Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Νιώσε κι εσύ Κάποιος. Μπορείς!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 27 Ιουλίου 2009.

  1. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    απλα απο περιεργεια ρωτω, αυτες οι εμπειρειες που αναφερεις, διαρκειας ενος περιπου χρονου, ήταν πραγματικες συναντησεις ή αναγνωση επι της οθονης ?
     
  2. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Καλησπέρα κι από 'μενα. "Το δεν χάνει ποτέ την θέση του στο μυαλό" είναι σχετικό ένεκα χρονικης διάρκειας κι' ότι εκείνη επιφέρει. Παρατηρήσεις ανθρώπων έχουν αναδείξει ότι ο καθένας είναι μόνος στη ζωή, κι' ότι ο οποιοσδήποτε πλησίον του μέχρι το τέλος της ζωής του θα είναι φίλος ζωής, παρά οτιδήποτε άλλο, με οποιοδήποτε άλλη ταυτότητα καί ιδιότητα. Το σίγουρο είναι ότι η έννοια ενός συντρόοφου ζωής δεν βγαίνει ποτέ απ' το μυαλό κανενός. Σύντροφος ζωής μπορεί να θεωρηθεί ο επικρατέστερος επικαιρότητας, είτε εγκεφαλικά είτε πρακτικά. Δεν αντιλέγω όμως στην έννοια της τοποθέτησης ενός πραγματικού Κ/κυρίαρχου την ίδια στιγμή πού έχει επιλεχτεί από κάποιον πού θα ήθελε η ελκύστηκε να του υποταχτεί.
     
  3. aethereal

    aethereal Guest

    δημητρη αλφα,το ενας χρονος περιπου αφορα τη"διαμονη"μου στο συγκεκριμενο φορουμ

    οι "παστελ αποχρωσεων"βδσμ εμπειριες μου αφορουν τη σχεση μου με εναν υπεροχο ανθρωπο το περασμενο εαρινο εξαμηνο

    και το δυστυχως που ακολουθησε,αφορα καποια " τυχαια περιστατικα" διασπαρτα στις χαλαρες(μεχρι τα πρωτα λεπτα)διαδικτυακες συνομιλιες μου,τον τελευταιο εναμισι χρονο.δεν "σκιαγραφω"καποιο συγκεκριμενο ατομο.ειναι ενα "ποτ πουρι"διαφορετικων ατομων,με πολλα κοινα χαρακτηριστικα ετσι ωστε για μενα,σχηματιζουν εναν αμεσα αναγνωρισιμο τυπο ανθρωπου
     
  4. Sbeast

    Sbeast Regular Member

    Πόσο σπάνια άραγε συναντάμε ανθρώπους με ελλειματικές προσωπικότητες;
    Το έλλειμα πόντων (δηλαδή η σεξουαλική ανασφάλεια γενικώς) ή το έλλειμα γραμμαρίων (μυαλού), ποιός είπε ότι υπάρχουν εκφάνσεις της καθημερινότητάς, όπου δεν εκφράζονται;
    Με άλλα λόγια, κυκλοφορούν παντού ανάμεσά μας...!!!
     
  5. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf


    νοιωσε σημαντικος/η μεσα απο τη δικη σου "ιστορια"

    *μπορει να ειναι βγαλμενη και μεσ' απ το μυαλο σου, λιγη σημασια εχει... αρκει η εκθεση για να πειστουν "φιλοι" και φιλοι

    Αυτοπροβολη, αυτοπαρουσιασ λοιπον !

    καντε κλικ στο παρακατω να ξεκινησει, ειναι βιντεο
     
    Last edited: 14 Νοεμβρίου 2014
  6. pistolero

    pistolero ScarPist

    Διάβασα ενδιαφέρουσες απόψεις και είπα να καταθέσω και εγώ την δικιά μου (μπορεί να βγω Offtopic-Ζητώ συγνώμη προκαταβολικά).Σε αυτά που γράφω παρακάτω απλά εκθέτω προσωπικές απόψεις και δεν αναφέρομαι σε κάποιον προσωπικά.Απλά αναφέρω αυτά που έχω παρατηρήσει χωρίς να σημαίνει ότι είναι σωστά.Ανάφερομαι στην κατηγορία των Κυρίαρχων καθώς είναι το κύριο θέμα στο συγκεκριμένο νήμα αλλά πολλά πράγματα ισχύουν για όλα τα status.

    Μόλις ανακάλυψες το BDSM σου φάνηκε ενδιαφέρον,μπαίνεις λοιπόν σε κάποιο φόρουμ και ξαφνικά νιώθεις "απελευθερωμένος" καταλήγεις μετά απο λίγο καιρό (με βάση και προηγούμενες εμπεριές) οτι εισαι ενας Κυρίαρχος!Fuck yeahh λες...φέρτε μου υποτακτικές να φτιάξω χαρέμι...απο το πουθενά εκει που ήσουν παθητικός στις αποφάσεις της ζωής σου και πολλές φορές δεν έκανες τα κρεβάτια που θες λόγω ανασφάλειας/ντροπής κτλ, ξαφνικά είσαι ένα άτομο με αυτοπεποίθηση, απαιτήσεις, πολλές εμπειρίες και πανέτοιμος να χαθείς στον μαγικό αυτόν κόσμο.
    Εδώ όμως είναι το παράδοξο ενώ το έχεις φανταστεί τόσο γαματό το πρώτο ραντεβού και ότι θα καταλήξει σε ένα καυτό session...μπαμ τρως το Χ.Μην το ψαχνεις οι γυναίκες τα μυρίζονται απο χιλιόμετρα.(Ρε δικέ μου αν απλά εισαι αγάμητος μην ψάχνεσαι σε BDSM φορουμς...θα μπερδευτεις περισσότερο.Βγες εξω και φλέρταρε.Πιάνει.Αλήθεια!).

    Αν δεν χαλαρώσεις και εισαι συνεχώς στην τσιτα κατι παίζει μεγάλε.
    Το θέμα δεν ειναι πάρεις ενα manual για να πας σωστα βημα βημα. Πολύ απλά γιατι με αυτον τον τρόπο θα χάσεις την πραγματική ουσία...δηλαδή την διαδρομή.
    Θα μου πεις οτι με αυτο τον τροπο εχω βρει την χρυση τομη?Παπάρια!Δεν υπάρχει το ο "ειδικός" με το BDSM.

    Δεν υπάρχει ο "τέλειος" Dom...όλα είναι στο μυαλό παιδιά!Όλοι ξέρουμε οτι το παιχνίδι είναι εγκεφαλικό.Μην προσπαθείς να κρύψεις τον πραγματικό σου ευατό πίσω απο μια περσόνα που δημιούργησες έχοντας την ψευδαίσθηση ότι θα έχεις μεγαλύτερη αξία με αυτόν τον τρόπο.

    Συμπέρασμα?

    Just be your fucking self…!  
     
  7. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Όλα όσα είπες είναι σωστά, θα μείνω απλά σε αυτό το μικρό κομμάτι.
    Αν ο άλλος δεν καταφέρνει να πείσει πίσω από μια οθόνη, που μπορεί να σερβίρει και ό,τι ψέμμα ή ανακρίβεια θέλει, πώς να πείσει ζωντανά, την στιγμή που θα τον κοιτάει η άλλη στα μάτια και θα του μιλάει από κοντά; Η προσωπική επαφή είναι καθοριστική, γιατί είναι και αμείλικτη. Εκεί ή που κολλάς μια και καλή ή που αναρωτιέσαι αν ήρθε άλλος στην θέση του (γιατί αυτός που βλέπεις μπροστά σου ουδεμία σχέση έχει με αυτόν που νόμιζες ότι ήξερες και δεν αναφέρομαι στο κομμάτι της εμφάνισης), οπότε ξενερώνεις και τελειώνει εκεί το θέμα.
    Με δυο λόγια, αν δυσκολεύεται διαδικτυακά κάποιος να πείσει για κάτι που δεν είναι, φαντάσου πόσο δύσκολο θα είναι να το κάνει σε πραγματικές συνθήκες. Και λέω "κάποιος" μια και το νήμα έτσι ξεκίνησε, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν ισχύει και για τις γυναίκες σε αντίστοιχες περιπτώσεις.
     
  8. pistolero

    pistolero ScarPist

    Αυτό είναι το Point!Ότι σε πραγματικές συνθήκες δεν χρειάζεται να πείσει κάποιος για κάτι που δεν είναι.Δεν χρειάζεται να φορέσει την μάσκα του Dom(και να αρχίσει πάλι το θεάτρο,υποσχέσεις και το μπλα μπλα...).Πολύ απλά γιατί σε μια συνανστροφή με μια γυναίκα εκθέτεις τον πραγματικό σου ευατό και έτσι θα πάρεις αυτό που πραγματικά θές-οχι πάντα (είτε είναι απλά σεξ-είτε ψάχνεις κάτι πιο σοβαρό...) χωρίς να χρειάζεται να σκάσεις την παραμύθα ότι θες να κάνεις φοβερά sessions κτλ.(ένω ψάχνεις απλά να ξεκαυλώσεις).
     
  9. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Υπάρχουν τόσα μέρη που μπορείς να μπεις και να βρεις γυναίκα/άντρα για βανιλλοσέξ, εδώ μέσα είναι χαζό να φαντάζεσαι κάτι τέτοιο. (Ελπίζω ότι καταλαβαίνεις πως το δεύτερο πρόσωπο είναι γενικό. )
     
  10. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor

    Κι όμως, επειδή εδώ μεσα μιλαμε ανοιχτα για φαντασιώσεις, εμπειριες, ξυλο,δεσιματα,οργια και διαφορες ''ανωμαλιες'' καποιος που είναι ασχετος θεωρει ότι οι γυναικες που μπαινουν στο φορουμ είναι απελευθερωμένες σεξουαλικα( με την εννοια του ''ευκολες'') και αρα με την μασκα του Κ ( και άλλες ,αλλα για Κ λεει το νημα) θα βρει ευκολα καποια να ξεκαβλωσει. Ευτυχως οι συγκεκριμένοι γινονται ευκολα αντιληπτοι, και απογοητεύονται όταν δεν βρισκουν αυτό που αναζητουν με την ευκολια που περιμεναν και μας αφηνουν για τις άλλες σελιδες που ανεφερες..
     
  11. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Ναι, ξέρω ότι ισχύει αυτό που λες. Αυτός όμως που λειτουργεί έτσι εδώ, λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο παντού, οπότε όπου και να πάει, στο τέλος βρίσκει τοίχο. Φαντάζομαι ότι αυτό συμβαίνει και στην εκτός διαδικτύου ζωή, πολύ απλά γιατί καμιά δεν θέλει ένα λιγούρι δίπλα της.
     
  12. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    @aethereal,

    σε ευχαριστω για την απαντηση σου, που μου επιβεβαιωσε -κατα καποιον τροπο- αυτο που υποψιαζομουν... Μιλαω γενικα και δεν κριτικαρω ή χαρακτηριζω αυτα που γραφεις ή κάνεις, εσυ προσωπικα...

    Σιγουρα μπορεις να συναντησεις εναν αξιολογο ανθρωπο σε καποια σελιδα του διαδικτυου, γι αυτο αλλωστε υπαρχουν. Το οτι ο ανθρωπος αυτος, μπορει στην κανονικη του ζωη να ειναι αξιολογος, αλλα να εχει προκαταληψεις, κολληματα ή αναστολες, που σου κανουν τη συναντηση στο πεδιο της πραγματικοτητας απο δυσκολη εως αδυνατη, οποτε δωρον αδωρον, ειναι κι αυτο μια αλλη πικρη αληθεια που πρεπει να αποδεχτουμε.

    Και σιγουρα μπορεις να "συναντησεις" στο διαδικτυο διαφορα ατομα, τα οποια θα σου πουν διαφορα τετριμενα, που θα καταλαβεις απο την πρωτη στιγμη τι τρεχει... Και σιγουρα αυτο συμβαινει συχνοτερα σε κατοχο λογαριασμου που φαινεται γυναικα, παρα σε αντρα.. Αλλα και το διαδικτυο ειναι κι αυτο μια μικρογραφια της πραγματικης κοινωνιας μας.. γι αυτο αλλωστε κυκλοφορουν οι περισσοτερες κοπελλες με ακουστικα στον δρομο. Εμενα, να με "πειραξει" γυναικα στο δρομο ειναι απο σπανιο έως και απιθανο...
    (αν και ομολογω οτι μου εχει τυχει)

    Δεν νομιζω λοιπον οτι στο διαδικτυο θα βρεις περισσοτερες "χαζες αττακες" απ οτι αν κυκλοφορουσες στο δρομο. Ουτε στο συγκεκριμενο φορουμ ! Πανω-κατω τα ποσοστα ειναι ιδια. Ενας έξυπνος μπορει να φανει χαζος στο διαδικτυο, ισως απο λαθος ... "ταχυτυτα"... αλλα αμφιβαλλω αν ενας χαζος μπορει μεσα απο το διαδικτυο να δειχνει πιο εξυπνος απ οτι ειναι στην πραγματικοτητα !