου χωρίς όρια γιατί τον εμπιστεύομαι. Και αυτό δεν μπορεί να είναι αναρχία.
     
  7. atasai

    atasai Regular Member

    Νομικός πολιτισμός.

    Εύχομαι μια μέρα να βγείτε από την κρεβατοκάμαρη, κύριε Σαδίσταρχε, και να υπάρχουν αυτά τα όμορφα λόγια γραμμένα σε τούτο δω το φόρουμ.

    Ως τότε, τα φρύδια μας κουνιούνται.
     
  8. Marqui

    Marqui sitting on a park bench

    @atasai: Δεν θυμάμαι να έχω υποστηρίξει κάπου ότι είμαι πολιτισμένος, πολλώ δε μάλλον νομικά πολιτισμένος.
     
  9. atasai

    atasai Regular Member

    @Marqui: Προβλέπεται και φυλάκιση. Δεν συναινούν όλοι.

    ________________________

    Αναρωτιέμαι αν αυτό που περιγράφει ο Marqui είναι bdsm και για όσους το θεωρούν έστω και κατά διάνοια συμβατό με ελευθεριακές ιδέες.
     
  10. freddoccino

    freddoccino Regular Member

    αλλος ενας που συγκρινει τη πουτσα με τη βουρτσα...
    επισης
    "λατρεύω να επιβάλλω την εξουσία μου σε όποιον με παίρνει, όσο με παίρνει και όπως με παίρνει, αδιαφορώντας για τα περί συναινέσεως"
    φανταζομαι οτι αναφερεσαι γενικα. μαντεψε εαν γκουγκλαρω αυτη τη προταση τι θα μου βγαλει
    αα τωρα ειδα οτι και αλλοι 3 συμφωνουν με αυτο
    αν βαλουμε και τους παροξυσμους 3-4 ατομων που θυμαμαι απο πιο πριν.
    φοβαμαι ακομα και για το πως διαβαζετε τευχος του ντοναλντ ντακ.
     
    Last edited: 9 Σεπτεμβρίου 2014
  11. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Μarquie, είτε οργανωμένοι Kinky, είτε ανοργάνωτοι που το ζουν όπως θέλουν και όποτε θέλουν, Κinky είναι όλοι. Το BDSM δεν είναι τίποτε άλλο παρά οργανωμένος, συστημικός εναλλακτικός ερωτισμός και οργανωμένη σε σύστημα εναλλακτική σεξουαλικότητα, δηλαδή οργανωμένο και συστηματοποιημένο Kinky ! Την εποχή του Μαρκήσιου ντε Σαντ, δεν υπήρχε BDSM, αλλά Kinky, σαδομαζοχισμός, φετιχισμός, παρενδυσία και όλοι αυτοί που δεν είχαν οργανωθεί σε σύστημα. Αυτές είναι οι αλήθειες και όλοι μας κάποτε πρέπει να τις παραδεχθούμε. Όλα τα άλλα είναι χωριστικότητα στο πνεύμα "εμείς είμαστε σοβαροί και ανώτεροι" ενώ όλοι οι άλλοι είστε έξω από τη σέκτα μας και κατώτεροι, ασόβαροι και τυχοδιώκτες βρωμοβανιλάκια. Καταλάβετε ότι οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα της μεταστροφής και της μεταμόρφωσης. Είναι γνώρισμα του ανθρώπου η εξέλιξη. Καλά αυτά για τον αναρχισμό, ότι επιδιώκει επιβολή νέας ολιγαρχίας είναι ανιστόρητα. Δυο είναι οι εκφυλισμοί του Αναρχισμού, ο ένας είναι η Τρομοκρατία (Ροβεσπιέροι, Γιωτόπουλοι κλπ), ο άλλος είναι ο Ατομισμός-Ατομικισμός (Stirner κλπ). Προτείνω Τόμας Μουρ για αρχή...για μένα είναι η αγνότερη και αυθεντικότερη αναρχική διάννοια όλων των εποχών. Ένας πραγματικός μάρτυρας που αφού παραιτήθηκε από το αξιώμά του, περιφρόνησε κάθε εξουσία και τελικά αποκεφαλίστηκε.
     
  12. Marqui

    Marqui sitting on a park bench

    @freddoccino: Μου είναι παντελώς αδιάφοροι όλοι όσοι για να μάθουν ιστορία επαφίονται στο google. Την φράση αυτή δύνανται να την έχουν πει πολλοί με διαφορετική ιστορικοί πορεία. Από Ηγέτες που άλλαξαν το ρου της ιστορίας θετικά, από κατά συρροή δολοφόνους, μέχρι το τελευταίο σαλταρισμένο έγκλειστο σε ίδρυμα. Το σίγουρο όμως είναι ότι δεν δύνανται να την πουν ή έστω να την κατανοήσουν τα κατά Βίλχελμ ανθρωπάκια.

    @atasai: Ο πιθανός συνδυασμός bdsm και λιμπερτίνων και οι προϋποθέσεις αυτού, έχουν αναλυθεί πλήρως σε παλιότερο νήμα του Ντολμανσε

    @Nemo: Δεν βλέπω να έγραψα κάπου ότι ο αναρχισμός επιδιώκει την επιβολή νέας ολιγαρχίας. Έγραψα ότι είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τρίτους, εκτός των αναρχικών, να νεμηθούν την εξουσία.