Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οpinions différentes

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Inexperienced, στις 16 Ιουνίου 2014.

  1. Victoria_ash

    Victoria_ash Regular Member

    Η συζήτηση με ομορφο τροπο περα αν η σχεση είναι Κ/υ ειναι η σωστότερη. Δεν υπάρχει λογος να μαλώσεις με τον σύντροφό σου επειδη δε συμφωνείς με κατι. Αν ειναι δυνατόν να ταιριαζαμε σε ολα. Βαρετο ακούγεται και μονο που το γράφω
     
  2. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Θαρρώ ότι οι ίσως δεν το εξέφρασα καλά αλλά είδα ότι και μόνη σου gaby αλλά και λοιπά μέλη δώσανε ερμηνείες στο μήνυμα μου. 
     
  3. Elysium

    Elysium Contributor

    Τα προβλήματα της καθημερινότητας δεν λύνονται με παρακάλια και άδειες κάποιου για να πράξει κάτι όταν προκύπτουν έκτακτες καταστάσεις (και όχι μόνο έκτακτες).
    Οι άδειες και τα παρακάλια μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς πρόβλημα στις εξ αποστάσεως σχέσεις (διόλου μικρή μερίδα σχέσεων στο bdsm), όπου ο κυρίαρχος διατάζει την υποτακτική του «να φορέσει εκείνο το ωραίο κόκκινο φόρεμα με τα sexy λευκά εσώρουχα». Εκεί δε χρειάζονται και πολλές διαφωνίες ή άδειες για αντίθετες απόψεις. Ίσα ίσα που εκείνη μπορεί να το δει και kinky («Φόρεσα ό,τι με διέταξε ο master μου που τον βλέπω 1 φορά στους 2 μήνες»).

    Η συνεννόηση όμως δύο ατόμων που ζουν μαζί για καθημερινά θέματα (πληρωμές, ψώνια, ελεύθερος χρόνος, κοινωνικές συναναστροφές κλπ.), απαιτεί διάλογο χωρίς άδειες και παρακάλια. Διαφορετικά τα καθημερινά θέματα λόγω έλλειψης συνεννόησης θα γίνουν βουνά. Και λόγω των βουνών η ασύμμετρη σχέση του «Κυρίαρχου που αποφασίζει και διατάσσει» για το οτιδήποτε και δίνει άδεια για το πότε και αν θα ακουστεί και μια άλλη γνώμη, θα πάρει αυτά που ζητάει.
     
    Last edited: 17 Ιουνίου 2014
  4. lexy

    lexy .ti.va.

    Συμφωνώ μόνο ως προς τα λευκά εσώρουχα, ναι, είναι πράγματι σέξυ   Όχι με το κόκινο φόρεμα, όμως.

    Στα υπόλοιπα, δεν καταλαβαίνω τι λες, τι εννοείς και τι υπονοείς.
     
  5. Elysium

    Elysium Contributor

    Τι να λέω και να υπονοώ...

    Η συνεννόηση μεταξύ 2 ανθρώπων είναι μείζονος σημασίας για τη συντήρηση μιας σχέσης. Όταν παρακαλάς για να πάρεις άδεια για να συζητήσεις... μετά από λίγο καιρό η καθημερινότητα θα σε οδηγήσει απλά στο να μη μιλάς με τον άλλο.
    Εκτός κι αν ο καθένας κάνει τη ζωή του από απόσταση και δέχεται αναντίρρητα εντολές για ελάσσονα ζητήματα (π.χ. εσώρουχα   ).
     
    Last edited: 17 Ιουνίου 2014
  6. gaby

    gaby Guest

    Καλέ μου Δία εγώ έκανα μια πρόταση ψυχαγωγίας σε κάπως kinky πλαίσιο   Ουδόλως ερμήνευσα, απλά συνεισέφερα με καλή διάθεση   Το ερώτημά μου προς εσένα ισχύει, δεν είναι ρητορικό και δεν έχει απαντηθεί  
     
  7. lexy

    lexy .ti.va.

    @Elysium
    έχει προβλήματα η μεταξύ μας συνεννόηση, το βλέπεις ε;
    Δεν καταλαβαίνω για τι ειδους σχέση μιλάς. Για D/s ή για τη σχέση με τον φαρμακοποιό της γειτονιάς;

    Η απόσταση, οι εντολές και, κυρίως, τα εσώρουχα δεν είναι ήσσονος σημασίας  
     
  8. Elysium

    Elysium Contributor

    Δεν έχει, αλλά αν ρωτήσεις ειρωνικά και την επόμενη φορά (ενώ προσπάθησα να εξηγήσω) αν αναφέρομαι «στον φαρμακοποιό της γειτονιάς», θα χει  


    Τα εσώρουχα είναι. Για την σημασία των υπολοίπων δεν έκανα νύξη.
     
  9. lexy

    lexy .ti.va.

    Νομίζω εχεις αρκετά ικανό λεξιλόγιο για να διακρίνεις, οτ-αν θέλεις, την διαφορά μεταξύ ειρωνίας και αστεισμου.
    Ας είναι  
    I rest my case  
     
  10. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Όσο και εάν θέλουμε να λέμε για D/s σχέσεις η καθημερινότητα είναι αναπόφεκτο μέρος της ζωής μας.Το ότι ζούμε μέσα σε αυτή δεν αναιρεί την μοναδικότητα των ασύμμετρων σχέσεων.Είναι λογικό να υπάρχουν θεσμοθετιμένες συμπεριφορές και ρόλοι.
     
  11. Vakhos

    Vakhos Regular Member

    Για μένα ο Κ που δεν επιδιώκει να μαθαίνει τις αντιρρήσεις ή τις διαφορετικές απόψεις της υ
    του, πριονίζει τη σταθερότητα της σχέσης. Το να υπάρχει ελεύθερο βήμα γι'αυτές μόνο καλό
    μπορεί να κάνει.
    Αυτό σε καμιά περίπτωση δεν σημαίνει πως τις υιοθετεί αν δε θέλει,αλλά μπορεί να τις
    δουλέψει και αν πρόκειται για σοβαρές αντιρρήσεις να τις επιβάλει πιο ομαλά .
    Αυτό είναι καλύτερα να γίνεται όχι τη στιγμή που προκύπτει η αντίρρηση αλλά σε κάποια
    στιγμή χαλάρωσης , όπου γίνεται ο απολογισμός της μέρας πχ.
    Προσωπικά προσπαθώ να τις εκμαιεύω σε ανύποπτο χρόνο μετά και αφού καταλαγιάσουν.
     
  12. Olympos

    Olympos Regular Member

    Ωραιο θεμα ! Με πολλες δυνατοτητες και παραλλαγες για συζητηση.
    Θα προσδιορισω εξαρχης οτι μιλω για σχεση M/s και μονο, η ακομη και για σχεση TPE ! Για τις αλλες υπαρχουν σιγουρα συμφορουμιτες που γνωριζουν περισσοτερα απο μενα.  
    Θα θυμισω μια εκφραση, το "Δε θελει κοπο, θελει τροπο"... Το πιο σημαντικο ειναι ο τροπος που θα διατυπωθει κατι... Και ναι, η slave μπορει να ζητησει την αδεια απο το Master να μιλησει και να πει την αποψη της. Και ναι, ο Master θα αποφασισει. Ολα μεσα στα πλαισια της συγκεκριμενης σχεσης, της ασυμμετρης σχεσης. Με τον απαραιτητο σεβασμο. Επικοινωνια ! Γιατι μια σχεση τετοιου ειδους ειναι πολυ διαφορετικη απο ενα κινκυ-BDSM session

    Να περνατε καλα.

    Υ.Γ. Γνωριζω πως σε πολλους συμφορουμιτες δεν αρεσει η Gorean "οπτικη" του BDSM. Θα παραθεσω ομως καποια αποσπασματα απο βιβλια οπου φαινεται πως αντιμετωπιζει το θεμα ενας Gorean Master.

    "One of the pleasant things about owning a slave," I said, "is the opportunity to converse with her, to listen to her, to hear her express herself, her feelings and ideas. One can learn much from a slave. Many slaves, like yourself, are highly intelligent. They can express themselves articulately, clearly, trenchantly, and lyrically. It is a great pleasure to talk with them."
    Page 203 - Beasts of Gor

    "...the slave girl is not simply someone with whom the man lives; she is very special to him; she is a treasured possession; he owns her; he wants to know her; profoundly and deeply; the background, history, the mind, the intelligence, the appetites, the nature and disposition of his lovely article of property; this knowledge, of course, puts her more at his mercy; by making it possible to manipulate her feelings, exploit weaknesses, drop asides...she is in the helpless condition of slavery, it gives him more power over her."
    Page 42 - Tribesmen of Gor

    "Slavery has many effects on a woman, he said, It softens her, it enhances her beauty, it gives her a profound sense of herself, it fulfills her, it increases, considerably, her sexual responsiveness, it increases a thousandfold her capabilities to love, but one effect it does not have, it does not reduce her intelligence." (Witness of Gor, p.311)