Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος underherfeet, στις 21 Οκτωβρίου 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Διότι παρέχει την απαραίτητη - κάλυψη; , αυταπάτη; ,ψευδαίσθηση; , διαλέξτε όποιον όρο θέλετε , η και όλους μαζί - στον λαό ο,τι αυτός αποφασίζει ωστε να επικρατεί και να εσωτερικεύεται ταυτόχρονα το φαντασιακό της αέναης οικονομικής ανάπτυξης που βασίζεται στην ιεραρχική δόμηση του παραγωγικού καπιταλιστικού μοντέλου η οποία εξυπηρετεί τα συμφέροντα μιας μικρής ολιγαρχίας.
     
  2. και να συμπληρωσω οτι τα τελευταια 20 χρονια εχουμε τεραστια συγκεντρωση πλουτου σε πολυ πολυ λιγα χερια.....ειναι βεβαια προιον του καπιταλισμου ο οποιος κατ εμε πνεει τα λοισθια.......
     
  3. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    χμμμμ..., μη στοιχηματίσεις κιόλας πάνω σ'αυτό...
     
  4. seduced mind

    seduced mind Guest

    Και αυτό είναι ψέμα;

    Ξεκόλλα δες λίγο αντικειμενικά τι έγινε.... Μην φοράς παρωπίδες....
     
  5. αν ειχα περιουσια θα την εβαζα και να θυμασε στα επομενα 10 χρονια η αμερικη δεν θα ειναι οπως την ξερουμε......
     
  6. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Καλά να ' μαστε μέχρι τότε και μακάρι να μακροημερεύσει τόσο το νήμα ωστε να το εξακριβώσουμε! 
     
  7. φιλε Elysium.. ας μην ξεφευγουμε..... με ολο το θαρρος ε..?? αλλα για να αποδοσουμε δικαιοσυνη εχεις δικιο ..... η δημοκρατια πρεπει να κραταει ισες αποστασεις απ ολους.....
     
  8. μακαρι να δωσει ο καλος θεος......


    "20 ετών παιδιά γ@#$ το ποφτο της δημοσιογραφίας. Αντισυγκεντρώσεις κάνουν οι ανθρωπιστές της αστοδημοκρατίας για το ένα έτος από τη δολοφονία που διέπραξαν."
    οι δημοσιογραφοι ποτε δεν ηταν ουτε αντικειμενικοι ουτε δημοκρατες αγωνται και φερονται απο τ αφεντικα τους.......
     
  9. Elysium

    Elysium Contributor

    Αρχίδια κρατάει. Δε γνώρισα δημοκράτη που να κρατάει ίσες αποστάσεις, ΠΟΤΕ.
    Φιμώνουν, δολοφονούν, στερούν την ελευθερία σε όσους δεν υποστηρίζουν το σύστημά τους και προβάλλουν στις φυλλάδες τους τις αξίες του ανθρωπισμού και της δικαιοσύνης.

    Το ξαναγράφω. Ούτε απλή αναφορά σήμερα από τις δημοκρατικές φυλλάδες για τη δολοφονία.
     
  10. corvinus465

    corvinus465 New Member

    Η Ευρώπη βγαίνει από ένα τρομερό πόλεμο με εκατομμύρια νεκρούς στο πεδίο της μάχης, εκατομμύρια νεκρούς άμαχους και εκατομμύρια πρόσφυγες(εκδιωχθέντες-κυρίως για την Γερμανία). Και για όλα αυτά φταίει ο καπιταλισμός και η κρίση του 29. Και οι λαοί το γνώριζαν. Φρόντιζε να τους το θυμίζουν οι κομμουνιστές, και οι απανταχού σοσιαλιστές. Παρόλα αυτά, όλα τα δυτικά κράτη επέλεξαν την αστική δημοκρατία. Όχι, την αυταπάτη δεν την δέχομαι. Μπορώ να δεχθώ πως 70 χρόνια από τον πόλεμο, οι γενιές δεν έχουν τα απαραίτητα βιώματα για να υποστηρίζουν την δημοκρατία "ενσυνείδητα", εξού και συμμερίζομαι την άποψη του Elysium πως η δημοκρατία έχει γίνει "φετίχ", αλλά την αυταπάτη στην κρίσιμη φάση της μεταπολεμικής περιόδου δεν μπορώ να την δεχτώ.

    Για να μην σας κουράζω, οι λόγοι που επικράτησε η αστική δημοκρατία είναι οι εξής.

    -Η "ολιγαρχία" που κατοικούσε στα κοινοβούλια δεν ήθελε άλλο πόλεμο και άλλες συγκρούσεις. Κατάφερε να διασπάσει το εθνικιστικό κίνημα με χρήση φιλολαϊκών μέτρων, αλλά και φιλολαϊκής ψευδολογίας.
    -Βοήθεια της Αμερικής για την αναστήλωση της Ευρωπαϊκής οικονομίας και την καταπολέμηση των αντι-δημοκρατών.
    -Βούληση του ίδιου του λαού για ειρήνη και ηρεμία. Κάτι που είχαν συναντήσει μόνο στην Αστική Δημοκρατία. Χαλαρός ρυθμός ζωής, ο καθένας έκανε περίπου ότι ήθελε. Στον Φασισμό, στον Ναζισμό και στον Κομμουνισμό, την καθημερινή ζωή την όριζε το κράτος. Το κράτος θέλει αποτελέσματα. Γκούλαγκ, πογκρόμ, πόλεμοι, φόβος και πείνα. Όλα αυτά ήταν δημιούργημα του ολοκληρωτισμού.

    Ευτυχώς ή δυστυχώς, η αστική δημοκρατία πάει χεράκι χεράκι με την θεσμική και πολιτική σταθερότητα. Βασική αρχή είναι το απόρθητο της ιδιωτικής σφαίρας.

    Ναι, δεν είναι τέλεια, ναι υπάρχουν κρούσματα παραβίασης των δικαιωμάτων, ναι υπάρχει διαφθορά, ναι μπορεί να μετατράπηκε σε ολιγαρχία, αλλά ένα είναι σίγουρο. Κανένα άλλο σύστημα διακυβέρνησης δεν προσφέρει αυτά που προσφέρει η αστική δημοκρατία.

    Στην αγορά πολιτευμάτων και καθεστώτων διαλέγει ο καθένας ότι επιθυμεί.

    Επίσης, για όσους πιστεύουν πως το σύστημα της αγοράς οδηγεί στην φτώχεια και στην δουλεία, τον ενημερώνω πως τα στοιχεία(ιστορικά, οικονομικά κλπ) άλλα δείχνουν.
     
  11. corvinus465

    corvinus465 New Member

  12. εγω παντος θεωρω τον εαυτο μου Δημοκρατη,.... και προσπαθω στην ζωη μου να κρατω ισες αποστασεις..... και παλι θα το πω φιλε Ελισιουμ.. αδικια και λαθος οταν εκαιγαν την σημαια στο πολυτεχνιο αδικια το μνημονιο αδικια που σκοτωσαν τον φυσσα αδικια και τα δυο αυτα παιδια..... καποια στιγμη αυτο το δωρο και καταρα μαζι το να ειμαστε ελληνες πρεπει να το χρησιμοποιησουμε για να παμε μπροστα..... απλα αυτο προυποθετει να μαθουμε να ακουμε ο ενας τον αλλο και να διαλεγουμε το καλυτερο......
     
Thread Status:
Not open for further replies.