Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ενα ενδιαφερον δημοσιευμα.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Sir P, στις 13 Οκτωβρίου 2014.

  1. Elysium

    Elysium Contributor

    Ο άνθρωπος είναι υποχρεωμένος να καλύπτει τις δικές του υλικές ανάγκες αν επιθυμεί να λέγεται αξιοπρεπής (είτε πρόκειται για άνδρα, είτε για γυναίκα).

    Αν επιθυμεί να συμπεριφέρεται σαν παράσιτο ας μην χρησιμοποιεί εύσχημες εκφράσεις κι επίθετα όπως «αναθεωρημένος φεμινισμός», «bdsm σκλάβος», κλπ. αλλά ας αναγνωριστεί ως τέτοιο.
     
    Last edited: 14 Οκτωβρίου 2014
  2. espimain

    espimain Contributor

    Φαντάζει θλιβερή η προσπάθεια αξιολόγησης και κριτικής ενός κειμένου που είναι γραμμμένο σε "σουαχίλι", χωρίς γνωρίζουμε την γλώσσα και χωρίς να καταλάβουμε το παραμικρό από το κείμενο.
     
  3. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Μετα το "κρυψου" που τραγουδα ο Παπακωνσταντινου, το πιο ωραιο τραγουδι για το κερατο.

    Εχουμε την πιο ωραια αναλυση της χυλοπιτας από τον Ερετικο  
     
  4. lexy

    lexy .ti.va.

    "Γυναίκα σκλάβα είναι το σύμβολο της μητέρας."

    Ω! τι τύχη, μαμά!


    "Είναι φυσικό και επόμενο τότε, μια γυναίκα- γκόμενα- μάνα να κάνει και σεξουαλικές χάρες απολαμβάνοντας την παραχώρηση της σαν την ύψιστη δύναμη."

    Εδώ μαθαίνουμε για το τρισδιάστατο θηλυκό. Έπεται ή προηγείται του επταδιάστατου; Αμήν!


    "Βέβαια σήμερα δεν υπάρχουν σπηλιές αλλά υπάρχουν πρίζες που θέλουν φτιάξιμο για την προστασία του παιδιού, λογαριασμοί που θα τρέξει εκείνος για την αποπληρωμή τους με την μηχανή, ενώ θα προπορευθεί στην πόρτα για να μας την ανοίξει ώστε να περάσουμε με το μωρό στην αγκαλιά."

    Άνδρας ο χρήσιμος.
     
  5. hecate

    hecate Regular Member

    @lexy το διάβασες δλδ? όλο? σε θαυμάζω!
     
  6. lexy

    lexy .ti.va.

    Με ιντρίγκαρε η εισαγωγή : "Στην ηλικία μου πλέον..." ( ώρα να επαναπροσδιορίσω, επανατοποθετηθώ μήπως και βρεθεί γαμπρός, ηλεκτρολόγος, πορτιέρης, κάτι...).

    Μετά κάπως μιζέριασα, τη λυπήθηκα και λιγάκι. Παραδόξως, δεν με θύμωσε. Ο πυρετός με κάνει καλοσυνάτο πλάσμα.
     
  7. gaby

    gaby Guest

    Αν λες και για μένα, αν, λέω, γιατί δεν είναι ανάγκη να συμβαίνει αυτό, έμεινα στην πρόταση εκείνη που αφορά - κατά την άποψή μου - τούτο το φόρουμ. Αν με ενδιέφερε κάτι άλλο να πω, θα πήγαινα στο blog της Ζωής (αν δεν κάνω λάθος) να το πω, η οποία βγαίνει επωνύμως να γράψει αυτά που την αγγίζουν και μαγκιά της. Τα σέβη μου, αλλά δεν με αντιπροσωπεύουν τα λεγόμενά της. Ο λόγος που δεν με αντιπροσωπεύουν είναι ότι εμφανίζουν δύο επιλογές την μία του "μετα φεμινισμού" εκείνου που αφορά την μαζική κατανάλωση και την μίμηση από γυναίκες των ευτελέστερων και πλέον παρωχημένων αντρικών στερεότυπων (ladetes - λες και το φύλαγαν μανιάτικο) και την άλλη της οπισθοχώρησης σε μια αμφίβολη "παραδοσιακότητα", αν το παραδοσιακό ήταν όμως τόσο καλό δεν θα το είχαμε εγκαταλείψει με τόση χαρά και ανακούφιση.

    Μια από τις λύσεις ακούγεται από την οργίλη, αλλά αρκετά εύστοχη ως προς τα ποια αδιέξοδα να αποφύγει μια γυναίκα στον τρόπο που σκέπτεται το φύλο της και σχετίζεται με τους άντρες Esther Vilar http://theabsolute.net/misogyny/vilar.html . Στο βιβλίο της "Ο ντρεσαρισμένος άντρας" είχα βρει πάρα πολλά αξιόλογα σημεία προβληματισμού και δεν είναι διόλου μισογύνης όπως την κατηγορούν, μόνο που λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Όπως π.χ. ότι όταν μια γυναίκα λέει "να ασχοληθώ κι εγώ επιτέλους με τον εαυτό μου" ας μην πάει να αγοράσει μελιτζανιά λουστρινένια μποτίνια, ας περάσει λίγες ώρες μόνη της διαβάζοντας ένα βιβλίο.

    @lexy, εμένα πάλι με ιντριγκάρει αυτός ο τόσο εμφανής επαναλαμβανόμενος ανταγωνισμός μεταξύ γυναικών που αν δεν τον ξεπεράσει κάποια είναι πιο πίσω και από την εν λόγω blogger, ακόμα και σε περίπτωση που προσέχει τι λέει και πώς το λέει  

    @dark explorer, παρατηρώ μια σταθερή αντι-κοσμοπολιτανική εμπάθεια, αν θα ήθελες πες μου τι ακριβώς υπήρξε το κοσμοπόλιταν γιατί δεν ξέρω και για ποιον λόγο το απορρίπτεις;
     
  8. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    χμμμ οχι δεν το ειπα για σενα 
     
  9. gaby

    gaby Guest

    ωραία  
     
  10. Το αρθρο δεν ειναι τοσο κακο οσο θελετε να το παρουσιασετε. Υπαρχουν βεβαια καποιες διαφωνιες αλλα στο συνολο του ειναι Ok. Καλο θα ηταν να το ξαναδιαβασετε χωρις ομως συγχρονως να σκεφτεστε τι εξυπνη απαντηση να δωσετε.
     
  11. lexy

    lexy .ti.va.

    Έχω την εντύπωση ότι το κείμενο , από την αρχή μέχρι το τέλος του, καθόλου δεν αφορά σε αυτό εδώ το φόρουμ. Η αναφορά λέξεων "σκλάβα", "σαδιστής", "μαζοχιστής" δεν το κατατάσσουν αυτόματα ως κείμενο που αφορά στο BDSM.

    Θεωρώ πως όταν ένα κείμενο παρατίθεται αυτούσιο, τίθεται προς σχολιασμό ως είναι, στο σημείο που ετέθη ως θέμα συζήτησης. Πρέπει οπωσδήποτε να πάω στο μπλογκ της Ζωής για να πω τις κακίες μου;  

    Δεν θεωρώ την εν λόγω μπλόγκερ πιο πίσω από εμένα ή γενικά πιο πίσω, στην πραγματικότητα, δεν μου συμβαίνει να αντιλαμβάνομαι κανέναν ως πιο πίσω, πιο μπροστά, πιο πολύ ή πιο λίγο. Το γεγονός πως δεν με αντιπροσωπεύει το κείμενό της , και επ'αυτού σχολίασα, δεν είναι τόσο κακό ε;  

    Θα συμφωνήσω στα περί ανταγωνισμού, αν και δεν θα του έδινα φύλο. Είναι στα στάνταρτ γνωρίσματα της ανθρώπινης φύσης.