Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κοπρολαγνεία

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Fetish' που ξεκίνησε από το μέλος scatlover_for_fem, στις 19 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Ενδιαφέρον...
    Για πες μας τι άλλο είναι άρρωστο; Μην παίζουμε και με την ψυχική μας υγειά  
     
  2. gero

    gero Regular Member

    Το εξηγησα μια φορα.
    Προεχει η σωματικη μας υγεια.Οτιδηποτε βλαπτει την σωματικη μας υγεια και ακεραιοτητα δεν θεωρειται φετιχ,ειναι κατι αρρωστο και πρεπει να διακοπει.
    Το παν στη ζωη μας ειναι η υγεια μας και οσο και αν σε φαινεται περιεργο ειναι και πανω απο τα γουστα μας....
     
  3. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Καραμπαγκλαααν....
     
  4. gero

    gero Regular Member

    Η ουρολαγνεια.
    Δεν με διαβαζεις προσεκτικα
     
  5. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Αν το θεωρείς αρρώστια...Για πιο λόγο ακούμπησες καν αυτό το νήμα? Ρητορική ερώτηση...Ούτε εγώ είμαι κοπρολάγνος...Αλλά σίγουρα δεν θα κρίνω τα φετίχ των άλλων...Ούτε θα τα "ακυρώσω" επειδή σε μένα δεν αρέσουν...
    Άλλο δεν γουστάρω κάτι...Και άλλο τείνω το δάχτυλο...

    Αλλά τι λέμε τώρα..Και για να μείνουμε στο θέμα του νήματος...Η γνώμη είναι σαν την κωλοτρυπίδα...όλοι έχουν μια...Μας αρέσει η όχι...Και αφοδεύουμε "ορθές" κρίσεις...με καταπληκτική ευκολία...Σαν εγκεφαλική διάρροια ένα πράγμα...

    Καλή σας νύχτα γιατρέ μου...Αφού ξέρετε τόσο καλά τι είναι "αληθινό" φετίχ και τι αρρώστια...Η Θεός είσαστε η γιατρός... 
     
  6. gero

    gero Regular Member

    Νομιζω οτι εχω το δικαιωμα να παρατηρω ο,τι θελω εφοσων δεν βλαπτω καποιον.Εκτος και αν μου το στερεις εσυ,τοτε να αλλαξουμε το θεμα συζητησης και να μιλησουμε για αλλα...οπως πχ για το ποσο δημοκρατικη συμπεριφορα εχουμε.

    Εγω απεκαλεσα αρρωστια την κοπρολαγνεια και φανηκα ο κακος της υποθεσης.Εσεις απο την αλλη που σπευσατε να κατακευρανωσετε την αποψη μου φανηκατε οι σωστοι.Αν κρινω απο τις φιλοφρονησεις στις αναρτησεις σας.
    Ας ειμαι ο κακος,δεν με απασχολει.Εστω και ενας που θα συνειδητοποιησει οτι υποβαλλει την υγεια του σε κινδυνο,θα ειναι κατι που θα με χαροποιησει ιδιαιτερα.

    Καλο θα ειναι να σκεφτειτε ο,τι γραφετε δημοσια σε ενα forum,στο οποιο εχει προσβαση ο καθενας.

    Και αν σας πειραξε ο προσδιορισμος της "αρρωστιας" ωραια.Να το θεσω αλλιως.Δεν θεωρειται φετιχ η κοπρολαγνεια καθως ειναι κατι κακο για την υγεια και θα πρεπει να αποφευγεται.
     
    Last edited: 22 Νοεμβρίου 2014
  7. Τη πρώτη φορά που έγλυψα τις σόλες από τις γόβες της Αφέντρας μου δεν κρύβω πως το σκέφτηκα (λες και έχει μεγάλη διαφορά το πάνω με το κάτω μέρος του παπουτσιού σε αριθμό μικροβίων) αλλά όσες φορές και να μου τύχει θα το κάνω (επιδιώκω να το κάνω) και πάλι. Είναι το πάθος που σε οδηγεί και το συναίσθημα που περισσεύει σε τέτοιες στιγμές και όχι η λογική.
     
  8. gero

    gero Regular Member

    Ωραια φιλε μου.Να ρωτησεις ο ιδιος 2-3 γιατρους τοτε.Αν απαντησουν αρνητικα τοτε παιρνω πισω ο,τι εγραψα.
    Αν ομως απαντησουν καταφατικα τοτε καλο θα ειναι να πραξεις το ρητο του Σολωνα:"Η ηδονη που προκαλει λυπη,πρεπει να αποφευγεται"
     
  9. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Η σωματική υγεία και γενικώς κάθε πτυχή υγείας ενός ατόμου προΐσταται οποιασδήποτε σκέψης. Κανείς δεν θα ήταν αντίθετος σε θέματα υγείας, και είναι αυτονόητο όπως και εξυπακούεται η αποφυγή αρνητικών επιπτώσεων για την υγεία του καθενός. Στην προσπάθεια για την καλύτερη διαθέσιμη υγεία (διαθέσιμη από τον Ύψιστο οποιασδήποτε μορφής) οριοθετούνται κανόνες υγιεινής ως τρόπος ζωής του ανθρώπου. Ίσως έμφαση θα ήταν καλύτερο να δοθεί στην υγιεινή σε οποιαδήποτε δραστηριότητα του. Συχνά-πυκνά η κοπρολαγνεία σαν φετίχ και όχι παθολογικό ρήγμα η κατάνυξη, συνδέεται με αναστολές και ενδοιασμούς φερόμενες από την παιδική ηλικία του καθενός, και ιδίως όταν γονείς προτιμούν ορθά-κοφτά την δαιμονοποίηση της συγκεκριμένης σωματικής λειτουργίας, σαν μέτρο υγειονομικής πρόληψης. Εκείνο το μέτρο όμως δεν σημαίνει φραγμό για περαιτέρω εξέταση και ανάλυση ενός φετίχ.
     
  10. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Ψυχραιμία.
    Η κοπρολαγνεία σαφώς και έχει κάποια θεματάκια με την πιθανότητα πρόκλησης κάποιας αρρώστιας. Το ίδιο όμως ισχύει και για άλλες βδσμικές δραστηριότητες η φετίχ - δεν είναι το πιο υγιεινό πράγμα του κόσμου να γλύφεις σόλες μεταχειρισμένων παπουτσιών η βρώμικα πέλματα , τα δεσίματα αν δεν ξέρεις πως, που, πόσο, κλπ κλπ.
    Αλλά και αυτό τούτο το βάτεμα άνευ καπότας είναι πιθανό να προκαλέσει αρρώστιες , οχι;
    Σε οτιδήποτε κάνουμε υπάρχει ρίσκο.Εναπόκειται στόν καθένα να προτάσσει την φρόνηση των παθών του πριν κάνει τις επιλογές του.
    Αλλο πράμα είναι όμως να λέμε πως αυτό που κάνουμε μπορεί να προκαλέσει αρρώστια και άλλο να λέμε πως αυτό που κάνουμε είναι αρρώστια, δηλ είμαστε άρρωστοι(ψυχικά προφανώς) επειδή μας αρέσει να κάνουμε αυτό που μπορεί να προκαλέσει (σωματική) αρρώστια.
    Με το τελευταίο δαιμονοποιούμε εύκολα οποιαδήποτε συμπεριφορά αποκλίνουσα της κοινωνικά αποδεκτής - η ,ακόμα χειρότερα, ο,τι εμείς δεν γουστάρουμε προσωπικά- υπό την επίφαση της επιστημονικής κάλυψης αυτής της δαιμονοποίησης και επόμενα περιθωριοποιούμε όσους έχουν τέτοια συμπεριφορά ...

    υ.γ Η κοπρολαγνεία μου είναι απεχθής έως αηδής.
     
  11. gero

    gero Regular Member

    @underherfeet
    Σιγουρα οτιδηποτε δεν γινεται με τον σωστο τροπο μπορει να προκαλεσει βλαβη στον οργανισμο.
    Η διαφορα ειναι οτι απο μονη της η κοπρολαγνεια μπορει να προκαλεσει κινδυνο στον οργανισμο με οποιονδηποτε τροπο και αν το κανει καποιος.

    Δεν δαιμονοποιω προσωπικα την κοπρολαγνεια επειδη την απεχθανομαι.
    Απεχθανομαι και το μαστιγωμα επισης,αλλα το θεωρω φετιχ.Αν καποιο/α του αρεσει να τον/ην μαστιγωνουν τοτε φυσικα μπορει να το υποστει καθως το μαστιγωμα δεν μπορει να προκαλεσει βλαβες αν τηρουνται κανονες υγειινης οπως:καθαριοτητα των συνεργων,καθαριοτητα του σωματος (κυριως γυρω απο τις ουλες),προσεκτικη αντιμετωπιση των πληγων μετα το περας αυτης της καταστασης.
     
  12. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    @gero
    Ισως συγχέεις την κοπρολαγνεία με την κοπροφαγία. Αν σε κουτσουλήσει περιστέρι δεν θα πάθεις τίποτα, εκτός ίσως από ένα ελαφρύ δερματικό ερεθισμό αν αφήσεις την κουτσουλιά ώρα πάνω σου.