Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

θέλω να λέγομαι υποτακτική..

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 3 Νοεμβρίου 2014.

  1. gaby

    gaby Guest

    @Black Butterfly,

    Ε, ναι, εδώ έχουμε δει τόσα και τόσα και βεβαίως όλα είναι BDSM   Έχουμε μακράν ξεφύγει από το "ότι δηλώσεις είσαι" και όποιας πει ποιος στ' αλήθεια το είπε πρώτος θα είναι και ο πρώτος. Το θέμα είναι και να μη δηλώνουμε τα αυτονόητα. Δεν υπάρχει λόγος  

    @Vakhos,

    in vitro και με στενή ερμηνεία μπορεί να είναι έτσι.

    In vivo τα όρια είναι ίσως πιο ελαστικά, εσείς μιλάτε για άδειες, εμένα θα μου φαινόταν χάλια να τραβώ τον Κύριο απ το μανίκι για τό να ή για τ άλλο. Θα ένιωθα ότι έχει αδιαφορήσει να δώσει εντολές ή να θέσει κανόνες. Οι παλιοί το έλεγαν περιεκτικά όσο και καβλωτικά: "Πρωτοβουλίες της υποτακτικής ως εκεί που τεντώνει το λουρί της" και λέω εγώ τώρα, ένα νακ πιο πέρα και την περιέλουε παγωμένη φωτιά. Για μένα πολύ φασαρία για κάτι που δεν αξίζει τόσο να είναι κανόνας αλλά να προκύπτει από τη σχέση. Και σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για την προσωπική ματιά της @sokolata και όχι για μία γενική αντίληψη των πραγμάτων.
     
  2. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    @Black Butterfly δεν ξέρω γιατί με συμπεριλαμβάνεις στη σκέψη σου όσον αφορά κάθε εξέταση η κριτική τρόπου ζωής άλλων, την ίδια στιγμή πού δεν έχω αναφερθεί η παρεμβεί πουθενά αρνητικά γιά οποιονδήποτε τρόπο ζωής καί συμπεριφοράς γιά κανέναν, πουθενά στο νήμα.
     
  3. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Από αυτά που διάβασα, μου δημιουργήθηκε η εντελώς αντίθετη εντύπωση. Αν κάνω λάθος, ζητώ συγγνώμη. 
     
  4. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Ευελπίζομαι οτι αν κάνω λάθος κι εγώ καμιά φορά, να δεχτείς κι εσύ την συγνώμη μου με την σειρά σου.
     
  5. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
     
  6. Βεφα;;;; Εσύ;; Στην επόμενη συνταγή προτείνω να δώσεις κάτι σε σπιτικό μαγειρευτο και να αφήσεις τα γλυκά κατά μέρους γιατί παχαίνουν. Μια συνταγή για κόκορα κρασάτο θα ήταν ότι πρέπει. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
     
  7. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Παρόλο που είπαμε καλή ώρα, ορίστε καί η συνταγή http://www.sintagoulis.gr/tag/κόκορας+κρασάτος γιά να μην λες οτι αγνοώ, καλύπτοντας την ανεπάρκεια γνώσεων και γιά την μαγειρική μερικών. Δεν ειμαι η Βέφα, ούτε ο κόκκορας πού ονειρεύσαι.
     
  8. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor

    Προσωπικα μου αρεσε πολύ το κείμενο της @sokolata .Στην πρωτη παραγραφο περιγραφει αυτό που βιωνει, αυτό που θέλει, τον τρόπο που εχει επιλεξει να σχετιζεται.Την δευτερη παραγραφο την αντιλαμβάνομαι περισσοτερο ως πρόκληση ανταλλαγης δυναμης,γιατι αν ξεπερασει κατι τετοιο ενας Κ δεν προκειται σε καμια περιπτωση μετα να ξέπεσει στα ματια της Υ του.Αυτο που δεν παραδέχονται πολλοι Κ, είναι ότι όπως οι ιδιοι βαζουν δοκιμασιες αφοσίωσης στην Υ τους ετσι συχνα και οι Υ (με τον τροπο τους) βαζουν δοκιμασιες "δυναμης'' στους ιδιους. Η διαφορα είναι στον τροπο διαχειρισης και η βια που καποιος ανεφερε παραπανω,θεωρω ότι είναι ο χειρότερος τροπος γιαιτι η βια ,κατ ' εμε δηλωνει αδυναμια και όχι δυναμη.Το να παραδωσεις τον εαυτο σου και να ξεγυμνώσεις την ψυχη σου σε καποιον απαιτει πολύ δυναμη.Ο Κ λοιπον που μπορει να το κανει και να συνεχισει να διαχειρίζεται και να γοητευει την Υ του,πιστευετε ότι ξεπεφτει?
     
  9. gaby

    gaby Guest

    Κατά τη γνώμη μου ερωτική σχέση χωρίς γύμνωμα δεν υπάρχει. Δεν βλέπω κατ' αρχήν κανένα οξύμωρο μεταξύ Κυριαρχίας και γυμνώματος, κανένα όμως. Οπότε όχι δεν πιστεύω ότι ξεπέφτει. Πλην...

    ... το γύμνωμα που ξέρω εγώ δεν συμβαίνει επειδή ένας Κυρίαρχος "άφησε" την υποτακτική του "να τον δέσει" ό,τι και αν αυτό σημαίνει και ούτε είναι λόγος να μπερδευτεί Κυρίαρχος με υποταγμένο από αυτό. Εξαρτάται βέβαια και τί θα δείξει... να τα λέμε κι αυτά, γιατί αν όντως μπερδευτεί, ε, τότε δεν ήταν ποτέ του Κυρίαρχος με την D/s έννοια και δεν θα γίνει.

    ___________

    Μαντάτα σας φέρνω, αν δεν τα ξέρατε, οι καιροί έχουν αλλάξει   Είναι δύσκολοι, πιεστικοί για όλους μας, οι σχέσεις πυκνές και γρήγορες, οι ανάγκες υπογραμμισμένες και συχνά φαινομενικά ξεκομμένες από την υπόλοιπη προσωπικότητα. Δεν έχει κανείς χρόνο, χρήμα, κουράγια για να συντηρεί είτε πανοπλίες είτε κρινολίνα. Τα κεσάτια του διπλανού του, δράκος, πρίγκιπας, βάτραχος ή σκορπιός αν είναι, τα καταλαβαίνει αμέσως, λόγω όσμωσης. Είναι θεόχαζο αυτός να τα κρύβει για να μην πέσει το πρεστίζ του και μόνον ο ίδιος απομονώνεται και υποφέρει. Σε λίγο θα γίνει και εδώ του "Τον Δημητράκη* τον πρωθυπουργό περιμένεις; Στην ουρά για καφέ και ντόνατς είναι, σε πέντε λεπτά έρχεται." Γιατί τι είναι ο Δημητράκης και ο κάθε Δημητράκης στις μέρες μας; Στην καλύτερη ένας τυχερός και ασυνήθιστα καλά και τακτικά αμοιβόμενος και προβεβλημένος υπάλληλος. Και το ξέρει και το ξέρουμε και το ξέρει ότι το ξέρουμε...

    *Ελπίζω να μη χρησιμοποίησα όνομα που δεν έπρεπε, δεν μου έρχεται κανένας πρωθυπουργοποιήσιμος με αυτό...  
     
  10. Lousifer

    Lousifer Παράδεισος χωρίς σεξ ? Δεν θα ήταν κόλαση?

    Το αρχικό κείμενο μάλλον αφορά μια γυναίκα που θα ήθελε να είναι υποτακτική απλά δεν έχει πέσει ακόμα σε σωστό Αντρα. Και μάλλον ασχολείται με φρουι γλασέ αφέντες που χρησιμοποιούν το bdsm μπας και γαμήσουν ή βρεθούν δεμένοι ..... (είναι πολύ της μόδας το φρουι γλασε).
    Δεν εχω κατι εναντίον της κειμενογράφου, μην παρεξηγηθω....απλα το όλο κείμενο αυτο μου έβγαλε.