Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φιλοσοφία προντόμας (η αλεπού γιατρός)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος cornilios, στις 28 Δεκεμβρίου 2014.

  1. gaby

    gaby Guest

    Να ρωτήσω κάτι, σε τι περίπου ποσοστό προσδιορίζετε όλες που είναι Dommes ή ProDommes για λόγους άλλους από την ευχαρίστησή τους;
     
  2. ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Παραδέχεστε και άλλοι την άποψη του cornilios; Είναι τεράστιο το ποσοστό των γυναικών που είναι Dommes ή ProDommes για λόγους άλλους από την ευχαρίστησή τους;
     
  4. t.n.b.t.

    t.n.b.t. Αν δε φαντάζεσαι φωτιές με κάρβουνα μην παίζεις...

    Από τη στιγμή που μια πράξη απόλαυσης, ευχαρίστησης κλπ. έχει χρηματικό αντίτιμο, αυτό αυτόματα δεν ορίζει ότι υπάρχει κι άλλος λόγος πέρα από ευχαρίστηση; Αν κάτι γίνεται με απώτερο στόχο την απόλαυση για ποιο λόγο να υπάρχει και επιπλέον ανταμοιβή όπως στην περίπτωση των ProDommes, δεν αρκεί η ηδονή;
     
  5. Για όσες προσδιορίζονται ως ProDommes είναι προφανές ότι υπάρχουν άλλοι λόγοι, επαγγελματικοί εν προκειμένω. Πλεονασμός η αναφορά. Ολοι (τουλάχιστον οι παλιοί) γνωρίζουμε περιπτώσεις υποτακτικών γυναικών που είναι ProDommes. Δεν είναι κακό. Αλλο η ευχαρίστηση, άλλο η δουλειά
    Ακόμα όμως και αν δεν υπολογίσουμε τις ProDommes το ποσοστό των γυναικών που εμφανίζονται με κυριαρχικά στάτους για πολλους και διαφόρους λόγους, (όχι μόνο οικονομικούς) είναι ποσοστά εκλογών Β.Κορέας.
    Επειδή βλέπω ότι ρωτάς μετ επιτάσεως να ρωτήσω κι εγώ... Εχεις άλλη άποψη-εμπειρία;
     
  6. gaby

    gaby Guest

    Δεν έχω εμπειρία πάνω στο θέμα και ούτε άποψη. Έχω κάποια συναίσθηση για switch και για υποτακτικές, οι Dommes μου είναι άγνωστο πεδίο και γι αυτό ενδιαφέρθηκα.

    Απλά απορώ λίγο, αφού τόσο λίγες είναι Dommes για την απόλαυσή τους και αφού τόσο πολλές δηλώνουν υποτακτικές by default, γιατί γίνεται ένας χαμός και ένα σύστριγγλο κάθε φορά που κάποιος λέει ότι οι γυναίκες είναι "εκ φύσεως υποτακτικές".
     
  7. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    Και εγώ αυτό αναρωτιέμαι
     
  8. Αυτό δεν το γνωρίζω. Υποθέτω ότι μπορεί να συμβαίνει για λόγους πολιτικής ορθότητας αν και γενικά δεν πιστεύω πως, πέραν τον παραγόντων της βιολογίας, κάποιος είναι "εκ φύσεως" κάτι. Είμαι στρακτουραλιστής.
     
    Last edited: 30 Δεκεμβρίου 2014
  9. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Πίνοντας την φραπεδιά μου, έχω διαβάσει κατά καιρούς για ανυπαρξία πραγματικών υποτακτικών γυναικών που έχουν του εγωϊσμού τους τον χαβά, για ανυπαρξία πραγματικών υποτακτικών ανδρών που έχουν του φετίχ τους τον χαβά, για ανυπαρξία πραγματικών Κυριαρχικών γυναικών που έχουν της συνδρομής τους τον χαβά και για ανυπαρξία πραγματικών Κυραρχικών ανδρών που έχουν της κουραδομαγκιάς τους τον χαβά...

    Συνήθως την πληρώνει η κακόμοιρη η "Φύση" με τις αριοσοφιστίες του συναισθηματικού φορτίου του καθενός ανασφαλούς.
    Η πλειονότητα των ανθρώπων εκιά όξω είναι βανιλοδιεστραμμένοι και κοιτούν ν'αλληλοξεζουμιστούν όσο πιο καυλιάρικα γουστάρουν, το δίπολο της Κυριαρχίας και της υποταγής τους είναι αδιάφορο.
    Ας μένουμε στα καθ'ημάς δίχως δημιουργία γενετικών ενορμήσεων. Το BDSM είναι μία κουκίδα του πελάγους, όχι όλο το πέλαγος.
     
    Last edited: 30 Δεκεμβρίου 2014
  10. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Pro dommes στην Ελλαδα; Κοροιδευομαστε ρε Κορνηλιε; Ιεροδουλες ειναι και χωρις χαρτια, αδειες οι περισσοτερες. Ασε που καποιες παλιες σαμπ ειναι κ απο τις σουπερ προωθουμενες αφεντρες τωρα. Γελαει ο κοσμος.. Μη πω αλλα..
     
  11. dark explorer, συμφωνώ εως του σημείου που δεν τ μπερδεύεις όλα μαζί αλλά το θέμα δεν είναι η ύπαρξη η η ανυπαρξία του οτιδήποτε.
    Κατά τα άλλα ηρέμησε, το γνωρίζω ότι υπάρχει ολόκληρο σύμπαν σε ότι αφορά τις σεξουαλικές προτιμήσεις. Την προτροπή να μείνουμε στα καθ ημάς δεν την κατάλαβα καθότι πίστευα οτι με το νήμα μου είμαστε στα καθ ημάς και μάλιστα μου κάνει εντύπωση γιατί αναφέρεις την "πλειονότητα των ανθρώπων εκιά όξω". Αν πούμε γι αυτούς φεύγουμε απο τα "καθ ημάς", έτσι δεν είναι; Το περι "γεννετικών ενορμήσεων" στο τέλος το πρόσθεσες προς εντυπωσιασμό; Ρωτώ επειδή δεν αντιλαμβάνομαι να κολλάει πουθενά
     
    Last edited: 30 Δεκεμβρίου 2014
  12. Συμφωνώ αλλά θεωρείς πως άλλο ιερόδουλες και άλλο Pro dommes;