Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αναρχία, (αναρχο)φεμινισμός, (BDS)M και μάγισσες

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος hecate, στις 7 Σεπτεμβρίου 2014.

  1. DadaOne

    DadaOne New Member

    @hecate έλα ντακς το έκανες το τοπικ για να γελάσουμε πες την αλήθεια... είσαι μεγάλη μαζοχίστρια όμως !!!!!
     

  2. πολυ γελιο!!!
     
  3. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    ναι @seduced mind θα ήταν μία καλή αρχή να μπεί ένας ορισμός για την αναρχία και στην συνέχεια μπορούμε να δούμε αν συνδέεται ή όχι με το bdsm. Φαντάζομαι ό,τι εσύ δεν έχεις κανέναν λόγο να με παραπέμψεις γενικά σ' ένα βιβλίο ή να μην το κάνεις, σε αντίθεση με τους αυτοπροσδιοριζόμενους αναρχικούς.
    Επίσης αν θες @seduced mind θέλω να το περιορίσεις στον ορισμό του, όχι στο τι κάνει ο αναρχικός και όλα τα υπόλοιπα που γράφονται εδώ.
     
  4. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Τι θυμήθηκα τώρα;!
    Έχει κάτι καιρούς που μιλούσα με μια κοπελιά που τα είχε μ'έναν Κυρίαρχο της πιάτσας (sic). Πηγαίνανε λοιπόν να κάτσουν στην καφετέρια κι εκείνος άπλωνε τις ποδάρες του στη διπλανή καρέκλα. Εκείνη επειδή ντράπηκε του λέει ότι τους βλέπει ο κόσμος και ότι μπορεί να θέλει να καθίσει κάποιος. Απαντά ξερά καραμπαγκλάν "Κυρίαρχος είμαι ό,τι θέλω κάνω."

    Όσον αφορά το νήμα, τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά απ'όσο φαίνονται με τις δαιδαλώδεις φιλοσοφούντως πολιτικάντικες προεκτάσεις. Τι σχέση έχει η αναρχία και ο φεμινισμός με το BDSM; Καμία απολύτως. Το BDSM πραγματεύεται την προσωπική ερωτική έκφραση είτε αυτή περιορίζεται στο "χυσιματάκι" είτε επεκτείνεται στην καθημερινότητα της ερωτικής σχέσης που σημαίνει Κυριαρχώ ή υποτάσσομαι στον ερωτικό μου παρτενέρ και μόνο έχοντας επίγνωση ότι αυτό ναι μεν δεν είναι για όλους ένα απλό παιχνιδάκι αλλά δεν παύει να παραμένει σ'ένα πολύ συγκεκριμένο πλαίσιο ερωτικής αλληλεπίδρασης μεταξύ του Κ και του υ. Δηλαδή, ως Κ δεν είμαι ο άρχοντας του κόσμου και ως υ δεν είμαι ο απόκληρος κακομοίρης της ζωής.
    Η αναρχία κι ο φεμινισμός απ'την άλλη, είναι κοινωνικοπολιτικές ιδεολογίες. Έχουν να κάνουν δηλαδίς με τη θεώρηση του κοινωνικού συνόλου ως τρόπο λειτουργίας.

    Συμπέρασμα: Μπορεί ένας BDSMer να είναι αναρχικός και φεμινιστής; Μπορεί να είναι, μπορεί και να μην είναι.
     
  5. hecate

    hecate Regular Member

    @DadaOne ουφ, λες να μου αναγνωριστεί τουλάχιστον ο τίτλος της μαζοχίστριας και να πάρω έστω μια περγαμηνή μετά από όλο αυτό? γιατί για αναρχική, φεμινίστρια και BDSMμου κόπηκα από τ@ εξεταστ@ και το φέρω βαρέως...
     
  6. DadaOne

    DadaOne New Member

    aahahhahah δάκρυσα θαρρώ!!! Μαζευτήκαμε χτε που χε πανσέληνο και κάμαμε ξόρκια και σου στέλνουμε τις ευχές μας!!!!
     
  7. hecate

    hecate Regular Member

    τις είδα γραμμένες στο φεγγάρι απάνω!
     
  8. Elysium

    Elysium Contributor


    Οι χαφιεδοαναρχικοί έβγαλαν τα τηλέφωνα και τις διευθύνσεις απλών ψηφοφόρων στο internet. Αυτούς εννοούσες «μαχαιροβγάλτες»; Αυτά βέβαια όπως προβλέπεται θα τιμωρηθούν αυστηρότατα. Αυτοί είναι όμως οι αναρχικοί που θέλουν να συνδέσουν και το ρουφιανιλίκι τους με το χώρο.
     
    Last edited: 10 Σεπτεμβρίου 2014
  9. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    Είχε πανσέληνο εχθές ; Γαμώτο έχασα το θερισμό ενέργειας της σελήνης από τις τοπικές μάγισσες... Τώρα δε θα με δεχτούν ποτέ στη σύναξη τους        
     
  10. seduced mind

    seduced mind Guest

    Αναρχία είναι η συμβίωση της ανθρωπότητας σε μια αταξική και αντιεξουσιαστική κοινωνία όπου το κάθε μέλος της έχει το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής χωρίς να περιορίζει την ελευθερία των υπολοίπων, στηριζόμενη στην αμοιβαία συνεργασία και βοήθεια και τη προσωπική συμμετοχή
     
  11. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art


    Σύμφωνα με αυτόν τον ορισμό και ειδικά αυτό ''το κάθε μέλος της έχει το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής χωρίς να περιορίζει την ελευθερία των υπολοίπων'' υποστηρίζω και θεωρώ ότι μία σχέση 24/7 d/s. s/m, tpe και τα λοιπά δεν θα μπορούσε να είχε και δεν θα είχε θέση στην αναρχία.

    Είναι πολύ διαφορετικό να λέμε ότι ο αναρχικός κάνει kinky bdsm sex στο κρεβάτι του, σε δεδομένες στιγμές, που είναι απόλυτα θεμιτό και ''σεξουαλικά απελευθερωμένο'' όπως αρέσκονται πολύ ν΄αναφέρουν (κι επιτρεπτό σύμφωνα με αυτόν τον ορισμό που δόθηκε), από το να λέμε ότι μπορείς να είσαι αναρχικός και από την άλλη να είσαι μέλος σε μία 24/7 σχέση (η οποία και περιορίζει τον άλλον και είναι ταξική σκλάβος, αφέντης).
     
  12. Katrin

    Katrin New Member

    Πότε θα μιλήσουμε και για τις μαγισσούλες.... 17 σελίδες περιμένω και τίποτα ακόμη γμτττττττ