Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Διαγραφή μελους και κανονισμοι.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Konstantinos, στις 4 Ιανουαρίου 2015.

  1. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    με το φτωχο μου μυαλουδακι καταλαβαινω οτι η συμφωνια με κατι που απαγορευει ο νομος εισοδυναμει με παρανομια( και το λεω κατα αυτο το τροπο διοτι δεν ειμαι νομικος , ουτε και γνωριζω εκτενως τους νομους).
    Απορω λοιπον γιατι καποιος που γνωριζει τοσο καλα τους νομους και επισης γνωριζει οτι οι κανονισμοι του φορουμ αποτελουν παραβαση του νομου περι ηθικου δικαιωματος συνεχιζει να αποτελει μελος αυτου οποτε και καθιστα τον εαυτο του συνεργο σε παρανομες ενεργειες ;
     
  2. dreams

    dreams Regular Member

    μπορείς να συμφωνίσεις, αλλά μπορεί να έχεις και τις συνέπειες του νόμου
     
  3. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    δε λεω κατι διαφορετικο. εμενα προσωπικα δε με πειραζει, γνωριζα πολυ καλα σε τι συναινεσα με την εγγραφη μου στο φορουμ, λαμβανοντας υποψη και την αντιστοιχη νομοθεσια και τους ορους του φεροντος διαδικτυακου ιστοτοπου.
    αλλα υπαρχουν αλλοι που ωρυονται για κατι στο οποιο οι ιδιοι συναινεσαν με την εγγραφη τους εδω και με οτι μπορει να συνεπαγεται αυτη τους η πραξη σε αναλογες περιπτωσεις.
    δεν ηρθε κανενας με το πιστολι στο κροταφο και τους ειπε πατα το κουμπι της εγγραφης τωρα!
    ηξεραν πολυ καλα σε τι εμπλεκαν να το πουμε κι ετσι, και εαν δεν φροντισαν να γνωριζουν κακο του κεφαλιου τους!
     
  4. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    πολλες φορες τα πραγματα δεν ειναι ξεκαθαρα. ο νομος μπορει να λεει αλλα να αφηνει και περιθωρια για αλλη συμγωνια one to one. επισης δεν γνωριζω κατα ποσο το δικαστηριο θα επερνε σοβαρα ενα τετοιο claim αν ειναι με ενα ασχετο ψευδωνυμο.
     
  5. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    και για τα σκυλια στις πολυκατοικιες υπηρχε νομος αν ομως ολοι οι ιδιοκτητες συνφωνουσαν οτι δεν θελουν τελειωνε εκει το θεμα.

    αλλα οκ, ειναι νομιζω αστειο να μιλαμε ετσι εδω μεσα για δικαστηρια κλπ. και περαν του νομικου υπαρχει και το ηθικο κομματι. δεν μπορει να ειναι καποιος εδω ενα καρο χρονια και ξαφνικα να λεει σνηστε τα ολα σαν να μην υπηρξα ποτε. αν δεν υπαρχει αυτοματη διαδικασια που να τα σβηνει ολα εχετε αναλογιστει ποτε τι βαβουρα ειναι αυτο? τα πμ, τα λαικ, με τα κουοτ τι θα γινει? θα τα ψαχνουν ενα ενα και θα τα κανουν edit στα ποστς των αλλων? η θα μενουν κενα και οποιος το διαβαζει δεν θα καταλαβαινει τπτ???

    για να μν παρεξηγηθω να πω οτι με τον Elysium και μιλαγαμε και τον παω σαν ατομο οσο τον ξερω. αλλα αυτο που ζηταει ειναι απλα too much. και δεν ειναι ο μονος. γνωριζω οτι κατα καιρους το εχουν ζητησει κι αλλοι. αλλα δεν παει ετσι παιδια. δεν γινεται να κανετε καψονια στους αλλους επιδη ετσι σας τη βαρεσε μια μερα η επιδη εχει παιξει μια προσωπικη διαμαχη. βγειτε εξω και πλακωθειτε στις μαπες τι να πω.
     
  6. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    Δεν εχω κατι να χωρισω ουτε με τον Ελυσιουμ ουτε με την ατασαι ουτε με κανενα αλλο και πραγματικα δε τα λεω ολα αυτα με καμια διαθεση για προσωπικη επιθεση ή καυγα οποτε να μη ληφθουν ως τετοια.
    αλλα μη κρυβομαστε και πισω απο το δαχτυλο μας. ολα αυτα ξαφνικα χθες τα μαθαμε; δε τους ξεραμε τους ορους;
    δεν ξεραμε αν παρανομουμε η οχι να το πω κι ετσι στεγνα; τωρα μας πειραξε;
    δε ξερω το βρισκω λιγο υποκριτικο.
    αν κατα τα λεγομενα σας παρανομουμε ολοι αυτη τη στιγμη με τη συμφωνια μας στους ορους , εφοσον τους αποδεχτηκαμε για την εγγραφη μας , ε τοτε ναι το λεω και το φωναζω ειμαι παρανομη   τι να κανουμε; δε βγαζω την ουρα μου απ εξω συγνωμη, δε μπορω να το κανω.
     
  7. atasai

    atasai Regular Member

    Όχι. Έτσι πάει.

    Ο νόμος περί πνευματικής ιδιοκτησίας είναι αναγκαστικού δικαίου. Στους κανόνες ενδοτικού δικαίου γίνεται αυτό που λες και όντως τέτοια είναι η περίπτωση με τα κουταβάκια που κατουράνε, χέζουν και τριγυρνάνε βρωμιάρικα σε κάθε γωνία του σπιτιού. Και έτσι επανερχόμαστε στο θέμα μας που είναι οι σιχαμερές και καυλιάρηκες ιστορίες του @dats .
     
  8. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    πσρολο που δεν θα εκρινα φαντασιωση κανενος, μερικες γραμμες μονο διαβασα anyway, δεν σου κρυβω οτι κλαιω απ τα γελια!!!    
     
  9. dreams

    dreams Regular Member

    σιχαμερές ιστορίες σκέτο καλύτερα
     
  10. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    απο περιεργεια καθαρα, οταν ο σερβερ ειναι εκτος, ποια νομοθεσια ισχυει? ποιας χωρας?
     
  11. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member


    ...Προσωπικά, το '93, προτιμούσα να διαβάζω Μπλεκ.




    Υγ. Πνευματική ιδιοκτησία, νομοθετήματα, αναγκαστικό/ενδοτικό δίκαιο...
    Τι σου έριξαν παιδί στη βασιλόπιττα;
     
  12. Βαβούρα, Σεραφίνο και, φυσικά Τιραμόλα.