Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υπάρχει χώρος για Αξιοπρέπεια στο BDSM ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος ManMasterFirst, στις 29 Σεπτεμβρίου 2014.

  1. Απλως δεν το ξερει ο ιδιος....
     
  2. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    Ειναι στο χερι του/της D/Μ να το κανει γνωστο στον/στην s ... Καθηκον του κατ εμε..  
     
  3. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Το οτι η αξιοπρεπεια ενός σκλάβου/ας προσδιορίζεται..(μετά απο επιλογή ΤΟΥ/ΤΗΣ) μαζί ή απολυτα απο τον Κύριο/α δεν σημαίνει οτι είανι ανυπαρκτή.
    Απλά σταματα να είναι προσωπική.
     
  4. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Ένας σκλάβος του M/s δεν διαφέρει σε τίποτα από έναν πραγματικό σκλάβο. Είναι σκλάβος, όχι υποτακτικός, όχι Switch, όχι μαζοχιστής. Κάνει M/s, όχι D/s. Άρα η αξία που του πρέπει ορίζεται από τον/την Μ. Συμφωνώ με τη lexy στον ορισμό της αξιοπρέπειας ως ¨αξία που του πρέπει¨. Είναι άνθρωπος χωρίς προσωπικές αποφάσεις και επιλογές, χωρίς όρια και χωρίς εγωισμό όσο καιρό τουλάχιστον οι δυο τους επιλέξουν να έχουν σχέση. Άρα η αξία που του πρέπει είναι η αξία του σκλάβου και καμμία άλλη. Δεν είναι σύντροφος, εραστής, συμπαίκτης ή υποτακτικός. Είναι δούλος και η λειτουργία του ως δούλου δεν περιορίζεται σε σεξουαλικό επίπεδο. Είναι δούλος του/της Μ ανάλογα παντού 24/7.
     
  5. Marlen Daudaux

    Marlen Daudaux circle.breath.line

    Γαμήστε την αξιοπρέπεια και σα λέξη και σαν έννοια.. Εγώ προσωπικά τη γράφω με ψιλά γράμματα στις σόλες των παπουτσιών που δε φόρεσα ποτέ. Τι είναι άξιο ώστε να γίνει πρέπον; Ποιος το ορίζει; Και από πότε μιλάμε για κοινωνικά νοθευμένες με πρέζα λέξεις σε ένα χώρο που το μόνο που "ξερνάει" είναι τα γαμημένα κοινωνικά κλισέ και τα σουξεδιάρικα μικροαστικά ντεσού;

    Όταν ακούω τη λέξη "αξιοπρέπεια" μου γυρνάνε τα άντερα. Ωραία, εύηχη, με σωστό νόημα, αλλά τόσο κατεστραμμένη.. Τόσο βιασμένη. Όταν την ακούω, θέλω να σκοτώσω ένα δημόσιο υπάλληλο για παραδειγματισμό. Και να του φορέσω τον χαρτοφύλακα κολάρο.

    Συμβατικά χρησιμοποιώντας την, εγώ έχω πάψει να τη χρησιμοποιώ. Δεν πρόκειται να πράξω άξια αν δεν το έχω ενστερνιστεί εγώ η ίδια και αν δεν είναι μέρος της ηθικής μου.. Της προσωπικής μου ηθικής. Όσο και αν μου λένε οι άλλοι ότι "αυτό είναι το σωστό και αυτό είναι το λάθος", αν δεν το κάνω κτήμα μου, θα χτίζω μια ζωή πυργάκια στην άμμο..
     
  6. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Ξαναλέω..την αξία αυτή δεν την προσδιορίζει ο /η Κ ? Πάλι αυτό το 'απολυτο' που δεν μου αρέσει. Μπορεί κάποιος/α Κ να αποφασίσει να δώσει αξιοπρεπεια στον/στην σκλάβα του .
    Που για εμένα αυτό ειναι και το σωστό , αξιοπρέπεια ξαναλέω με την έννοια που θα δώσει ο Κ , όχι αυτή της 'κοινής' γνωμης, το λύσαμε αυτό παραπανω.

    Είμαι πολύ νέα σε όλο αυτό και ίσως εγώ τα βλέπω λάθος, απλά παραθέτω προσωπική οπτική και γνώμη.
     
  7. Elysium

    Elysium Contributor

    Θα δεχόταν ποτέ κάποιος αξιοπρεπής χαρακτήρας να προσδιορίζεται η ανθρώπινη αξία του από ανθρώπους που έχουν την τάση να παριστάνουν τους ερωτικούς αφέντες; loooooool
    Πως θα το κάνουν; Φορώντας τι γούνινες χειροπέδες;
     
  8. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    προσωπικές αποφάσεις και επιλογές εχει την βασική προσωπκή αποφασή και επιλογή να επιλέξει τον ΄/την Κ .
    ορια φυσικά και εχει και υπαρχουν , μόνο που εχουν συζητηθεί εξ αρχής και τα γνωρίζει ο /η Κ
    οι δυο τους επιλέξουν να έχουν σχέση. Μπα? σήκωσαν οι δουλοι κεφάλι και μπορούν να φύγουν και απο τη σχέση?
    Δεν είναι σύντροφος, εραστής, συμπαίκτης ή υποτακτικός ε ο Κ μου και εγώ βρίσκουμε χαρά και νόημα στο να είμαι η σκλαβα του ακριβως επειδη είμαι ΟΛΑ αυτά και αλλα ακομα με τη μορφή της δουλας . ( καθαρά προσωπική αποψή και εμπειρία που δεν νομίζω ομως οτι με κάνει 'λιγότερο' σκλάβα αν και ξαναλέω είμαι καινουρια σε αυτό οποτε επιφυλάσομαι για τις ''αυστηρες'' εννοιες που μου παραθέτεις)
     
  9. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Η άποψή μου είναι ότι ένας πραγματικός σκλάβος ή σκλάβα έχουν περίπου προδιαγραφές αγίου και μάρτυρα όσο παραμένουν στο Μ/s. Όσο καλός και αν είναι ο Μ. Αυτή είναι η ιδιοσυγκρασία τους. Μπορεί να είμαι ακραίος, προσωπικές απόψεις. Εγώ σε όλο αυτό το topic μίλησα για την αξιοπρέπεια στο Μ/s και όχι για το BDSM γενικά, ούτε για την άποψη της Vanilla κοινωνίας περί αξιοπρέπειας των bdsmers γενικά. Αυτά τα δυο δεν με απασχολούν. Στο Μ/s ορίζεσαι ως σκλάβος και όχι ως submissive partner. H Vanilla κοινωνία είμαι σίγουρος ότι άνθρωποι που δεν έχουν μείνει στα σπήλαια, δεν σοκάρονται πλέον με το BDSM, όπως δεν σοκάρονται και με τους gays, την πολυγαμία και όλα τα άλλα. Δεν ζούμε στο Ιράν.
     
  10. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Για μένα, στο BDSM, Dom/Domme είναι τίτλοι που υποδηλώνουν συντροφικότητα. Όχι Master/Mistress. Αυτοί θέλουν σκλάβους, όχι συντρόφους. Το ότι οι Μ. παίζουν με τους σκλάβους τους δεν λέει ότι είναι και σύντροφοι. Και με τα σκυλιά σου παίζεις. Οι Μ. σας βλέπουν ως σκλάβες και τίποτε άλλο. Αν οι σκλάβες τους κάνουν παρέα ή ακόμα και συζούν, αυτό πάλι δεν αλλάζει τίποτα. Η συμπεριφορά είναι απέναντι σε σκλάβους. Όταν έχουν σεξουαλικές ανάγκες φυσικά, τις ικανοποιούν μαζί τους με αγάπη, αυτό όμως πάλι συνειδητά, έχουν σχέση με σκλάβους, όχι με συντρόφους.
     
  11. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Αξιοπρεπης ειναι ο Περλεμαν!

    Αξιοπρεπεια λοιπον, κανονες, πλαισια, κοινωνικοι κανονες κτλ.. Ωραια ολα αυτα..

    Αξιοπρεπεια ειναι να τιμας τις επιλογες σου..

    Το bdsm ειναι επιλογη μου, την συνεπαγωγη την αφηνω σε εσας.
     
  12. ManMasterFirst

    ManMasterFirst Ποτέ μη λες ποτέ Μπορεί να εκπλαγείς...

    Α) Μία υποτακτική βαδίζει στο δρόμο, αισθάνεται υπερήφανη για το σημάδια στο κορμί της από τον κυριό της και τα επιδεικνύει
    Β) ΜΙά άλλη υποτακτική βαδίζει στο δρόμο, αισθάνεται ντροπή για τα σημάδια στο κορμί της από τον κυριό της και προσπαθεί να τα κρύψει.