Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προς Masters

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος ManMasterFirst, στις 22 Σεπτεμβρίου 2014.

  1. ManMasterFirst

    ManMasterFirst Ποτέ μη λες ποτέ Μπορεί να εκπλαγείς...

    Αγαπητέ "Vakhos" σε ευχαριστώ για την τοποθέτησή σου. Είναι πολύ κοντά με τη δική μου...
     
  2. ManMasterFirst

    ManMasterFirst Ποτέ μη λες ποτέ Μπορεί να εκπλαγείς...

    Αγαπητέ "peleas" συμφωνώ μαζί σου σαν γενικό πλαίσιο, όμως ας μη το πάμε στο "κανείς δεν είναι κανενός". Εδώ μιλάμε για σχέση υποταγής της υποτακτικής ή σκλάβα προς τον Κύριο της. Μιά τέτοια σχέση υπάρχει η πιθανότητα να είναι και σχέση ζωής.
     
  3. Μα για σχέσεις ζωής μιλάω. Που δεν τις στραγγαλίζει η χαύνωση της σιγουριάς.
     
  4. ManMasterFirst

    ManMasterFirst Ποτέ μη λες ποτέ Μπορεί να εκπλαγείς...

    οκ Δεκτόν!
     
  5. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Εμένα τουλάχιστον κάποια που θα μου δήλωνε την υποταγή της με το "καλημέρα", δεν θα μου κινούσε το παραμικρό ενδιαφέρον...Θα είμαι λάθος, αλλά το "ξερό" session με κάποια που θα γνώριζα ελάχιστα, δεν ήταν ( ούτε είναι ) στις "χορδές" μου...Επίσης θεωρώ λογικό ότι ένα φόρουμ ( όσο και να πραγματεύεται "δύσκολα" γούστα ), δεν θα ήταν το αποκλειστικό μέρος, για να γνωρίζονται οι άνθρωποι. Τουτέστιν, χρειάζεται χρόνος και τριβή για ν' ανακαλύψεις την πιθανή ύπαρξη βουδουσουμιάρικων στοιχείων ( τα οποία κάλλιστα θα μπορούσαν να είναι περισσότερα, λιγότερα έως και ανύπαρκτα ) σε κάποια γνωριμία στον "έξω κόσμο" και εκτός κοινοτήτων...

    Αν μιλούσαμε για οτιδήποτε άλλο πέραν του D/S η του Μ/S, πάντα κατ' εμέ ( και έχοντας ως πρωταρχικό η μοναδικό γνώμονα την ικανοποίηση "σεξουαλικών ιδιαιτεροτήτων" ), ο "χρόνος δοκιμής" θα μπορούσε άνετα να παραβλεφθεί...Αλλά αν μιλάμε για κάτι παραπάνω...

    Σίγουρα μια κάποια τριβή με το άλλο μέρος, εγώ τουλάχιστον θα την θεωρούσα αναγκαία...Βέβαια υπάρχουν και εκείνοι, που αρκούνται στο "θεατράκι" και καλά κάνουν...Εγώ αν και το 24/7 δεν θα το έκανα ποτέ και σε καμία περίπτωση, γιατί το αντιλαμβάνομαι ως άκρα κουραστικό ( για να μην πω και βαρετό, όπως οτιδήποτε το στάσιμο )...και όσο και ν' απεχθάνομαι τα στενά πρωτόκολλα και τις προβλεπόμενες by the book συμπεριφορές ( και λίγη "λάσκα" που και που, δεν θα έβλαπτε ). Σίγουρα θα χρειαζόμουν τον καιρό μου και ο οποίος θα ήταν διαφορετικός ανά την "περίπτωση", για να καταλάβω, αν θα ήθελα έστω και να δοκιμάσω να εδραιώσω την κυριαρχία μου "πάνω" σε κάποια...Και αν θα δεχόμουν εξίσου από κείνην, την υποταγή που θα μου προσέφερε...
    Πρώτα θα "ερευνούσα", το αν μου ταίριαζαν διάφορα άλλα στοιχεία της και μετά θα επικεντρωνόμουν στα της υποτακτικής της ετικέτας...

    Δηλαδή, μόνο επειδή κάποια θα δήλωνε υποτακτική, δεν θα μου έφτανε ποτέ, για να ξεκινήσω τ' οτιδήποτε μαζί της...
     
    Last edited: 23 Σεπτεμβρίου 2014
  6. espimain

    espimain Contributor

    Όταν μια υποτακτική σε προσεγγίσει για να την αναλάβεις και πληροί τις βασικές προϋποθέσεις, ώστε να σε ενδιαφέρει, την αναλαμβάνεις και φροντίσεις να την φέρεις στα "μέτρα" σου. Αν το καταφέρεις έχει καλώς, αν δεν τα καταφέρεις την αφήνεις να ακολουθήσει τον δρόμο της. Μια δοκιμαστική περίοδος θα σήμαινε ένα χρονικό διάστημα για να φροντίσει η υποτακτική να αυτορυθμιστεί. Αυτό είναι σαν να της μεταβιβάζεις την ευθύνη της σχέσης αντί να την αναλάβεις εσύ. Η δοκιμαστική λοιπόν περιοδος δεν έχει κανέναν νόημα. Αρραβώνας μετά από συνοικέσιο μου θυμίζει (να γνωριστούνε τα παιδιά).
    Σε όλες τις σχέσεις αλληλοαξιολογούμαστε συνεχώς.
     
  7. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Εγώ τουλάχιστον την έκφραση "δοκιμαστική περίοδος" την δανείζομαι ( από κάποιον προλαλήσα )και χρησιμοποιώ εν τη προκειμένη εντελώς αδόκιμα. Για να σκιαγραφήσω το μεγαλύτερο η μικρότερο χρονικό διάστημα γνωριμίας/αλληλεπίδρασης που θα μου χρειαζόταν, για να καταλάβω αν κάποια θα με τραβούσε αρκετά, πριν ν'αποφασίσω αν θα ήθελα να κάνω κάτι μαζί της ( μην ξεχνώντας, ότι το ίδιο θα ίσχυε και για κείνη )...Σίγουρα όχι για να "τεστάρω" τα εχέγγυα της ως υποτακτικής...Αλλά επαναλαμβάνω, ( και πάντα για κείνο που αφορά εμένα ) το να δηλώνει κάποια υποτακτική, από μόνο του δεν μου λέει απολύτως τίποτε...Χρειάζονται ακόμα πολλά άλλα...Άμα σε άλλους φτάνει μόνο το "φιογκάκι" της υποτακτικής, για να "αναλάβουν" κάποια...Γούστο τους...Σε κάθε περίπτωση, για ανθρώπους μιλάμε πάντα και όχι για καρπούζια. Να τα "μαχαιρώσουμε", για να δούμε αν είναι "ζουμερά'" πριν τα "αγοράσουμε"...
     
    Last edited: 23 Σεπτεμβρίου 2014
  8. Olympos

    Olympos Regular Member

    Κατ αρχην να παρατηρησω το 'κλασσικο' λαθος της εξομοιωσης υποτακτικη=slave ! Κατα καιρους στο φορουμ εχουν γραφει πολλα για τις διαφορες, δεν ειναι του παροντος να τα επαναλαβω.  
    Κατα δευτερον, να υπενθυμισω οτι, ειτε σε σχεσεις βανιλλα ειτε σε ασυμμετρες, οπως ειναι στην πλειονοτητα τους οι σχεσεις μεσα στα πλαισια του BDSM, ο βασικος παραγοντας προσδιοριζεται απο την λεξη 'συμμετοχη'. Στη σχεση συμμετεχουν 2 ! Να υποθεσω λοιπον οτι η 1η 'δοκιμαστικη περιοδος' αφορα στο χρονο που χρειαζεται κανεις να αποφασισει αν ο 'ετερος' μπορει να συμμετασχει στη σχεση, αν πληροι τις ελαχιστες (υποκειμενικες και πολλες φορες αυθαιρετες εντελως προδιαγραφες) να ειναι ο partner.
    Στο επομενο επιπεδο ειναι αυτο που κατα καποιους αποκαλειται 'χορος'! Οπως διδαξε στο παρελθον η χωρα (η ο λαος αν προτιματε) που το γεννησε, χρειαζεται 2 για το Tango! Στο χορο δε συμμετεχεις απλα, τον ζεις. Καθοδηγεις και ακολουθεις, δινεις και παιρνεις, τσακιζεις τη μεση του partner και τον στηριζεις ταυτοχρονα, τον σερνεις και μετα τον στριφογυριζεις στον αερα... Εδω δεν αρκει απλα η συμμετοχη... εδω χρειαζεται 'ταυτιση' (με την εννοια του ταυτοχρονισμου, του συγχρονισμου, του ζευγαρωματος, οχι της ισοτητας συμμετοχης η δυναμης) !
    Ιδου η 2η 'δοκιμαστικη περιοδος' ! Μεχρι να επελθει η 'ταυτιση' ! Η οποια κατα βασιν περιλαμβανει αναλυση των ικανοτητων και δυνατοτητων καθενος απο τους συμμετεχοντες... Βασικη μεθοδος : δοκιμη και σφαλμα ! Και στη συνεχεια απαντηση σε πολυ απλα ερωτηματα, με ενα απλο ναι η οχι.
    Ας το θεσω με ορους του χορου, που ανεφερα παραπανω... και με λιγο χιουμοριστικη διαθεση  
    Εχει δυνατοτητες η wannabe slave να μαθει να 'χορευει' στο ρυθμο που θελει και οριζει ο Κ ? (Να προσθεσω εδω οτι ο σωστος Κ διδασκεται και αυτος απο τις δεξιοτητες και τις ιδιατερες ικανοτητες της υ)
    Αξιζει να παραβλεψω καποια ΄ξενυχιασματα', γιατι πραγματι εχει τις προδιαγραφες, αν την διδαξω σωστα, να αποκτησει τα σωστα 'πατηματα' και να γινει αυτο που θελω ?
    Και απο την πλευρα της slave : Αξιζει να αφεθω (να παραδοθω) στον Κ και να με διδαξει να 'χορευω', να με πλασει να χορευω κατα τη θεληση Του ? Εχει τις προδιαγραφες να γινει ο Κ μου ?
    Και, φυσικα, συμφωνω με αυτο που ειπωθηκε παραπανω, οτι η 'δοκιμασια' ειναι συνεχης.

    Να περνατε καλα
     
  9. ManMasterFirst

    ManMasterFirst Ποτέ μη λες ποτέ Μπορεί να εκπλαγείς...

    Αγαπητέ "Olympos", εάν αναφέρεσαι στο μέρος δικό κείμενο ανάμεσα στο "υποτακτική" και "σκλάβα" έχω βάλει το διαζευκτικό ή ώστε να γίνεται με σαφήνεια ο διαχωρισμός της ιδιότητας της κάθε μίας, όμως πιστεύω ότι ισχύει και για τις δύο περιπτώσεις ο απαραίτητος χρόνος...
    Κατά τα άλλα με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο και σε ευχαριστώ για το χρόνο σου.
     
  10. ManMasterFirst

    ManMasterFirst Ποτέ μη λες ποτέ Μπορεί να εκπλαγείς...

    Σε ευχαριστώ για την τοποθέτηση. Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.
     
  11. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Παρακαλώ, πού στέλνω τον λογαριασμό;  
     
  12. ManMasterFirst

    ManMasterFirst Ποτέ μη λες ποτέ Μπορεί να εκπλαγείς...

    Είναι χωρίς χρέωση καλή μου