Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

θέλω να λέγομαι υποτακτική..

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 3 Νοεμβρίου 2014.

  1. Vakhos

    Vakhos Regular Member

    Και τι γίνεται στην περίπτωση που από υπερβάλλοντα ζήλο η υ καταλάβει λάθος τι ζητάει ο Κ
    της εκείνη τη στιγμή ;.Δε μιλάω ας πούμε το να φτιάξει ένα ωραίο γεύμα και να τον ικανοποιήσει.
    Μιλάω για κάτι πιο ουσιαστικό , μια πρωτοβουλία για το πως θα περάσουν ένα Σ/Κ .Έχει το
    δικαίωμα να πάρει πρωτοβουλία για κάτι τέτοιο, χωρίς να της ζητηθεί ;.Και γιατί να το κάνει,
    αφού όπως λέει πιο πάνω " θέλω να εκπληρώνω κάθε σου επιθυμία".
    Καμιά φορά θεωρούμε σαν επιθυμία του άλλου αυτό που έχουμε στο δικό μας μυαλό. Και εκεί
    αρχίζει το μπέρδεμα.
    Η απόλυτη ταύτιση των επιθυμιών συμβαίνει μετά από πολύ καιρό τριβής στη σχέση , και πάλι
    όχι σε όλα τα ζευγάρια.

    Γιαυτό πιστεύω ότι είναι πιο ασφαλές για την υ να ακούει πρώτα την επιθυμία και μετά να την
    ικανοποιεί.
     
  2. Vakhos

    Vakhos Regular Member

    Είναι μεγάλο θέμα η διαίσθηση και κατά πόσο μπορεί να είναι ακριβής. Κατά την άποψή μου
    είναι βασικό γνώρισμα και της Κυριαρχίας. Προϋποθέτει πολύ καλή γνώση του άλλου άρα και
    βαθύ ψάξιμο. Μου έχει συμβεί πολλές φορές, παίρνοντας μια πρωτοβουλία η υ, να προσπαθεί
    κατά βάθος να εκπληρώσει αυτά που πιστεύει ότι έχω εγώ ανάγκη, χωρίς αυτό να ισχύει.
    Το αποτέλεσμα είναι και εγώ να μην ικανοποιηθώ και εκείνη να μείνει με την πικρή γεύση της
    αποτυχίας.
     
  3. Apolytos

    Apolytos I am back bitches

    Προσωπικά μου φαίνεται πολύ φασαρία για το τίποτα. Έστω ότι πήρε κάποια πρωτοβουλία και έστω ότι δεν σε ικανοποιήσε. Και? Δεν παύει να είναι μια ωραία χειρονομία που δείχνει ότι ενδιαφέρεται για σένα, αρκετα, ώστε να μην υπακούει μόνο στα προστάγματά σου αλλά και να παίρνει κάποιες πρωτοβουλίες. Εάν δώσεις βάρος στην χειρονομία και όχι στο αποτέλεσμα και την ενθαρρύνεις να το επαναλάβει στο μέλλον τότε δεν θα της μείνει η πικρή γεύση της αποτυχίας και σίγουρα δεν θα έχει μόνο αποτυχίες στο ενεργητικό της.
     
  4. gaby

    gaby Guest

    Έχω την εντύπωση ότι η Κυριαρχία συμβαδίζει επίσης με την λογική, την ανάλυση, τη σύνθεση, τον ορθολογισμό - χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι τα υποτακτικά άτομα δεν έχουν λογική ή οι Κυρίαρχοι δεν έχουν ποτέ διαίσθηση. Αλλά εν τέλει βρίσκω την προσέγγιση κάπως αγχωτική. Οι προθέσεις της υποτακτικής που πήρε την πρωτοβουλία ήταν καλές, η απόσταση μεταξύ της πραγματικής επιθυμίας του Κυρίαρχου και της αντιλαμβανόμενης ως επιθυμίας του από την υποτακτική πόσο μεγάλη να είναι όταν αυτοί οι άνθρωποι είναι μαζί για κάποιο διάστημα και αρχίζουν να γνωρίζουν ο ένας τον άλλο; Και αν είναι στην αρχή αρχή τότε ο Κυρίαρχος βλέπει με αυτόν τον τρόπο πώς αντιλαμβάνεται κάποια πράγματα για τον ίδιο η υποτακτική. Έχει όλο τον χρόνο να την διορθώσει ως προς την πρωτοβουλία και το περιεχόμενο της πρωτοβουλίας χωρίς να μείνει με την εντύπωση της αποτυχίας κανένας. Ας μην υπερβάλουμε, λέω κι εγώ, με τη σειρά μου, παρά το γεγονός ότι δεν έχω καμία διάθεση για πρωτοβουλίες, πέραν αυτών που μου έχει υποδειχθεί ότι καλό θα ήταν να πάρω  
     
  5. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Δεν είστε το ίδιο πρόσωπο, απλά ένας ευνοικός προσηλυτισμός στην κατανόηση του κειμένου όπως έχει σερβιριστεί υπάρχει. Βέβαια όλοι κάνουν λάθη.

    Ανάλογα με τα στατιστικά στοιχεία του ιστιότοπου (βλεπε αρχική σελίδα), οι πιθανότητες κάποιοι να παρακολουθούν το νήμα ανέρχεται ονομαστικά γύρω στους 12200 χρήστες, μετάξυ τους ειδησιογράφοι, δημοσιιογράφοι, αρθρογράφοι πού συλλέγουν υλικό καί ιδέες για τα άρθρα τους στον τυπο κλπ, καί τόσοι άλλοι μπανιστηριτζίδες. Από την βαρύτητα των αριθμών θέασης ο κάθε νηματοθέτης πράτει το αυτονόητο. Τα υπόλοιπα μέλη βοηθούν την υπόσταση του κάθε νήματος ώστε κάποιο νήμα να παραμένει χρήσιμο γιά όλους. Γιατί αν κάτι είιναι χρήσιμο για όλους, είναι χρήσιμο καί γιά το κάθε μέλος συμπεριλαμβάνομενα καί του νηματοθέτη. Δεν τίθεται θέμα επιθυμιών.

    Εξισωτικά: Υ/υποτακτική + να μαντεύω τι έχεις στο μυαλό σου=Κ/κυριαρχικη.

    Ναι είναι πολύ κακό να μαντεύει κανείς τι έχει στο μυαλό του κάποιος άλλος, όπως τοποθετήται στο αρχικό κείμενο του νήματος. Μπορεί όμως να διαισθανθεί. Κάποιος βλέπει τον συνεφιασμένο ουρανό καί μαντεύει μια βροχόπτωση. Τότε μπορεί να διαισθανθεί την ανάγκη κάποιου για μιιά ομπρέλα. Με πρωτοβουλία του πρώτου, ο πρώτος μπορεί να προσφερθεί να προσφέρει εκείνη την ομπρέλα στον δεύτερο. Μόνο όμως να προσφερθεί να προσφερεί. Διαφορετικά η πρωτοβουλία του πρώτου για προσφορά θα σχηματτίσει ουτοπία αν στον δεύτερο αρέσει να περπατάει στη βροχή σε μιά συγκεκριμένη στιγμή, είτε ο πρώτος γνωρίζει το δεύτερο επαρκώς η όχι. Σε αντίθετα φαινόμενα η μαντεία του ενός ίσως επιφέρρει καταπίεση στον άλλον. Καλό θα ήταν να διευκρινιστεί ότι η καταπίεση δεν απαρτίζει ανταλλαγή δυνάμεων, τάσης καί υπότασης, πλην ρήγματος είτε στο μίσος είτε στην αγάπη.


    Συνήθως το θέλω να λέγομαι ταυτίζεται η είναι ταυτοπροσωπία με το θέλω να είμαι. Κάποιος αναφέρει λέγομαι πχ Γιώργος καί είμαι πχ ο Γιώργος. Ποτέ όμως αναφέρει λέγομαι πχ Γιώργος καί είμαι ο πχ o Τάκης η η Κλαίρη πλην εντέχνως αποποιήσης ευθυνών. Στην έντεχνη αποποίηση ευθυνών ενός κειμενου, καταρέεται η θεωρία του καί τα απακόλουθα του, αφήνοντας περιθώριο για υποκειμενική κρίση η προσωπική κριτική ενός, εκ του πονηρού. Το φαινόμενο συναντάτε κατά κόρον στα κείμενα κάθε η οποιασδήποτε Νομικής δικογραφίας. Ο κάθε δικηγόρος αρχίζει να συντάσει το κείμενο της δικογραφίας του με την φράση "Όπως με ενημέρωσε ο πελάτης μου" η "Όπως μού ανάφερε ο κυρ Τάδε" καί συνεχίζει να συντάσει το υπόλοιπο κείμενο, αποποιηώντας οποιασδήποτε ευθύνη, εμπλοκής, προσωπικής κρίσεως του, διασφαλίζοντας την ακαιρεοτητα του ως υπεύθυνος ακόμα καί στην περίπτωσι ανακρίβειας. Κάτι ανάλογο στο αρχικό κείμενο του νήματος παραπεμμπεί στην φιλοσοφία του "ναί μεν αλλά", " είμαι καί δεν είμαι", "ότι θέλω θα είμαι", όπου οι διερευνήσεις αίτιο ενός νήματος αντικαθεστόνται με θερμά συνχαρητήρια στους γλόμπους και στίς βόλτες του με μούσι η χωρίς, ήτοι θαυμαστές μονομερώς καί λίαν ανεπαρκώς κριτικής του ομοίου μελάθρου προσωπικότητας εν όλο κειμένου.

    Υπάρχουν ερωτήματα πού αφορούν εκείνη την σχέση, ώστε το κείμενο του νήματος να έχει υπόβαθρο και να συντελεί αντικείμενο διερεύνησης και συζήτησης, η απλά είναι ένα έντεχνο καλλιτεχνικό πεζογράφημα αναρτημένο στο διαδικτυο γενικώς? Γιατί αν δεν υπάρχουν ερωτήματα, η αποκαλούμενη διαφορετικότητα γεύσεων καί σεξουαλικών προτιμήσεων μπορεί να συμπεριλάβει μιά γωνία μπακλαβά, η ένα Γιαννιώτικο κανταίφι ανάλογα με την σεξουαλική συμβατότητα ενός ζαχαροπλάστη κέικ καί της ορεξής του σύμφωνα με τα γούστα του λουστρίνι.
     
  6. Να αρχίσω λέγοντας ότι το σεντόνιασμα σου είναι τόσο κουραστικό όσο και περιττό. Αναφέρεις ότι παρακολουθούν το φόρουμ δημοσιογράφοι,αρθρογράφοι κτλ και πρέπει τα γραφόμενα μας να είναι ανάλογου ποιότητας! Δεν θυμάμαι να δήλωσα ποτέ συγγραφέας. Μια απλή γιδοβοσκος είμαι με ελάχιστες γνώσεις και φτωχό λεξιλόγιο. Ποσώς με ενδιαφέρει αν θα διαβαστεί από λογοτέχνες και αν αναπαραχθεί κάπου αλλού. Το 'δεν επιθυμώ να αλλάξω το κείμενο ' ήταν μια ευγενική παραλλαγή του'χεστηκα αν δεν συμφωνεί κάποιος με τον τρόπο γραφής μου'
    Επί του θέματος τώρα. Το αν κάποια υποτακτική θέλει να πάρει πρωτοβουλία και να προχωρήσει σε μια πράξη που θεωρεί ότι θα ευχαριστήσει τον σύντροφο της καλά θα κάνει. Είναι θέμα χαρακτήρα. Και στο κάτω κάτω ξανάλέω ότι πρόκειται για αναφορά στην ΔΙΚΉ ΜΟΥ σχέση που κανένας λόγος δε σου πέφτει αν εμένα μου επιτρέπονται τέτοιου είδους (και άλλου!) κινήσεις!
    Θέλω να λέγομαι υποτακτική. Είμαι υποτακτική και αν δεν συμφωνείς λυπάμαι! Κουμάντο στις δικές σου υποτακτικές!
    ΥΓ. στο κείμενο δεν υπήρχε καμία ερώτηση. Ήταν ένα απλό μοίρασμα σκέψεων της στιγμής. Συγχωρα με αν ήταν κατώτερο των συγγραφικων προσδοκιών σου. Μπορείς κάλλιστα να αγνοήσεις επιδεικτικά όλα τα μελλοντικά μου κείμενα..
     
  7. Vakhos

    Vakhos Regular Member

    Μιλάω πάντα για το πως το βλέπω εγώ και πως το θέλω να γίνεται στη δική μου σχέση με την
    υποτακτική μου. Εννοείται ότι ο καθένας εφαρμόζει το μοντέλο που του αρέσει.
     
  8. Vakhos

    Vakhos Regular Member

    Και πως γίνεται από τη μια να απαιτείς να σου ζητάει την άδεια για να κάνει κάτι και από την
    άλλη να την αφήνεις να παίρνει πρωτοβουλίες ;. Είναι νομίζω οξύμωρο.
     
  9. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Ώρα σου καλή κι αγαπημένη έτσι όπως θα ήθελες να ορίζεις. Είσαι ελκυστική και το εταίρο κανταΐφι σου νόστιμο κι αυτό, με συνδυασμό παστούλας. Μόνο μην βρίζετε εκ του ασφαλούς μια κοινωνία διαρκώς χρονιά τώρα, θεωρώντας και χαρακτηρίζοντάς την ανίκανη η ότι άλλο, που δεν καταφέρνει να σας αποδείξει η αναδείξει το προϊόν διλήμματος εναλλαγής εξουσίας, για το πότε η γεύση μιας παστούλας μπορεί να κυριαρχήσει την γεύση ενός κανταϊφιού. Μάλιστα την ίδια στιγμή πού είναι τόσο απλό για κάποιον να τα φάει και τα δυο ταυτοχρόνως, χωρίς να τύψεις για την δίαιτά του. Το πολύ πολύ τα πλακώνει και τα δυο με μια σπάτουλα, και τα κάνει ομοιόμορφο παντεσπάνι να το τρώει ο καθείς όταν πεθυμήσει μια σαχλαμάρα. Εύχομαι κάθε ικανοποίηση μαρκαλίζοντας τις θηλές σας και ότι άλλο βρείτε πρόχειρο στην προσπάθεια αναπλήρωσης του αναλώσιμου εδέσματος όπως δηλώνεται στα νήματά σας.
     
  10. Apolytos

    Apolytos I am back bitches

    Μήπως σε λένε Ράμφο;  
     
  11. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

  12. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Γιατί πρέπει να υπάρχει μία και μοναδική αλήθεια σχετικά με το πώς πρέπει να βιώνει κανείς μια τέτοια σχέση; Οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί και με διαφορετικό τρόπο ζει ο καθένας τις σχέσεις του. Είναι κάπου γραμμένο ότι πρέπει να γίνεται "έτσι" οπωσδήποτε και το "αλλιώς" είναι λάθος; Και ποιός λέει ότι ο δικός μας τρόπος είναι ο σωστός;
    Αγαπητέ @Sado_M , αν και μου είστε συμπαθής, τολμώ να πω ότι εδώ είστε απόλυτος. Και αφού ο άλλος Apolytos δεν έχει πρόβλημα με την σύντροφό του και το πώς λειτουργεί εκείνη, τι λόγος μας πέφτει εμάς, αλήθεια;
    Την καλημέρα μου σε όλους, αν και τώρα είδα ότι μεσημέριασε.