Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το στραπον απο την γυναικεια πλευρα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Georgis93, στις 3 Νοεμβρίου 2012.

  1. hecate

    hecate Regular Member

    τίτλος νήματος: "Το στραπόν από την γυναικεία πλευρά" εκτός κι αν είσαι γυναίκα που χρησιμοποιεί/έχει χρησιμοποιήσει/θέλει να χρησιμοποιήσει/σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στραπόν, οι εκτιμήσεις σου για το στραπόν είναι εκτός θέματος. πόσο μάλλον όταν είσαι άντρας που προφανώς δεν έχει τέτοια εμπειρία κ ακόμα πιο προφανώς, τη χλευάζει.

    p.s. πολλά τσούζουν, αλλά τα (ξανα)κάνουμε.

    p.s. 2 αν το να τσούζει κάτι είναι κριτήριο σου για αποκλεισμό μιας σεξουαλικής πράξης γενικά (κι όχι για εσένα προσωπικά), ίσως να είσαι σε λάθος φόρουμ? λέω εγώ τώρα..
     
    Last edited: 15 Οκτωβρίου 2014
  2. αγαπητη και φιλτατη hecate εχω μετρησει καμια 15 ........γενους αρσενικου (ειναι και αλλοι αλλα βαρεθηκα να μετραω.....) αρα ο ισχυρισμος σου καταριπτετε σαν χαλασμενο F-16.....οσο για το τι χρησιμοποιει εκαστος εξ ημων...δικαιωματου και βοηθεια του.........οσο για το οτι ""p.s. πολλά τσούζουν, αλλά τα (ξανα)κάνουμε."" συμφωνω και επαυξανω....αναφερωντας και προσωπικα βιοματα θα πω .....την τελευταια φορα που μου ετσουξε κατι ηταν η σαγιοναρα της μανας μου οταν εκανα ζοβολιες....παρολο το τσουξιμο εξακολουθουσα να κανω ζαβολιες.....)
     
  3. dp77

    dp77 male 77

    Αγαπητε μου συγγνωμη που θα στο πω αλλα εισαι εκτος τοπου και χρονου...κριμα..
     
  4. φιλτατε μου μην ζητας συγνωμη....ετσι ειμαι απο την μερα που γεννηθηκα......ουδεις τελειος...... 
     
  5. hecate

    hecate Regular Member

    οι εμπειρίες αντρών που δέχονται διείσδυση με στραπόν έχουν έμμεση σχέση με το θέμα του νήματος. ο χλευασμός από άντρες που αποκλείουν το στραπόν είναι απλά προσβλητικός για τ@ υπόλοιπ@. ελπίζω να καταλαβαίνεις. όσον αφορά τη σαγιονάρα της μάνας σου, νόου κκόμεντ.
     
  6. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Ε μήπως να το δοκίμαζες για να δούμε αν θα μας επαληθεύσεις το περίφημο "Τσούζει αλλά μ'αρέσει!" ;  
     
  7. Δηλώνεις switch και δεν το χεις δοκιμάσει;! Εντύπωση μου κάνει! Τι έχεις δοκιμάσει δηλαδή και αποκαλείσαι έτσι!;
     
  8. to switch το γραψα γιατι δεν ειδα τις παρακατω επιλογες...... (ασε που το περασα για τον διακοπτη που αναβει το φως....  ) εχω δοκιμασει.... αρνακι στην σουβλα...σουσι απο την φουκοσιμα...και μπουγατσα με κρεμα...  
     
  9. καλη μου νταρκ εκτος απο την ομορφη φωτο που εχεις εχω να σου πω και το εξης.....ο μπαρμπας μου ελεγε οτι ειναι καλυτερα να δινεις υπηρεσιες παρα να περνεις.....  ( ειχε γραφειο κηδειων και ητο και μποξερ )  
     
  10. Φίλτατε ή τρολλαρεις ή είσαι όντως νέος και πρωτάρης.. Το switch σημαίνει 'τον παίρνω και τον δίνω' προς ενημέρωση σου ;-)! Καλό θα ήταν να ρωτούσες πριν το βάλεις σαν δήλωση σεξουαλικού προσανατολισμού.. Όσον αφορά τώρα τα αρνάκια,σουβλάκια και μπουγάτσες.. Μάλλον σε λάθος φόρουμ μπήκες καλέ μου. Προτείνω 'τις συνταγές της παρέας'
     
  11. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Ωχ αυτό σημαίνει το switch;!
    Μήπως ν'αρχίσω να ξαναενημερώνομαι κι εγώ σιγά-σιγά;  
     
  12. καλη μου hecate το τζουζει δεν ηταν κοροηδευτικο... ειτο διαπιστωση απο εμπειριες μελλον....ουδεποτε περασε απο το μυαλο μου η προθεση να χλευασω καποιον.... οσο για την σαγιοναρα πιστεψεμε τσουζει πολυ......   No heart feeling... -------@