Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Διαγραφή μελους και κανονισμοι.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Konstantinos, στις 4 Ιανουαρίου 2015.

  1. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    @Elysium εχεις καταντησει πολυ κουραστικος , εχεις παθει ψυχωση με την διαχειριση οτι δηθεν εχει θεμα μαζι σου για πολιτικους λογους. το ποστ που εγραψες το εσβησα και εχω να σου πω πως δεν υπαρχει περιπτωση να σου ξαναεπιτρεψουμε την συμμετοχη αν συνεχισεις. η εχεις κατι να προσφερεις και παραμενεις, ή φευγεις και μενουν ολοι οσοι εχουν να προσφερουν κατι θετικο.
     
  2. Elysium

    Elysium Contributor

    Αν θεωρείς αρνητικό το ότι δεν θέλω να γίνονται αναφορές σε ανήλικους (100% πολιτικό θέμα είναι κι αυτό), ενώ οι διαχειριστές σου παρέμειναν αδρανείς, τότε ναι, διέγραψε ό,τι έχω γράψει και μαζί και το λογαριασμό μου.


    -------------------------------------------------

    Α ωραία, εγώ δεν μπορώ να απαντήσω πλέον, εσύ όμως θες να έχεις τον τελευταίο λόγο από κάτω και τις εντυπώσεις.
    Εδώ λοιπόν.

    Αν σε ένοιαζε πραγματικά το ότι κάπου έγινε μια ανάρτηση που προξενεί μεγάλο πρόβλημα θα μου έγραφες ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που το σημείωσα, χωρίς τίποτα άλλο.
    Οι διαχειριστές κοιμόντουσαν αν και ήταν εδώ. Κι αντί να σβήσουν τη μαλακία ενώ την είχαν δει, προφανώς σου έκαναν αναφορά το ότι τους έκραξα. Και πολύ καλά τους έκανα.

    Την επόμενη φορά περίμενε λοιπόν τις αρμόδιες αρχές να επιληφθούν.
    Εγώ να μην είμαι όμως εδώ.
    Αν δε θες να "ασχολείσαι" ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΟΥ.
     
    Last edited: 4 Ιανουαρίου 2015
  3. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    αν σε ενοιαζε το θεμα περι ηλικιας θα εκανες ρεπορτ, δεν θα το χρησιμοποιουσες ως αφορμη για να πεις πως η διαχειριση κοιμαται και πως συμπεριφερεται επιλεκτικα προς τις δικες σου αναρτησεις, και ουτε θα σου δωσει κανεις αναφορα για το ποτε θα κοιμαται η οχι, ουτε ειμαστε ολη την ωρα μπροστα στο pc. απο οτι φαινεται ο σκοπος σου ειναι να τρολλαρεις σε καθε νημα και ουτε προκειται να συνεχισουμε να ασχολουμαστε μαζι σου.
     
  4. libra

    libra Regular Member

  5. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    @Elysium θα αφησω το τελευταιο σου δειγμα γραφης εδω σε κοινη θεα, για ευνοητους λογους, και οσον αφορα το " ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΟΥ" θα πρεπει να σου εξηγησω πως δεν υπαρχουνε "δημοσιευσεις ΣΟΥ" . οτιδηποτε αποθηκευεται στην βαση δεδομενων ανηκει στην ιστοσελιδα, ασχετα με το ποιος το εχει γραψει.
     
  6. atasai

    atasai Regular Member

    Δεν προκύπτει από κάπου ότι ο Elysium ή οποιοδήποτε άλλο μέλος συμφώνησε στο να ανήκουν τα προϊόντα της διάνοιά τους στην "ιστοσελίδα". Συνεπώς έχει κάθε δικαίωμα να ζητήσει να σβηστούν και αν δεν σβηστούν να το επιδιώξει δικαστικά (αν είναι πρόθυμος να βγάλει το όνομά του σε ένα δικαστήριο). Πόσω μάλλον όταν ο λόγος που θέλει να αποσύρει τα κείμενά του ο φόβος της συμμετοχής δια της συμμετοχής του στο φόρουμ σε ποινικά αδικήματα.

    Πιθανολογώ ότι δεν θα σβηστούν τα κείμενά του, ακριβώς επειδή η "ιστοσελίδα" πατάει στο ότι δεν θα θελήσει να βγάλει το όνομά του σε ένα δικαστήριο. Αλλά αυτό δεν είναι ότι πιο "ηθικό" εκ μέρους της "ιστοσελίδας", με ότι νομικά παρεπόμενα μπορεί να έχει αυτή της η στάση.

    Επιπλέον, σε περίπτωση διαγραφής του προφίλ του δεν έχει πλέον δυνατότητα να απαντάει σε πιθανές προσβολές απέναντι στην προσωπικότητά του είτε αμέσως είτε μέσω των απαντήσεων στα προϊόντα της διάνοιάς του, κάτι που μπορεί να υποχρεώσει την "ιστοσελίδα" ακόμη και σε αποζημίωση.

    Φιλάκια.
     
  7. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    @atasai διαβασε τους κανονισμους της ιστοσελιδας. κανενα φορουμ δεν σβηνει ποστς, γιατι ετσι απλα γουσταρει το οποιοδηποτε μελος. Τα μελη χρησιμοποιουν την ιστοσελιδα κατω απο συγκεκριμενους ορους και επωφελουνται απο αυτην με τον α ή β τροπο.

    Δινουν και παιρνουν, και απο την στιγμη που καποιος ζηταει να σβηστουν αυτα που εχει προσφερει, τοτε θα επρεπε με το ιδιο σκεπτικο να επιστρεψει και ολα αυτα απ τα οποια εχει επωφεληθει. κατι που δεν γινεται φυσικα.

    Και να μην ξεχναμε πως δεν πηραμε κανενα "ενοικιο" απο τον Elysium για να φιλοξενουμε τις αποψεις του online. Εμεις τα πληρωνουμε τοσα χρονια, με οτι μπορει να σημαινει αυτο.

    Οσο για τις προσβολες στην προσωπικοτητα του, οι προσβολες ετσι κ αλλιως απαγορευονται οποτε δεν θα επρεπε να σε απασχολει αυτο.
     
    Last edited: 4 Ιανουαρίου 2015
  8. atasai

    atasai Regular Member

    Δεν συμφωνώ, αλλά αρμόδια δεν είμαι εγώ να κρίνω, ούτως ή άλλως.
     
  9. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    η δουλεια των mods ειναι συνηθως unthanked... και να εισαι σε κρακ φορουμ που δινεις τρια warnings και ban παει καλα. ευκολη δουλεια. αν ομως εισαι σε προσωποποιημενο φορουμ με ατομα που ειναι εδω χρονια, παρεες, κλικες κλπ ειναι πολυ δυσκολο. οσοι το εχουμε κανει το γνωριζουμε καλα αυτο. σε συνανταν απο κοντα, ολοι φιλαρακια και συμφωνουν. την αλλη μερα αρχιζουν να σε 'βριζουν' παλι online. και ολα αυτα γιατι? επιδη απλα καποια στιγμη ειπες να βοηθησεις ενα φιλο που παει να στησει κατι...
     
  10. αυτο το κοριτσι νιντζα το συμπαθησα.......
     
  11. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    μα συγνωμη δε διαβαζει κανεις τους ορους του φορουμ πριν εγγραφει;;

    το λεει ξεκαθαρα στο άρθρο περί πνευματικής ιδιοκτησίας εδώhttps://www.greekbdsmcommunity.com/help/terms :
    Πνευματική ιδιοκτησία

    Με την εγγραφή σας αναγνωρίζετε και αποδέχεστε πως όλες οι δημοσιεύσεις οι οποίες θα κάνετε αποθηκεύονται στην βάση δεδομένων η οποία ανήκει στη διαχείριση της παρούσας ιστοσελίδας. Αυτό σημαίνει πως οι δημοσιεύσεις αυτές ενώ δεν εκφράζουν της απόψεις της διαχείρισης, αποτελούν μέρος της ιδιοκτησίας της ιστοσελίδας από την στιγμή που δημοσιεύονται, καθότι η εγγραφή σας αλλά και η δημοσιεύεις σας έγιναν οικειοθελώς.
    Ως εκ τούτου το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων περνά στην ιδιοκτησία της διαχείρισης της παρούσας ιστοσελίδας, και απαγορεύεται κάθε αντιγραφή ολική ή μερική χωρίς την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας. Συμφωνείτε και αποδέχεστε πως σε περίπτωση αποκλεισμού, οι δημοσιεύσεις αυτές παραμένουν στην ιδιοκτησία της διαχείρισης της ιστοσελίδας, και αφού το μέλος υπέπεσε σε παραπτώματα που εξαρχής συμφώνησε να μην διαπράξει.
    Επίσης συμφωνείτε και αποδέχεστε πως οι δημοσιεύσεις αυτές παραμένουν στην βάση δεδομένων υπό το username σας στο site, ή από φερόμενο προσωνύμιο Guest ή Unregistered και πως καμία αξίωση δεν έχτε ως προς τις δημοσιεύσεις και το περιεχόμενο τους και παραιτείστε από κάθε δικαίωμα διεκδίκησης.
    Αποδέχεστε επίσης πως δεν έχετε κανένα δικαίωμα να ζητήσετε την διαγραφή αυτών των δημοσιεύσεων απο την στιγμή που αυτές έγιναν από εσάς οικιοθελώς και αφού προηγουμένως συμφωνήσατε πως οι δημοσιεύσεις αυτές από την στιγμή που θα γίνουν, αποτελούν ιδιοκτησία της ιστοσελίδας και όχι δικιά σας.


    Οποιος δε συμφωνουσε μπορουσε πολυ απλα να ΜΗΝ εγγραφει στο φορουμ  
     
  12. atasai

    atasai Regular Member

    Μα καλά. Κανείς δεν διαβάζει τον 2121/1993 όπου είναι ξεκάθαρο πως ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΟ;

    Δεν μπορείς να συμφωνήσεις ό,τι θέλεις με κάποιον @Siren_Peisinoe όταν αυτό το κάτι το απαγορεύει ο νόμος. Είναι τόσο απλό.