Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Fuck Buddies - Αστικός Μύθος;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος black.wolf, στις 17 Σεπτεμβρίου 2014.

  1. pistolero

    pistolero ScarPist

    Πιστεύω όλοι πρέπει να περάσουν από αυτή την φάση (fuckbuddies κτλ) ώστε να αποκτήσουν κάποιες εμπειρίες με απώτερο σκοπό όταν βρεθούν σε μια σχέση να μην βρίσκονται μόνο για το σεξ.Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μην έχουν πολλά απωθημένα και να επικοινωνούν πραγματικά με έναν άνθρωπο (και όχι να υποκρίνονται για να έχουν σεξ).
    Άρα ΝΑΙ στα fuckbuddies.
     
  2. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Το καλύτερο είναι να έχεις Fuck enemies...τουτέστιν κάποια/κάποιον που να σου γυρίζει τα έντερα, αλλά όταν πέφτει πήδος να είναι τέλειο...Και δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση στο εκατομμύριο να κολλήσεις μαζί του/της, ούτε να "τραβήξει" για πολύ...Εννοείται ότι αστειεύομαι, αλλά δεν αποκλείεται "γαμοφιλία" με κάποιον/κάποια που για οτιδήποτε άλλο θα μας ήταν αποκρουστικός/η σαν χαρακτήρας ( γιατί αν θα μας ήταν και αποκρουστικός/η σεξουαλικά, θα μιλάγαμε για οξεία σαβουρογαμήτιδα )...

    Σίγουρα είμαι λάθος εγώ, αλλά η "καλή" fuck Friendship για να μην "χαλάσει"...δεν πρέπει να κρατήσει πέρα από ένα βραχύ χρονικό διάστημα...Γιατί και εντελώς κτήνος να είναι κάποιος....αν το "μπουρδούκλωμα" παραταθεί χρονικά, εισχωρούν στο κάδρο διάφοροι ανεπιθύμητοι ιοί, όπως το ν' αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι τον άλλο/άλλη σαν κάτι περισσότερο από ένα κομμάτι κινούμενου κρέατος...Και δεν μιλάω για έρωτες η σχέσεις...και το απλό ανθρώπινο ενδιαφέρον ( πάντα κατ' εμέ ) με την καθαρή "γαμοφιλία" παίζει γροθιές...Είμαι κυνικός όπως πάντα? Δεν βλέπω τίποτε το "ευγενές" σε μια fuck friendship, όπως και δεν νοώ εξίσου τίποτε το κατακριτέο...Anyway συμφωνώ με όσα λέει ο BaD_HabitS αναφορικά με την συνύπαρξη σχέσεως με μια γαμοφιλία...Εκεί είναι απλά κέρατο...Fuck Friendship είναι ένας παρατεταμένος πήδος με το ίδιο άτομο και τίποτ' άλλο...Και αυτό όταν κάποιος/α είναι ελεύθερος/η...
     
    Last edited: 19 Σεπτεμβρίου 2014
  3. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Εύγε, νέε μου, το βρήκες!!
     
  4. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    ευχαριστω θεια χεχεχεχε
     
  5. Jerry4

    Jerry4 Dream on your Dreams

    εχω περασει απο αυτη τη φαση αλλα οπως προειπωθηκε οσο κανεις σεξ τοσο δενεσαι..οποτε σταματησε οταν η κοπελα θελησε κατι περισσοτερο. παρολο που στην αρχη ειχε πει δε θελω τιποτα μονο σεξ. εν τελει στο αρχικο σταδιο ειναι πραγματικοτητα αλλα οσο περναει ο καιρος ως επι των πλειστων γινεται μυθος  
     
  6. @Tenebra_Silente Καθόλου αστείο αυτό που περιγράφεις.
    Είχα τέτοια εμπειρία πριν από μερικούς μήνες και όντως ήταν τέλειο (στο πλαίσιο που συζητάμε). Αφενός, πράγματι δεν υπήρχε καμία απολύτως περίπτωση να κολλήσω μαζί του, αφετέρου ο συγκεκριμένος άνοιξε νέους (φετιχιστικούς) ορίζοντες.
    Και εδώ προκύπτει το εξής παράδοξο.. αυτόν τον fuck enemy τον θυμάμαι πάντα με αγάπη  
     
  7. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Τ' ονόμασα "αστείο", γνωρίζοντας καλά ότι δεν είναι...Εγώ είχα αυτή την εμπειρία πριν πολλά χρόνια...Δηλαδή Fuck enemosity...Και ήταν μια από τις καλύτερες ξερά σεξουαλικές εμπειρίες της ζωής μου...Σίγουρα η αντιπάθεια που τρέφαμε ο ένας για τον άλλο, ήταν ο καταλύτης...Αληθινή και βαθιά αντιπάθεια και όχι απλά σεξουαλική ένταση...Εγώ την θυμάμαι ακόμη και τρίζουν τα κόκαλα μου αχαχα....  
     
    Last edited: 19 Σεπτεμβρίου 2014
  8. anima0

    anima0 Regular Member

    Ναι κι εγώ είχα σχέση τέτοια. Με κάλυψαν οι προηγούμενοι για τα καλά και τους περιορισμούς της.
    Ακόμα και σε τέτοια σχέση θέλω η σύντροφος να έχει κάτι που να με προκαλεί ψυχικά, και να είναι έξυπνη!

    Δίκιο έχει βέβαια κι ο Tenebra_Silenta για "fuck enemies"...
     
  9. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    Απο προσωπικη εμπειρεια λεω, και για οτι αφορα την περιπτωση μου, λεω, οτι ΔΕΝ ειναι αστικος μυθος.

    Η μια ηθελε να με παντρευτει και ειναι παντρεμενη με αλλον, η αλλη ηθελε να με παντρευτει, και δεν παντρευτηκε μεχρι σημερα.

    Και οι δυο ειναι υπαρκτα προσωπα. Όλα αυτα αναγονται 20 χρονια πισω, στην εποχη που ημασταν mid 20ies και αφησαν φαινεται απωθημενα.

    Τα υπολοιπα ειναι -αυστηρα-προσωπικα δεδομενα.
     
  10. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    τον ειχες πριν 20 χρονια η για 20 χρονια?
     
  11. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    @lizard_ λένε ότι η περιέργεια βλάπτει σοβαρά την υγεία, κι' αν όχι την υγεία το κωλαράκι τότε με πολύ βάναυσο τρόπο, σωστά? Αλλά για να μην μείνεις εντελώς εκτεθειμένος, χτες βράδυ έκανε αναπάντητη ο συγκεκριμένος, που είναι και παντρεμένος, αλλά που ενδιαφέρεται λόγο βιώματος πλέον για την 20 χρόνια σχέση του, η οποία διακόπει πριν 10 χρόνια περίπου.
     
  12. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    ποια περιεργεια μαν? σε public forum ειμαστε... τωρα για το αλλο τι να σου πω...