Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Bdsm και σατανισμός

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος fallenangelus, στις 23 Δεκεμβρίου 2014.

  1.  
  2. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Και ο Crowley κατασκεύαζε χαπάκια με το σπέρμα του και τα πουλούσε σαν "ελιξήριο".

    Προσωπική γνώμη κάποιου πανίβλακα που οι όποιες απόκρυφες η αποκρυφίζουσες φιλοσοφίες η "φιλοσοφίες" στο παρελθόν του είχαν κινήσει το λογοτεχνικό ενδιαφέρον.
    Ο σατανισμός, όπως και αρκετές "χριστιανικές" η χριστιανίζουσες αιρέσεις ( Λέγε με Αντβεντιστές της Έβδομης Ημέρας ), δεν ήταν τίποτε άλλο παρά συγκαλυμμένες πανηλίθιες και άκρως επικίνδυνες προσπάθειες,
    για ικανοποίηση του όποιου σεξουαλικού τίγκα η αγαμίας κάποιων.
    Καθώς και εγκληματική κάποιες φορές έκφραση της όποιας νοσηρής φαντασίας κάποιου/ας/ων μαλάκων.
    Μόνο αυτή την σχέση θα είχε με το BDSM, δηλαδή την ίδια σχέση που θα είχε μια υδροφόρα με μια γαβάθα με φασολάκια.

    Και επαναλαμβάνω, το ν' ανοίγουμε και να διατηρούμε συζητήσεις που θα μπορούσε να δει ο οποιοσδήποτε και που μόνο "καλό" δεν θα μας έκαναν σαν χώρο.
    Πόσο μάλλον από την στιγμή που θα ήταν εντελώς άσχετες με τα βουδουσουμιάρικα πλαίσια ( και σε αντίθεση με άλλες υπάρχουσες αλήθεια εδώ ανούσιες και άσχετες, επιπλέον και βλαβερή σαν συζήτηση ), δεν είναι κατ' εμέ "έξυπνο".

    Και το λέω με κάθε σεβασμό στον νηματοθέτη, που από το λίγο που τον έχω διαβάσει, θεωρώ άτομο με πολύ καλή σκέψη και κυρίως τρόπους.
    Αλλά κάνετε ότι νομίζετε εσείς. Εγώ μια ταπεινή άποψη ξανά εξέφρασα και τίποτε περισσότερο.

     
     
    Last edited: 7 Ιανουαρίου 2015
  3. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Καλησπέρα Tenebra, το θέμα το επανέφερα εγώ για τους λόγους που προανέφερα και μόνα τρόλ που ξέρω είναι στο Lord of the Rings and they are AWESOME οπότε σε μερσώ!!! Συμφωνώ ως επί το πλείστον με την τοποθέτησή σου κ όπως είπα κ πάνω διαφωνώ οριζοντίως κ καθέτως με το θέμα κ ναι ούτε εγώ πιστεύω ότι έχει σχέση ο σατανισμός με το bdsm, σε αυτό που διαφωνώ όμως είναι στην απόρριψη μιάς μεγάλης γκάμας θεμάτων σε ένα φόρουμ όπως η θρησκεία κ η πολιτική με μοιρολατρικό τρόπο σα να ξορκίζουμε το κακό. Κάτι σας τον Βόλντεμορτ στο Χάρυ Πότερ δηλαδή, "he who shall not be named!!". Το bdsm όμως, όπως κάθε μορφή σχέσης, δεν είναι κλειστό σύστημα. Δεν είναι αποκομμένο από την πολιτική με όποια μορφή και αν παίρνει εκείνη, όπως δεν είναι και τα άτομα που τα απαρτίζουν, οπότε το τι είναι σχετικό ή "μαλθακία" είναι... σχετικό κατ'εμέ!

    Επίσης, δεν θεωρώ ότι ο χώρος είναι τόσο "παρεξηγημένος" όσο θέλουμε να βαυκαλιζόμαστε ότι είναι. Θεωρώ ότι έχει γίνει αρκετά τρεντιά τα τελευταία χρόνια και στο γενικότερο ελευθεριάζων κλίμα είναι πολύ μικρότερο το ποσοστό "περιθωριοποίησης" από ότι παλαιότερα, for better or for worse έχει "ανοίξει" το πράγμα. Τι θα επακολουθήσει μετά από αυτό..;; θα το δούμε υποθέτω!
     
  4. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    διαφωνω με τον "χωρο" του bdsm γιατι ειναι τοσο πολυπoικιλος, οσο τα ατομα που τον "αποτελουν".

    ποσα κοινα εχει καποιος/α που ενδιαφερεται πχ. μονο για το bondage με αυτους/ες που ασκουν πχ μονο κοπρολαγνεια ? ολοι στον "χωρο" του bdsm δεν ειναι ?
    ετσι δεν λεμε ? ειναι ομως πραγματι ετσι ?

    γιατι απορριπτετε, οτι καποιο "κομματι" του "χωρου", δηλ. καποια ατομα, πολλα ή λιγα δεν το εξεταζω, εχουν παντρεψει το φετιχ τους (στο "χωρο" του bdsm δεν ανηκει και αυτο ?) με το οτιδηποτε, ειτε εσωτερισμος λεγεται, ειτε αστρολογια, ειτε υπνοτισμος, και βαλτε εδω το οτιδηποτε θελετε, και γιατι οχι και με τον οποιονδηποτε -ισμο υπαρχει ?
     
  5. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    στα σοβαρα φορουμ του εξωτερικου εχουν ολοκληρη λιστα=κατεβατο, τι σ αρεσει, τι δεν σ αρεσει, τι κανεις, τι δεν κανεις, τι σ αρεσει να κανεις εσυ και τι σ αρεσει να σου κανουν... 100 σημεια να απαντησεις.

    το "ψαχνω για" που εδω εχουμε ολοι/ολες not looking για ξεκαρφωμα αλλα σκιζομαστε στα ΠΜ, λειτουργει σαν "ταιριαστης". Σου χτυπαει λοιπον, το ταδε μελος εχει δηλωσει οτι κανει αυτο κι εκεινο (που εχεις δηλωσει σαν προτιμησεις κι εσυ) και ΠΙΘΑΝΟΝ λεω γω, να υπαρχει και καποιο κουτακι που δηλωνεις τον ταδε "-ισμο" που σ αρεσει και βρισκεις ετσι ομοϊδεατες.
    οσο οι ομοϊδεατες τα βρισκουν αναμεταξυ τους, εμενα δε με χαλαει.

    οταν ομως ακουω αυτα τα "στον xωρο του bdsm" με το υφος των χιλιων καρδιναλιων, αναρωτιεμαι, ο χωρος του bdsm οργανωνει mmetings σε εστιατορια, οπου πας με τονή την σκλαβο σου, τον ή την δενεις σε σταυρο Χ , πετας και μερικες φραγγελιες και τρως το σνιτσελ σου... Εδω για καφε θελουμε να παμε και φερομαστε σαν βανιλλοπαρτυ, λογικο, αφου οι περισσοτεροι (οχι ολοι.ες) ετσι κι αλλιως τετοιοι ειναι...
     
  6. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Ειλικρινά σου ζητώ συγνώμη αλλά με τα τρολ και τα leperchaun δεν αναφερόμουν σε σένα. Γιατί νόμιζα ότι το είχε επαναφέρει κάποιος άλλος που συνηθίζει να τρολλάρει ( αν όχι μόνο να τρολλάρει )
    Αλλά αν το πήρες σαν φιλοφρόνηση, χαίρομαι.
    Αν ο χώρος είναι παρεξηγημένος η όχι, επέτρεψε μου να έχω την δική μου γνώμη.
    Εγώ καλώς η κακώς τον "χώρο" τον συχνάζω, αλλά δεν νιώθω ότι με κλείνει σε συρματόπλεγμα.
    Αν είναι τρεντιά η όχι, δεν το γνωρίζω και σίγουρα δεν νιώθω "ξεχωριστός" σαν φετιχοβουδουσουμιάρης, "αληθινός" η μη.
    Δεν νιώθω ξεχωριστός για κανέναν λόγο.

    Στο δια ταύτα, εγώ τουλάχιστον δεν έχω κανένα πρόβλημα, να μιλήσουμε για τ' οτιδήποτε.
    Και πολιτικοποιημένος είμαι και το συγκεκριμένο ζήτημα ( όπως και οι όποιες θρησκείες η "θρησκείες" ) δεν κρύβω ότι ήταν αντικείμενο ενδιαφέροντος μου στο παρελθόν.
    Αλλά καλώς η κακώς η σελίδα έχει κάποιους κανόνες. Ανά την εγγραφή μας τους αποδεχτήκαμε. Το "σπίτι" είναι άλλων και εγώ τουλάχιστον εδώ νιώθω φιλοξενούμενος.
    Αν οι οικοδεσπότες δεν θέλουν να ακουμπάω κάποια θέματα, εγώ δεν τ' ακουμπάω. Οι άλλοι ας πράξουν κατά δική τους συνείδηση.
    Για μένα ο σατανισμός με το BDSM έχει την ίδια σχέση, που θα είχε το BDSM με την πολιτική, η το BDSM με το ψάρεμα. Δηλαδή καμία.
    Γνώμη δική μου, σεβαστή όπως όλων των άλλων θα ήθελα να πιστεύω.

    Ως προς το τι είναι σχετικό η μαλθακία, έχεις απόλυτο δίκιο, ότι ο καθένας έχει την άποψη του.
    Για μένα είναι μαλθακία. Δεν "φίμωσα" κανέναν, δεν είμαι admin, απλά εξέφρασα την γνώμη μου.
    Τίποτε άλλο.
    Αν σε πείραξαν τα γραφόμενα μου, σου ζητώ ξανά ειλικρινά συγνώμη, αλλά δεν τα παίρνω πίσω. Απλούστατα γιατί δεν νομίζω να έθιξα κανέναν.
    Εύχομαι η όποια παρεξήγηση να λύθηκε.  

    Y.Γ. Για να μην βγάζω την ουρά μου απ' έξω. Και εγώ τρολάρω συχνά πυκνά.
    Ως προς τα του BDSM και σατανισμού η της όποιας θρησκείας.
    Αν νομίζετε ότι όλοι όσοι διαβάζουν ( εγγεγραμμένοι στο φόρουμ η μη ) είναι τόσο ανοιχτόμυαλοι,
    που να καταλαβαίνουν, ότι γίνεται απλά κουβέντα. Και αν δεν έχετε πρόβλημα να σας κολλήσει ο οποιοσδήποτε άλλη μια ετικέτα στο κούτελο.
    Με γεια σας και χαρά σας.
    Δεν είναι θέμα omertà, αλλά ανούσιας πάντα κατ' εμέ τσουβαλοποίησης.

    Καλησπέρα εδώ.
     
    Last edited: 7 Ιανουαρίου 2015
  7. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

     
  8. kathavra

    kathavra Sado M's pet

    Αντί να μιλάμε για σατανάδες, γιατί δεν μιλάμε π.χ. για τους αρχαίους θεούς, που για μένα είναι υπαρκτοί (είμαι χριστιανή ορθόδοξη, όπως οι περισσότεροι). Συμφωνώ ότι το φόρουμ δεν πρέπει να αποκλείει θέματα όπως η θρησκεία και η πολιτική, γιατί υποτίθεται ότι είμαστε ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι, και οι ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι δεν λογοκρίνουν.  
     
  9. Ας μείνουμε στο υποτίθεται....  
     
  10. Πώς συσχετίζεις τους αρχαίους θεούς με το bdsm;
     
  11. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Με λίγο η πολύ ροζέ κρασάκι, Madame Clicguot η ότι άλλο κλπ, συνοδεύμενα με Γαλλικό Brie η μανούρι Κρήτης, καρβουντισμένα ψωμάκια και σταφύλια, όλα συσχετίζονται.
     
  12. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    ελα τωρα.. με το καλαμαροχταποδο κθούλου παει καλυτερα ουζο ή ρακή !