Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκλάβοι και όλα τα άλλα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Nemo, στις 3 Αυγούστου 2013.

  1. Elysium

    Elysium Contributor

    Διατί; Δεν υπάρχουν αφέντες που τους αρέσει να τους βάζουν στον πισινό δονητές; Αυτό πως θα γίνει;
     
  2. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Nαι, θυμάμαι εδώ κάποια σκλάβα που ρώταγε αυτό, όπως θυμάμαι και μια Mistress που έγραφε ότι ζητούσε Master να την κυριαρχήσει. Είναι περίπλοκο τελικά.  
     
  3. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Μου φαίνεται ότι υπάρχουν και Masters που θα ήταν gay η bisexual η pansexual η έτερο ( και που θα γούσταραν το strap )...Άραγε πιθανότατα και να γούσταραν και το παθητικό πρωκτικό σεξ...Υπάρχουν και οι Dom που είναι gay η bisexual η pansexual η έτερο ( και που θα γούσταραν και το straponακι εξίσου )...Εγώ είμαι έτερο, γουστάρω το strap από την τωρινή μου σύντροφο, είμαι και gender bender/crossedresser όποτε μου έρχεται και δηλώνω και Κ ( γιαλατζί και το λέω για να μην μείνει δυσαρεστημένος κανείς χαχαχα )...

    Απλά βαρέθηκα να είμαι η να μην είμαι κάτι, μόνο επειδή θα το έλεγε ο οποιοσδήποτε άλλος εκτός από μένα και εκείνη που είναι μαζί μου...Στο κάτω κάτω της γραφής την όποια Κυριαρχία σ'εκείνη την ασκώ...Και την όποια υποταγή εκείνη μου την προσφέρει...Τώρα αν όλα τα επιμέρους χαρακτηριστικά μου με ΞεDomιάζουν...Ας πάει το παλιάμπελο...Εγώ εκφράζομαι ελεύθερα, εκείνη εξίσου, είμαστε οι εαυτοί μας στο έπακρο, ικανοποιούμε τις όποιες σεξουαλικές ορέξεις μας ( και όχι μόνο ) και αγαπιόμαστε και περνάμε και ζάχαρη...Οι άλλοι ας κοιτούν τα ο "σωστός ο Master η Dom πρέπει να είναι έτσι, γιουβέτσι και κοκορέτσι"...
     
    Last edited: 10 Οκτωβρίου 2014
  4. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Χαιρομαι πολυ που βλεπω αποψεις κοντα στις δικες μου.

    Καλα το να της αλλαξει τα φωτα δεν σημαινει μαστιγια, αλλα ορθοκωλομπρουμυτα. Φανταζομαι για τον σκλαβο σου Nemo το να κανει πρωκτικο με την κυρια του (εννοω να την παρει από πισω) ειναι τζιιζ!

    Εγω που ειμαι δλδ ψηλος κ μεγαλοσωμος και η κυρια μου ειναι μινιον σχετικα τι, δλδ οταν ειμαι εγω από πανω σταματαει να μαι σκλαβος της? Γουαου, να το ξερω το βραδυ, να της πω "κανω την επανασταση μου, μωρο μου"

    Ειλικρινα αυτο το femdom για το οποιο μιλας και προμοταρετε από αρκετο κοσμο ειδικα στο διαδικτυο μου φαινεται αντιαισθητικο μα κυριως εκτος πραγματικοτητας. Επισης δεν εχω καταλαβει ακριβως ποιο ειναι το προβλημα, οτι ο αλλος δηλωνει master ειτε slave, δηλαδη ειναι κατι που χαλαει την αισθητικη καποιου, ειτε γιατι θεωρει το master/slave κατι διαφορετικο από την αποψη μας.

    Εγω πχ ειμαι κυριαρχικος σκλαβος, αναποδος ανθρωπος γενικοτερα. Μπορει σε καποιους ο αυτοπροσδιορισμος μου να μην αρεσει, τι να κανουμε τωρα?

    Στις αρχες μου ειπε να την χτυπησω να το δω δεν μπορουσα, γελαγε εγω ξενερωνα. Ενω ηξερε οτι στο παρελθον ειχα 24/7 σκλαβα και σε πιο σκληρη κατασταση από οτι μπορεις να φανταστεις, δεν μου εβγαινε ομως με την Ντεβα κατι τετοιο, αν και μερικες φορες μου ερχεται να κατεβασω τιποτα καντηλια και στην Ντεβα, ομως και αυτα μεσα στην σχεση ειναι, στην ζωη.

    Ξερετε η ζωη ειναι δυσκολη παραξενη, μπορει τα προγραμματα μας να ειναι ετσι που ενω ζουμε στο ιδιο σπιτι να μην βρεθουμε για ένα διημερο, ε και?

    Δηλαδη μπορουμε να προσαρμοσουμε ολα τα αλλα, αλλα το bdsm όχι?
     
  5. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur


    Δεν τα λέω ούτε τα υποστηρίζω εγώ αυτά. Εγώ έγραψα τι λένε οι περισσότερες Femdomes. Εγώ λέω ακριβώς τα αντίθετα. Διάβασε ξανά αυτό που έγραψα στην αρχή και θα το καταλάβεις. Αν όμως όπως λες είχες σκλάβα 24/7 και τώρα είσαι σκλάβος 24/7, σημαίνει ότι σου αρέσουν και οι δυο ρόλοι, έτσι δεν είναι ; Θα το ονόμαζες αυτό Switch ; Για εμένα, αυτό που περιγράφεις είναι Master που άλλαξε σε slave. Eίναι δυνατόν να γίνει αυτό ; Απλές απορίες και γνώμες θέλω, δεν είναι κακοπροαίρετες ερωτήσεις. Από την άλλη, τι σημαίνει κυριαρχικός σκλάβος ; Κυριαρχικός χαρακτήρας που εκδηλώνει την κυριαρχικότητά του στην Κ του και πέρα του σεξουαλικού κομματιού ; Κυριαρχικός σεξουαλικά ; Mε μπέρδεψες. Kάποτε είχες γράψει αλλού ότι ο υποτακτικός που δεν δέχεται το πότε θα κάνει σεξ με την Κ. του να το αποφασίζει εκείνη, δεν είναι υποτακτικός, και το φιλί ακόμα δεν είναι αυτονόητο αν θα του το δώσει. Το πιστεύεις αυτό ; Δηλαδή έχει δικαίωμα να της κάνει πρωκτικό σεξ αλλά γιατο φιλί θα αποφασίζει εκείνη ;
     
    Last edited: 10 Οκτωβρίου 2014
  6. η ταπεινη μου αποψη ειναι οτι την ωρα του σεξ και γενικα πανω στο κρεβατι πολλα γινονται και ολα επιτρεπονται.... 
     
  7. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    @Nemo καλησπέρα και από εδώ, νόμιζα ότι παραθέτοντας αυτην την άποψη στην απάντηση σου την συμμερίζεσαι κιόλας.

    Ναί είχα σκλάβα 24/7 και είμαι σκλάβος 24/7 και ναι μου άρεσε πολύ η σχέση μου με την σκλάβα μου , όπως μου αρέσει εξ΄ ίσου και η σχέση μου με την @Divina . Switch? όχι, δεν θα το ονόμαζα έτσι, εγώ γενικώς δεν δίνω ταμπέλες σε αυτά, τα ονομάζω εαυτός μου. Η σκλάβα μου γνώριζε ότι ήμουν σκλάβος πρίν, ότι δεν είχα εμπειρία ως Αφέντης και ότι ήμουν ιδιαίτερα αυστηρός μαζί της. Όμως ήταν εξαιρετικά όμορφο, ας έληξε για τους χ, ψ λόγους που δεν αφορούν το νήμα. Όπως και η Ντέβα γνώριζε το παρελθόν μου, πιστεύεις ότι το παρελθόν μου είναι ικανό για να καθορίσει το παρόν μου; πιστεύεις ότι οι άνθρωποι δεν μπορούν να είναι ελαστικοί σε αυτά που τους εκφράζουν και δή σεξουαλικά;

    Μεταξύ σοβαρού και αστείου σε κουβέντα με την Ντέβα με έχει ονομάσει κυριαρχικό σκλάβο, το έχω ξαναναφέρει κάπου νομίζω. Είμαι κυριαρχικός ως χαρακτήρας σε αυτά που αφορούν τον εαυτό μου.
    Ας πάμε όμως στα συγκεκριμένα, ναι αυτό που είχα δηλώσει, ισχύει και τώρα για εμένα. Το να κάνω πρωκτικό σεξ με την κυρία μου, λες να μην το έχουμε συζητήσει πρώτα, αν θέλει ή όχι; Φυσικά και θα το έχουμε κάνει και σε βανίλλα σχέση εγώ τις ίδιες συζητήσεις κάνω. Όμως αυτό που δεν κατάλαβες, υποθέτω, είναι η ένταση, το πάθος, η δύναμη την διάρκεια του σεξ, αυτό το κομμάτι του ζώου που βγαίνει από τα μέσα των ανθρώπων, αυτό το κομμάτι το έχουν όλοι ανεξαρτήτως στάτους και αυτό δεν έχει σχεσή με το αν είσαι υποτακτικός. Άσε που για εμένα το υποτακτικός δεν σημαίνει παθητικός. Επίσης να υπογραμμίσω, ότι νομίζεις ότι ακόμα και αυτή την ώρα η κυρία μου έχει τον έλεγχο, το φιλί, η άδεια για να χύσω, εξαρτιώνται από εκείνη και την άδεια την δίνει μόνο εκείνη ακόμα και την στιγμή της κορύφωσης.