Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Fuck Buddies - Αστικός Μύθος;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος black.wolf, στις 17 Σεπτεμβρίου 2014.

  1. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Ωραια αφου βρισκομαστε σε public forum αναλυσε την σκεψι σου με το τι σημαινει για σενα αν η @kathavra τα ειχε για 20 χρονια η τα ειχε πριν 20 χρονια με καποιον, για να διαφωτιστουμε και εμεις?
     
  2. brenda

    brenda FU very much

    Οι fuckbuddies ή επί το βανιλλικότερο friends with benefits, δεν είναι τόσο απλό concept.
    Για μένα είναι μία γνήσια έκφραση αμοιβαίας σεξουαλικής ευχαρίστησης, η οποία όμως πρέπει να διυλίζεται από αμοιβαίο σεβασμό στα θέλω και την προσωπικότητα του άλλου.
    Δεν βρίσκεσαι μόνο για να ρίξεις τον πήδουλο (ή το session) και μετά γεια σας και δεν με νοιάζει η ύπαρξή σου...
    Η προσωπική μου εμπειρία είναι ότι αν είναι ξεκαθαρισμένα τα θέλω του καθενός και -ωωωωωω!!!!! τι θαύμα όταν συμπίπτουν- τότε, αυτές οι σχέσεις διαφυλάσσονται με έναν περίεργο τρόπο μέσα στον χρόνο και σε αδράνεια να είναι για καιρό -ενδιάμεσοι γάμοι, σχέσεις, χωρισμοί- μπορούν ανά πάσα στιγμή να επανενεργοποιηθούν και να είναι ακόμη καλύτερες απ΄ότι παλιότερα...
    δεν εξηγείς τίποτα, υπάρχει εσωτερική επικοινωνία και ταύτιση, άσχετα αν δεν μπορείς να το αντέξεις ή να το υποστηρίξεις σε επίπεδο σχέσης με αδιάλλειπτη συνέχεια...
    και υπάρχει πέρα από την αναπόφευκτη οικειότητα και μία σειρά άλλων συναισθημάτων, σεβασμός, γοητεία, ευφυοφιλία (όρο που χρησιμοποίησε ο @dom321654 και του ανήκει ολοκληρωτικά) ακόμη και τρυφερότητα με γνήσιο ενδιαφέρον....
    Όταν έχεις μοιραστεί παράδεισο και κόλαση μαζί (μυθικές έννοιες) με κάποιον, δεν το ξεχνάς εύκολα...
    υπάρχουν στιγμές που μπαίνουν στα κουτάκια μνήμης σε περίοπτη θέση, όχι μόνο για την σεξουαλική τους ένταση, αλλά και για το σύνολο των συναισθημάτων που μας προκαλούν...
    ακόμη και αυτό που σου παγώνει το αίμα και ταυτόχρονα σε υγραίνει αυτόματα...   
     
  3. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Ειδικά το δεύτερο, με την αρνητική του έννοια, και να θέλεις δεν μπορείς.
     
  4. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    κατ αρχην δεν ρωτησα εσενα. τη στιγμη που γραφεται κατι σε public forum γραφεται για το δουν ολοι και να σχολιασει προφανως και οποιος γουσταρει.

    το οτι εσυ αρπαζεσαι με τη μια και μονιμα δεν ειναι δικο μου θεμα και δεν θα μπω στο τριπακι σου.

    περιμενα παντως οτι μετα τις μαλακιες που ειπες το πρωι θα το ειχες μαζεψει μια και δεν εισαι κανα πιτσιρικι... αλλα οταν τοχει ο ανθρωπος...

    να σε διαφωτισω δεν εχω καμια ορεξη, ουτε να ασχοληθω αλλο μαζι σου. αλλωστε ειμαι σιγουρος οτι καποιος με το δικο σου βελινεκες δεν χρειαζεται να τον διαφωτισει κανεις...
     
  5. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Όταν μιλάς η ξέρεις ότι μιλάς σε οποιοδήποτε μέλος από ένα ζευγάρι, ξέρεις πολύ καλά ότι μιλάς σε μια και την ίδια ενότητα, γι' αυτο μην το παίζεις αστροναύτης. Επιπρόσθετα απάντησα στο πρωταρχικό σου ερώτημα με την ίδια απάντηση που θα λάβαινες από το κάθε μέλος της ξεχωριστά. Το θέμα δεν είναι το ενδιαφέρον από μια χαζή ερώτηση, αλλά η σφήνα που βάζει ο καθένας σαν αδιάφορη βόμβα με γελείες ερωτήσεις. Όπως όμως και να το θέσει κανείς, αν συλογιστει εκείνος ο κάποιος ότι ρωτάς κάποιο άλλο άτομο αν είχε εραστή (fuck-buddy) πρίν 20 χρονια, συναρτόμενα δεν θα είχε εραστή για 20 χρόνια, όπως ρώτησες, τότε είτε προσβλητικό, είτε ειρωνικό είναι.


    Εκείνο σου επισήμανα κι εγώ ρωτώντας να διευκρινήσεις το αίτιο του σχολιασμού σου, γιατί αν το ενδιαφέρον η το επίκεντρο του ερωτήματος σου ήταν η διαχρονική ένταση, η ακεραιότητα της σεξουαλικής συμβατότητας, η ανταπόκριση στις ανάγκες μεταξύ δυο η και περισσότερων μελών μιας ιδιόμορφης σχέσης ανά καιρούς, τότε θα μπορούσε να αναπτυχθεί δημόσια συζήτηση, εκ της οποίας θα μπορούσε να συμμετέχει ο καθένας. Αλλά ρώτησες μια ηλιθιότητα την ίδια στιγμή που η απάντηση που αναζητούσες ήταν γραμμένη και διατυπωμένη ξεκάθαρα. Ξανάριξε μια ματιά στο άρθρο 10 του παρόντος νήματος. Ενώ εκείνο (νήμα) αναφέρεται στα δίλημα για το αν δυο εραστές αποσκοπούν στη σεξουαλική συνεύρεση τους και μόνο, και αν η συγκεκριμένη ενέργεια η συμπεριφορά αποτελεί αστικό μύθο, εσύ ενδιαφέρεσαι να μάθεις για κάποιο χρονικό διάστημα μιας συγκεκριμένης σχέσης, ενός συγκεκριμένου ατόμου. Με άλλα λόγια ρωτάς μια αρλούμπα και μίση. Γι'αυτο πάρε το κουβαδάκι σου και παίξε παραπέρα.

    Δεν θυμάμαι να έχω αρπαχτεί χωρίς κανένα λόγο. Όμως θυμάμαι να έχω αρπαχτεί όταν κάποιος επιδιώκει να χρησιμοποιεί τα γραφόμενά μου για να προκαλέσει αντιδράσεις για να σπάσει πλάκα.

    Το έχεις να είσαι τσαχπίνo-γαργαλιάρης μονίμως, ακόμα και αν θεωρείς ότι κρατάς νηφάλια και εδαφική στάση απέναντι στους άλλους. Επίσης σημείωσε ότι από εξυπνο-βλακείες είναι γεμάτος ο ιστοτοπος

    Αφού είναι έτσι μην ξανά-σχοληθείς τότε με κλίμακες διανοητικού βεληνεκές που δεν φαντάζεσαι. Πάραυτα μπορείς να βάζεις μόνο like αν σου αρέσει κάτι ιδιαίτερο από εκείνα που γράφω. Διαφορετικά μην ξανά-σχολιάσεις ότι γράφω, εφόσον καταπιέζεσαι που τα διαβάζεις.

    Μην μας διαφωτίζεις άλλο όπως ανάφερες, απλά έγραψα αυτό το άρθρο για να έχεις να το διαβάζεις αν θελήσεις να κηλιδώνεις το μπροστινό μέρος απ' το εσωρουχό σου, όταν και αν φέρεις στη φαντασία σου τον χρήστη Sado_M και τα ελκομενά του απ την παρούσα κοινότητα.
     
  6. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    δεν ειχα σκοπο να απαντησω αλλα το τελευταιο που γραφεις περι ελκομενων σου απ την παρουσα κοινοτητα αφηνει εντεχνως υπονοουμενα. θα σε παρακαλουσα λοιπον να το ξεκαθαρισεις και να μου πεις απο που προκυπτει αυτο. εστειλα ποτε καποιο πμ στην kathavra? της ανοιξα κανα chat μηπως? γιατι εγω δεν θυμαμαι κατι τετοιο. δεν θυμαμαι ουτε το ενα να γινεται ουτε το αλλο. το μηνυμα σου ομως υποννοει αυτο ξεκαθαρα.

    τα υπολοιπα δεν θα τα σχολιασω εκτενως. το ποιος καταπιεζεται φαινεται απ την πρωτη απαντηση σου. το οτι αν ρωτησω καποιον κατι που ειναι σε σχεση ειναι σα να ρωταω την ενοτητα, αυτο ειναι δικο σου και δεν μου εχει ξανατυχει εδω μεσα η γενκοτερα.

    δεν εχω σκοπο να σχολιασω ξανα οτιδηποτε απο εσας. γιατι δεν εχω ορεξη για ιστοριες, ενω εσενα απ οτι φαινεται σου περισευει. ξεκαθαρισε ομως το παραπανω για να το κλεινουμε το θεμα.
     
  7. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Απαντώ συντομογραφικά για να παραμείνουμε μέχρι εδώ. Όχι δεν έχει πέσει στην αντιληψή μου να έχεις στείλει πμ, η έχεις ανοίξει chat στο συγκεκριμένο άτομο, τουλάχιστον όσο καιρό το γνωρίζω και συσχετίζουμε μαζί του. Εξάλου πιστεύω ότι δεν είναι του ήθους σου, η του χαρακτήρα σου κάτι τέτοιο, και π'αλι απ' όσα γνωρίζω.
    Εστίασου αν θέλεις στα συνεπαγώμενα οποιοδήποτε σχολιασμού και το αντικτυπό του, όχι όμως απο σένα η προς σ' εσένα η πως κατανοείς κάτι, τρόπους και επιροές πνευματικής η διανοητικής καλλιέργειας, αλλά απο οποιονδήποτε άλλον που και εκείνος με την σειρά του θα εκλάβει οποιοδήποτε παράγωγο ενός σχολιασμού με οποιοδηποτε διαφορετικό νόημα που θα ήθελε να εκθέσει κάθε σχολιαστής. Στο ανάλυσα νομίζω στην πρώτη απάντηση του άρθρου 29 του παρόντος.
    Καλά να περνάς και αφού δεν στέλνεις πμς, στείλε κανένα μελομακάρονο η δίπλα ακόμα και σ΄εκείνους που αντιπάθείς χρονιάρες μέρες.
     
  8. kathavra

    kathavra Sado M's pet

    παρακαλειται καθε ενδιαφερομενος να αναμεινει απαντηση μου μετα απο 20 χρονια.
     
  9. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    κοψτε τις μαλακιες.κανετε σαν 15αχρονα!
     
  10. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Ποιά είναι η γνώμη σας για μια σχέση τύπου Fuck Buddies;

    Friends with benefits...  
     
  11. Irritantfantasy

    Irritantfantasy New Member

    Στην ελλαδα πιστευω η εννοια των fuck buddies ταυτιζεται με ολες τις πρωην σχεσεις που το μονο σημειο επαφης ειχαν το καλο σεξ. Και το σεξ συνεχιζεται και μελλοντικα υπο μορφη αυτη.
     
  12. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Εγώ τους πρώην που συνεχίζουν την όποια "σχέση" τους πλέον μονάχα σαν σεξ, όσο καλό και να ήταν αυτό το τελευταίο στο παρελθόν.
    Όσο καλό και να παρέμενε.
    Τους ονομάζω ξαναζεσταμένη ( και μάλιστα αρκετά άνοστη ) σούπα και όχι Fuck Buddies.

    Προσωπική γνώμη πάντα.